We leven in het jaar 2030.  Er is inmiddels een schikking getroffen met de nabestaanden van mensen die overleden zijn door het te snel op de markt gebrachte vaccin en de mensen die te kampen hebben met ernstige bijwerkingen zoals auto-immuunziektes die hun leven ondraaglijk maken, onvruchtbaarheid, chronische vermoeidheid etc.  Overigens wordt de schadevergoeding betaald van hun eigen belastinggeld, voor zover ze nog in staat zijn om te kunnen werken. 

In tegenstelling tot het fiasco met de Mexicaanse griep,  is de Nederlandse bevolking dit keer in opstand gekomen en heeft in 2029 massaal gestemd op de ‘Nooit weer’ partij die 84 zetels haalde.  Na de Nuremberg rechtszaken was het credo  ‘Nie wieder’ en verankerde men bepaalde grondrechten in internationale verdragen, zoals de integriteit van het menselijk lichaam na de verschrikkelijke experimenten die de Nazis uitvoerden.  Aangezien het vaccin experimenteel was in 2021 dienden artsen informed consent te hebben van hun patiënten, het stond zelfs in de bijsluiter en ze zijn daar op gewezen in een brandbrief.  Vandaar dat je begin 2021 zag dat het aantal vaccinatie punten werd uitgebreid. In Duitsland mislukte de Mexicaanse griep vaccinatie gedeeltelijk omdat huisartsen hun patiënten beschermden, zoals het hoort. 

Na eerst het volk beloofd te hebben om niet tot een vaccinatieplicht over te gaan is deze toch ingevoerd eind 2021, zoals eerder in 2020 gebeurde met de mondkapjes plicht. Een harde les voor mensen die dachten dat democratie hen daartegen zou beschermen, maar die toen, helaas te laat, zagen dat democratie juist gebruikt kan worden om hun rechten met voeten te treden. 

Van het verleden leert men dat men niet leert van het verleden dus de Nederlandse bevolking wilde middels de verkiezingen van 2029 een proces afdwingen om precies te weten hoe het zover heeft kunnen komen,  korte metten te maken met de daders en de overheid en wetten zo te hervormen dat dit nooit meer zou kunnen gebeuren. Helaas is men anno 2030 nog niet overtuigd dat de overheid nu juist het probleem is en niet de oplossing, maar door de corona affaire zijn er wel bij veel meer mensen de schellen van de ogen gevallen, dus de Libertaire Partij heeft eindelijk een zetel bemachtigd. Tevens is er werk gemaakt van een echte Grondwet die niet meer door lagere wetten (vastgesteld door een 51% meerderheid) simpel uitgeschakeld kan worden. De beruchte frase ‘u heeft grondrecht X,  tenzij de wet anders bepaalt’, waarmee de grondwet rijk gelardeerd was, is geschrapt en de absurde bepaling (art 120 Gw) dat de rechter wetten niet mag toetsen aan de grondwet is er ook uitgehaald.  De Pikmeer arresten die immuniteit (die wel werkte) voor ambtenaren garandeerde zijn tevens de prullenmand in gegooid. 

In tegenstelling tot Neurenberg kwam het Corona tribunaal met milde straffen.  Mede door inbreng van de met engelengeduld liefde predikende Willem Engel en de LP die er op hamerde dat de kosten voor gevangenisstraffen in het verouderde rechtssysteem worden opgebracht door slachtoffers.  Maar ook omdat een groot gedeelte van het NL volk zich schaamde over hoe makkelijk ze zich om te tuin hadden laten leiden.  Of als ze toch wel doorbetaald kregen stiekem voor een langere lockdown waren zodat ze in hun pyjama achter hun laptop konden blijven zitten, inclusief thuiswerk toeslag.  En de VVD bleven steunen, voorbijgaand aan het leed van anderen. 

Hier enkele vonnissen van het tribunaal: 

 • De drs. geschiedenis Rutte werd ontzet uit zijn lucratieve EU baantje als klimaat commissaris waar hij voor klimaat lockdowns pleitte en moet geschiedenis lessen geven (nadat hij grondig is heropgevoed want kennelijk was hij eea vergeten) met ezelsmuts op en de helft van zijn inkomen gaat naar de slachtoffers van zijn beleid. 
 • De Jonge werd ontheven als burgemeester en is verplicht schoenenverkoper. Een van de weinige dingen waar hij wel echt verstand van bleek te hebben. Ook hij moet de helft van zijn inkomen afdragen aan de slachtoffers van zijn beleid. 
 • Osterhaus is geplukt van de miljoenen die hij verdiend heeft aan vaccins en heeft een verbod in het openbaar te verschijnen. Als zijn hoofd ooit nog in de media komt zal hij een permanent huisarrest cq levenslange lockdown krijgen. 
 • Het NPO personeel heeft uiteraard geen baan meer, want de NPO is opgeheven nadat heel NL heeft gezien dat ze propaganda spreekbuis zijn van de overheid en dat wil je niet met belastinggeld subsidiëren.   
 • Pieter Klok, de VolGskrant redacteur die stelde dat je de lijn van de overheid moet volgen, moet verplicht onbezoldigd werken als PA voor Robert Jensen. 
 • De rechters die totaal gefaald hebben in hun taak het volk te beschermen na talloze kort gedingen van stichting Viruswaarheid en rücksichtslos en legistisch ‘de wet’ volgden in plaats van recht te spreken, zijn ontslagen en worden verplicht juridische bijstand bij letselschade en WOB verzoeken te geven.  

Sowieso staat er nu een verregaande privatisering van de rechtspraak ‘op de rol’  want met de corona affaire is duidelijk gebleken dat de scheiding der machten een lachertje is.  In dit interview bij Cafe WeltSchmerz claimde Sven Hulleman, rechter in opleiding geweest, dat presidenten van de rechtbanken indertijd regelmatig overleg hadden met MinJus.  Zoals Hans Hermann Hoppe vaak zegt, het is Wahnsinn,  so to speak,  om de overheid recht te laten spreken in zaken waarbij de overheid partij is.  

Hijseenberg,  December 2030

9 REACTIES

 1. Grappig artikel leuk bedacht 🙂
  Denk alleen dat Robert Jensen niet zo blij was met zijn nieuwe PA.

  • misschien alleen om koffie / wijn te brengen en zijn schoenen te poetsen 🙂

   • Ik denk dat Jensen ook een libertarier is. Alleen dat weet hij zelf nog niet. Je weet nooit wat er gebeurt als hij daarachter komt. En ook met ons hier dan. Of met LP. I can see things happening 🙂
    Dus heb hem dit artikel gestuurd.
    Hij wordt genoemd in een artikel. Dat is een leuk lokkertje toch?

    Jensen you are welcome here my big white brother 🙂

 2. We leven in het jaar 2030……………Realiteit, we zijn dood in 2030

  • Dus dan vraag je je af. Als je daar komt. Word je dan ook platgespoten ofzo? Want dat kunnen ze dan makkelijk doen met als reden dat ze toch de mensen onder controle moeten kunnen houden. En dat een ziekenhuis niet de faciliteiten van een gevangenis heeft. Dus dan maar zo.

   Moet dit nieuws niet in een apart artikel @Ratio? vind het nogal niet wat allemaal

Comments are closed.