Hier een filmpje waar een mondkapjesloze bejaarde klant die volgens eigen zeggen al 40 jaar trouw dezelfde supermarkt bezoekt op zijn rug liggend aan zijn benen wordt weggesleept.

In het voortraject wat niet op deze film staat zouden de emoties hoog zijn opgelopen. En zou deze oudere heer zijn zelfbeheersing hebben verloren. Boontje komt om zijn loontje? Of een niet goed te praten agressie tegen een bejaarde man? Lastig te beoordelen als je maar een deel van het verhaal ziet. Het deel dat op film staat, maakt me uiteraard kwaad.

Het volgende filmpje is een episch falende propaganda stunt. Het filmpje zal wel snel van youtube gehaald worden. Een knappe verpleegster die als een van de eerste gevaccineerd wordt valt voor de camera flauw na de injectie gekregen te hebben.

dank voor uw aandacht

16 REACTIES

  • Ik begrijp je reactie niet.
   Dus als je een filmpje laat zien van iemand die flauwvalt na het krijgen van een vaccin. Wat gewoon een feit is en geen leugen, behoor je tot JBL(Wat dat dan ook maar mag zijn) of ben je sadistisch en behoor je tot de cult van de father of lies? (Wat dat ook maar wezen mag)
   Kun je me uitleggen hoe je tot die beschuldiging gekomen bent?

   Je mag zeker ook geen video/artikelen posten over die twee ziekenhuis medewerkers in canada en die twee in de UK die een hele nare reactie gehad hebben na het krijgen van het vaccin, zo erg zelfs dat er één op de Intensive care afdeling is geland, waar gezegd word dat mensen met allergieën het vaccin niet moeten nemen, want die informatie kan mensen bang maken….of zoiets?

   Het is dus belangrijker om mensen info te onthouden, die voor hen van belang kan zijn?
   Ik ken iemand met ernstige allergieën moet ik deze niet waarschuwen, omdat ik deze anders angst aanjaag voor het vaccin.
   https://www.msn.com/en-us/health/medical/covid-19-pfizer-vaccine-two-health-care-workers-in-uk-have-allergic-reaction-doctors-say-general-public-should-not-be-scared/ar-BB1bNmiA

   https://www.nytimes.com/2020/12/16/health/covid-pfizer-vaccine-allergic-reaction.html

   • Je hebt helemaal gelijk hoor, ik vertrouw vaccins voor geen meter. En ik raad iedereen aan om geen enkel vaccin te nemen. Je immuumsysteem is er niet voor niets, vaccins meken je immuumsysteem kapot. Waarom zou een gezonde mens zich vol gif laten spuiten? Voor fantasie ziektes die enkel in de bankster MSM bestaan? Never.

    Maar het punt is dat TPTB via hun MSM vaccinaties puschen, terwijl ze via hun controlled opposition gedeelte van de alternatieve media(ufo’s, aliens) net angst voor het vaccin versterken. En ik vraag me af waarom dat zo is en blijkbaar ik niet alleen maar ook anderen niet meer geloven in de MSM en het politiek LINKS/RECHTS puppettheater van de banksters.

 1. …..Links om rechtsom, de spuit gaat in iedereen. En dan weer vrolijk verder, voor sommigen.

  • Wat is het nut van testen van mensen zonder symptomen? Je test op maandag negatief en dinsdag loop je het fantasievirus op.. Wat nu? Ga je iedereen 2 maal daags testen? Wat een klucht.
   Er klopt helemaal niks aan dit plandemieverhaal. Jarenlange gehoorzaamheidstraining ipv. degelijk onderwijs anders is niet te verklaren dat mensen deze BS19 slikken.

 2. Kletskoek, dat is geen stem van een oudere man. Dit is gewoon weer een filmpje van de macht zelf om mensen bang te maken. Luister ook naar de tekst: gespeeld, allen acteurs!

  Trap er niet in en verspreid deze flauwekul niet!

