Luister Vrijheidradio via:

Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons:

Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps


In  deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Yoshi, Lukas en Johan

7 REACTIES

 1. De hoogleraar uit “We hebben er weer eentje gevonden!” wil ‘dwang’ vaccinatie. Nou laat hij dan maar aan de deur komen hier. Kijken of het dan ook zo’n stoere bink is. Het blijft opmerklijk dat zodra het leven een beetje eng dreigt te worden, dit soort fascistisch ongedierte weer uit de riolen kruipt. Al zijn dit soort brullende muizen natuurlijk van alle tijden.

  • Een speciale vermelding is hier ook voor de SP, de partij van de familie Marijnissen die zich nu ook de FP mag noemen. Met de F van Fasjisties.

   In de (a)sociale media zag ik een tabel voorbij komen over welke partij voor/tegen stemde over een motie waarin werd opgeroepen om mensen die geen vaccinatie willen niet te dwingen of uit te sluiten van deelname aan de samenleving.

   De gebruikelijke partijen stemden zoals je zou verwachten bij een motie als deze. De SP verdient een eervolle vermelding omdat vrienden van mij er aanhangers van zijn en altijd beweren dat de SP oog heeft voor wat rechtvaardig, eerlijk, menselijke maat, e.d. zou zijn. Niet dus. Maar ik had niet anders verwacht van een partij waar de ‘dochter van’ nu de lakens uitdeelt, maar eigenlijk achter de kassa bij de Jumbo hoort te zitten.

   • Er is maar één partij! De wereldregering bestaat al minstens 100 jaar, achter de schermen. Vrijmetselaars(broeders) zitten in alle landen ter wereld en niet als afwashulpjes.. Of je nu naar Afrika, Iran of China gaat, je kan overal geld uit de muur trekken met je kaart.. All the world is a stage. Men kan nu eenmaal niet zonder een steun van een groot deel van de publieke opinie, dus krijgen we wat theater en gefabriceerde bedreigingen om de publieke opinie te sturen in de gewenste richting. En die is: meer politie en controle voor bescherming en veiligheid. Maar voor wie?

    Pandemie doden en begrafenissen onder de loep van de kritische denker, ben jij ook een kritische denker of download je gewoon alle ‘nieuws’ zonder nadenken? john le bon analyseert het nieuws: https://www.youtube.com/watch?v=TDNXNzQCwsI

 2. Voor mensen die op de link van Willem klikken. Politiek incorrecte denkbeelden worden hier niet gemodereerd tenzij ze strafbaar zijn. Vrijspreker als site gaat u niet tegen afwijkende meningen beschermen. Er is besloten dat iedere auteur wel de reacties onder zijn artikel mag modereren, maar de meesten van ons doen dat niet.

 3. Awesome blog! Is your theme custom made or
  did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would
  really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme.
  Appreciate it

Comments are closed.