Een onderzoek van de FNV over de vaccinatiebereidheid van het zorgpersoneel (bron AD):

Van het personeel in verpleeg- en verzorgingstehuizen zegt ruim een vijfde een inenting zeker niet te willen en 13 procent ‘denkt van niet’. Nog eens 18 procent twijfelt. Dat blijkt uit onderzoek onder meer dan negenduizend werknemers in de sector zorg en welzijn door vakbond FNV. In de leeftijdsgroep tot en met 30 jaar zegt slechts een kwart zich te laten vaccineren.

De term dwang wordt al gebruikt. Hoogleraar Zaaijer: ,,Als je in een instelling werkt met kwetsbare mensen dan mag je eisen dat die meedoen aan bepaalde vaccinaties. Punt. Er bestaat geen recht om ongevaccineerd dat werk te mogen uitoefenen.” 

Het persmoment in Amerika ging toch iets minder succesvol…….

Wie zijn er nu wappies? Als het zorgpersoneel van verpleeg en verzorgingstehuizen grote twijfels heeft, en slechts een minderheid zich wil laten vaccineren, moet dat voor eenieder een sterk signaal zijn.

52 REACTIES

 1. Dansende verpleegsters, artiesten die liedjes maken om afvalligen te demoniseren, fake testen, lege ziekenhuizen, grote verdeeldheid over of er een pandemie is of niet.. tja, in een echte pandemie zou die propaganda en dwang niet nodig zijn. De mensen zouden vechten voor mondkapjes en zelfs niet buiten durven komen. Wat een klucht.

  Wappie… de echte wappies zijn de wappies die zich laten trainen om wappie te zeggen tegen iedereen die vragen stelt bij wat ons via enorme budgetten onder dwang wordt ingepompt en door groupthink(weer media) in stand wordt gehouden. De enige die de waarheid kan vinden ben je zelf, geen Media Industrieel Complex, geen dwang ONDER-wijs systeem, niet je buurman, geen meerderheid, zelfs niet je eigen familie, enkel jijzelf. Tenminste als je je niet laat intimideren door de systeemslaven..
  Don’t let them take your mind, in the end it is all you’ve got https://www.youtube.com/watch?v=ziVLbEoQ4Sc

  MODERATIE: Beste Edgar Hoover en Edgar Hoover Quotes. Ik vraag je nogmaals beleefd om een keuze te maken voor 1 nickname. Ik wil niet modereren. Ik wil niet een ban uitdelen. Kies svp voor 1 nickname. Ik ga niet dreigen dat dit je laatste kans is. De kans is groot dat ik je een volgende keer geen ban uitdeel. En wellicht de keer daarna ook niet. Maar op een gegeven moment ga ik tegen mijn natuur in en krijg je een ban. Je kaapt discussies door meerdere nicknames te gebruiken. In dezelfde discussie. Zoek niet de grenzen op. Dank

 2. Je zou toch denken: “Als dat vaccin zo veilig betrouwbaar is, dan heb je al deze propaganda, en geheimzinnigheid, toch niet nodig?”.

  Hetzelfde met het politieke beleid. De opperpiemel van De Volkskrant verdedigt het politieke beleid liever dan dat hij het kritisch volgt. Hij krijgt subsidie van de staat en “wiens brood men eet” kennelijk: https://www.geenstijl.nl/5156872/dont-publish-and-damn-you/#comments

  • Het is het mammom systeem, er is een centrale geldprinter die bepaald waar het geld naartoe gaat. Welke bedrijven, politici, regeringen erover kunnen beschikken. Tegen voorwaarden uiteraard. Topdown control, iedereen wordt gedwongen te doen wat hem gezegd wordt anders geen inkomen. Dat geldt voor regeringen, voor ceo’s, voor ambtenaren en politie en voor de man in de fabriek.

   Omdat het vanwege allerhande aan grond en woningbezit gerelateerde belastingen letterlijk onmogelijk is gemaakt om zonder gebruik van geld, van het land te leven, wordt je gedwongen om in dit systeem te leven of van honger en koude te sterven onder een brug.

