Dit artikel is ingestuurd door Eric. Vrijspreker staat niet geheel achter deze inzending. En wel om deze redenen: 1] Vrijheid is belangrijker dan een bijltjesdag proces. 2] De staat schade berokkenen is geen misdaad als het zorgt dat er meer vrijheid komt voor de burger, de overheid minder doet, en de burgers meer eigen verantwoordelijkheden krijgen. Hoe zwakker de staat, de EU, de WHO, de WTO, etcetera, hoe sterker de burger. 3] Het in het artikel voorspelde strafproces als de VVD de verkiezing verliest is erg onwaarschijnlijk want alle “kartelpartijen” zijn medeschuldig.

We constateren dat er veel woede in de samenleving zit. Naast antifa is er nu ook “rechtse” woede. Het betoog van Eric is erg gematigd vergeleken met anderen. Met name Q’anon aanhangers. Die het liefste de wurgpaal weer in gebruik stellen om foute politici al dan niet na voorgeleid te zijn voor een militair tribunaal terecht te stellen. Ik ben niet voor woede maar voor vrijheid. En wat die Rutte betreft. Zijn handelingen zijn het beste betoog tegen de huidige politiek. Dus wat mij betreft, als er geen meerderheid komt van alternatieve partijen, mag en zal hij waarschijnlijk nog een tijdje laten zien hoe abject de politiek is.

De geheimen van het Kabinet-Rutte III

Het schandaal rond de toeslagenaffaire zal binnenkort een aanzet geven tot de start van een onderzoek naar alle criminele activiteiten van Mark Rutte. Het is vrij symbolisch, dat het werk van het Kabinet-Rutte III begon, met het aftreden van Rutte’s goede vriend en partijlid, minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra. Nadat hij toegaf te hebben gelogen over een ontmoeting met president Vladimir Poetin in een Russische datsja. Met dezelfde schaamte treedt de minister-president af. En mocht Halbe Zijlstra het internationale aanzien van Nederland hebben schaden, dan hebben onder Rutte’s beleid tienduizenden burgers van ons land, misschien wel miljoenen, eronder geleden.

Dit schandaal is het eerste in een serie van Rutte-misdrijven waarover we nog zullen horen. Kritiek dat nog moet komen, vooral aangezien veel belangrijke overheidsdocumenten geheim werden gehouden, waardoor Kamerleden niks rondom de inhoud konden in de debatten. Waar de parlementariërs zich steeds beriepen op hun grondwettelijke recht op inlichtingen, verwees Rutte altijd naar een specifieke bepaling in de Wet Openbaarheid van Bestuur (Wob). Daarin staat dat ‘persoonlijke beleidsopvattingen’ niet gedeeld hoeven te worden.

De fouten van het kabinet werden vaak verzwegen en geheim gehouden, zodat het publiek en de media er niet achter zouden komen. Of premier Rutte na zo’n 11 jaar trots kan zijn op wat hij heeft bereikt? Naast de kinderopvangtoeslagenaffaire ontstond of verergerde tijdens zijn bewind ook:

*Coronacrisis. De lockdown in Nederland geldt tot zeker 9 februari. De overheid heeft de situatie met ‘zwabberend beleid’ uit de hand laten lopen. De dienstensector is in een ernstige crisis, tienduizenden mensen verliezen hun baan en er zijn minder ziekenhuisbedden. We moeten toegeven dat het vernietigde gezondheidszorgsysteem gewoon niet klaar was voor dergelijke tests. Vanaf de allereerste dag van de wereldwijde pandemie schieten de coronacijfers in Nederland elke dag en geven overheidsmaatregelen niet het gewenste effect. Volgens gegevens van RIVM in januari 2021 heeft de virusuitbraak aan zeker 12.000 mensen het leven gekost. Allen waren bij leven getest op het virus.

*De pensioencrisis. Analisten waarschuwen dat ons land dankzij het negatieve rente beleid van de ECB (de Europese Centrale Bank) op een ongekende pensioencrisis afstevent. Miljoenen mensen gaan de komende jaren fors gekort worden. Het Nederlandse pensioenstelsel stond tientallen jaren bekend als misschien wel het beste ter wereld, maar het wordt verzwakt en vernietigd door de ECB. Begin je al te sparen voor je oude dag? Ongeveer twintig procent van je inkomen gaat daarin zitten.

