Overgenomen van ademvrij.nu. “Mijn moederhart huilt. Waar is de school mee bezig? Kinderen van 11 een mondkapje opdoen? Mijn zoon komt met buikpijn naar huis.” Vijfde aflevering van meldingen die binnenkomen bij het Meldpunt Mondkapjes Scholen. We gaan hier mee door zodat u weet wat er zich afspeelt op onze scholen. We mogen er niet aan wennen dat onze kinderen mondkapjes moeten dragen.

Melding van een ouder: Noord Brabant

“Mijn zoon is 11 en wil geen mondkapje dragen. Voor de lockdown hebben we regelmatig contact gehad via mail en telefoon met de directie en de mentor van onze zoon. Hij zit in de eerste klas en geeft aan dat hij liever online les wil dan dat hij naar school gaat. Hij draagt nu een mondkapje tegen zijn zin en overtuiging in. Om van het gezeur af te zijn. Hij draagt het mondkapje onder zijn neus en is daar vandaag op aangesproken. Gisteren werd hij aangesproken omdat hij geen mondkapje droeg en hij zei dat hij dat niet doet omdat het niet werkt.

Nu komt mijn zoon met buikpijn naar huis omdat hij aangesproken is door een leidinggevende.

We zouden voor de lockdown een gesprek voeren met de directeur maar die is vanwege de lockdown niet doorgegaan. Mijn moederhart huilt. Echt. Waar is school mee bezig? De veilige school waar we vorig jaar voor hebben gekozen, lijkt daar in geen een opzicht meer op.”

Melding van een ouder: Noord Holland

“Sinds de opening van de scholen heeft deze school de kinderen van de 6e, 7e en 8e klas  verplicht een mondkapje te dragen in de gangen. De meeste leerkrachten dragen zelf geen mondkapje. Mijn zoon van 11 wil zelf absoluut geen mondkapje dragen, net als 3 klasgenoten. Eerste week werd er niets over gezegd, afgelopen week werden ze individueel vriendelijk erop aangesproken.
Vervolgens hebben wij als ouders hen op het schoolplein gemeld dat wij niet willen dat zij de kinderen hiermee lastig moeten vallen, maar dat de directie dan met ons in gesprek dient te gaan. Wij hebben immers een mail hierover gestuurd. En toch werden afgelopen vrijdag de kinderen in de klas aangesproken dat na de vakantie de mondkapjesplicht geldt. Onze kinderen willen in de vakantie zelf overleggen hoe ze nu na de vakantie moeten reageren of ze in groepjes naar binnen moeten en dan gezamenlijk reageren. Maar als ouder vind ik dat je deze kinderen de ruimte moet laten om niet met dit dwingend advies in te stemmen. Het voelt echt als een autoritair regime om zo tegen de kinderen op te treden. Graag zou ik advies inwinnen wat wij als ouder kunnen doen, op directieniveau maar ook op hoger niveau.”

Melding van een ouder en leraar:  Zuid Holland

“Mijn zoon heeft een kaartje op zak waarop staat dat hij geen mondkapje hoeft te dragen. Dat kreeg hij van school zelf omdat wij hem thuis hielden omdat wij vinden dat het geen gezond pedagogisch klimaat is op school waar kinderen blijkbaar een mondkapje nodig hebben. Dat kaartje noemen ze ‘dispensatie’.

Maar mijn zoon is behoorlijk populair op school ( leerlingenraad en schoolband) en toch moet hij geregeld dat kaartje laten zien. Gelukkig staat hij er zelf laconiek in. Hij vindt het belachelijk. Zelfs in de recreatieruimte mag hij niet af! Alleen als ze een boterham eten. Daarna moet deze weer op. De sfeer is vreselijk, volgens mijn zoon.

Ik maak me als moeder en onderwijs professional ernstig zorgen over de ontwikkeling van de huidige opgroeiende generatie schoolkinderen. Ik ervaar het als een misdaad tegen de menselijkheid waar veel mensen in mee worden gesleurd. Bewust of onbewust.”

Noot

Op de scholen is een mondkapjesplicht ingesteld. Deze verplichting druist in tegen de grondrechten van de mens. Het dragen van mondkapjes is schijnveiligheid. Ademen is ons geboorterecht, onze eerste levensbehoefte. Het beperken van vrije ademhaling is een misdaad tegen de menselijkheid.

Het Meldpunt Mondkapjes Scholen verzamelt meldingen om voor de politiek inzichtelijk te maken wat er speelt op de scholen. De meldingen worden anoniem behandeld en nooit zonder toestemming aan derden verstrekt.

Deel 4: Je bent een dom wijf omdat je geen mondkapje draagt

Deel 3: Mondkapje verplicht bij alle bewegingen behalve zitten – meer schokkende berichten Meldpunt Mondkapjes

Deel 2: Ik geef met pijn in mijn hart les.

Deel 1: Het is jouw schuld dat er mensen overlijden

In januari heeft het Meldpunt een Zwartboek naar buiten gebracht.

3 REACTIES

 1. 99,75% overleeft het,dat men dat pandemie noemt?
  Zet hele bevolking vast!
  Zet regering onder curatele;!

 2. ….”Mijn moederhart huilt”?…Laat vooral je zwakte zien, niet je kracht. Mijn hart schreeuwt, brult en spuwt vuur. Zachte heelmeesters en stinkende wonden.

  Sterf met en aan je vaccin en sterf met je scholen erbij. Of denken de suikermensjes werkelijk dat scholing nog nut heeft? Voor de toekomst? Welke….?? Realiseren mensen zich werkelijk niet wat er gaande is en gaat komen??

  De…..D O O D…… komt jullie halen, stelletje clowns en jokers, goyem en klootjesvolk, het is over en uit.

  Een paar miljard bruikbare idioten die gespaard blijven zullen onderdeel worden van een communistische-fascistische inclusiviteit en zullen leven als perfecte slaven, als in een artificiële natte droom van een exclusieve elitaire wereldmacht.

  Werkelijk, verrot en sterf wie de weg van de staatspenoze en slaafsheid zonder slag of stoot accepteert.

Comments are closed.