Na de pandemie, geoefend in Event201, staan er volgens doctor Strangelove Klaus Schwab ook nog een cyberpandemie op stapel. Deze zou vele malen erger zijn dan de virus pandemie. Opmerkelijk dat maandag een groot deel van de Google services er uit lag in Europa en noord Amerika.

Verder een hack van een bedrijf dat de internetbeveiliging regelt van o.a. grote banken (Ameritrade, ING direct) e.d. En een hack bij een cyber security bedrijf waarbij hun hackingtools gestolen zijn. Iedereen klaar voor de cyber attack waarbij alle banken uit de lucht gaan?

De Ice age farmer legt de details uit.

https://www.bitchute.com/video/lf9x9bta973f/

30 REACTIES

 1. Ik weet niet wat ik hiervan moet denken, meerdere mensen hebben me al gewezen op de ice age farmer. Eerst was hij met klimaat bezig en de laatste tijd begint hij zich met andere zaken bezig te houden. Het lijkt me een onheilsprofeet toe. Maar ja, zoals een klok die stilstaat twee keer per dag de juiste tijd aangeeft zullen sommige onheilsprofeten gelijk blijken te krijgen. Je weet alleen op voorhand niet wie.

  • De realiteit waarin we nu leven is nog krankzinniger dan ik me überhaupt voor had kunnen stellen.

   • Dan ken je Richard Gutjahr nog niet!
    Deze reporter was op de exacte locatie van de terroristisch aanslagen in Nice en Munchen, telkens op het exacte moment van de aanslagen en kon ze filmen!

    Hoe groot is die kans? Dat je niet alleen in Nice of Munchen bent, maar ook nog eens op de exacte plek van de aanslagen? Op het exacte moment? Deze kerel heeft de glazen bol van Billl Gates geleend, kan niet anders https://www.bitchute.com/video/KrJ86rtceD01/

   • Veel mensen voelen op een of ander moment in hun leven wel dat er iets niet klopt in de wereld. Maar ze kunnen de vinger er niet op leggen. Deze man volgt het al jaren en heeft honderden video’s gemaakt met bewijs van trucage bij elk nepevent, maar die zijn uiteraard intussen verwijderd door youtube. op andere platformen vindt je nog wel wat van z’n werk. Zo is er nog deze overzichtsvideo van hem die het leugensysteem samenvat https://www.bitchute.com/video/5HhFzNaRX6q8/

  • Wat Perspectief zegt, interessant genoeg dat Klaus Schwab dat zegt. Ice age farmer is gewoon iemand die zorgt dat je niet naar alles wat Klaus Schwab zegt hoeft te luisteren om de belangrijke dingen van zo’n man te horen.

 2. Een cyberpandemic. Ach, waarom niet? Ik denk wel dat de globalisten dol zijn op grensoverschrijdende problemen die vervolgens om global governance vragen. Het verbaast me hoeveel mensen ze zo gek krijgen mee te doen met hun experimenten. Zouden ze nu werkelijk menen dat de VN plus al haar vertakkingen en de EU de aangewezen bestuursorganen zijn om voldynamisch de globale problemen te bestrijden of zien ze toch eerder een rol voor zichzelf, bv als president aarde.

 3. Allemaal georganiseerd. Als de censuur op social media niet toereikend is zullen ze verder gaan. Mogelijk gooien ze het hele internet plat. Mogelijk gaat de stroom eraf. Mogelijk gaat het gas eraf, mogelijk stopt zelfs de levering van kraanwater.

  Een beetje prepper is daarop voorbereid. Ik heb de mensen om me heen al gewaarschuwd voor een mogelijke ‘cyberattack’, en de gevolgen. Je kunt beter omgaan met dat soort dingen als je weet wat er aan de hand is – de overheid doet dit, het is georganiseerd. Als alles plat gaat ga ik niet via de radio proberen informatie te verkrijgen, want dat zijn allemaal leugens.

  Chaos en schade, als ze alles langdurig plat gooien als het vriest, bevriezen al uw leidingen en alle apparaten waar water in zit. De voorraad in uw koelkast bederft. Misschien sluiten ze je pas weer aan als je Het Vaccin neemt. Als je off grid leeft merk je er niks van, dus dat is de oplossing.

