Ik ken ’n heel leuk landje

Dat staat nu op het randje

En ik lees in elk krantje:

Hou je mond nee niets te klagen

Binnen zitten zonder vragen 

 

Hé!

Het is weer bal op de TV

En journalisten huilen mee

En wat dacht je van net twee

Een covid conferentie 

Nee!

Er zit een knop op je TV

De waarheid vind je zo gedwee

Het internet neemt je zo mee

Je ogen openzetten

 

Bah Bah wat ’n misere

Als Rutte staat te blèren

PCR affaire

Waarom toch met al die fraude

mondkapjes en afstand houden

En hoor ze nou es slissen

Zwarte lijst voor van Dissel

‘N mens kan zich vergissen

Maar dit is toch al te knullig

Imbeciel en onbenullig

 

Hijseenberg, nationale Doe Maar een mondkapje op dag

16 REACTIES

 1. Schitterend en al helemaal als je het zingt, spijker op de kop. Vandaag dus boodschappen doen met mondkap, ik heb er niet eens een in huis, zal mij benieuwen of ik de dan de super nog wel in kom. Ik zet een paarse wasknijper op mijn neus en twee groene in allebei mijn oren, als je dan toch voor gek moet lopen dan maar gelijk goed. Ik kan 3 bekeuringen betalen eer ik in de problemen kom.

 2. Doe maar helemaal weg die TV. Heb ik jaren geleden al gedaan. Als ik bij mensen op bezoek ben die zo’n ding hebben en ook nog aanzetten, dan weet ik niet wat ik zie. TV is gewoon bizar. Vooral die praatprogramma’s met van die rare -vaak neurotische- babbelhoofden die overal verstand van hebben. Volgens zichzelf. Stop met kijken, start met leven.

 3. Kranten lees ik niet meer; geen abonnementen op nieuwsmanipulators.
  TV kijk ik alleen nog voor sport en Netflix; nieuws en praatprogramma’s zijn gemanipuleerd en andere programma’s zijn bedoeld om de massa zoet te houden op de bank met bier en chips. Nero had dat al door aan het begin van onze jaartelling: geef het plebs brood en spelen, dan komen ze niet in opstand.
  Voor de rest lees ik boeken en studeer ik in mijn vak scheikunde; je weet nooit hoe dat nog van pas komt. En daarvoor heb ik boeken dus internet is niet nodig.

 4. Mensen die TV kijken geloven:

  – Dat banken hun spaargeld uitlenen aan anderen (ipv geld uit lucht maken waar ze vervolgens intrest op rekenen)
  – Dat democratie echt is, dat hun stem om de x jaar invloed heeft(m.a.w. dat de honderden denktanks en instituten waar lockstep scenario’s worden bedacht, verloren geld & moeite zijn, want de burger maakt de wetten. Dat de EU & UN (WHO) niet verkozen zijn, maar wel wetten afdwingen ontgaat de TV kijker ook)
  – Dat ‘wetenschappers’ een soort Jezusachtige mensen zijn die niet zwichten voor geld en macht.
  – Dat er honderden genders zijn ipv. twee.
  – Dat Nederland over x jaar onder 3 meter water staat (waarbij x wordt opgehoogd met 10 wanneer x bijna bereikt is.)
  – Dat de media een neutrale organisatie zijn die feiten rapporteren (media zijn in handen van bankiers en miljardairs)
  – Dat je in school kennis vergaart en leert denken.(hier wordt kennis vernietigd of vertroebeld, napraten aangeleerd, gehoorzaamheid aan autoriteit getraind zoals pavlov’s hond en zelfstandig denken afgestraft)
  – Dat niets ontplofte en toen alles werd (fysiek onmogelijk)
  – Dat de mens is ontstaan door evolutie (de wetten van thermodynamica leren ons dat de natuurlijke staat der dingen chaos is en er bij kopiëren enkel informatie verloren gaat, nooit bijkomt, intelligentie kan enkel komen van intelligentie. Evolutie(verandering van soort) is onmogelijk onder de wetten van de natuur, niet te verwarren met het kweken door combineren van erfelijke eigenschappen, dit is geen evolutie, de soort blijft dezelfde)
  – Dat de aarde miljarden jaren oud is (zogenaamd gemeten met koolstofdatering, maar koolstofdatering is een klucht gebaseerd op aannames en circelredenering, niet op wetenschap)
  – Dat vaccins ziektes hebben uitgeroeid (deze ziektes waren al verdwenen door verbeterde levensomstandigheden, koelkast, riolering, drinkwater, degelijke voeding, verwarmde woningen enz)
  – Dat de mens is geland op de maan (in een constructie van zilverpapier en gordijnroedes, gestuurd door de rekenkracht van een mobieltje uit 1999. De ruimtepakken staan ook niet bol als een ballon door de overdruk in het pak gecombineerd met het vacuüm van de ruimte)
  – Dat de 10 geboden haat vertegenwoordigen (lucifer wordt gepromoot als de good guy, verzinsels van mensen boven de wetten van god)
  – Dat abortus geen moord is (bacteriën op mars zijn leven, een baby in moeders buik niet)
  – Dat overspel en ontucht leiden tot geluk en stabiliteit (gebroken gezinnen, gebroken harten, verweesde kinderen, familie als steun wordt steun op de staat zodat deze oppermachtig wordt)
  – Dat dokters helende krachten bezitten (de dokter heelt niets, je lichaam heelt zichzelf, je gebroken been groeit zelf aan elkaar, niet door een toverspreuk van de dokter. Je wonde groeit uit zichzelf dicht, niet door magie van de dokter)
  – Dat wetten heilig zijn (wetten worden gemaakt voor en door de elite om zich te beschermen tegen de massa en steeds steviger in het zadel te komen)

