17 REACTIES

  • Hoe De Jonge uit zijn ogen kijkt, misschien is het een idee om hem eens te onderzoeken op drugsgebruik.

   • Het is inderdaad verbazingwekkend dat die (vermoedelijke) cocaine-junk niet als zodanig benoemd wordt. Het lijkt hem aardig naar het hoofd te zijn gestegen.

    De vragen van Haga vind ik redelijk. Coca de Clown kan maar beter de vragen beantwoorden. Haga zou hem net zo moeten behandelen als zijn huurders…

 1. Je kunt de wet aan je zijde hebben, maar betekent niet dat je gelijk krijgt.

  Wat me opvalt is de rationele benadering. Logisch, Pols is jurist. De overheid heeft meer weg van een sekte, en die moet je niet uitsluitend rationeel benaderen. Er wordt klaarblijkelijk een wereldwijd plan uitgerold, dat met leugens en angst in de markt is gezet.

  Niet alleen de sekteleiders zijn laakbaar, ook de brave volgelingen zijn verantwoordelijk voor de misdaden.

  • Henk Krol bijvoorbeeld, heeft een wat minder rationele benadering. Krol vraagt in de kamer wat ‘Build Back Better’ nou precies inhoudt. Hij zou antwoord krijgen per brief, en zit nog steeds te wachten.

   We hebben te maken met een schandelijke sekte.

  • De wet heb je natuurlijk altijd aan je zijde als je ze zelf bedacht hebt.

  • Die ‘vaccins’ als enige politiek acceptabele oplossing was al vanaf het begin van de coronacrisis duidelijk. Ik laat mij niet inspuiten met die zooi, verplicht of niet.

   Ondertussen kom ik maar nergens mensen tegen die ‘corona’ hebben gehad sinds het begin van ‘golf 2’. Zo vanaf ongeveer september. Die echt iets hebben gehad. Niet een ‘resultaat’ van een test. Waar zijn al die zieken toch, waar media+politiek zo hysterisch over doen?

   • @Niko

    Een buigen-of-barsten verhaal dat meer dan ooit waarheid wordt en is een niet te bevatten horrortrip geworden. Geen spuit is paria en verstoten worden met alle persoonlijke economische en sociale problemen van dien of je laat je experimenteel afspuiten en hebt misschien nog even respijt voordat het lichaam tabee zegt. Ik maak er geen geheim van, maar in zo’n wereld wil ik niet leven en zal met graagte afscheid nemen als het gezonde verstand niet terug wil komen in de wereld om ons heen, dit moet stoppen. Anders, ben er dan wel klaar mee. Leven als onderdanige debiel en slaaf die op allerlei manieren het leven onmogelijk wordt gemaakt en op alle fronten wordt geblokkeerd in zijn vrijheid zonder enig perspectief, dan hou ik de eer aan mijzelf. Een onleefbare wereld laat ik dan over aan de zombies. Heb al een plan klaarliggen om op een zachte manier te vertrekken. Ben van nature een vechter, maar vechten tegen de zombie massa is nuchter betracht een onbegonnen opgave. Dan maar de handdoek in de ring gooien en krijgen de machthebbertjes wat ze willen, een onleefbare wereld voor iedereen, ook voor zichzelf. Ook zij zullen uiteindelijk zichzef vernietigen.

 2. Goed nieuws, wat wappies allang wisten
  ? httpsss://youtu.be/Rppg7ehV2jU ?

  • ….”Soms maken artsen bij vaccinaties gebruik van de zogeheten kwantumdottechniek, met name voor derdewereldlanden. „In gebieden waar papieren vaccinatiekaarten vaak verloren gaan of zelfs niet bestaan, evenmin als elektronische databases kan deze techniek snelle en anonieme detectie van de vaccinatiegeschiedenis van de patiënt mogelijk maken”, verklaart Kevin McHugh, hoogleraar bio-engineering aan de Rice University (VS).

   De kwantumdottechniek is bedacht door het het Amerikaanse Massachusetts Institute of Technology (MIT). Het gaat hier om een onzichtbaar kleurstofpatroon dat de vaccinatiegeschiedenis van een patiënt onderhuids vastlegt. De kleurstof bestaat uit nanokristallen die tegelijkertijd met een vaccin onder de huid worden ingespoten. Deze kwantumdots blijven zo’n vijf jaar onder de huid aanwezig. Met een special app op de smartphone kan een arts vervolgens uitlezen welke vaccinaties iemand heeft gehad.”….

   • Pardon, voor het verstoren van het geloof in engelen.

    Jammer ‘toevallig’, dat viruswaarheid processen aanspant tegen de staat die het tegenovergestelde bewerkstelligen en de staat in de kaart speelt.

    PCR test werd stringenter toegepast na gewonnen en toch weer verloren proces door viruswaarheid en het proces tegen de avondklok werd nadat viruswaarheid het had gewonnen en weer verloren een 24uursklok. Hoe zal de uitslag zijn tegen de staat wat betreft (bijna reeds gedwongen) vaccinaties? Gewonnen en toch weer verloren? Ben benieuwd welke mouw de overheid met liefde er gaat aanbreien en zo meer richting verplichte vaccinatie kan opschuiven.

    En wie zijn al die mensen die ons willen helpen? Wie zijn ze werkelijk? Wie zijn de mensen die de duizenden miljarden grote religie rond virussen mede in stand houden, zover in stand houden dat zelfs ademen een straf wordt en onze vrijheden zienderogen en in rap tempo worden afgebroken door vast te houden aan het geloof in het bestaan van virussen?

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/waarom-vertelt-viruswaanzin-niet-de-viruswaarheid/

    En wie is wie zal gissen blijven, maar er blijft inderdaad de hete brij en het er omheen gedraai over het niet of wel bestaan van virussen een punt dat niet aangeroerd wordt en er niet mag worden getwijfeld aan het bestaan van virussen. Virussen, het grote heiligdom waar niet aan het bestaan ervan mag worden getornd.

 3. Vorige week een bericht in de media van ex-min. Teeven over Jeroen Pols; Die zou in de gevangenis hebben gezeten wegen drugshandel. Dat moge zo zijn, hij heeft zij straf uitgezeten en is nu advocaat.

  Nou kan ik me van Teeven ook nog e.e.a. herinneren waardoor hij ontslagen werd, dus wat is het verschil?
  Maar goed, wat dat verleden te maken heeft met zijn huidige werk voor Viruswaarheid, ontgaat me.
  Feit is dat Jeroen Pols de overheid te pakken heeft gehad en dat roept wraakgevoelens op bij het Kartel; ze laten zich weer eens kennen. Houd daar rekening mee als u gaat stemmen.

 4. Boeven en elite steeds weten ze elkaar te vinden?
  Doorgewinterd en gehard door de misdaad?

Comments are closed.