  • En hoeveel moet je dan inslaan als prepper.
   Er komt een moment dat je voorraad op is, en dan.
   Je kan toch moeilijk voor een jaar voorraad in huis gaan halen, hoe betaal ik dat.
   En hoe dacht jij je voorraad te beschermen tegen plunderingen.
   En heb je wel zoveel ruimte in je huis om alles op slaan, zo ruim wonen de meeste niet.
   Zelf verbouwen is al geen optie, binnen de kortste keren weet de hele buurt dat en komt boodschappen bij jou doen.

   • Mijn gasfles is na 30 uur koken leeg. De benzine voor het aggregaat is na zo’n 30 dagen op. Ik heb genoeg voedsel om de zomer te halen, als niet Jan en alleman bij me aan komen kloppen om even iets te ‘lenen’.

    Stroom voor de cv-ketel en de koelkast kunnen de buren krijgen, als het gas en water het doen kunnen ze douchen en het huis verwarmen. Maar pas op: de politie zet drones in met warmtecamera’s. Dus dat aggregaat zal wel in beslag worden genomen, want: corona.

    Politiedrone met warmtecamera:
    https://pbs.twimg.com/media/Eo4qX5fXYAYrwzM?format=jpg&name=medium

   • Peter, en ga je er dan de hele dag bij zitten om het te bewaken met een geweer.
    Ik weet niet met hoeveel mensen jij leeft maar als er 10-15 man komen plunderen met stokken en messen is het afgelopen met jou tuintje.

   • Precies, altijd leuk die preppers maar zonder organisatie en samenwerking met gelijkgezinden ga je het simpelweg niet redden. Zeker in een druk bevolkt land als nedrigland.

   • Piet, als je nou zou wonen in een zeer dun bevolkt land zou je eventueel nog onopvallend een paar zee containers kunnen ingraven en daar klauwen met geld aan uit geven om het er uit te houden en een voorraad in op te slaan.
    Voorop gesteld dat je al ruim in je geld moet zitten om er aan te beginnen.
    Niet in Nederland, binnen de kortste keren komen ze even kijken wat jij daar aan het doen bent. En weg is je geheimpje.
    Dat is niet te verdedigen met 2-4 man.

   • @Bert…15 man das zo ongeveer wat hier woont..stokken..hahawah dat word regelmatig de autowassen…hahaha. Als ik het zo allemaal lees en om me heen bestudeer begrijp ik waarom alles in dat coronafascisme zo makkelijk ging.

   • @Bert Ja precies dat. Je huis is ook een keer vol. Ik denk inderdaad mensen krijgen daar lucht van. En hoe gaat dat dan.
    Maar ook kan de overheid wel zeggen. Iedereen nu zijn voedsel inleveren want we moeten eerlijk gaan delen. Zoiets kan maar zo gebeuren. Na de tweede wereldoorlog moest toch ook iedereen zijn geld inleveren? En dan kreeg iedereen toch maar een tientje terug?

    Maar gesteld dat zulke gekke dingen verder niet gebeuren:
    Ik denk dat maar weinig mensen echt preppen. De gemiddelde mens kan misschien een week of 2 vooruit? De meeste mensen gaan natuurlijk een paar keer per week naar de winkel. Dus stel als je als beetje prepper tenminste een paar maanden vooruit kan. Dan heb je toch alweer een voorsprong. En kun je kijken wat de niet voorbereide mens doet. Ik kan me ook inbeelden dat er op een gegeven moment voedselpakketen van de overheid worden gedeeld.
    Met rare adviezen. Zoals je eigen ontlasting te drinken. Want daar is een machine voor. Of hutspot van afval. Dat geven ze dan kennelijk aan militairen in Amerika. Bill Gates is bij zulke dingen ook betrokken.
    https://www.youtube.com/watch?v=qVmkxBua970

    Anyhoe. We zien het wel. Voorbereiden en loslaten. En nu gewoon kijken of er wat extra kilo’s aangezet kunnen worden. Wat reserves is nooit weg. En mijn vriend word daar ook altijd heel blij van 🙂

 4. Je kunt op de site van het WEF de video bekijken. je hoeft niet op “onheils profeten” af te gaan.
  Wat wel handig is van die die “onheils profeten” is dat je dingen onder ogen krijgt waar je naar kunt kijken en zelf kunt beslissen of je de info bewaard en toetst aan de realiteit, en in hoeverre je de” koers in je leven” er op aanpast, maar je hoeft er niets mee uiteraard. Voor mij is het wel handig gebleken om dat soort dingen in mijn “”achterhoofd te houden”
  Ik heb al meerdere gebeurtenissen in mijn leven kunnen sturen in een bepaalde richting (ten goede m.i.) door informatie die ik ontvangen heb door bijv Corbett en anderen.

