Het kan altijd nog erger, maar wat ons nu verteld werd slaat alles: terwijl we aan het discussiëren zijn wie of wat over code zwart mag beslissen, ligt de oplossing voorgaats.

Een ondernemer biedt een schip met IC capaciteit aan, maar wordt volledig genegeerd.

Dus straks gaan mensen volgens de protocollen en regels van code zwart dood, omdat we volgens de regels geen extra IC capaciteit willen inzetten.

Het denkraam van onze overheid was al enorm beperkt, zie het niet regelen van mondkapjes, test straten en vaccinatie, nu overtreft zij haar onkunde en regelkunde nog eens een dimensie hoger: vooral niet met ondernemers in zee die oplossingen aanreiken. Nee wij van de overheid weten alles veel beter.

Nee, we laten de door de overheid gehalveerde IC capaciteit volgens de regels over lopen en dan mogen de artsen het verder bepalen: code zwart.

Ongelofelijk.

Alsof het mij wat uitmaakt of ik door een niet-geaccrediteerde Cubaanse beademd wordt.

Alsof ik onder code zwart op de gang mijn beurt lig af te wachten, ik dan zo wel volgens de gangbare normen medische behandeling krijg?

En terwijl we er achter komen dat Duitsland ook vol gaat lopen, en er dus minder overflow die kant op kan, sterven er nu in Nederland hart- en kanker patiënten, omdat de IC’s vol lopen met corona, WAAROM GEEN EXTRA IC’s ALS DIE WORDEN AANGEBODEN??

En

De lockdown a raison van tientallen miljarden, werd verordonneerd vanwege de IC tekorten. Nu wordt er een oplossing aangereikt die daar een fractie van kost, maar laten ze liever mensen op de gang laten creperen, maken ze de economie verder kapot en dat alles om ons perfect aan wat onzin regels te houden. Je zou haast aan een complot gaan denken.

Ga jullie schamen overheid en politiek, kijk eens naar je corona staat van dienst, waarbij je je eigen IC’s belazert , en een puinhoop van mondkapjes, testen en vaccinatie maakt. En wees dan zo bescheiden dat niet de overheid, maar de markt, dit veel beter op kan lossen.

En voor de nieuwe lezers van deze blog: vindt u nu nog steeds dat de overheid uw problemen moet oplossen?

26 REACTIES

 1. Ik heb Sars Cov 2 gehad in maart en heb het beleefd als een normale griep. Ik vind die paniekverhalen echt niet kunnen. Als ik een nieuwe variant krijg en ik voel me niet lekker ga ik gewoon op mijn bed liggen.

  Jeremy Clarkson – ‘Dear the newspapers. I didn’t “battle” Covid. I lay on my bed reading a book till it went away’

  https://twitter.com/JeremyClarkson/status/1345785597991006209

  • “Ik heb Sars Cov 2 gehad in maart en heb het beleefd als een normale griep. Ik vind die paniekverhalen echt niet kunnen.”

   Gisteren even langs mijn oude leidinggevend om spullen op te halen. Ze had een terugval in klachten gehad, maar het kwam op me over als griep. Ik zou me bijna hebben willen laten besmetten om het verschil met griep te kunnen vaststellen. Waarschijnlijk begint het tegen de avond met hoge koorts, ben je een week goed ziek en daarna een paar weken slap. De laatste keer heb ik dat in april 2002 gehad met oktober van dat jaar een kleine opflakkering. Als het met zeurende keelpijn begint, dan weet ik al, dat het verkoudheid is. Verder weet ik, dat de koorts van de verkoudheid eindigt, daar waar die van de griep begint, rond 39,5°C. Tot slot moeten we in gedachten houden, dat mensen zich ziekmelden met ‘een griepje’ en niet met ‘verkoudheid’, omdat de werkgever dan zal zeggen: “Daarmee kun je gewoon werken.” Griep is echter net als zijn variant onder de merknaam ‘Corona’ een potentieel dodelijke ziekte.

 2. Vreemd; er zal beslist aan enkele regels, bijvoorbeeld ARBO-regels, niet voldaan zijn, maar die zijn toch zeker ondergeschikt als de regels der rechtsstaat al ondergeschikt zijn. Desnoods betaal je de claims, die eruit voortkomen; de zakken waren toch onmiddellijk diep genoeg.

 3. Geen complot is nog te dol, al wat onmogelijk leek wordt stapsgewijs mogelijk, digitale onderdrukking, met wegsnijden van grote (overbodige) delen van de menselijke bevolking .

  Een of twee spuiten en een enkel ‘virus’ alleen is daarbij niet effectief en zullen gefaseerd bepaalde mensen eruit gepikt worden die op herhaling worden gevaccineerd.

  Je kunt er een label van complot aan blijven hangen, maar Bill Gates windt er toch echt geen doekjes om. Er zijn volgens hem of heel knappe koppen te veel mensen op deze planeet. Niet voor de planeet, maar wel voor het oude, m.i. bewust op de klippen gestuurde financiële systeem.

