Daarnaast de klassieker van verrassende resultaten als je de juiste zoektermen ingeeft op google, probeer: pfizer criminal record

Voor eenieder die gelooft dat medicijnen veilig zijn geeft Wikipedia deze lijst met grootste deals die big pharma in Amerika met justitie heeft gesloten om vervolging af te kopen. Die miljarden betaalden ze niet omdat ze onschuldig waren. Vaak betrof het overtredingen mbt relatiegeschenken en dergelijke maar er zitten ook foutieve claims tussen mbt veiligheid van medicatie. Of te hoge geadviseerde doseringen. Big Pharma kan niet worden aangeklaagd voor de veiligheid van de vaccins. Zullen ze dan wel eerlijk zijn? Hoeveel vertrouwen heeft u nu nog in de veiligheid van het vaccin van Pfizer?

4 REACTIES

 1. Het is één grote gocheltruuk of zal ik zeggen googletruuk?

  Make belief. Met een sterftecijfer van minder dan 1% waar maken we ons druk om?

  Het aantal zelfdodingen in Japan dit jaar is hoger dan de slachtoffers van dit zogenaamde gruwelijke virus…

  Er is een oorlog gaande. Een oorlog tegen jou… en mij!

 2. Is dit een groot complot tegen de mensheid? Het lijkt verleidelijk om daarin te geloven, ik denk dat het meevalt. Als er werkelijk moedwillig een schadelijk medicijn wordt uitgerold over de hele wereld zullen honderden zo niet duizenden mensen hun mond moeten houden. Van onderzoekers tot productiemedewerkers. Dat zullen mensen tussen zitten die hun baantje veilig willen stellen, maar de meesten krijgen of wroeging. De meesten zijn helemaal niet met dergelijke mondiale masterplannen bezig en willen oprecht en goed product afleveren. Wel zullen er fouten gemaakt worden bij alle partijen. De overheid maakt van de chaos gebruik door impopulaire maatregelen door te drukken.
  Nee, ik ben vooral bang voor de economische afterparty.

  • In opdracht van de baas doet iedereen wat van hem/haar verwacht wordt!
   Klokkenluider spelen is geen pretje, de rekeningen moeten betaald worden.
   En het zal mijn tijd wel duren.
   Big Farma = Een genezen patiënt is een verloren klant!

Comments are closed.