  Zo kunnen we wel een paar boeken vullen met zaken die TV en verplicht onderwijs voor feiten verkopen, die een ieder met de wil, de kracht en vooral de durf om uit de hersenspoeling te breken, zelf op waarheid kan checken door middel van logica en relatief makkelijk te vinden bewijs.

  De TV creëert een illusionaire wereld die los staat van de werkelijkheid. Wie TV kijkt leeft in een film en denkt dat die echt is. Helaas wordt die echt doordat de grote hoop zich gaat gedragen naar de gescripte realiteit van het brainwash apparaat. Ondanks dat ze zouden kunnen vaststellen dat die niet klopt met hun eigen waarneming)

  “The coming of the lawless one is by the activity of Satan with all power and false signs and wonders, and with all wicked deception for those who are perishing, because they refused to love the truth and so be saved. Therefore God sends them a strong delusion, so that they may believe what is false, in order that all may be condemned who did not believe the truth but had pleasure in unrighteousness.”

  • Intressante lijst waar ik het voor een groot deel mee eens ben. Maar ik leerde op school dat het leven op Aarde bij elkaar getoverd is door een boze opa die op een wolk leeft. Hoewel dat laatste dan weer niet consequent was. Soms is, volgens de lessen, de opa gewoon onzichtbaar en weet je niet waar die is.

   Hoe het leven op Mars dan geregeld was, leerde ik dan weer niet op school. Ik denk dat het gewoon niet bestond.

   • Interessante video. Inderdaad, onderzoek alles, vooral de dingen die politiek, religie en wetenschap beweren. Wat is waar en wat niet?

    Binnenkort te analyseren: video’s van politici en burgers die zich blij laten ‘inenten’ tegen covid-19 met het elixer van Big Pharma. Oh wat zijn ze blij, nu kunnen ze niet meer ziek worden en stinken ze zelfs niet meer uit hun bek of naar zweetvoeten.
    Dan is het net Oprah: jij een spuitje, en jij een spuitje, en jij een spuitje, en jij een spuitje, idereen een spuitje…

   • @Dolf
    Had ik gezien. Waarom is deze verwijderd hier? Het lijkt Facebook wel. Ooit leerde ik dat wetenschap aan alles moet twijfelen, ook aan de eigen zekerheden.

    Zoals ik eens begrepen heb is er geen harde grens tussen de atmosfeer en ‘het vacuum’ van de ruimte. De zwaartekracht houdt de gassen van de atmosfeer vast. Ook leerde ik dat er niet perse een vacuum in de ruimte is. Er zweeft materie doorheen maar het is heel laag van concentratie. Je zou ook kunnen stellen dat de concentratie van materie relatief hoog is op Aarde.

    Er wordt teveel gecensureerd hier op de Vrijspreker. Die zure druif van een Seneca verwijderde gisteren een commentaar van mij toen ik wees op een inconsistentie in het verhaal van een ‘verzetsheld’ tegen mondkapjes. Meestal duiden inconsistenties op een onwaar verhaal.

   • Tja, we leven in een illusionaire wereld. Een parallele artificiële realiteit die 180° op de werkelijke fysieke en spirituele werkelijheid staat. Maar om het te zien moet je alles wat je denkt te weten in twijfel durven trekken en op onderzoek uitgaan. Je ego loslaten dat dacht alles te weten en je logisch denken activeren zonder angst voor de geprogrammeerde taboe’s die de gatekeeper zijn naar de waarheid. Zoals Mister Edgar Hoover al zei: “The individual is handicapped by coming face-to-face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists.”

    Benieuwd hoelang deze comment gaat blijven staan. Voor de hidden hand weer wegjorist.

 5. Als je linkse alternatieve nieuws hoort,scoren e bij npo zeer slecht tot onvoldoende!

 6. Leftists 2016: “The Election was hacked!”
  Leftists 2020: “The Election can’t be hacked”.

 7. Op de eerste dag van het gebod heb ik een mondkapje gedragen.
  Toen ik een paar zag dat er geen had, en het personeel er niks van zei, heb ik het ook afgedaan.
  Niemand zegt iets, en er is niemand om je een bekeuring te geven.
  Als dat wel zo is doe ik of ik alleen Russisch spreek.
  Ik heb een erg Oost Europees uiterlijk, en mensen die me niet kennen spreken vaak Duits tegen mij.
  Als ze je aanspreken gewoon doorlopen en hen met een kille blik aankijken.
  Vooral geen emotie laten zien.

  “BLIJF UIT DE BUURT MENSEN. MIJN ADEM IS DODELIJK.”
  Als je zoiets 5 jaar geleden voorspelde, sloten ze je op.

Comments are closed.