De cijfers spreken voor zich. Vanaf 1 oktober gold het mondkapjes advies, zie eerste rode lijn. Vanaf 1 december de mondkapjes plicht, zie tweede rode lijn. De rode lijnen tonen een sterke toename in besmettingen aan ten opzichte van de periode daarvoor. Met andere woorden, er treedt geen daling op nadat men mondkapjes ging dragen, neen, de invoering valt juist samen met een sterke stijging! Niet eenmalig bij het advies, maar tot twee keer toe.

Wat ook opvalt is dat vanaf 15 oktober de stijgende trend wordt omgebogen, naar eerst een stabiele en daarna dalende trend. Zie groene lijn. Dit valt samen met de gedeeltelijke lockdown die op 15 oktober is afgekondigd.

Het zal toch niet waar zijn! Hadden het RIVM en dr Fauci het in maart dan toch goed voorspeld dat mondkapjes schijnveiligheid bieden? En dus zelfs mogelijk contraproductief zouden werken? De achterliggende gedachte is dat men onveilig gedrag vertoont als men denkt veilig te zijn.

Dit is best wel een dingetje, want het mondkapjes advies en de daarop volgende plicht kunnen op basis van deze basale analyse best wel eens een dodelijke beleidsmaatregel blijken te zijn.

Toelichting. Bovenstaande grafiek is van het RIVM De trendlijnen zijn door mij toegevoegd. U ziet het aantal positief geteste personen per dag. Er zijn veel tekortkomingen aan deze maatstaf. Toch is dit verkozen tot de belangrijkste meetfactor om de verspreiding van Covid-19 te meten. Daar ga ik dan maar in mee. Ik geef toe dat dit een heel simpele analyse is, maar de MSM komen met nog grotere versimpelingen. Bovendien had ik de constatering dat het invoeren van mondkapjes advies en mondkapjes plicht samen valt met een toename in positieve testen al lang van de verschillende deskundigen verwacht. LET WEL: samenvallen is geen causaal verband, met andere woorden, we zien een stijging die samenvalt met mondkapjes maatregelen, maar dat betekent niet dat het één het ander veroorzaakt. Het geeft te denken en dient onderzocht te worden. En mijn advies zou zijn het zekere voor het onzekere te nemen en mondkapjes in de tussentijd niet langer te adviseren.

bron 1 oktober bron

bron 14 oktober bron

bron 1 december

dank voor uw aandacht

19 REACTIES

 1. IK ben heel benieuwd naar de hoeveelheid geteste personen per dag – dat zou inzicht geven in het aantal positief geteste personen. Trek daar een basis percentage af van de vals positieve PCR testen dan hou je per dag het (relatief) echte aantal positief geteste personen over. Daar ben ik benieuwd naar.

  • Stop met dit circus enige geloofwaardigheid te geven. Het is een grote hoax. Virussen bestaan niet. Er is een vuile oorlog bezig tegen de mensheid en vooral de westerse nazaten van Christenen. Om te weten hoe de vork in de steel zit moet je terug in de geschiedenis toen deze oorlog nog open en bloot plaatsvond in plaats van stiekem van binnenuit door infiltratie en corruptie van religie, wetenschap, geldsysteem, onderwijs, politiek en media. Alles is gericht tegen de bijbel met nadruk op het nieuwe testament. Daarin wordt over liefde, gerechtigheid en familiewaarden gepreekt en uitgevlogen tegen de bankiers van die tijd die woeker (ussury) gebruikten om te parasiteren op het werk van eerlijke mensen. Alle ellende die in de duizenden jaren daarna is gebeurd in de wereld is een voortzetting van die strijd tussen goed en kwaad. Maar de vijand heeft het voor elkaar gekregen dat de goeden niet eens meer beseffen dat er een strijd tegen hen gaande is. Satan is dan ook de grote misleider, die zich voordoet als een engel van licht. We zitten in het finale gevecht en de vele schapen slapen nog. Onder de schapen zitten ook veel gecamoufleerde wolven. Hun taak is het versterken van leugens van binnen de gelederen, soms door oppositie te spelen en af te leiden om te vermijden dat de juiste conclusies worden getrokken.

