Als we zoals overal in het land het jaar goed beginnen met verboden vuurwerk, kunnen er ook wel wat mondkapjes en andere noodwet knevelingen worden afgeschaft.

Laten we er met z’n allen aan werken om in 2021 meer vrijheid en bewustwording te creëren, te beginnen met het ontzenuwen van de verkiezingsflauwekul in maart.

Maar bovenal, gezond en naar de feiten blijven kijken.

 

 

 

En als update, in Urk bukt men niet zo snel voor Den Haag:

 

5 REACTIES

 1. Dank je wel vrijspreker. Gelijk met de deur in huis vallen.We beginnen goed want Maandag as gaan ze forensisch onderzoek doen naar de stem biljetten in Georgia de rechter heeft de aanklagers gelijk gegeven en dus opdracht gegeven om een speciaal onderzoek te laten doen. https://www.youtube.com/watch?v=apKpY3_OVd8
  .
  Let op we hebben het NIET over hertellen dat duurt dagen maar over een speciaal onderzoek.Nu komt de “smoking gun” we hadden er al op 4 Nov van gehoord maar Trump is dus geniaal wat heeft hij laten doen?

  Hij heeft speciale tekens op de stem biljetten laten zetten en die kunnen zo onderzocht worden. Wie is hier verantwoordelijk voor? Dat is Jovan Hutton Pulitzer,hij heeft honderden patenten in herkenbaarheid en controle: https://patents.justia.com/inventor/jovan-hutton-pulitzer Jovan is in staat om 500.000 stembiljetten in twee uur tijd te controleren! Dus fuck off met je hand telling dat wat er gebeurt is was een vertragings actie van die kankerdemocraten met hun sukkel hertelling! gaat nergens over.

  De stem biljetten in de USA zijn beter beveiligd dan het geld dankzij Jovan,trouwens alles wat jullie doen met herkenning op je telefoontje is dankzij Jovan en IEDEREEN op de wereld maakt gebruik van zijn techniek!

  In een hoorzitting onlangs liet Jovan een aantal van zijn beveiliging streken zien!!!!!! De onderzoek commissie leden legden daarbij het vuur aan zijn schenen maar Jovan maakte uiteindelijk geheel gehakt van heen, het werd steeds stiller en stiller in de zaal. Als klap op de vuurpijl werd een chinese drukkerij laten zien die stembiljetten hebben gedrukt voor de verkiezingen in de USA. En nu komt de smoking gun de kut chinezen hebben het geweldig gedaan maar ze hadden het niet door dat Jovan genialer is,waar heeft Jovan gebruik van gemaakt in de USA? Hij heeft magnetische drukinkt gebruikt voor de stembiljetten en ook nog eens speciaal georienteerd!!!!!!!!!!!!!!!! Dag sukkel Biden je ben finaal de lul.Kemp kan zijn biezen pakken enz enz. En de SOS kan ook op bed gaan liggen.

  Kijk van af 1.06.35 hier: https://www.youtube.com/watch?v=EjbAFuoQOvo naar het verhaal van Jovan Pulitzer en hoe die gehakt maakt van het laatste commisie lid die denkt dat ie wel wat weet van herkennings systemen

  • Interessante video. Ik had geen zin om het helemaal uit te kijken maar het zou een stunt zijn als al die Chinese nep stembiljetten een fors deel van het totaal blijken te zijn. Zullen rechters een en andere accepteren? Want ook in de USSA zijn veel rechters van het type ‘D’66’.

 2. In de meeste swingstates zijn de rechters zo corrupt als de neten! Niko.Maar veel republikeinen zijn ook zo corrupt, neem bijvoorbeeld gouverneur Kemp van Georgia tot op het bot corrupt eigenlijk kunnen die D66ers hier nog een puntje aan zuigen.D66ers zijn pussy’s vergeleken wat ze daar flikken!

  Ik vraag je nog 7.37 min van je tijd en kijk naar deze hoorzitting: https://www.youtube.com/watch?v=uSfbEiV-Uxg en kijk vanaf 13 min 30 sec (de video waar het om gaat begint om 13,57) deze ga je niet gauw verder zien op het web en die wordt ook NERGENS ontkracht want is zo duidelijk daar valt niets aan te debunken! Let op de vrouw in het blauw/paars bij desk 1 en daarna op de dame in het geel bij desk 2.
  Men weet waar deze batch stembiljetten liggen en die willen ze dus Maandag forensisch onderzoeken want men weet wel bijna 100% zeker dat deze stembiljetten NIET met magnetische inkt gedrukt zijn en dus in China zijn gedrukt.
  Maar er komt nog meer bewijs Trump heeft zijn grootste troeven nog niet uitgespeeld,eigenlijk is ie een meester schaker en tot nu toe loopt alles volgens plan.

 3. Nog meer smoking gun en hier hebben ze het over de adjudicated ballots (geverifieerde biljetten) en wat er mee gebeurt: https://www.youtube.com/watch?v=IKiyAy9vjrk snap je het niet meteen kijk het nog een keer, een data analist ziet het meteen.Dit is zo klaar als een klontje hier hoor je de NRC,Trouw,Volkskrant en Telegraaf niet over!!! Maar Biden is gewoon weg geheel de sigaar en de democraten beginnen nu zich echt zorgen te maken! Want 6 Jan moeten er senatoren TWEE uur gehoord worden want die gasten weigeren het kiescollege te accepteren.
  Wat team Biden ook geheel niet leuk vindt is dat Biden nul komma nul komma komma komma niks geen gegevens van het Pentagon krijgt (staats/defensie) geheimen niet eens een kwart velletje a4. En waarom?
  ZE VERTROUWEN HEM VAN GEEN METER!!!!!!! Ze hebben zijn scam door Biden is gewoon de lul.Er komt gewoon een forensische audit en dan is het over en uit!

Comments are closed.