In een eerder artikel wees ik op de Amerikaanse VAERS database die bijwerkingen van medicatie en vaccins vastlegt. Er werden meer dan 1100 sterfgevallen gerelateerd aan de Corona vaccins. Vandaag wijs ik op de Eudra-vigilance database. Ik daag je uit. Reis met me mee. Klik op de link, klik op de letter C, scroll down naar COVID-19 en open de Moderna bijwerkingen pagina. Of leuker, de Pfizer TOZINAMERAN bijwerkingen pagina. Of op Astrazeneca of Janssen. Zie het met je eigen ogen. Of lees gewoon dit artikeltje.

Ik stel voor dat je klikt op Pfizer TOZINAMERAN. In totaal zijn er met betrekking tot dit vaccin in Europa 121 duizend bijwerkingen gemeld, waarvan 12 duizend alleen al uit Nederland:

de grafiek gegevens van tab "Number of Individual Cases by EEA countries" 
weergegeven in een tabel

Het totale aantal sterfgevallen in verband gebracht met Pfizer TOZINAMERAN is helaas niet in 1 keer uit de database te halen met de standaard dashboards. Dit moet je doen door alle “reactie groepen” 1 voor 1 op te vragen. In de restcategorie alleen al zitten meer dan 1100 sterfgevallen. Bij hartfalen zitten er 360. Klikt u mee? Zie plaatje hieronder. Tab “Number of Individual Cases for a selected Reaction”. Selecteer als volgt, reaction group = “General disorders and administration site conditions”:

Scroll naar beneden. In deze restgroep zitten 1147 meldingen van sterfgevallen die in verband worden gebracht met een vaccinatie met TOZINAMERAN:

Ga je naar de reactie groep “cardiac disorders”, zeg maar hartproblemen, dan worden er per 27 maart 368 fatale hartproblemen in verband gebracht met het Pfizer vaccin.

Dit kan je voor alle ongeveer 25 reactie groepen doen. De global research webpagina heeft gelukkig al per reactie groep gekeken voor ieder van de vaccins hoeveel sterfgevallen met de vaccins in verband werden gebracht. Tot en met 13 maart waren dat er bijna vierduizend (3964). Als u ongeveer 100 keer wenst te klikken (4 vaccins, 25+ reactiegroepen) kunt u kijken hoeveel het er nu zijn. Voor Pfizer hebben we bij twee reactie groepen al 1500 doden te pakken.

Vergelijk dit met HCQ. Dat door de autoriteiten wordt ontraden en als Nederlandse artsen dit voorschrijven als behandeling tegen corona kunnen ze een boete krijgen tot 150 k euro. Dit preparaat wordt al decennia lang voorgeschreven.

HCQ is niet zo onschuldig als het lijkt, in de overige reactie groepen categorie worden 190 doden in verband gebracht met dit preparaat. Vergeet echter niet dat dit product al lang op de markt is, de Engelstalige wikipedia pagina meldt: Hydroxychloroquine was approved for medical use in the United States in 1955. It is on the World Health Organization’s List of Essential Medicines. In 2018, it was the 129th most commonly prescribed medication in the United States, with more than 5 million prescriptions. 

denkt u mee?

In nog geen 3 maanden worden vierduizend sterfgevallen in Europa in verband gebracht met vaccinaties. Hoeveel Europeanen moeten er nog sterven op het vaccinatie altaar? Voor een ziekte die voor meer dan 80 procent van de Europeanen nauwelijks een risico met zich meebrengt? Waarom moeten 70 minners het risico van een vaccinatie lopen? Waarom moeten zelfs kinderen dit risico lopen? Ik heb het niet voldoende kunnen uitzoeken, maar meestal is het aantal dodelijke slachtoffers het topje van de ijsberg. En is het aantal slachtoffers dat levenslang last heeft vele malen groter dan het aantal dodelijke slachtoffers. Moeten tienduizenden Europeanen sterven of beperkingen ervaren van deze vaccinatie drang? Hoe kan je met vierduizend doden in minder dan 3 maanden beweren dat de vaccins veilig zijn? Dat ze uit en te na getest zijn? Waarom richt de MSM zich op enkele tientallen doden met een bijzondere trombosevariant en negeert men de 4k andere doden?

Ik kan de antipathie tegen HCQ niet plaatsen. Dit is voor mensen die al ziek zijn. Terwijl vaccins gezonde mensen doden. Die nog niet ziek zijn. Waarom spelen met vuur en 70 minners vaccineren? Als je ziek bent, en er is geen goed geneesmiddel, waarom dan geen HCQ? Alleen al het placebo effect kan meer mensen redden dan het kost.