   • Nou, dat hele probleem lijkt mij nou wel opgelost als ik het zo lees.
    Het is allemaal de schuld van satan, en van niemand anders.
    Dat rode kereltje zit ook overal achter.
    Lijkt me wel makkelijk zo’n bijbels geloof om er bij te hebben.
    Om te beginnen scheel het klauwen met geld, want gloeilampen heb je niet meer nodig.
    De heer schijnt wel bij en wijst je wel waar je moet lopen in het donker zodat je nooit van het goede pad kan raken en verdwalen.

   • Het wordt allemaal veroorzaakt door een kometen-regen die de Aarde passeert. Het zou best wel eens zo’n 3,5 jaar kunnen gaan duren. De inluiding van een nieuw tijdperk.

   • Ufoos laten bij wijze van test virussen los.
    Om te kijken wat er gebeurt, om even af te wachten of ze moeten ingrijpen of niet.
    Dat doen ze al eeuwen.

   • Inderdaad het allemaal de schuld van de groep mensen die satan’s filosofie aanhangen. Die via media en onderwijs de perceptie van de werkelijkheid sinds je jongste jaren hebben omgedraaid. Zodat je gelooft wat je wordt verteld in plaats van te vertrouwen op wat je zelf waarneemt. De leugens zijn zo groot en de kwade bedoelingen zo erg, dat gewone mensen heel veel moeite hebben om zich los te maken van de satanische betovering waaronder ze leven en terug te vertrouwen op hun eigen logisch denken. Voor wie een open geest heeft zonder agenda ligt de waarheid voor het oprapen, kijk zelf maar hoe immens de leugens zijn: https://www.youtube.com/watch?v=slZzGKyhQ-E&pbjreload=101

    En waar ze vandaan komen: https://www.youtube.com/watch?v=138YE9NuRsE

   • Dus omdat jij dat allemaal heb gelezen in de bijbel, en daar jou conclusies aan hebt verbonden, is het dus altijd waar zolang je maar in God blijft geloven.
    Dan heb je dus altijd het gelijk aan jou kant.
    Vind je het zelf niet een beetje erg makkelijk als reden voor waar we nou in zitten.

  • @van Doorn. Heel terechte opmerking. Hoe meer je test hoe meer mensen positief zullen zijn. Het gaat echter om het percentage positieve testen. En daarnaast een correctie factor voor de fouten in de test. En daarnaast een correctiefactor die extrapoleert voor de niet geteste personen die dit weer doet toenmeen. En een factor die de leeftijd meeweegt. Want een besmette tiener loopt geen risico. En is slechts een indirect risico, omdat hij een bejaarde kan besmetten. Er zijn teveel factoren die ook nog eens onzekerheidsmarges in zich hebben om beleid te kunnen voeren. Daarnaast moet je kijken naar de kosten van het beleid. De gemiste levensjaren van andere patienten doordat we kiezen corona patienten te behandelen, ook al zijn de vooruitzichten voor deze patienten somber en staan ze eigenlijk al met 1 been in het graf door hun gevorderde leeftijd icm onderliggende gezondheidsfactoren.

   • Besmettelijke ziekten bestaan niet en de tests hoven niet gecorrigeerd te worden want de hele test is gebaseerd op de fantasie van dezelfde cult die macht en rijkdom vergaart door het printen van geld uit lucht zonder enige arbeid te verrichten, terwijl particulieren en landen, geregeerd door cultleden, het in onze naam lenen tegen intrest.