  Na vaccinatie terug naar normaal? Helaas niet! De schoolmeester legt uit.
  https://youtu.be/r7LuvvqqZNU

  Kort en smal gezegd: wij zijn geschiedenis, alleen beseffen de meeste aapjes dat nog niet.

  • Je bent alleen geschiedenis als je jezelf als slachtoffer opstelt. Mensen hoeven niet te pikken wat er nu gebeurt. Maar dat vereist wel lef en risico nemen.

 4. Off topic.

  .…”President-elect Joe Biden heeft al lang het vorige record van het persoonlijk aantal voorkeurstemmen van Barack Obama gebroken. Hij rondde eerst de kaap van 70 miljoen, waar Obama in 2008 net niet overging, en staat nu zelfs dicht bij die van 80 miljoen”…..

  …madness and computers steer the whole shebang.

 5. Onze meester schaker was weer eens aan zet vandaag en ze trappen er allemaal weer in…..op schema en het was geniaal om de deur open te zetten van het capitool…de polisie was er “even” niet maar het pentagon blijft de documenten weigeren aan Biden en dat gaat ze nu erg dwars zitten want CCP wil graag de geheimen….
  Morgen komt er een verassing………

 6. Weer een artikel dat het bestaan van een dodelijk virus en een pandemie geloofwaardigheid verleend, door zogenaamd kritisch te zijn over het verkeerde beleid inzake ingebeelde overlopende ziekenhuizen.

  Het schip niet wordt ingeschakeld, ze hebben namelijk geen patiënten om het te vullen. Cijfers en grafieken kan je digitaal oppompen zonder limiet, maar patiënten van vlees en bloed toveren is zelfs voor satanisten een beetje lastig.

  Overvolle IC”s? Waar? https://www.ellaster.nl/2021/01/05/zijn-ziekenhuizen-daadwerkelijk-overspoeld-of-is-er-meer-aan-de-hand/

  • Tsjonge, is er dan maar een dogma wat telt? Kunnen we hier even wat breder en van uit verschillende hoeken te kijken?
   Of er een pandemie is of niet, is een vraag (waar mijn artikel niet over gaat)
   vervolgens: indien er een pandemie zou zijn, dan lost die overheid het ook nog eens niet goed op. Of je die eerste vraag met ja of nee beantwoordt, in beide gevallen geef ik aan dat de overheid er een zootje van maakt.

   • Geen kritiek op risicovolle vaccinaties, enkel op de knullige uitvoering ervan, OK. Als je het niet ziet kunnen we dus binnenkort dergelijke koppen verwachten van de vrijheidsstrijders:

    “De overheid regelt het vaccinatiepaspoort niet snel en efficiënt genoeg. Waarom geen efficiëntere inplant chip uit de vrije markt?”

    “De overheid laat steken vallen bij het invoeren van het social credit systeem, dat kan de vrije markt beter!.”

    “De overheid klungelt met de coronakampen, waarom maken ze geen gebruik van private ondernemingen als Blackwater?”

   • Geen kritiek op risicovolle vaccinaties, enkel op de knullige uitvoering ervan, OK. Als je het niet ziet kunnen we dus binnenkort dergelijke koppen verwachten van de vrijheidsstrijders:

    “De overheid regelt het vaccinatiepaspoort niet snel en efficiënt genoeg. Waarom geen efficiëntere inplant chip uit de vrije markt?”

    “De overheid laat steken vallen bij het invoeren van het social credit systeem, dat kan de vrije markt beter!.”

    “De overheid klungelt met de coronakampen, waarom maken ze geen gebruik van private ondernemingen als Blackwater?”

   • Geen kritiek op risicovolle vakzienaaties, enkel op de knullige uitvoering ervan, OK. Als je het niet ziet kunnen we dus binnenkort dergelijke koppen verwachten van de vrijheidsstrijders:

    “De overheid regelt het vakzienaatiepazpoort niet snel en efficiënt genoeg. Waarom geen efficiëntere inplant chip uit de vrije markt?”

   • “De overheid laat steken vallen bij het invoeren van het s0ziall kreediet systeem, dat kan de vrije markt beter!.”

   • “De overheid klungelt met de C-kampen, waarom maken ze geen gebruik van private ondernemingen als blackwater?”

    PS: Straffe filters op WordPress, bepaalde woorden zijn blijkbaar taboe in discussies

   • @Edgar Hoover quotes Reactie gered uit spam bak. Er kwamen teveel advertenties voor leningen door het spamfilter, het woord “credit” staat sindsdien op de zwarte lijst, vandaar

 7. Reverse brainwashing is een vervelend proces. De virus religie is al meer dan een eeuw oud en zit diep geworteld in het brein en dat vraagt tijd in een vreselijk proces van herhalingen. Je zou het ook reverse waterboarding kunnen noemen.

  De gecontroleerde mainstream media en machthebbers hebben het wat dat aangaat makkelijk. Je wordt door ze overladen met doom and death en dat slikt makkelijk weg.

