U verwacht het niet maar zowel Thierry Baudet als Henk Krol hebben Mark Rutte op een visie betrapt. Een visie die samenvalt met de “sustainable development goals” van de Verenigde Naties. En de gedachtes van Karel Schwab. De grote reset. De woorden “build back better” zijn internationaal erkende sleutelwoorden om de samenleving zoals we die nu kennen om te bouwen. Tot een wereldwijde plan economie geleid door nauwelijks aan democratische controle onderhevige instellingen.

Met tegengestelde technocratische doelstellingen. Met klimaatdenken, maar met ook de eis van betaalbare energie. Met een wereldwijde nivellering, maar ook met de wens van economische groei. Geen honger meer maar ook een duurzame veerkrachtige infrastructuur die waarschijnlijk voor een deel gevonden gaat worden in bio brandstoffen. U ziet de interne tegenstrijdigheden.

Mark Rutte heeft zich in het buitenland meerdere keren positief uitgelaten over “build back better” en stelt zich daarmee achter Karel Schwab. Zou Mark dan toch stiekem een visie hebben? En probeert hij Nederland in deze fuik te laten zwemmen? Henk Krol en Thierry Baudet proberen hier achter te komen.

 

8 REACTIES

 1. Dat heeft ie zeker wel.
  Hij denkt ook, het kan mij niks verdommen wat ik ze hier nog allemaal nog moet en kan flikken maar mij krijgen ze hier niet meer weg.
  Gezien dat rutte gewoon door gaat met een soort van regering die eigenlik allang ontslagen is om de bevolking te terroriseren.
  Iedereen met maar een heel klein beetje eer gevoel en waarde had ze kapot geschaamt en stilletjes via de achterdeur verdwenen.
  Rutte, die staat ons nog steeds midden in ons smoel ons uit lachen.

 2. Ja Rutte en co hebben een andere agenda dan wat de meeste brave burgers ooit voor mogelijk zouden kunnen houden. Getuige ook de maatregel tot verplichte isolatie in het UMCG. En wie had er vorig jaar iets gezegd over kindjes mogen isoleren van ouders?

  Dus meneer Krol doet goed werk. De agenda moet op tafel anders worden mensen nooit wakker.

  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2021-4662.html

  • Vind het trouwens erg sterk dat Krol het antwoord bij Rutte laat. Zou hij zelf gaan vertellen wat BBB precies is dan liep hij risico op wappie genoemd te worden. Dat stokje pakt hij nu gewoon niet op.

 3. Bezwaar maken tegen dit besluit is (nog) mogelijk. Moet wel binnen zes weken. De wet waarop een en ander berust, bestaat al langer. Heeft niet specifiek met corona van doen. En bedenk zonder wet geen bevoegdheid. En geen wet zonder goedkeuring van het parlement. Rutte kan niets zonder de instemming van het volk.

Comments are closed.