Onze pensioenvermogen werden vaak gebruikt voor andere doelen. In de regel voor de behoeften van andere staten. Bijvoorbeeld: miljardenleningen voor Italië, Griekenland, Oost-Europa. Bovendien ging enorme financiële steun naar niet-EU-landen. Sinds 2014 hebben de EU en de Europese financiële instituten een pakket van meer dan € 15 miljard aan subsidies en leningen aan Oekraïne verstrekt. Deze financiering moet Oekraïne helpen om zijn economie en bestuur te hervormen. Daarnaast heeft Nederland samen met de NAVO financiële steun aan de Oekraïense strijdkrachten verleend. Miljoenen euro’s zijn uitgegeven om het Oekraïense leger op te krikken en de burgeroorlog in Oost-Europa te financieren, waarbij al tienduizenden onschuldige mensen zijn omgekomen.

*Een met valse statistieken en manipulatieve media berichtgeving ontkende immigranten/veiligheidscrisis, met vrijwel dagelijks wel ergens een steekpartij, een schietpartij, een aanranding/verkrachting, of een andere gewelddaad, en grote steden die wegzinken in een poel van oncontroleerbare criminaliteit;

*Een in de maak zijnde sociale zekerheid crisis, die overbelast en uiteindelijk onbetaalbaar wordt door het binnenlaten van honderdduizenden –en straks mogelijk zelfs miljoenen- migranten die voor 70%-80% aan het uitkeringeninfuus moeten worden gelegd;

*Een huisvestingscrisis, met inmiddels een tekort van 300.000 woningen, terwijl er desondanks jaarlijks minstens 50.000 asielzoekers worden toegelaten die –indien ze mogen blijven- ook nog eens voorrang krijgen, terwijl tegelijkertijd steeds meer gekort wordt op toeslagen.

*Een armoedecrisis, met een forse BTW verhoging op levensmiddelen en almaar hogere huren en lagere toeslagen, waardoor ieder jaar steeds meer Nederlandse gezinnen naar de voedselbank moeten;

*Een democratie/identiteitscrisis, waarin de wil van het Nederlandse volk ondergeschikt is gemaakt aan buitenlandse wetten en regels (de EU), en waarbij de Nederlandse cultuur moet plaatsmaken voor de door Brussel geplande en geëiste monocultuur. Terwijl het volk valse schaamte wordt aangepraat vanwege onze geschiedenis, de Gouden Eeuw, onze zeehelden, Sinterklaas/Zwarte Piet, etc.. Door Rutte’s beleid zijn we een gewillige melkkoe geworden van Brussel, wat de welvaart in ons land langzaam maar zeker uitholt en ondergraaft.
Weet je bijvoorbeeld dat de financiële verantwoordelijkheid in de EU is verdeeld in twee categorieën landen. De netto betalers aan de EU zijn in volgorde Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Denemarken en Finland. Alle anderen krijgen meer geld binnen dan dat ze aan contributie kwijt zijn. De grootste ontvangers zijn Polen, Griekenland, Roemenië, Hongarije, Portugal, Tsjechië, België en –eveneens vreemd genoeg- het steenrijke Luxemburg..!

De Nederlanders zijn per hoofd van de bevolking nog steeds verreweg het meeste geld kwijt aan de EU, meer nog dan de grootste netto betaler Duitsland. Opvallend is dat België als enige West Europese land bij de armere periferielanden wordt gerekend, en een flinke netto ontvanger is. Wat doen de Belgen beter/slechter dan wij? Waarom België bij landen als Griekenland, Bulgarije, Roemenië en Portugal moet worden geplaatst, is volstrekt onduidelijk.

Op 17 maart staan we voor de keuze: blijf het destructieve beleid van de VVD steunen, of kies een nieuwe regering die onze belangen behartigt. Als VVD en Mark Rutte de macht verliezen, start een reeks onderzoeken naar alle criminele activiteiten van het kabinet Rutte, die onze staat aanzienlijke schade hebben berokkend. Misschien zorgt de volgende minister-president voor de welvaart van ons land, en vernietigt hij die niet van binnenuit, zoals Mark Rutte dat continue deed.

Eric, dank voor het inzenden op info@vrijspreker.nl, je behandelt een aantal terechte punten, wellicht zijn we te kritisch geweest in onze inleiding.

17 REACTIES

 1. “Op 17 maart staan we voor de keuze: blijf het destructieve beleid van de VVD steunen, of kies een nieuwe regering die onze belangen behartigt. Als VVD en Mark Rutte de macht verliezen, start een reeks onderzoeken naar alle criminele activiteiten van het kabinet Rutte, die onze staat aanzienlijke schade hebben berokkend. Misschien zorgt de volgende minister-president voor de welvaart van ons land, en vernietigt hij die niet van binnenuit, zoals Mark Rutte dat continue deed.”

  Dan moeten we er ook voor zorgen dat de kompanen in het kwaad (CDA, D66, PvdA) weinig stemmen krijgen, anders blijft het kartel gewoon zitten. Ik stem op de PVV, niet omdat ik het met alles eens ben maar uit protest; niet stemmen door tegenstanders van het kartel is n.l. precies wat ze willen.