  Virus gelovigen zijn er in overvloed, de breinen van msm volgers volgezogen met angst dat er onder ons een verschrikkelijk killervirus zou heersen, enzoverder. En niet aflatende stroom aan waanzin en sturen richting totale ondergang. Google eens “overbevolking” en je zult zien en lezen en tussen de regels door kunnen proeven wat de bedoeling en hoe uiteindelijk van het overschot aan mensen af te komen.

  De machthebbers en gesubsidieerde organisaties slaan met “hun” overbevolkingsproblematiek helemaal op tilt. Daar sluit een drion spuit, pardon, een vaccin toch mooi op aan.

  Ik heb reeds de gedachte losgelaten dat er nog een oude dag zou zijn, laat staan een gelukkige, en er in de toekomst zelfs een gestandaardiseerde leeftijdsgrens komt. Geen sciencefiction, maar realiteit.

  Hoe denk je dat de nieuwe wereld eruit gaat zien als de machthebbers kunnen doorstomen met hun nwo en great reset agenda? Heel akelig stil en leeg! En jij, ik en velen met ons, vooral degene op leeftijd, zeg vanaf 50 jaar, zullen de nieuwe wereld niet meemaken.
  Een klein, oud vrouwtje, wat haar ziel verkocht aan de kabala, heeft over deze nieuwe wereld, nog voor de corona leugen losging een leuk liedje gezongen, voor jou, mij en vele anderen:

  ….”Not everyone is coming to the future
  Not everyone is learning from the past
  Not everyone can come into the future
  Not everyone that’s here is gonna last”…
  lijkt mij helder, alsof ze een vooruitziende blik had, toevallig.

  Als we geen tegengas geven en de mensheid blijft hangen in slaafsheid en geloof, zijn we binnenkort historie. Wetenschappers kunnen virussen niet aantonen en worden mensen positief getest op een zogenaamd ‘killervirus’ met niet meer dan een daarvoor ongegeschikte pcr test. En willen ons zo onder valse voorwendselen sturen, onderdrukken en uiteindelijk reguleren per spuit. Omdat er geen griep meer is, maar in plaats van dat een verschrikkelijk kilker virus?

  Wakker worden, strijders voor vrijheid en zelfbeschikking, blijf erin stampen dat virussen niet bestaan en al helemaal niet in de verschrikkelijke vorm zoals wordt beweerd door de gevaarlijke geesten die onder ons zijn.

  • Als ze plaats te kort komen om te dansen en te spelen om de verveling te doden in de lege ziekenhuizen, zullen ze wel bellen. Wie nog gelooft dat er een pandemie is met overbelaste ziekenhuizen, die wil ik persoonlijk Bill’s verlossende spuit komen zetten.

   We zitten in één van de duidelijkste en openlijkste psyops ooit, zo belachelijk, een cartoon is realistischer, zelfs als doen ze allemaal een T-shirt aan met “psyop” en zetten ze doodkoppen op de vaccinatiespuiten dan nog vragen de idioten hoe hoog ze moeten springen. https://www.youtube.com/watch?v=BZGHhYkAyYk

   Compleet met zanger, hoeveel duidelijker kunnen ze ons nog uitlachen https://www.youtube.com/watch?v=AYFKbt9Aykw

   De commentaren zijn beter als de video EMS worker proposes to nurse during COVID-19 vaccination | New York Post

   NHS Staff make Video in the empty hospital https://www.youtube.com/watch?v=jUkAg_Gkiac

   Besmettelijke ziekten bestaan niet, iedereen met een IQ van +90 kan dat binnen een paar uurtjes research ontdekken. Brezinsky had gelijk in de jaren 70, “binnenkort zullen mensen niet meer in staat zijn om zelf te denken, ze zullen enkel nog papegaaien wat op de TV voor verteld voor waar.” Zo ziet de hel er dus uit, moeten leven in een gefabriceerde valse werkelijkheid omringd door intelligente liegende satanisten en achterlijke zombies.

   Vroeger werd iemand die zijn hersenen gebruikt een nerd genoemd, tegenwoordig noemen ze zo iemand een wappie.

 8. In mijn laatste post op 6 Jan zei ik: “Morgen komt er een verassing”……… de meester schaker Trump heeft weer een verassing komt ie. Pelosi is ziedend en wil gelijk van Trump af waarom? Wel hierom: https://www.oann.com/reports-house-speaker-pelosis-laptop-missing-w-va-delegate-charged-for-his-role-in-capitol-breach/ Wie heeft die laptop nou toch gejat en wat staat er op de hardeschijf??????
  Hier is het antwoordt wie het heeft gejat: https://www.youtube.com/watch?v=n2Ady3z-Xy8 Ha, ha, ha die democraten en vele anderen zijn echt de lul! Als het een beetje mee zit komt er helemaal geen inauguratie en kan Trump daarom ook niet komen!

Comments are closed.