nu.nl maar dan anders. Het nieuws dat u op nu.nl mist leest u op nooit.nl. Gewoon even klikken en rondkijken.

Sven Hulleman, hartelijk dank voor dit initiatief. Ik ben benieuwd waar je verder mee komt.

NB: een lezer heeft ons hierop gewezen. Wenst u iets te delen, dit kunt u ook doen via dit formulier of gewoon door te mailen naar info@vrijspreker.nl. Via het formulier hoeft u uw mailadres niet prijs te geven, u kunt daar een nepadres invullen.

UPDATE: Je kan Sven steunen. Voor 49 euro krijg je een pin, 10 stickers en een vlag. Bestellen van het “Een Vrede Reeds Gewonnen” pakket kan alhier.

46 REACTIES

  • Het zijn wel mega OETLULLEN. Ze kunnen niet eens lezen. Sterker nog : je kan ze niet corrigeren want er is geen forum op nooit.nl…. Dit is dus NIET WAAR : “.. Vandaag 04 februari 2021 heeft de gezondheidsraad een advies gedaan wat in de lijn ligt van wat de Raad van Europa vorige week heeft besloten…” . Wat de gezondheidsraad wil, staat LIJNRECHT tegenover het besluit van de Raad van Europa. Als ze hun eigen tekst zouden lezen zouden ze het zien. Onbenullen, “nooit.nl”.

 1. Maar hij verkoopt dus wel van die pakketten ook waar een button inzit zodat mensen kunnen herkennen dat je iemand bent die wakker is. Dus die ga ik wel kopen en dragen. Want die tshirts van Jensen zijn niet sexy en vallen wel erg op ook. Zulke dingen draag ik normaal ook niet.
  Ik ben blij met zijn initiatief en ik vind dat hij zich goed heeft hersteld van alleen maar klagen en waarschuwen naar ACTIE en verbinding. Sven keep it up!

   • Ik moet toch even wat verder kijken. Die tekens op die button en die stickers zouden iets te maken kunnen hebben met de vrijmetselarij. Het lijkt er wel een beetje op.

   • Heel goed Larissa, zeker even verder induiken.
    Deze man is vriendjes met landverraders zoals Rutte, Jort Kelder, etc..
    Is uiteraard ook een vrijmetselaar.
    Hij valt onder de noemer van gecontroleerde oppositie.
    Elke aandacht en euro aan hem is verspilling voor hen die de waarheid zoeken, die iets willen betekenen in het gevecht tegen de leugen die regeert, die de grote reset / het syteem van het beest willen tegenhouden!

    Dat deze man hier een podium krijgt is te schandalig voor woorden.
    En helaas is deze website daar niet vies van…..

   • Beste Joep. Iemand beschuldigen is heel gemakkelijk en goedkoop. Is Café Weltschmerz ook controlled opposition? Daar is hij immers interviewer. De slimme mensen van Café Weltschmerz moeten toch zo door hem heen kunnen prikken zoals jij nu doet? Of ben jij slim en zijn zij een beetje dom?

    En zijn boek over de Rabo dat verboden werd, waarmee hij het bankwezen genadeloos aanviel, dat is zeker ook bedoeld als propaganda voor de grote reset? Verder is hij een van de weinigen die de banken daadwerkelijk aanpakt met de stichting stop de restschuld. Waarom maak je deze man verdacht op vrijspreker? Hij doet juist enorm veel goed.

   • Ratio en Joep. Ja niemand weet iets zeker. Maar je kan toch gewoon zeggen wat je denkt? Dat lijkt mij toch inherent aan mediafiguur zijn. Mensen praten over je.

    Ik vind ‘ het nieuwe gezicht’ van Sven van onheilsprofeet naar barmhartige Samaritaan zelf wat groot. En ze zeggen niet voor niks als je iemand wilt kennen moet je weten wie zijn vrienden zijn.

   • @Larissa. Ik heb “de oorlog reeds verloren” als foute benadering gezien. Verder weet ik niet of hij close is met Rutte. Lijkt me niet. Ik heb dit gevonden: https://revolutionaironline.com/breaking-bombshell-again-jort-kelder-exposet-als-raspoetin-achter-de-schermen-van-mark-rutte-adviseert-hij-mee-over-de-komende-massamoord-en-total-exposure-sven-hulleman/

    Jort heeft met Rutte op het strand gewandeld, dus is Jort helemaal fout. En Sven heeft een uur met Jort gesproken dus is Sven ook helemaal fout en is hij controlled opposition. Dit vind ik zelf nogal kort door de bocht.

    Sven doet veel goed werk en is erg actief tegen de bankiers. Hij krijgt van mij zeker het voordeel van de twijfel

   • Grappig, natuurlijk is controlled opposition tegen de machthebbers en leveren ze zeer geloofwaardige kritiek, dat is nu net het concept van controlled opposition. Grappig dat de intellectuelen hier potentiele controlled opposiotion kritiekloos uitsluiten op basis van de exacte criteria ervan.

    Controlled opposition gaat niet over de 99% waarheid die ze verkondigen om geloofwaardig te zijn, het gaat om de 1% leugens en misleiding, de afleiding van de kern van het probleem, het op het verkeerde spoor zetten van waarheidszoekers en de illusie opwekken dat anderen de problemen al aan het oplossen zijn zodat men in de zetel blijft zitten.