Ik roep u op om zelf deze OBIEE oplossing, deze database, te bezoeken. Met name Pfizer is relatief dodelijk. De gegevens van dit artikel zijn afkomstig van een in mijn ogen perverse organisatie, de EU. Als zelfs de database van de EU meldt dat er zoveel doden zijn, dan is er VUUR.

Disclaimer: er kan sprake zijn van onderrapportage waardoor het aantal dodelijke slachtoffers (veel) hoger kan zijn. Aan de andere kant is het zo dat een melding geen bewijs is, de melder vermoedt een verband en meldt dit, dat wil niet zeggen dat dit verband er daadwerkelijk is. Dus er kan ook een overrapportage zijn. Feit blijft dat of er nu tweeduizend, vierduizend of achtduizend vaccinatie sterfgevallen gerelateerd worden aan vaccinaties, de vaccins moeilijk als “veilig” kunnen worden gerepresenteerd. Eenieder die dat beweert is een WAPPIE.

UPDATE: volg svp zelf de linkjes, en kijk met eigen ogen of het waar is wat er in dit artikel staat. Ik wil niet inspelen op angst. Vaccinatie moet een persoonlijke keuze zijn en ik kan me goed voorstellen dat er kwetsbare ouderen zijn die ondanks de mogelijke bijwerkingen bewust kiezen voor een vaccin. Er zijn in de EU bijna zeshonderdduizend mensen overleden met corona. Velen waren kwetsbare ouderen. Een vaccin kan dan aanlokkelijk zijn.

13 REACTIES

 1. Hoeveel mensen hebben chronische aandoeningen gekregen, of zijn invalide geworden, door deze medische ‘freakshow’?

  De geilheid op vaccineren vind ik ook onverklaarbaar. Een jaar geleden was al duidelijk dat een medicijn of betere voeding niet mochten helpen, ook al helpen deze wel. Nu probeert men dokters te intimideren het hoge boetes.

  Ik laat mij in geen geval inspuiten met deze ranzigheid. En dat men kinderen, die nauwelijks ziek kunnen worden van dit virus, zonodig wil inspuiten hiermee is kindermishandeling. Net als kinderen onderwerpen aan dat gefrunnik in hun neuzen onder het mom van onderzoek.

  Maar wat kun je anders verwachten van twee wonderdokters waarvan een zijn kennis haalt uit zijn toverschoenen en de ander zijn opleiding heeft gekregen op het Joris Demmink Instituut?

 2. Misschien ook interessant en uit te vinden, welk percentage die 4000 doden, van het aantal gevaccineerden uitmaken.

 3. Ratio, ik wil ook best wel even meerekenen hoor.

  Er zijn nu wereldwijd 551.999.780 prikken gezet (*). Met 3.964 doden is er dus een kans van 1 op 139.253 om te overlijden aan een covid-vaccin. Daarbij het feit dat men in de regel vaccineert van oud naar jong, dus aannemelijk is dat het aantal verloren levensjaren beperkt blijft.

  Dan jouw HCQ. Laat ik aannemen dat die 190 doden wereldwijd zijn en die 5 miljoen Amerikaans. Laten we dat aantal eens vermenigvuldigen met 3 voor wereldwijde cijfers, dus 15 miljoen prikken. Met 190 doden kom je dan uit op een kans van 1 op 78.947, bijna twee keer zo groot dus. Daarbij is HCQ vooral een medicijn voor malaria, reuma en lupus, ziekten die ook jonge mensen kan treffen. Men mag dus aannemen dat deze doden niet per se bejaarden betreft: er gaan dus relatief veel levensjaren verloren.

  Ik behoor tot de groep die zwicht en een prik laat zetten om zijn vrijheid terug te krijgen. Schandalig, ik weet het, maar ik wil van het gezeik af zijn. Daarentegen ben ik wél blij dat mijn 79-jarige moeder de Pfizer prik laat zetten. De kans zij die 139.253e is die aan de prik stuk gaat is vele duizenden malen kleiner dan de kans dat zij overlijdt als zij “kerona” krijgt.

