Het Urban Lodge Hotel in Sloterdijk is door de gemeente voor drie maanden gesloten. (bron). In december werd door de politie en het Bestuurlijk Team Prostitutie (hoe verzin je het) een controle verricht en toen bleek dat er in meerdere kamers prostitutie plaats vond.

Ik zie niet in wat er mis is met prostitutie. Als het een vrijwillige overeenkomst is tussen twee volwassenen. Een Bestuurlijk Team Prostitutie is daarom een verspilling van belastinggeld. Dat zie ik als het eerste schandaal in dit verhaal.

Het tweede schandaal is dat een hoteleigenaar die doet wat hij moet doen, kamers verhuren, voor drie maanden wordt verboden zijn werk uit te voeren. De hoteleigenaar is geen handhaver. En zeker geen handhaver van slachtofferloze misdaden.

Het derde schandaal is dat door het jarenlange beleid middels het project 1012 waarmee de gemeente voor veel geld de prostitutie in het wallengebied heeft verminderd, de prostitutie meer en meer onderduikt. In bijvoorbeeld hotels. Het effect van al de miljoenen waarmee peeskamertjes zijn gesloten zorgt voor afnemende veiligheid en in potentie een toename van de vrouwenhandel en prostitutie door minderjarigen.

6 REACTIES

 1. De schijnheilige zielepoten van die gemeente zijn gestoord. Als je daar met je eigen vrouw of vriendin ligt te wippen mag dat dan ook niet? Sinds wanneer mag de politie dat controleren?

  • Dat heeft hij voor een deel aan zichzelf te danken en aan dat maffe wijf van hem. Maar wie weet is zij niet maf, ze heeft tenslotte hoogstpersoonlijk de Blockchain uitgevonden.

   Persoonlijk heb ik er een beetje moeite mee om mensen die voornamelijk, of alleen maar, de overheid als klant hebben ‘ondernemer’ te noemen. Ik leerde op school al dat wanneer je de overheid eenmaal binnen hebt als klant je jarenlang, misschien wel levenslang, goed zit als leverancier.

   Ik werk niet voor de overheid. Ze zouden mijn kennis goed kunnen gebruiken maar ik help ze niet. Dikke vinger voor die lamzakken.

 2. Over lamzakken gesproken, de gemeente Amsterdam zit er mee vol.

  Prostitutie: magniet.
  Coffeeshop: magniet.
  Je huis verhuren aan bezoekers: magniet.
  Lachen: magookniet.
  Genieten van het leven: daar komen de Boa’s snel wat aan doen.
  Auto rijden: binnenkort verboden.
  Afhaalhoreca: zo veel mogelijk tegenwerken en treiteren.

  Sinds een stelletje ouwe lelijke linkswijven (inclusief die nep-Lenin) er de dienst uitmaakt is het er bar en boos. Daarvoor was het bestuur ook niet best maar toch minder erg dan dit rancuneuze zooitje dat een rare obsessie met negers heeft. ‘Runner up’: Gemeente Utrecht.

 3. Verbieden, verbieden en nog eens drommels!

  En wie durft nog te beweren dat we in een vrij land leven? Wie durft nog te beweren dat we een vrije markt hebben?

  Zoals Mussolini al zei, wanneer overheid en bedrijfsleven (lees: Big Tech, Big Farma) hand in hand gaan mogen we spreken van Fascisme.

  En dan nu over naar de Fabeltjeskrant: Emoties, slogans, marketing, desinfo en angstporno.

  Geniet van je programmering!

  Oogjes dicht en snaveltjes toe..

Comments are closed.