    Basic Understanding Of The ‘New World Order http://jesus-is-savior.com/False%20Religions/Illuminati/nwo_basics.htm

    Chris vat het even voor u samen in anderhalve minuut. Dit filmpje is van afgelopen zomer. Chris werd toen een complotgekkie genoemd… https://twitter.com/ErikVanDerHorst/status/1346733501857607680

    https://www.interessantetijden.nl/2021/01/07/dankzij-gekken-als-jou-moeten-we-in-lockdown/

   • Beste Ratio,

    Laat ik beginnen om te zeggen dat wat ik schreef ‘En helaas is deze website daar niet vies van’, dat dat een beetje een verkeurde keuze was.
    Mijn excuses daarvoor.
    Dat ik het schreef heeft ook te maken met jullie artikelen over de corona-leugen, waarin doodleuk om het feit van de leugen heen gelult wordt.
    Virussen bestaan niet, zijn nog nooit geïsoleerd en dus nooit bewezen.
    Als je dit nu nog niet door hebt ondanks alle informatie welke beschikbaar is buiten de msm en alle andere “reguliere bronnen”, dan moet je op z’n minst wel heel erg goedgelovig zijn.
    Ook het feit dat dit “virus” al ver van te voren is voorspeld draagt bij aan de conclusie dat het een enorme leugen is.
    Elk artikel dat niet de leugen blootlegt maar er omheen lult, is in mijn ogen een bewuste poging om mensen voor te blijven houden dat virussen toch wel degelijk bestaan.
    Dientengevolge zijn zulke artikelen mede verantwoordelijk voor de instandhouding van de huidige situatie, want mensen nemen dan liever het zekere voor het onzekere, omdat ze ook hier hebben gelezen dat virussen toch echt wel zouden bestaan.
    En jullie website geeft een podium aan mensen die zulke artikelen schrijven.
    Daar ben ik best pissig om, toen ook nog even een artikel over Sven en hoppa ik schoot even uit door die zin te schrijven.

    Verder neem ik niets terug van wat ik over Sven schreef.
    Deze man hoort bij de hele kliek.

    En zoals ik het verder zie:
    Zijn strijd tegen het bankwezen is fantastisch, maar alleen omdat ze hem dat laten doen.
    Het hele huidige bank/hypotheekwezen is op z’n eind, laat hem er nog maar even een beetje tegenaan schoppen.
    (Trouwens de hele huidige wereld-orde is op z’n eind, maar dat moge wel duidelijk zijn inmiddels.)
    Hij is een bruikbare idioot, iemand die gestuurd wordt zonder dat hij t zelf helemaal doorheeft.
    En nu mag hij zijn huidige rol spelen, in de vorm van een soort vangnet.
    Uiteraard wel met allerlei symbolen en getallen, zoals altijd.
    Dit laatste zou bij iedereen alle bellen moeten laten rinkelen en bij twijfel hem gewoon geen podium geven.
    Verder schijn ik een antenne te hebben voor mensen die, laten we zeggen, niet helemaal zuiver zijn; bij Sven komt dat duidelijk bij mij binnen.

    Wij leven in een luciferiaans-script dat al eeuwenlang loopt en de “script-bewakers” snorren mensen als deze op om hen te gebruiken als bruikbare idioten.
    Dit geldt ook voor de hele kliek in Den Haag en alle anderen op sleutel-posities.
    Natuurlijk kun je dit afdoen als paranoïde, das prima, maar inmiddels leven we wel in een wereld die niet tot stand had kunnen komen zonder die bruikbare idioten.

  • Ratio ja het zou kunnen dat je met je mening over mensen te kort door de bocht kunt gaan. Misschien doe ik dat ook dat weet ik niet. Maar het wekt geen vertrouwen zulke zaken. En ik kan hem daarom niet het voordeel van mijn twijfel geven. Want mijn twijfel is te groot.

   Maar ik schrok best wel van je reactie op Joep. Wat maakt het nou uit wat hij zegt verder? Is toch zijn idee? En omdat jij dan als moderator zo reageert krijg ik gewoon met alle verwikkelingen het idee dat je liever hebt dat hij zijn mond houdt. En een volgende keer hem hier delete ofzo of naar de fake news pagina verplaatst. Momenteel voelt het hier gewoon niet zo vrij.

   • Hi Larissa. Ik modereer bijna nooit. Hij kreeg een scherpere reactie van mij omdat hij zonder enige onderbouwing iemand beschuldigt. Dat vind ik niet netjes. Bovendien, als hij er vervolgens met gestrekt been ingaat door te stellen “Dat deze man hier een podium krijgt is te schandalig voor woorden. En helaas is deze website daar niet vies van” dan kan je een iets scherpere reactie terug verwachten.

    Ik neem hem vervolgens wel zo serieus door te zoeken wat de bron is van zijn mening. En verschaf die ook nog eens een keer.

   • In de huidige situatie kan je niemand vertrouwen buiten je eigen bloed. In de DDR waren het ook je lieve buren of vrienden die medewerker bleken te zijn van de Stasi.

    Heel naïef om niet op je hoede te zijn voor controlled opposition. Eigenlijk moet je ervan uitgaan dat iedereen en alles die media bekendheid genieten controlled opposition is tot het tegendeel bezwezen is.