  Hier een paar video’s van het WEF om “doorheen” te kijken 😉

  De video van het WEF die Ice age farmer gebruikt heeft. (vanaf min. 9, het gedeelte van Klaus Schwab)
  https://cyberpolygon.com/gallery/video/#msYb8Pk_unk

  Nog meer van de busybodiies van het WEF en partners (de publieke en prive sector op wereldniveau)
  https://www.weforum.org/videos
  Mijn haren gaan overeind staan van dit soort globaal ge-micromanage van mijn leven en dat van alle mensen op de wereld Dit is i.m.h.o. niets anders dan fascio-communisme op wereldschaal met een feel good laagje erover.

 5. Bert, ik woon in een dun bevolkt land en we zijn redelijk zelfvoorzienend. Gewoon omdat het leuk is om te prutsen in de natuur, niet omdat we zelfvoorzienend willen leven. Ik moet er niet aan denken om te leven zoals in de middeleeuwen; overleven dus. Af en toe winkelen, uit eten en whatever is heerlijk. Ook is het leuk om met een steeds groter wordende groep van gelijkgezinden op te trekken en indien nodig elkaar te helpen. Niet omdat het moet; gewoon omdat het leuk is om sociaal bezig te zijn. Er zijn maar heel weinig mensen die kunnen (over)leven zoals vroeger; dat waren harde tijden en velen hadden een miserabel leven. Maar er zullen altijd mensen zijn die vroeger romantiseren, totdat ze worden ingehaald door de werkelijkheid.

  • Lui en ongeinspireerd leunen op een spilvorkje denkend aan je makkelijk hebben samen met je groepje meelullers prutsen aan de natuur en dan hier een beetje het pietje uithangen…tja dat kan ook.

   gestolen van een dief….

   Aan het einde van De protestantse ethiek en de geest van het kapitalisme schrijft Weber over de nieuwste tijd, onze tijd, dat die zal worden gedomineerd door vakmensen zonder ziel en hedonisten zonder hart, die zichzelf als de volgende trede naar de vervolmaking van de mensheid zullen zien.

   Elke dag begrijp ik het beter dankzij de velen voorbeeldige.

 6. The satanisten die de wereld regeren gaan nu helemaal los, de bedoeling is om alles wat in de bijbel staat om te draaien en strafbaar te maken. Zo kunnen de satanisten uiteindelijk hun doel bereiken na eeuwen infiltratie en de bijbel verbieden want dan is het een boek dat aanmoedigt tot strafbare feiten. Dan wordt satanisme de wereldwijde staatsreligie, waarbij mensenoffers en pedofilie normaliteit worden. Satanisme wordt de wet en iedereen die satan niet aanbid is een crimineel die weggejorist zal worden. https://153news.net/watch_video.php?v=GB4WO52AN5K8

  • Ik zie meer een demonische invloed, mogelijk gemaakt door een kwaadaardig gesternte. Een regen van kometen of zo. Anderen menen dat het aliens zijn. Ik claim in ieder geval zelfbeschikkingsrecht, en ben bereid dat te verdedigen.

   • Er zijn geen kometen, de wereld is zoals hij in de bijbel staat. Geen verre planeten of aliens, geen maanlandingen. Dat zijn de strong delussions van de gevallen engelen. De waarheid is nog beschikbaar, hoewel hij erg gehaat wordt. Je moet er iets meer moeite voor doen dan voor de propaganda, die krijg je dagelijks ongevraagd op je afgevuurd vanuit elke mogelijke hoek. Maar ik geef je al een aanzet met een gratis boek, als je kan lezen en logisch denken kom je er vast wel uit : https://www.dropbox.com/s/5fqxlbcoajfszoc/De%20Platte%20Aarde%20Samenzwering.pdf?dl=0

Comments are closed.