   • Nou, als je er voor zorgt dat de PVV groot wordt, dan is het steeds moeilijker om ze te negeren. Let wel: ik stem PVV uit protest!

 2. Protest stemmen als zijnde een systeem afkeur…stemmen is altijd erkenning van ’t systeem. Daarbij ..waarom stemmen ..nieuwe baas zelfde bedrijf..toch.

 3. Als een VS president middels verkiezingsfraude lam gelegd kan worden, dan zijn verkiezingen in Nederland toch een inkoppertje.

  Het is VVD, CDA, D66 en honderd procent, GroenLinks!

  ….Premier Rutte erkent dat hij pogingen heeft gedaan een onderzoek naar de Nederlandse steun aan Syrische rebellen tegen te houden. Vorige week meldden Nieuwsuur en Trouw dat Rutte heeft geprobeerd fracties in de Tweede Kamer ervan te overtuigen zich niet voor zo’n onderzoek uit te spreken.

  Moord kan en mag, zelfs met gifspuit miljoenen onproductieven opruimen en MOET ondanks alles aanblijven en zal deze slager die zijn eigen rottende vlees keurt ‘gewoon’ blijven regeren. Rutte moet van bovenaf (Bilderbergers) aanblijven en het land verder afmaken en opheffen. “Recht zo die gaat, kapitein!”.

  De verkiezingen zijn reeds beklonken.

 4. wat is de reden dat de burgers voor de stroppen moeten opdraaien en goudvoorraden van de eu-landen buiten schot blijven.
  Super Mario hoeveel heb jij liggen?

 5. Zondag zou de carnaval beginnen. Nu wordt er door burgemeestersgezegd dat er streng zal worden gehandhaafd op groepsvorming, ook als de personen onderling 1.5 meter afstand houden.
  Nou is de vraag: Wanneer hoor je niet tot een groep? Ben ik al strafbaar als ik alleen met mijn partner met carnavalssjaal om naar het centrum ga en andere mensen dat ook doen?
  Dit lijkt op de bezetting van ons land toen op last van de Reichskommissar ook bepaald werd dat mensen geen carnaval mochten vieren.
  Rutte muss doch besser wissen dass solche Massnahmen niet akzeptiert werden.

  • Verboden op de meren te schaatsen!
   Verboden met carnaval buiten bij elkaar te komen!
   Enz. Enz. Het lijkt de Duitse bezetting wel.

   Ik verwacht dat mensen massaal hun vinger opsteken naar Rutte en zijn Raad van Elluf (het OMT). De dorpsveldwachter (Grapperhaus) heeft geen enkel gezag meer.
   Op naar bijltjesdag na corona!

 6. In onze politiek hangen ze allemaal aan de tiet van de Nwo,daar maakt Draghi dankbaar gebruik van om in eu-pot van 750miljard te gaan graaien.
  Daarom als de wiedeweerga nexit!!
  En rutte voor oorlogstribunaal voor rechten van de mens!
  De grootste leugenaar aller tijden!

  • Daar ben ik het volstrekt mee eens en daarom stem ik PVV en zeker geen “Vereniging voor Vrijheid en Dictatuur”, “Christen Democratisch Achterbaks”, “Demagogen 66”, “Partij van de Afgunst” of “Groen Slinks”.

   Dat VVD, CDA, D66, PvdA en GL de democratie weer eens de nek omdraaien door een maand vóór de verkiezingen al te roepen dat ze niet niet eens met de PVV willen praten en dat een stem op de PVV of FvD daarom zinloos is, dat is voor mij een aanmoediging om dat juist wel te doen.
   Dan maar dwars liggen in de Kamer om het kartel het leven zuur te maken. En als burger heb ik gewoon schijt aan wat Den Haag wil.

   • Juist vandaag in o.a. NRC, Telegraaf en AD weer een vervolg op het onderzoek naar Dion Graus van de PVV. Juist deze week worden de whats-appjes van de FvD, van eind juli 2020, weer opgerakeld.

    Hoe toevallig juist zo’n 4 tot 5 weken vóór de verkiezingen.
    Het achterbakse kartel doet zijn best om de PVV klein te houden; en de media zitten bij het kartel op schoot en schieten het kartel te hulp door indoctrinatie van hun lezers.
    Wat staat daar tegenover? Krijgen ze geen subsidie als ze niet meedoen aan de belangen van kartel?

    Waarom zou je je nog laten voorliegen door kranten in het belang van het kartel? Pak ze waar ze het gevoeligst zijn: zeg je abonnement op!

Comments are closed.