    In deze goed vermomde religieuze oorlog tussen de volgers van God en die van satan moet men kijken naar de vruchten van de boom. niet naar praatjes of zelfopgeplakte labels. Kijk naar de onderliggende religie, god of satan? Want dat is waar de strijd werkelijk over gaat. Er is een verborgen cult van satanisten onder ons, deze mensen zien eruit zoals wij, gedragen zich zoals wij en zijn waarschijnlijk de laatste die je zou verdenken. De bijbel zegt satan toont zich als een engel van licht. Satan is de meestermisleider, de opperleugenaar en zo ook zijn volgers. Misleiding, verwarring, chaos en inversie van de natuurlijke orde der dingen. Het zijn echt niet alleen Bankiers en Politici, het zijn ook werklui, dokters, advocaten, winkeliers, zangers, sporters, entertainers, automonteurs, dakwerkers. Net zoals christenen vroeger toen ze nog bestonden allerlei beroepen uitoefenden en verdeeld waren over alle sociale lagen, zo zijn ook de satanisten in alle lagen aanwezig, met een voorkeur voor posities van maatschappelijk en politieke invloed.

    Let dus op bij oppositie. Wat wordt er aangevallen? De kern van het probleem of wordt je beziggehouden met raddraaierij rond de symptomen van het probleem? Zijn bepaalde onderwerpen taboe en worden de boodschappers ervan direct aangevallen of zoekt men oprecht naar de waarheid met een open geest zonder zonder voorbehoud?

    https://www.henrymakow.com/2021/01/makow-whats-at-stake.html

   • Ratio bedankt. Dus dan kan ik volgende keer ook een scherpere reactie van jou verwachten als je collega mij uitmaakt voor Tar Baby?
    Want in vergelijking met Andre doet Joep hier het goed qua uitleg van zijn statement.

   • Edgar Jesse Lee Peterson zei onlangs dat mensen moeten terugkeren naar het christendom. https://www.youtube.com/watch?v=2N1eWHf3CM0

    Ik vind het jammer dat je zo op je hoede moet zijn. We zullen wel moeten. Het is toch een soort oorlog tegen de gewone mens. Via alle mogelijke kanalen.

    De grootste uitdaging is geen wrok te koesteren tegen medemensen. Ook al zijn het misschien zelfs satanisten en sadisten. Maar te signaleren en benoemen. Speak out but don’t resent. Koester je wel wrok/ boze emoties dan ben je zelf ook kwaadaardig. En ziehier de spirituele strijd voor ons weggelegd.

   • @Larissa
    Op de man spelen is niet netjes. Ik treed daar echter niet altijd tegen op. Dan kan ik wel bezig blijven. Ik wil minimaal modereren of schoolmeester spelen. Maar ik zal het in de gaten houden. Je bent geen Tar Baby en je moet ook niet als zodanig worden benoemd. En als het toch gebeurt en het valt me niet op, geef een seintje via de mail.

   • Ratio bedankt dat is heel aardig. Maar niet nodig want ik sta mijn mannetje wel. En het probleem is van Andre want die zit kennelijk met zoveel woede dat hij wil gaan schelden. En komt daar ook niet op terug dus hij wil dat gevoel kennelijk ook vasthouden.

    Maar het ging mij om het idee erachter. Tar Baby kan zonder ingrijpen. En op Joep word scherp ingegrepen. Alsof een collega niet wordt aangepakt en een reageerder wel.
    No hard feelings maar moest het wel even zeggen natuurlijk.

   • Zo zitten er onder degenen die beweren christenen te zijn nogal wat satanisten, ook onder de moslims vind je vermomde satanisten, in elke religie. Bij velen is het niet moeilijk vast te stellen, als je kijkt naar hun daden in plaats van luisteren naar hun woorden, zeker de zogenaamde christenen in de politiek, als ze dingen doen of promoten die letterlijk haaks staan op de leer van de bijbel terwijl ze beweren christenen te zijn, tja veel duidelijker wordt het niet. Probleem is dat veel mensen niet eens meer weten wat de bijbel zegt, ze kennen het verschil niet meer tussen goed en kwaad. Ze zitten al tot over hun oren in het satanisme en ze beseffen het niet eens..

   • Beste Larissa,

    Dank je dat je het een beetje voor me op hebt genomen!
    En verder succes bij het ontrafelen van de enorme leugen-spaghetti waarin we leven.
    Vertrouw vooral op je gevoel, deze lijkt bij jou goed te werken zoals ik het lees 🙂

  • Joep je raakt een gevoelig punt. Ik heb zelf Ratio erop aangesproken dat ik zijn redenering snap ( kwaadaardige complotten etc. verdwijnen vanzelf als er geen overheid meer is en dientengevolge hoef je de diepte/ complotten niet in te duiken) en dat de VS tegelijk reageerders die hierover spreken niet teveel onder een nep nieuws artikel gehangen moeten worden. Want als er bewijzen voor iets zijn is dat gewoon een comment bij elk artikel waardig. Of een eigen artikel waardig.
   Als je alleen maar een artikel plastst over complotten waarvan er veel hebben geklopt met als doel de ‘complotdenker’ op de VS tevreden te houden doe je niemand recht. En kun je gaan bedenken of iets eerlijke/ onafhankelijke journalistiek is.
   Daarnaast. Wie weet wat een goede aanpak is het keaad te laten verdwijnen? Is dat werkelijk alleen maar mensen tot inzicht te laten komen dat de overheid kwaadaardig is lossrn complotten dan vanzelf op? Of moeten die complotten aan het licht gebracht worden om ( uiteindelijk) mensen die geen overheid meer willen tot beweging te brengen?
   Ik weet het niet zeker. Ik neig naar het tweede.