   Zolang het geldsysteem niet veranderd naar schulden- en rentevrij geld, zal iedereen slaaf blijven in deze plantage. De controle en voorwaarden zullen toenemen, niet afnemen. Het is niet altijd zo geweest, er waren tijden waarin je zonder geld kon leven van het land..In die tijden werd nog belang gehecht aan waarheid, rechtvaardigheid en corruptie werd zwaar veroordeeld ipv. schouderophalend gedoogd. Dat was voordat pseudowetenschap hele generaties onderwees in satan’s valse doctrines, die onvermijdelijk leiden naar slavernij en tyrannie.

   Evolution – Foundation for the Antichrist: https://www.youtube.com/watch?v=XTm7UnEU86Y

  • Poup van ’t hek, is tot inhoudsloze koffietijd kwebbelkoning afgezakt, met z’n infantiele wappie kinderliedje en door overal met z’n lelijke kwijlbak op de staats-lijkbuis te verschijnen. Alles wat hij tegenwoordig uitkraamt is net zo slap als Buckler. Wie heeft Poup, wat ingefluisterd? Een verhaaltje over hoe Pim en Theo zijn geëindigd, omdat ze niet braaf meeliepen aan het lijntje van de oppermachtigen?

   Poup legde eerder in een collumn uit hoe smeerpijp Ab Osterhaus een fles whisky opentrok om feestelijk te proosten op het ‘goede’ nieuws van de eerste besmetting met ‘varkensgriep’, in 2009. De één z’n leed is kassa voor Ab, schijnbaar. Nadat Poup zomaar corona kreeg en zomaar wonderbaarlijk herstelde, is hij helegaar dik aan met Ab, de vaccinatie koning en miljonair van de lage landen. En iedere keer als ik nu bij het voorbijzappen Poup op de buis zie, moet ik denken aan Pim en Theo.

   • In het artikel wordt de oorzaak van de harde lockdown bij mensen gelegd die geen mondkapje dragen.

  • Stel dat er een geheime club zou bestaan en dat je om een belangrijke functies in politiek,gerechtelijke instanties, bedrijfsleven of media te kunnen krijgen, lid moet worden van die geheime club, waarbij je moet zweren altijd te doen wat de club zegt en altijd je clubleden moet helpen, ook al overtreed je daarmee morele of andere wetten. Dan zou je met medewerking van media en politiek een heel wereldwijd spektakel kunnen opbouwen waardoor de niet ingewijden denken dat het echt is. Een soort van grote misleiding en valse tekenen en wonderen zoals in dat oude boek staat.

   Gelukkig bestaan zo’n clubs alleen in de fantasie van wappies zoals Franklin ter Horst https://www.franklinterhorst.nl/Zijn%20Vrijmetselaars%20volgelingen%20van%20Lucifer.htm

   Een andere wappie John le bon analyseert het coronanieuws vanuit een wappie mindset: https://www.youtube.com/watch?v=TDNXNzQCwsI

   We roepen natuurlijk allemaal hard over de morele corruptie van de elite, maar hoe zuiver handelen we zelf op ons eigen niveau? Dat doet denken aan het verhaal van Sodom en Gomora. “God zei tegen Abraham dat hij Sodom niet zal vernietigen als hij er tien onschuldigen aantreft.” Hoe zou dat vandaag uitpakken? Zijn er nog genoeg onschuldigen?

   • @Jack

    Wereldwijd druipt dezelfde slijm, kanker en dodelijk gif van de mainstream buis, uit kranten tot aan de stinkende muilen. De koppen van de ‘acteurs’ kijken daarbij allemaal dezelfde kant op en de taal die ze bezigen is alles hetzelfde, alles en iedereen geprogrammeerd. Heldere, gezonde en zinnige tegengeluiden en daarbij de koppen de andere kant op draaien wordt genadeloos afgestraft, zelfs met de dood.

    Maar denkt u nu werkelijk dat er geheime clubs of zoiets als bijv. hoerige priesters, pedo satanisten en bloeddorstige sektes bestaan? Clubs vanwaaruit wereldwijde processen worden aangestuurd?? Laat mij niet lachen, proest, lol, hahahahahahaha, kom niet meer bij. Geheim??? Right in you’re face, ze proberen het niet eens meer te verstoppen. Allang niet meer, al jaren niet.