  • Ik denk dat je gelijk hebt, dat het weer een toneeltje is zoals er al zoveel circuleren, ondanks dat van vele video’s allang bewezen is dat ze in scene zijn gezet. Het geïnfiltreerde (ex)christelijke westen wordt van binnenuit uitgerot door hoaxes, nepnieuws en afbraak van alle normen en waarden via popcultuur, ‘kunst’, films, boeken, magazines, platte vulgaire ‘humor’ en promotie van alles behalve het traditionele gezin. Onze vrouwen en dochters waren ooit voornamelijk dames en zorgzame moeders, nu zitten velen met de benen open op camsites voor een paar euro’s. Terwijl manlijkheid wordt gedemoniseerd. Alles wordt geseksualiseerd tot kinderen toe. Er wordt verwarring chaos, verdeeldheid en wantrouwen gecreëerd. Massa immigratie moet de verdeeldheid nog groter maken en het blanke christelijke ras dat de enige waardige tegenstander van de satanisten is, verzwakken en uiteindelijk laten verdwijnen. Vaccinaties kunnen dit nog versnellen. Meer nog dan een fysieke oorlog is dit een spirituele, het verrotten van de morele waarden tot op het niveau van beesten, door het verwerpen van God en alles uit de bijbel 180* graden te draaien. Vaccinatieplicht voor onbestaande ziektes is de laatste drempel, eens die over is het westen verloren. Psychologische operaties(holywoodstyle) van het gerne Tavistock: The Hidden Social Engineering Machine https://www.bitchute.com/video/5xPUcRbmYNa9/

 3. Gekke vraag.

  Is het ook mogelijk dat je het virus gevangen in slijm en snot op een onschuldige plasts in je neus verplaats met een lange stok naar diepere gelegen plekken in je lichaam waar het wel kwaad kan? Eh, ik bedoel een wattenstaafje.

  Een beetje vergelijkbaar met het schoonmaken van je oren. Je wilt iets verhelpen, maar drukt eigenlijk het oorsmeer tegen je trommelvlies en bereikt het tegenovergestelde.

  Ik vraag dit voor mijn vrienden, Hugo Schoen en de zoon van Geppetto.

  Mochten je geen antwoord hierop hebben, misschien dat iemand het weet op de sociaal media kanalen, 17.4 miljoen mensen weten immers meer dan 1 persoon.

 4. “Is het ook mogelijk dat je het virus gevangen in slijm en snot op een onschuldige plasts in je neus verplaats met een lange stok naar diepere gelegen plekken in je lichaam waar het wel kwaad kan? Eh, ik bedoel een wattenstaafje.

  Ik vond dit verhaal. https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/worden-mensen-feitelijk-besmet-via-de-pcr-test-intranasaal-vaccin/

  Ik weet niet of het waar is. Maar ik vind het wel raar dat ze een monster moeten nemen tegen de achterwand neusholte met de hersenen. Als het dan toch zo verschrikkelijk besmettelijk is kunnen ze ook wel wat oppervlakkig neuspeuteren of een beetje bloed afnemen.

  Het Covid virus is overigens nog nooit aangetoond. https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/08/19/nieuw-coronavirus-genaamd-sars-cov-2-waar-is-het-bewijs/

  • Waar leg je de grens ?
   Moet 10% opgesloten worden voor 90% kwetsbaren ?
   Moet 50% opgesloten worden voor 50% kwetsbaren ?
   Moet 98% opgesloten worden voor 2% kwetsbaren ?

   Of is het handiger om, 2% te beschermen, zodat de rest gewoon verder kan?
   Wie zorgt voor de 2% als alles failliet is?
   Kunnen we dan bij jouw aankloppen?

   Heb je oma zelf al gevraagd hoe ze wil leven?

   Van mij hoeven mijn kinderen niet alles plat te leggen als ik 80 ben.

   • Helemaal mee eens zeurpiet.
    Opa kan best binnenblijven als opa bang is. Maar opa kan ook gewoon leven en genieten van zijn laatste dagen, zonder dat er een interventie unit op de loer ligt om hem te tackelen en in zijn isoleercelzorgkamertje te gijzelen als opa een frisse neus wil halen in het park. Opa mag wel kiezen voor euthansie, maar niet voor een wandeling in het park? Hier klopt iets niet..

Comments are closed.