   Ik denk zelf dat de mensheid ook klaar moet zijn voor het kijken onderliggend kwaad. En dat die inzichten zoveel als mogelijk gezamenlijk verkregen moeten worden. Alleen al omdat de impact zo groot is. Je moet daarover kunnen delen. En als dat breed genoeg gedragen wordt ontstaat op het moment dat er collectief inzicht ontstaat natuurlijk ook een wezenlijk andere / nieuwe realiteit !

   Ikzelf ga daarom nooit de diepte in verder. Want ik vind dat bijna eng. En ik stop als ik genoeg weet. Zoals bij Sven was mijn gevoel al nooit goed. Dan verwerf ik wat meer inzichten. En las ik ook de comments hier waarvoor dank.
   En uiteindelijk stop ik op het moment dat ik heb gezien dat hij een rare numerieke code verwerkt in de donatie bedragen.

   Dus ja ik begrijp volledig wat je zegt hier. En zit daar zelf dus eigenlijk ook mee.

   • Hoi Larissa,

    Wachten tot de mensheid klaar is om in te gaan zien hoe de werkelijkheid is, heeft geen zin.
    Het gros zal daar nooit klaar voor zijn, die zijn compleet gebrainwashed door het onderwijs en de media. Ze geloven alles, als het maar op de televisie is geweest.
    Zolang iemand er maar deskundig uitziet, slikken ze alles.

    Nee, het is tijd om erin te beuken, om het zo maar te zeggen.
    Tijd om te graven naar de waarheid, hoe bizar en onaangenaam deze ook moge zijn en deze te verkondigen.
    Het graven naar de waarheid wordt trouwens steeds lastiger gezien de enorme censuur die er inmiddels is, je zou kunnen zeggen dat de deur naar de waarheid langzaam aan het sluiten is.

    Het luciferiaanse script nadert zijn einde, nadert zijn doel.
    En dat doel moet voorkomen worden. Nuja dat is de insteek.
    We gaan het nl niet voorkomen, we zullen er in terecht komen.

    Mijn werkelijke insteek is om zoveel mogelijk mensen wakker zien te krijgen, zodat deze groep er voor elkaar zal zijn, elkaar gaat helpen daar waar nodig in de toekomst.
    Anders gezegd; de wakkere mensen zijn het toekomstige verzet en het is nu de taak om deze groep zo groot als mogelijk te maken.
    Deze groep kan dan ook later aan het gros vertellen wat er allemaal aan de hand is, want het gros zal geen idee hebben.

    Zo zie ik het, mja wie ben ik nou helemaal…

   • @ Joep Bedankt. Je zegt wie ben ik nou helemaal. Maar je bent dus iemand die goed bij de les is. Maar ook veel draagkracht heeft. Want je hebt kracht nodig om te beuken. En dat daarna te kunnen verwerken.
    Ik ervaar zelf niet dat ik zulke krachten heb. Het is voor mij al heel wat als ik mensen om mij heen wijs op de tegenstellingen in het beleid van Rutte. En me kan weren tegen het verzet wat ik dan tegenkom. Want zelfs zulk onschuldig nieuws stuit soms op veel weerstand. Of naar de winkel gaan zonder kapje. Het is niet zo dat ik ‘mijn hand daar niet voor omdraai’ Ik vind dat soms nog steeds moeilijk. Want ik val zo erg op.
    En dan ondertussen mijn eigen leven ook zo normaal door blijven leven. Mijn handen zijn dan best vol. Ik kan daar niet perse veel bijhebben. Zeker niet als je er alleen voor staat. Want hier bij mij is geen wakkere ziel te ontdekken. En mijn vriend woont ver weg.

    Ik denk ook dat de groep waar jij aan refereert om de beuk erin te gooien niet de doorsnee slapende burgers betreft. Maar de groep mensen die al doorheeft dat de overheid ons voor de gek houdt en het kwade vertegenwoordigt.
    Dan zou je denken dan zitten de libertariers goed in de buurt. Maar het lijkt net of er hier niet wordt ‘doorgeprikt’. En de overheid op de een of andere manier hier in stand blijft. Alsof overheid het uitgangspunt blijft. Er mist iets. Actie? De diepte in om kwaadaardige complotten aan het licht te brengen?

    Zo’n onderwerp als deze zou een artikel verdienen met een gesprek hierover. Welke onderwerpen of manieren van aanpak worden als helpend beschouwd om een overheid te onmantelen danwel het inzicht bij mensen te vergroten over de kwaadaardigheid ervan? En wil je je beperken tot overheid of ook achterliggende processen die de overheid mogelijk maken en sturen?
    En terwijl ik die vraag opschrijf weet ik een deel van het antwoord al. De auteurs en meeste mensen die hier schrijven hebben geen behoefte aan actie. Of verbinding. Die hebben alles op orde. Ook voor slechtere tijden die komen gaan. En zitten gewoon rustig te beschouwen hoe de wereld instort. En zeggen dan straks misschien ja dat zagen wij wel aankomen allemaal. En schrijven nog eens een stukje daarover.

    Ik heb wel eens een poging gedaan iets te organiseren hier. Maar het op mijn organisatie zwakte af laten ketsen. En ook mijn vrouwelijke zwakte.
    Want ik zie mezelf gewoon niet ergens met een groep mannen discuseren over belangrijke onderwerpen. Ik kan ook beter schrijven dan praten.
    Ben in het geheel ook geen voorstander van vrouwen die zich actief bezig houden met politieke zaken. Want dat brengt zaken aan de basis aan het zwabberen.
    Maar ondertussen heb ik het idee dat de hele libertarische gemeenschap zwabbert met bv. de redenatie over massa immigratie. En kijk even naar het laatste artikel van Overnight. Alsof hij nog niet helemaal doorheeft dat de overheid tegen de mensen is. Zo zie ik hier meer zaken gebeuren die niet duiden op helder spoor trekken en een voorbeeld stellen aan mensen die hier lezen om verder te komen met hulp van libertarisme / filosofie van de vrijheid en handzame principes daarover.