  (*) https://www.demorgen.be/tech-wetenschap/overzicht-vaccinaties-coronavirus-zo-ver-staat-elk-land-op-dit-moment~ba4f85f8/

  • Mijn zegen heb je als je een prik laat zetten om je vrijheid terug te krijgen. Mijn persoonlijke bezwaren zijn het geklungel van de ambtenarij, de (potentiele) onbetrouwbaarheid van de vaccins en het fanatisme waarmee de politiek e.e.a. zit op te dringen. Over vaccins in het algemeen ben ik neutraal.

   Wat ik al een jaar mis is een “Alternatief OMT” met experts van buiten de ambtenarij die goed onderzoeken wat waar is, wat onzin is, wat helpt, wat niet helpt, welke maatregelen in verhouding staan tot het gevaar, enz. Maar dat is er niet, of krijgt nergens gehoor.

  • Beste oude bekende. Denk dat we te weinig gegevens hebben voor deze berekeningen. Je vergelijkt wereldwijde prikken met doden binnen Europa. Dat klopt niet. Daarnaast zijn dit de korte termijn doden. We weten niet wat dit vaccin op lange termijn aanricht.

   De 190 HCQ doden zijn het aantal doden in de restcategorie. Te laag dus. Maar wel sinds 2012. Terwijl de doden van vaccins in 2 1/2 maand zijn gevallen. Allemaal factoren dus die berekeningen lastig maken.

   Bovendien is het zo dat HCQ slechts aan reeds zieke mensen wordt verschaft.

   Je vaccineren is een eigen keuze waar je je niet voor hoeft te verontschuldigen. Het is jouw afweging, waarbij kwaliteit van leven een factor kan zijn, als je niet naar buitenland mag, of kroeg of theater, zonder vaccinatie, dan is dat iets waar je een klein risico van vaccinatie voor lief kan nemen.

  • zo is dat.
   dat ik corona kan meenemen en verspreiden op een buitenlandse vakantie interesseert me geen snars;
   dat ik corona kan meenemen en verspreiden bij terugkomt van een buitenlandse vakantie nog minder.

  • “Ik behoor tot de groep die zwicht en een prik laat zetten om zijn vrijheid terug te krijgen. ”

   Ik zou zeggen, de groep gehersenspoelde luchtfietsers. Je kunt net zo min je vrijheid terug krijgen met een vaccinatie als dat je je inkomstenbelasting terug kunt krijgen, of de 1000 euro die Rutte beloofde.
   Dit soort mensen zijn in ontkenning van de realiteit, er is al gezegd dat je je vrijheid niet terug krijgt (misschien 1 festivalbezoekje) de volgende “gevaarlijke variant” ligt op de loer zodra je de enting gehad hebt, helaas blijkt het daar niets tegen te doen. De “vaccinaties” houden pas op zodra de wereldbevolking 500 miljoen is.

   https://commonsensetv.nl/vaccinatie-het-virus-bestaat-niet-i/

   https://commonsensetv.nl/in-minder-dan-drie-maanden-meer-amerikaanse-sterfgevallen-als-gevolg-van-vaccins/

 4. Het ging er nooit om je te beschermen tegen COVID-19.
  Ze hebben COVID-19 gebruikt om je het ‘vaccin’ te laten nemen.
  Geen idee welk doel het ‘vaccin’ heeft.
  Zoveel mogelijk mensen doden zodra bijna iedereen is ‘gevaccineerd’?
  Hen onvruchtbaar maken, om de klimaatdoelstellingen te halen?
  Heeft iemand gehoord dat vluchtelingen massaal werden gevaccineerd?
  Ik niet.
  En zij zitten daar toch ook op een kluitje in hun AZC’s?

 5. morgen 1/4 nieuwe coctail, in de gegoede slijterij te krijgen
  AstraHeenIkGa
  vraag er naar!

 6. De geilheid op vaccinatie is heel makkelijk te verklaren. Pfizer verwacht met het corona prikje 15 miljard dollar te gaan verdienen. Vaccinatie is vooral goed voor de financiele gezondheid van Big Pharma aandeelhouders en corrupte politici, journalisten, wetenschappers; kortom de cheerleaders van het corona circus waar we in terecht zijn gekomen. Niet alleen de verkoop van de prikjes maar ook de medicijnen tegen bijwerkingen (die natuurlijk ook weer bijwerkingen hebben, etc…) zijn een flinke bron van inkomsten. Zelf eet ik voldoende vitamine C/D en zink (sinaasappels, vette vis of visolie en zo nu en dan een oestertje) eventueel een beetje selenium bij griep symptomen: al jaren niet eens meer een snotneus gehad.

Comments are closed.