   • Wow, de speech van Tim Cook van Apple wordt geanalyseerd, heel creepy tenminste voor degenen die geen fan zijn van satan. Het geeft een goed beeld van het beast system dat nu opgebouwd wordt met Big Tech. De moeite om te kijken!
    The Apple CEO, 666, and The Garden of Eden https://www.youtube.com/watch?v=78qjQOMfu9c

   • JA!!! Die zijn er zeker…! Zoals ik jullie ‘geest’ ‘spinsels’ hoor/lees en zie….. zijn er veel meer dan ik ‘dacht’,,,,,Climate gate..interssante tijden..kleintje(muurkrant)….und so wei…. mijn eerste ‘comment’….op dit world ‘blog’…
    Special thanks to…….ADMINISTRATOR!! Volgens mij ken ik van een eerdere ‘blog’……..Chappeu!!

 3. Het zal duidelijk zijn dat ik niet op het feest kom. Mogelijk worden ‘vaccin’-weigeraars straks in isolatiekampen geplaatst. Ze mogen er pas uit als ze zich laten ‘vaccineren’. Blijven ze weigeren, dan worden ze vermoord.

  Ik hoop dat de ‘vaccinatie’-obsessie is overgewaaid voordat ze mij vermoord hebben. Maar het ziet er niet best uit.

  • Natuurlijk vinden mensen het grappig als wappies worden afgevoerd naar vernietigingskampen.

 4. Ook Vrijspreker kan ieder moment worden platgelegd, want: verspreiding van ‘nepnieuws’.

 5. eens kijken of de hoogleraar z’n poot stijf houdt en de niet gevaccineerden blijft uitsluiten bij gebrek aan personeel.
  de niet gevaccineerden zullen dan een forse loonsverhoging vragen bij de eis als zij toch moeten gaan werken, immers het risico is te hoog.

 6. @Nico de Geit

  U zegt dat over die isolatiekampen. Maar Sandra Vogelaar zegt dat juist de kinderen risico lopen. Ze had er meerdere tweets over.
  https://twitter.com/sandravogelaar/status/1340272281654878209
  En ze zou zomaar gelijk kunnen hebben.

  Ik voor mijzelf ben hier niet perse mee bezig. Alhoewel ik natuurlijk ook gewoon last heb van al het kwaad in de wereld en mogelijke toekomst scenario’s. MAar ik probeer bij de dag te leven.
  En ik ga eerst maar eens kijken hoe ze langs de oud gereformeerden denken te komen.
  En eerste honk is natuurlijk de gewone nederlander die niet wil. Vooral de mensen in de zorg.

  Hoe gaat het met u met de mondkapjesplicht?
  Ik draag het nog steeds niet.
  Maar ik merk wel dat mensen zich steeds meer tegen me keren. De vijandigheid groeit.
  En lontjes worden steeds korter.

  Als ik hoor van mensen dat ze het vaccine niet willen.
  Maar nu wel een mondkapje dragen om van het gezeur af te zijn.
  Dan weet ik nu al dat ze dat vaccine gaan nemen.
  Want als je nu geen gezeur wilt waarom straks dan wel?
  Geen gezeur willen is geen principe waar je op kunt bouwen.
  En zo schat ik in dat de groep die daadwerkelijk blijvend een vaccine zal weigeren heel klein is.

  In Urk loopt ongeveer 10 procent van de mensen nog zonder kapje.
  De dominee van de zwaarste kerk daar zegt dat het vaccine een chip betreft.

  Isa Kriens heeft een mooi filmpje gemaakt met uitleg over de wet.
  En wat er met je kan gebeuren als je niet volgt.
  https://www.youtube.com/watch?v=Q240VrIUbGE

  • Je leven staat boven ingebeelde wetten. Het is immoreel en onaanvaardbaar om met een democratische meerderheid mensen te beslissen anderen te doden of tot slaaf te maken.
   En mondkapjes zijn iets totaal anders dan een potentieel giftig of zelfs dodelijk vaccinproduct waarvan de fabrikant het zelf niet aandurft garanties te geven omdat hij het zelf niet vertrouwt!
   Kan je absoluut niet vergelijken. Als je in een bus zit en de hele bus zeurt dat je van plaats moet wisselen geef je misschien toe. Maar als de hele bus zeurt dat je er uit moet springen op de snelweg wordt het een hele andere situatie.

   • Ik weet het niet.
    Natuurlijk is een mondkapje onschuldig in vergelijking met een vaccine waar je ziek van kan worden of zelfs overlijden.
    Maar het gaat om het principe van zelfbeschikking toch?