    Dus dan kom je vanzelf elke keer op een punt dat je denkt laat alles en iedereen maar. Het is een verloren zaak. Ik ga mijn eigen weg. En dat zou voor mij niet zo moeilijk zijn want ik ben best wel een einzelganger.
    Misschien ook niet goed zo te denken. Maar op mijn manier probeer ik al heel lang heel veel. Ook hier. Als het dan niet uitwerkt waarom doorgaan?

    Gelukkig heb ik daar nooit heel lang last van en vind ik altijd wel weer wegen die tot licht lijken te leiden. Mijn liefde voor het leven en mijn beste wensen voor medemensen is onverminderd groot. Maar in hoeverre ik dat kan of nog wil vertalen naar daadwerkelijk mensen ondersteunen bij wakker worden of richting wijzen naar persoonlijke vrijheid weet ik gewoon niet.

    Het advies van Jesse Lee Peterson is niet alleen vergeven en stille tijd. Maar hij heeft er onlangs aan toegevoegd: zonder klagen doorstaan.
    Dus misschien leg ik wel een verkeerde focus. En moet ik dat meer gaan leren nog.
    Ook als het aankomt op je eigen onmacht mensen wakker te maken. Ook hier.

   • Hoi Larissa,

    Ik snap je helemaal.
    Deze website valt niet echt te scharen onder alternatieve media.
    Is niet gericht op mensen wakker maken.
    Het is meer gericht op misstanden aan de kaak stellen en dan met name die van de overheid en alles wat daarmee samenvalt.
    Hier gaan de artikelen zo’n beetje allemaal over en schijnbaar worden deze gretig gelezen worden door (kennelijk) intelligente, logisch denkende mensen, vnl mannen.
    Je kan als politieke partij/beweging allerlei mooie idealen hebben, je kan mijmeren tot je een ons weegt over hoe de overheid zou moeten werken, de rechtstaat, de gezondheidszorg, etc…

    Maar al dit geneuzel zie ik als een pleister plakken, kansloze symptoombestrijding.
    Er wordt nl. doodleuk voorbijgegaan aan de keiharde werkelijkheid.
    Namelijk dat er krachten in deze wereld zijn die maar 1 ding voor ogen hebben en dat is een complete totalitaire wereldstaat waarin de mens wordt gereduceerd tot letterlijk een slaaf van het systeem.
    En zo’n 500 miljoen slaven zien zij kennelijk als ideaal, de rest is in hun ogen overbodig/nutteloos en vormt zelfs een gevaar voor het milieu, de natuur.
    Men wil zich ontdoen van die rest en dat gaan we meemaken de aankomende jaren.
    De laatste fase is ingezet. De start van deze fase was 23-09-2015.

    Deze krachten, de luciferianen hebben deze wereld zoals die nu is gevormd en zij doen dit aan de hand van een script.
    En alle aangehaalde problematiek in de artikelen hier op deze website, heeft zijn oorsprong in dat script.
    Als je dat niet inziet of dat ontkent, dan ben je in mijn ogen nutteloos bezig, ben je aan het dweilen met de kraan wagenwijd open.

    Moet je deze website nu links laten liggen?
    Moet je naar wel echte alternatieve websites?
    Nee juist niet, op de alternatieve websites lopen vrijwel alleen wakkere mensen rond plus natuurlijk de trollen.
    Daar je mening verkondigen heeft weinig zin.
    Alhoewel het soms ook nodig is om bezoekers daar in te laten zien hoe en wat, met name de pas wakkere medemens.

    Ik ben juist op oa deze website hier om mijn mening te geven, om andere mensen te proberen in te laten zien dat er veel meer speelt.
    Dat we leven in een script welke ons een enorme leugen-spaghetti heeft geserveerd door de eeuwen heen.
    En dat natuurlijk in de hoop dat er toch mensen zijn die dit oppikken en er iets mee doen. Elke ziel is er 1.
    Moet er tevens voor waken dat ik niets schrijf uit frustratie 😉

   • Joep bedankt voor je reactie. Ik ga zelf ook nog eens nadenken wat ik nou wel en niet verder wil onderzoeken. Of niet. En wil vertellen aan de mensen. Of niet. Want er is zoveel. En toch heeft niks mijn specifieke focus. Behalve de thema’s vergeving. En de kwaadaardigheid van de vrouw. Vooral zichtbaar in het feminisme. Maar vooral ben ik er ook nog en heb ik soms ook gewoon zin in andere dingen dan rammelen aan het verstand van mensen. En dan neem ik soms ook gewoon even een soort break.

    Ken je ook Truth stream media? Dat zou jij misschien wel leuk kunnen vinden. Ik kijk niet zo vaak meer want ik word blijer van Jensen. En op een gegeven moment weet je ook wel genoeg he. Maar die zijn ook goed bij de tijd als het gaat om achterliggende processen.

