De slechte droom waarin U en ik leven is weer wat bizarder geworden. Na de corona “faciliteiten” in Duitsland. En de “faciliteit” in Groningen. Voor gedwongen opname. Gaat het nu in het VK los. De Daily Mail meldt: Locked up for 10 days at a cost of £1,750, three Covid tests, £10k fines for escapes and 10 YEARS in prison for trying to cheat the system: Our essential guide to hotel quarantine starting Monday.

Reizigers uit meer dan dertig landen, waaronder Portugal (incl Madeira en de Azoren) en de Verenigde Arabische Emiraten, die in de UK arriveren, moeten vanaf maandag tien dagen in een hotel verblijven. Er zijn 4600 hotelkamers gereserveerd. Om mensen tijdelijk op te sluiten. Het is een hotel met bewakers. Je moet op je kamer blijven, maar mag wel, begeleid door een bewaker, buiten roken. Je moet zelf de kosten betalen van 1750 pond. Ontsnappen kost tienduizend pond en er is een maximum gevangenis straf van 10 jaar als je onder het systeem probeert uit te komen.

Angst, angst en nog eens angst. Op bestelling geleverd door de “onafhankelijke deskundigen” in Duitsland. Maar waarschijnlijk ook in andere landen. We worden nu in NL bang gemaakt voor de Engelse variant, terwijl het aantal doden in het VK juist aan het dalen is.

Een feitje dat het RIVM en het OMT U oneerlijkheidshalve onthouden. Hoe ziekmakend kan gezondheidszorg zijn?

update

Met dank aan Nico de Geit voor het delen:

De Canadese situatie. Ik had nooit durven dromen dat Canada zou buigen voor dictatuur. Video van 21 minuten. Totaal ZIEK. Heb vandaag hard gewerkt aan sneeuwruimen. Om de massahysterie ellende te vergeten. Scheppen, aangestampte sneeuw wegbikken, tot rugpijn aan toe. Drink nu iets teveel whisky om de rugpijn, walging en ellende te vergeten. Nogmaals, Nico de Geit, dank voor het delen.

 

10 REACTIES

 1. Vanaf 12 februari is het jaar van de rat voorbij, de os neemt het over. Alles heeft zijn plaats en tijd onder de zon. Gelukkig maar.

 2. Die 1750 pond voor tien dagen zal wel een vanaf-prijs zijn. Als de reis zakelijk is is het gewoon fiscaal aftrekbaar. Ben benieuwd naar de uitzonderingen en hoe lang ze het gedoe volhouden.

  • @Nico de Geit, dank voor je link. Ik wist al dat het in veel andere landen fout aan het gaan was. Maar Canada! Daar had ik het niet verwacht. Canada is voor mij een hoop. Alberta, Saskatchewan en Yukon zijn voor mij een hoop op beter leven. Maar die hoop lijkt meer en meer een illusie te worden. Heb het artikel van een update voorzien vanwege je comment en link. Dank voor het delen.

  • En dan wereldwijd al die hersenloze fanatieke agenten (+ soldaten) die domweg bevelen van hun meesters, de globalisten, de fascisten, de communisten, de socialisten opvolgen en zelfs nog van mening zijn dat ze aan de goede kant staan. “Befehl ist Befehl!!” Wat de fok hebben mensen dan geleerd van het nazisme en waarom dan eeuwig die tenenkrommende WOII herdenkingsdiensten, waarom dergelijke huichelarij opvoeren als goedkope toneelstukken, met koningshuis vooraan in de judasparade, en dan die zogenaamde ‘joden’ in hun zwarte en asgrauwe lange smaakloze jassen, met gejammer over hoe erg het ooit zo verschrikkelijk was. Stukjes opvoeren bij niets meer zeggende monumenten. Nazisme, dat toch nooit meer? Ook nooit meer ruimte om stapvoets of stukje bij beetje die foute richting inslaan. Ruimte geven dat gebeurt nu opnieuw, geen rem erop door degenen die het hardst hebben geroepen “Dat nooit weer!

   In mijn opinie zijn gaskamers nu de spuiten, kampen hotels en beatrixoorden (binnenkort de fema kampen) en de geschiedenis kan zich zo, zonder slag of stoot, eenvoudig en DOODsimpel herhalen? Ja dus. Walgelijk!
   *** gered uit spambakje ***

 3. Heftig.
  Dus nu als je gevlogen hebt. Straks als je met de auto de grens over wilt. Dan provincie. Dan stad. Dan alles in de stad. Dan je eigen huis bij geen vaccin of vermoeden van cojona.
  Vrijheid is te koop. Kijk ook even naar die enquete van RIVM van een poosje terug. Daar kun je precies komende maatregelen uit halen.

  Laten we nu hopen dat het jaar van de Os betekent veel en goed voedsel. En (nog) geen hunger games. Ik probeer wat aan te zetten voor barre tijden die ongetwijfeld gaan komen 🙂 Vind mn vriend trouwens ook leuk.

  Maar…..wat komt dat komt. We’ll see what happens. Je moet niet met je hoofd in de toekomst gaan leven. Je eigen scenario’s maak je sowiso nooit mee ook. Dus totaal nutteloos om te piekeren. Zuipen helpt trouwens ook niet. Sneeuw scheppen dan weer wel 😉

Comments are closed.