    Iemand anders heeft gewoon niet het recht te bepalen hoe ik eruit zie of hoe ik ademhaal. Als ik het nou wel zou gaan dragen om van het gezeur af te zijn wat is mijn principe dan waard?

   • Ja, daar heb je natuurlijk gelijk in, de meeste mensen zijn kuddedieren. Ze willen vooral aardig gevonden worden en schouderklopjes krijgen. Er zijn helaas maar weinig mensen met principes. Nu is het in de huidige maatschappij ook heel moeilijk om altijd en overal op je principes te staan. Ik ben al heel mijn leven verbaasd over hoe weinig de meeste mensen eerlijkheid en waarheid verkiezen boven geld of aanzien. Als iemand geld heeft is het een held en wat hij/zij zegt belangrijk, ongeacht hoe hij/zij eraan is gekomen. heel Bizar..
    Daarom, “be wise as serpents” and pick your battles.

   • Bedankt Kees. Je zegt het precies goed. Eerlijkheid en waarheid doen in deze wereld voor weinigen ter zake. En likken naar boven en trappen naar beneden is voor velen een normale methode ergens te komen of bij te horen. Ik wil daar nooit meer naar terug.

    **Daarom, “be wise as serpents” and pick your battles.**
    Soms vind ik het ook moeilijk dat je zo alleen bent zonder mondkapje.
    Maar tegelijk zou ik het gevoel hebben wierook voor de keizer te branden als ik het wel zou dragen.
    Er is maar 1 God die ik erken en dat is niet de overheid. Dus zo vindt ik vanzelf weg.

  • De gereformeerden willen mogelijk geen ‘vaccin’, de groep antroposofen is vijf maal zo groot, en die willen mogelijk ook niet.

   Ik ga meestal naar de supermarkt als het rustig is, en dat verloopt allemaal prima.

   Ouders van hun kinderen scheiden, met het doel zowel de ouders als de kinderen ‘geheel vrijwillig’ te vaccineren is natuurlijk horror.

   Traditioneel is geweld tegen de overheid het terrein voor het proletariaat en een enkele terrorist/vrijheidsstrijder. Nu begint de bourgeoisie over geweld tegen de overheid te praten:

   Martin North en John Adams: https://www.youtube.com/watch?v=WWTMFTYAOck

   Nederland is het verkeerde land voor krankzinnige revolutionaire utopische plannen. Het ziet er naar uit dat zowel het proletariaat als de bourgeoisie – een zwaargewicht in Nederland – in verzet gaan komen, als dat nodig is. Ik ben benieuwd naar wat de koning gaat zeggen in de kersttoespraak.

   In de utopische plannen zal geen ruimte zijn voor een monarch. En Nederland is nu eenmaal een koninkrijk. Anderzijds zie je Prins Charles vrolijk meedoen met de utopisten.

   Familie van Willem Alexander:
   De Tsaar en de Tsarina
   Prinses Olga
   Prinses Tatiana
   Prinses Maria
   Prinses Anastasia
   Prins en troonopvolger Alexei

   https://cdn.rbth.com/all/2016/05/16/romanov/4.jpg

   Afgeslacht door revolutionaire utopisten met dezelfde ideeën als die je nu voorbij ziet komen. Willem zal dat niet vergeten zijn. Ik zie in ieder geval niets in een proletarische republiek waar mensen niets bezitten en ‘gelukkig’ (moeten) zijn. We wachten af.

   • Nico zo is dat gewoon afwachten. Het is zoals Rien hier een poos terug zei. Leun achterover en enjoy the show. Dat kan ook als je alles al ziet aankomen.
    Ik vraag me wel eens af hoe het voor mensen is als ze niks zien aankomen.

    Ik heb ook geen problemen in de winkels. Behalve dat ik een verandering zie in de houding van mensen.
    Als ze vragen of ik een kapje op wil zetten zeg ik dat een betere vraag zou zijn of ik een ontheffing heb. Je moet mensen natuurlijk wel een beetje bij de les houden dat het niet alles mondkapje is wat de wet voorschrijft. De wet geeft ook ruimte aan uitzonderingen. Dat weten ze gewoon niet.

   • @ Larissa, ik was zojuist in de winkel en het zou best kunnen dat er toch veel mensen bij waren die verlost willen worden van hun masker. Maar veel mensen durven gewoon niet voorop te lopen. Je ziet ze denken: ‘kan dat zomaar? Gebeurt er niks? ‘

    Sommigen moeten echt een rotgevoel hebben dat ze niet durven, maar dat is hun probleem.