    Ik ben wel een poosje in een chatgroep geweest van rechtse mensen. En bij de FvD. Maar die mensen zitten ook vreselijk vast in het hokje waarin ze zijn geplaatst. Maar ook echt heel erg. Dus waar moet je dan beginnen? Dan ben je al blij als je wat oppervlakte kan pakken en kunt vertellen waarom het stemrecht voor vrouwen niet goed is. En wat libertarisme is. En dan hoop je dat mensen gaan snuffelen en bij zichzelf gaan nadenken wat nou bv. eigenlijk persoonlijke vrijheid is. Want dan heb je een mooie start naar iets nieuws. Heb ook facebook en twitter wel eens aangewend. Maar twitter gaat allemaal wel erg snel. En op facebook word je op de een of andere manier vanzelf een beetje wazig in je hoofd.

    Maar auteurs hier zouden wat mij betreft meer ruimte kunnen nemen om onderliggende processen te bespreken. Waarom niet he. Het zet een scherper licht op hedendaagse nieuwsfeiten.
    Bijvoorbeeld eens schrijven over de Bilderberg groep. En hoe “verdacht” is iemand nou eigenlijk als hij daaraan heeft deelgenomen zoals Karel van Wolveren. Of over andere genootschappen. Wat staat daar nou eigenlijk precies op de agenda? En waarom is dat allemaal zo geheim?
    Of de Georgia Guidestones. Of een (boek)bespreking over Udo Ulfkotte.
    Of eens kijken wat Janneke Monshouwer als oud NOS verslaggever allemaal zegt. Of wat is nou eigenlijk controlled opposition precies. Of van de hoeveel ‘complot theorieen’ is achteraf gebleken dat het klopt. ( volgens een rijtje in een artikel van Ratio alles of bijna alles.) En wat zou je met zulke conclusies kunnen tov meer actuele events zoals 201.etc.

    Maar het zit op de een of andere manier hier een beetje vast.
    Zou misschien de gemeenschap of het grootste deel een beetje teveel onderuit gezakt zitten moeilijke boeken lezen? Want wat jij zegt klopt natuurlijk wel. Hier lopen hoge IQ’s rond. Die lezen denk ik ook heel veel. Dus dan denk je daar kan ik wat van leren. Daarom kwam ik hier eigenlijk. Want ik ben nog niet heel lang libertarier. Maar dan kom je toch hele andere dingen tegen. Zelfs dat libertarische principes weggeredeneerd worden. Volgens mij ook gewoon om mensen/ auteurs die niet achter de principes staan toch in de gemeenschap hier te houden.

    Jensen bespreekt veel dingen op zijn eigen vrolijke wijze heel goed en bespreekt bijvoorbeeld gewoon zo’n Soros. En heeft eigenlijk heel erg een libertarische mindset. En stookt het vuurtje bij mensen ook op waardoor ze op zoek willen gaan naar de waarheid. En dat is wel nodig natuurlijk in deze dagen. Ik zou het ook heel leuk vinden als ze Jensen een keer bij de radio hier uitnodigen. Als zo iemand kennis neemt van libertarisme heeft hij er zeker een klik mee. En dan gaat er misschien meer bewegen ook.
    Of een Styxx kunnen ze ook uitnodigen bij de radio. Die zit volgens mij nog steeds in Amsterdam. Er zijn wat mij betreft ideeen te over. En ik geef ze vaak ook wel. Maar volgens mij reageren de mannen van de radio niet omdat ik ze beledigd heb dat je dus niet kan gaan zitten eten en boeren tijdens uitzendingen.

    Nou hoop ik niet dat ik nou weer iemand tegen een verkeerd been schop. Want natuurlijk leer ik hier ook heus wel iets. En zijn de artikelen soms ook wel een beetje sprankelend en leerzaam. Maar er zit gewoon meer in. En de lamp kan gewoon scherper gesteld worden. Vooral in de diepte.

    Maar Joep nou nog eens iets. Wat was er 23 september 2015 behalve deze aftrap? Was er een speciale gebeurtenis?
    Ik zie wel dat op 1 september de paus zei dat abortus plegen ok is. Dat is natuurlijk niet zo mooi. En dat op 10 september een nieuw mensachtig soort is gevonden in zuid afrika. Ik denk dat auteur van Rijen met zulk nieuws wel erg blij was.

   • @Larissa en Joep. Joep, nette reactie, iedereen is wel eens te kort door de bocht, dank.

    Het nadeel van zoeken naar de oorzaak is dat je in een slangenkuil komt. Uitgaande van 1 script. Dan presenteren de alternatieve sites tientallen mogelijkheden. Babylon, Lizard people, vrijmetselaars, jezuiten, de joden, de rothschilds, bilderbergers, georgia guidestones, tempeliers, rozenkruisers, skull and bones, illuminati, satanisten en wat al niet meer.

    Er zijn zeer veel dwaallichten en welke is nu juist? Ik weet het niet. En doordat er zoveel alternatieven zijn is het ook nog eens mogelijk dat ze “hide in plain sight”. Dus in ieder geval voor een deel gewoon openbaar zijn omdat niemand vermoed dat ze zo brutaal zijn.

    De mogelijkheden zijn eindeloos, veel complotten komen logisch over. Je denkt dan soms dat je de bron gevonden hebt, maar dat is meestal niet zo. Er zijn veel valse deuren.

    Ergens heeft Joep gelijk. We zijn voor een aantal lezers wellicht een tussenhalte. De kloof van MSM naar vrijspreker is groot, maar de kloof naar lizard people is nog groter.

    Ik roep wel op tot nadenken. Tot de leukste pagina’s om te schrijven zijn de fake news pagina’s. Er zijn veel complotten geweest en de meest bizarre dingen zijn gedaan. Mensen moeten een open mind krijgen. We worden belazerd maar het is lastig door wie.