    Zo komt iedereen in de fictieve schulden door dit fictieve geld. Voor deze fictieve schulden worden wij via belastingen bestolen van de vruchten van onze arbeid. Dat terwijl de landen makkelijk hun eigen geld schuld- en intrest vrij zouden kunnen maken. Dan zijn er zelfs geen inkomstenbelastingen of btw nodig, zoals lange tijd het geval was. Maar helaas zijn onze regeringen gekaapt en leven we onder een internationaal misdaadsyndicaat, waarin de cultleden elkaar alle leuke goedbetaalde baantjes en posities van macht en invloed toebedelen. Nu de wereld langzaam begint te ontwaken uit z’n coma en de NWO propaganda begon te falen, krijgen we een “pandemie” waarbij samenkomsten en sociale contacten verboden zijn en alle bedrijfjes die niet in handen zijn van de bankiers moeten sluiten. En wilt men ons met geweld injecteren met een of ander vergif.

    https://wickedtruths.org/nl/virussen-bestaan-niet

    ‘Dirty Covid Cash’ by Doctors and Nurses https://www.youtube.com/watch?v=a4680N7CLCI

    John Perkins – Confessions of an economic hitman https://www.youtube.com/watch?v=7lv4lTmiymQ

    Canada toen ze nog hun eigen nationale geld maakten en het zichtbaar effect van lenen van het internationale private bankenkartel in één grafiek. https://citizenactionmonitor.files.wordpress.com/2012/04/national-debt-chart1.jpg

 2. Bewijs? “Het wordt vanaf eind maart mogelijk om je eigen gegevens over je vaccinatie tegen het coronavirus in te zien, meldt het RIVM. Via een website kan er met DigiD worden ingelogd. De gegevens kunnen worden gedownload om bijvoorbeeld te dienen als bewijs van vaccinatie”.

  Vaccineren is daarmee een plicht en anders zal men in de ’toekomst’ niet kunnen kopen of verkopen.
  Maar niet echt: want alles maar complottheorieën.

  • Als ze zoveel druk willen zetten op het laten vaccineren ga ik het zeker niet doen. Gaan de vaccin-weigeraars straks echt naar isolatiekampen? Leef ik volgend jaar kerst nog?

  • @ Stier Herman
   Ik krijg dus elk jaar per abuis een uitnodiging voor de griepprik.
   Dus ik daar elk jaar weer over bellen.
   Dit jaar weer.
   En toen voor het eerst ook mijn eigen arts erop aangesproken. Dat ik het niet ok vind dat hij mijn gegevens zomaar aan een derde partij geeft. Die dan vervolgens ( volgens instructie van de overheid) mensen die in aanmerking komen aanschrijven.
   Mijn arts ging alles ontkennen. En snel praten met dure woorden.
   Maar het is wel zoals het gaat. Dat hebben zelfs de assistentes mij ook gezegd.

   Maar lang verhaal kort. Nu heeft hij in mijn dossier gezet: Vaccinatie weigeraar.
   Maar dat staat niet op 1 plek. Dat staat overal. Overal bij elk onderwerp staat
   Betreft: Vaccinatie weigeraar.
   En ook staat er dan bovenaan bij je naw gegevens
   Signalering patient: Vaccinatie weigeraar.

   Mijn grootste les:
   Ik had nooit toestemming moeten geven voor dat digitale dossier.
   Iedereen kan daar van alles mee uitspoken.
   De rode pil kwam te laat 🙁

 3. En mijn advies zou zijn het zekere voor het onzekere te nemen en mondkapjes in de tussentijd niet langer te adviseren.

  jawel, het voorzorgsprincipe schrijft dat voor!

  • De mondkapjes hebben de functie de mensen te laten geloven dat er echt een killer-virus is. ‘Iedereen doet mee dus zal het wel waar zijn’. Verder wordt er alles aan gedaan om te voorkomen dat mensen informatie uitwisselen. Mogelijk gaat het internet op enig moment ook plat.

  • Zonder internet heb je niks aan je laptop.
   Inloggen bij een bakkie is dan, breaky break door een microfoon roepen geworden.

Comments are closed.