   • Nico, ik denk inderdaad dat daar het schoentje wringt. Als mensen er echt van overtuigd waren hadden ze het maanden geleden al vrijwillig opgezet.

 7. Die zogenaamde prominenten, die zich laten vaccineren: dat zijn vaccins uit de fopwinkel, waar de naald in de buis verdwijnt in plaats van in de arm.

  • Er zal een flinke show van gemaakt worden. Met BN’ers, DeeJays, VeeJays, dansers, cabaretiers en andere muppets die doen alsof de poort naar het paradijs nu eindelijk geopend wordt.

   Wat het ‘spuitje van Bill’ betreft, denk ik dat ze een echte injectie gaan krijgen maar met een ongevaarlijk goedje. Maar met AI en deep fake kun je de mensen alles laten zien. En laten geloven.

   • Misschien zijn alle vaccins van deze eerste vaccinatie ronde wel placebo’s. Denk eraan het einddoel is vaccinaties een normale jaarlijkse verplichting te maken. Dan kan men in theorie op elk gewenst moment bepaalde mensen met bepaalde ideeën een vaccin geven met een speciale samenstelling. Vaccinatieplicht stond allang op de agenda van de EU voor deze opgeklopte hysterie kwam.

    Dus misschien beginnen ze wel met placebo’s om vertrouwen te winnen. Het gaat ze immers om de levenslange verplichte jaarlijkse vaccinaties te introduceren. Daar zou dan in theorie van alles mee kunnen worden geregeld op collectief of persoonlijke niveau, onvruchtbaarheid, vrouwelijke hormonen, IQ verlagende toxische stoffen, kankerverwekkers, de mogelijkheden zijn onbeperkt.. Er staat enorm veel op het spel, zelfs al gebeurt het nu niet, het feit dat het theoretisch zou kunnen, moet genoeg zijn om het niet te willen.

   • @Edgar Hoover

    Dat “met placebo’s om vertrouwen te winnen” rommelen lijkt mij ook geloofwaardig. Al was het maar om het effect van de placebo’s te testen.

    Vaccins als politiek wapen inzetten tegen opponenten is een fascinerende gedachte. Als de huidige regering het niet doet, dan doet de volgende het wel.

   • @Edgar Hoover – het doel zal inderdaad zijn zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk vaccinaties te geven. En dat zal niet zijn om die mensen gezonder te maken. Het kan best dat ze beginnen met een spuitje dat niet veel doet. Maar mijn voelhoorns zeggen dat er iets heel erg mis is met die vaccin-sekte.

  • Bakas is niet de eerste de beste met trends voorspellen. Wat hij zegt over ‘rode mensen’ die opeens alles uit eigen zak moeten betalen’ zou wel eens uit kunnen komen, iedereen die niet in de houding springt treiteren met onredelijke boetes en allerlei excessieve onkosten.

   Maar als er genoeg mensen van naam en faam weigeren zal dat moeilijker worden. Denk aan ‘sociaal bewijs’ (lees Robert Cialdini hiervoor), dat is ook wat de politiek nu wil inzetten om iedereen in de rij voor een spuitje te krijgen.

 8. @Nico de Geit Zeker zijn wij inderdaad niet verantwoordelijk voor het gevoel van de ander. Wel hoop ik de weg voor mensen die niet met mondkapje kunnen wat meer open te leggen. Want ik zie niemand zonder kapje. Waar zijn de longpatiënten? En mensen met andere aandoeningen. Thuis? Mede daarom is het een goed idee als mensen die wat gezeur aankunnen gewoon zonder kapje gaan winkelen. Dat is om veel redenen goed maar ook voor de kwetsbare mensen die nu misschien niet durven.

 9. Een van de bijwekingen is, dat je zomaar ongecontroleerd begint te zingen en als een verwend kind aandacht wilt.

 10. Vaccineren is schijnbaar alleen maar een feestje. Google bijv. “mrna vaccin is onveilig”, zoekresultaten verwijzen alleen maar naar de mainstream media en hun positieve artikelen over vaccineren, voor zover ik kon zien, naar geen of bijna geen kritisch artikel. (alternatieve media).

Comments are closed.