    Ontmantel de overheid en internationale organisaties en degenen die een complot smeden zijn dan veel machtelozer.

    Om de kloof tussen de MSM en vrijspreker niet te groot te maken behandelen we de diverse mogelijke complotten niet. Andre stelt pasteur = fraudeur. Veel andere auteurs doen dat niet. Zelf ben ik van mening dat big pharma veel levens heet gekost en over lijken gaat. Maar dat er toch iets is als een virus. Hoe je het ook noemt. Een voorbeeld dat ik dan gebruik is hondsdolheid. Als je direct na de beet een spuitje krijgt genees je, anders sterf je een verschrikkelijke dood. Dat wil niet zeggen dat covid-19 geplande hysterie kan zijn. Dat kan wel zeker. Het kan ook opportunisme zijn, big pharma en die knakker van de WHO zagen hun kans en maakten iets veel groter dan het was. Zetten covid 19 ten onrechte op de A lijst. Je zal me nu wel naief vinden, so be it.

   • Ratio bedankt. Ik begrijp het. Is het naïef of is het dat je gewoon liever had dat de wereld een beetje minder verdorven was? Ik wel. Ik vind het ook lastige afwegingen. Ik heb best veel rondgedoold in zaken die achterliggend zijn. Het is op zijn minst duister te noemen allemaal. En ook dat kan een reden zijn zaken niet te behandelen natuurlijk. Maar ik vraag me gewoon af of het echt zal werken wat jij zegt. Overheid weg en daarmee een einde aan het georganiseerde kwaad erachter. Zou het niet gewoon opnieuw opbloeien als de pit niet wordt verwijderd? Of is toch de beste beschouwing van bovenaf ontrafelen?
    Ik weet het eigenlijk ook niet. Maar ik weet wel dat het heel lang gaat duren voor we een libertarische tegenmoet kunnen zien. Overheid blijft. En krijgt alleen maar meer wortels. Moeten wij dan toch niet wat meer snoeien? We laten veel informatie ( nu nog tot onze beschikking) liggen. Bijvoorbeeld die oud verslag geefster van de NOS zou toch best een.onderwerp kunnen zijn? Dan tillen we toch een steen.op zonder meteen in de grote slangenkuil te komen.

   • Maar ik weet wel dat het heel lang gaat duren voor we een libertarische tegenmoet kunnen zien

    moet natuurlijk zijn

    libertarische gemeenschap

   • Hi Larissa. Afdalen in het duister, daar moet je stevig voor in je schoenen staan en dan nog is het gevaarlijk. Je loopt het risico dat je de weg terug niet kunt vinden en ook nog eens dat je voorgoed veranderd bent door de reis. En als je dan tegen alle kansen in erin slaagt het kwaad te ontmaskeren, dan nog kan je er weinig tegen doen.

    Op het moment dat overheden veel minder macht hebben en er geen WHO, EU of andere organisaties zijn, dan zullen de machtshongerigen en de samenzweerders op een andere manier te werk moeten gaan. Wellicht proberen ze invloed uit te oefenen door een religie te stichten of via grote bedrijven. Gevoelloze machtshongerigen zullen er altijd zijn.

   • Ja Ratio dat klopt. Alhoewel er ook een bepaalde mate van gewenning op kan treden. Dat is ook zo met gruweldaden van bepaalde groepen mensen zoals IS. Ik kijk en lees veel ook expres niet meer.
    Maar geconfronteerd worden met zulke duistere ellende is denk ik niet goed voor je ziel ook.
    Als dat wel zo was zou Jesse Lee Peterson ook wel vaker spreken over complotten. Maar die man kan geeneens Oprah Winfrey aankijken omdat zijn ziel dat niet aankan. Hij kan wel een kort stukje naar haar luisteren.
    Neemt niet weg dat een klein steentje te overwegen zou zijn? Samen naar zaken kijken is toch minder erg en eng uiteindelijk. Nu ja mijn ideeen heb je.

   • Hoi Larissa,

    Heb niet veel tijd, dus nu alleen even die datum 23-9-2015 of 9-23-2015.
    Het gaat om de valse paus Francis.
    Waarom vals?
    Oa. omdat hij een jezuït is en die mogen geen paus worden.
    Lees voor de gein eens de jezuïten-eed…. die is te walgelijk voor woorden!
    Paus Francis is ook openlijk een aanbidder van Lucifer.
    Op 27 april 2014 werden in een ceremonie 2 pausen tot heiligen verklaard.
    Maar naast dit was er nog iets anders; de verering en het tot god verklaren van Lucifer.
    Deze ceremonie is overal ter wereld uitgezonden in de allerhoogste kwaliteit die er beschikbaar was.
    Hier een link naar een video over deze ceremonie: https://www.youtube.com/watch?v=EHlpKirpYQc

    Francis zal de laatste “paus” zijn, volgens een voorspelling van paus Malachy.
    Volgens deze paus zouden er na hem nog 111/112 pausen komen.
    Het is niet duidelijk of hij 112 pausen heeft voorspeld of 111 waar er later 1 (Francis) bijgeknoeid is (*).
    De laatste paus zal volgens deze voorspelling “regeren” tijdens de eindtijd.
    Malachy heeft elke paus omschreven wat hun namen betreft en alle beschrijvingen komen overeen met de daadwerkelijke namen van al die pausen.

    Nu over de datum 23-9-2015 of 9-23-2015:
    Hij was op die dag oa op bezoek bij Obama/Barry Soetoro of hoe die ook mag heten in het Witte Huis.
    Op deze dag was valse paus Francis precies 923 dagen “in dienst”. 923 9-23-2015.
    Hij is de 266ste paus.
    23 september is de 266ste dag in het jaar.
    Een perfecte zwangerschap duurt 266 dagen van conceptie tot geboorte.
    In mijn beleving is toen de NWO werkelijk van start gegaan, als het ware echt geboren.
    De NWO was toen nog een baby en zal langzaam volwassen worden, oftewel de volle omvang van de NWO moet nog komen.
    Wat we nu meemaken allemaal hoort bij dat volwassen worden van de NWO.
    De NWO schaar ik gelijk aan het systeem van het beest, het finale doel van de luciferianen.

    En dit alles is natuurlijk hoe ik het zie en zoals ik al zei: wie ben ik nou helemaal? 😉

    (*) The problem with the prophecies as listed in The Prophecies of St. Malachy, published by the Thomas A. Nelson, a Catholic Publishing House, is that Malachy’s original works listed only 111 Popes, not 112, as given in the TAN version of the prophecies. Sometime between the first and subsequent printings the 112th, Petrus Romanus, was added to Malachy’s prophecy. It was added after the 1820 publication of the prophecies.

   • Aiii, iets te haastig geschreven en ik zie een fout:
    Malachy was geen paus maar een aartsbisschop

   • Hmmm, geen reactie op mijn antwoord op jouw vraag…
    Hoe moet ik dit nu zien?

  • @ zo is het
   Bedankt voor het meekijken
   De uitleg die ze er zelf over geven is deze:
   De schildpad is traag, maar zoals het sprookje van de haas en de schildpad, gaat het niet om snelheid. Daarnaast staat de schildpad symbool voor vrijheid, wijsheid en optimisme. De driehoekige tekens staan symbool voor de 4 elementen (aarde, water, vuur en lucht) en het symbool in het midden staat voor de onsterfelijke ziel.

   • Heb de uitleg over de symboliek van de schildpad en de driehoekige vormen op “een oorlog reeds verloren” beluisterd. Je kunt er m.i. twee kanten mee op, het is maar hoe je er naar kijkt en welke uitleg je volgt. Het swastika teken is daar een goed voorbeeld van.

    Sven en degenen die hem vragen om juridische bijstand of advies zoeken bij hem om tot een vreedzame en juridische oplossing te komen en Sven met vlaggen en buttons wat probeert uit te drukken (decoreren), heeft alles eerder iets weg van een zachte heelmeester die frustraties, wanhoop en boosheid onder slachtoffers (burgers en ondernemers) soepel te kanaliseren en trachten de boel wat te te dempen en te kalmeren.

    Zijn de slachtoffers niet allang het station van vredelievendheid gepasseerd? Niet te vertrouwen stokers en pokers hebben de slachtoffers ook niet nodig, maar denk dat ze zelf slachtvaardiger en harder dienen op te treden. Een vlag, sticker en button, heilloze juridische paden inslaan en een papieren oorlog voeren zal geen soelaas bieden. Er zal nu toch echt met de vuist op tafel geslagen moeten worden, de keiharde en onverbiddelijke bezem zal letterlijk door de gecontroleerde politieke macht moeten gaan. Het volk bepaalt en regeert, alleen zijn de slachtoffers dat vergeten.

    De overheid heeft zodoende ook onbeperkte middelen en fysieke slachtkracht (leger, politie en agenten provocateurs) tot haar/zijn beschikking en zal openlijke en hardere protesten tegen het establishment of de zogenaamde machtige heersers en “hun” lockdownwaanzin weinig uithalen. Slachtoffers zullen dan toch echt op zoek moeten naar andere wegen. Het is zoeken naar de achillespees van de machten die op dit moment aan het vernietigend herstructureren zijn en dienen de slachtoffers op te treden op een manier wat waarschijnlijk geen schoonheidsprijs verdient. Er zal de minst chique weg gekozen moeten worden.

    Zelfverdediging is uiteindelijk in overeenstemming met het NAP.

    Iedereen moet voor zichzelf maar bedenken wat het beste is, maar smijten met juridische papieren naar de de machthebbers zal geen effect genereren, eerder het tegenovergestelde en is in dit geval van de lockdown en aanstaande (in)directe verplichting tot vaccinatie een teken van zwakte.

    En wat van Sven te denken? Goed acteur met foute vriendjes of man met hart en ziel en foute vriendjes?
    En of Sven Hulleman wel of niet deugt is feitelijk niet zo heel interessant. Intressant is om te zien hoe simpel en zonder enige vorm van protest de slachtoffers geslacht en geofferd kunnen worden en waarom de slachtoffers zo makkelijk zich zo voegen richting ondergang en schavot.

  • Als je wilt doneren kun je kiezen uit 11 of 33 of 77 of 111 euro. Dat heb ik nog nooit ergens gezien dat ze zulke bedragen gebruiken.

 2. De vrijspreker en google adds zal in de toekomst ook niet meer gaan.
  Bereid je alvast maar voor Ratio.

 3. Twitter Erdogan, geen probleem
  https://twitter.com/RTErdogan

  Trump , wel probleem, deze is verwijderd.

  Concurrent Parler is uit de appstore (google) gegooid.

  Als Trump iets verkeerd doet kan men hem toch gewoon
  via de normale weg aanpakken. (politie, juridisch,…)
  Kan iemand een tweet of video leveren waarin hij tot geweld oproept?

Comments are closed.