Ik heb meerdere keren artikelen gelezen die erop wijzen dat er na een vaccinatieronde vaak mensen sterven. Steeds is het anekdotisch. Zo van, in Bovenkarspel is een verpleeghuis en daar stierven na vaccinatie opeens 8 ouderen. Maar zijn er betrouwbare cijfers? Tot op zekere hoogte wel. Op vriendenplek las ik over de VAERS database.

Het is een database die gevuld is door medici, dus niet al te best. Opgezet door een overheidsorganisatie. Een enorm gevaarlijke combinatie. De meest vreemde combinaties komen voor, zoals mensen die zowel zijn overleden als zijn hersteld. Maar veel beters is er niet. Bovendien is de toename in sterfgevallen zo duidelijk dat er wel degelijk conclusies getrokken kunnen worden.

Doden en invaliden per jaar

Als dit niet statistisch significant is, wat is het dan wel? De database laat zien dat er in heel 2020 in de Verenigde Staten 166 sterfgevallen in verband zijn gebracht met vaccinaties. Tot en met 26 februari 2021 zijn er 1162 meldingen binnen gekomen over sterfgevallen die mogelijk gerelateerd zijn aan vaccinaties. Trekken we de lijn door en vermenigvuldigen we met 6 dan is de score 6000 doden in 2021 versus 166 in 2020.

Bij de invaliden meldingen is de verhouding 523 tot en met 26 februari in 2021 versus 924 voor geheel 2020.Op jaarbasis kan dit 3000 versus 924 invaliden betekenen.

covid vaccinaties maken het verschil

Hieronder de gestorvenen in 2020 per vaccin:

En hieronder de gestorvenen per vaccin in 2021, merk op dat COVID vaccinaties met veel meer sterfgevallen in verband worden gebracht, en merk op dat dit slecht 2 maanden betreft:

dan de invaliden

Het overzicht van 2020 per vaccin, zostavax maakte 414 slachtoffers:

En dan nu 2 maanden in 2021:

Ook hier een verpletterende overwinning voor de COVID-19 vaccins

Er is nog veel meer te analyseren

Ik stop hier maar er is nog meer te analyseren. Dit kunt u zelf doen als u een beetje handig bent met Excel. Lees eerst deze PDF. Download dan hier de zipfile van 2021. Verrijk tabblad YYYYVEARSDATA met de laatste kolom van YYYYVEARSVAX met vertikaal zoeken met sleutel VAERS_ID. Dan heb je een tabblad van de meldingen per vaccin. En kan je in Excel of PowerBI of een andere visualisatie tool mijn grafiekjes controleren en aanvullende bevindingen rapporteren. Zoals het aantal invalide geraakte 65 minners na vaccinatie.

Het is duidelijk dat de COVID-19 vaccins niet onschuldig zijn. De verwachte voordelen zullen voor gezonde 65 minners zonder onderliggend lijden best wel eens kleiner kunnen zijn dan de risico’s. En besef dat dit de korte termijn risico’s betreffen. De lange termijn risico’s kennen we nog niet.

12 REACTIES

  • Hans, dank voor het delen van de link. Ik sta kritisch tegen doemdenkers. We hebben nu te maken met een “pandemie” waar in de meeste landen 99,9% van de mensen niet is gestorven aan covid 19. Er zijn enkele “zwaar getroffen” landen waar dit 99,8 % is. Kortom, het stelt gewoon niet veel voor. 1 op de duizend of in enkele landen 2 op de duizend inwoners zijn aan covid 19 gestorven. Vooral 80 plussers.

   Als dan Geert doem en verdommenis preekt dan maak ik me niet zoveel zorgen. Slimme 65 minners moeten zich gewoon niet laten vaccineren tenzij ze zowel hoge bloeddruk hebben, suikerziekte en obesitas.

   • Denk je dat ze vaccineren tegen het virus dat 99,9 van de mensen met rust laat, of de crisis gecreëerd hebben om te kunnen vaccineren?
    Ze blazen alles zo buiten proporties, en kinderen zeggen ze dat als zij zich niet aan de regels houden het hun schuld is als pappa, mamma, opa, en oma dood zijn.
    Dat doe je toch niet als het werkelijk “heel erg” is.
    Dan zien mensen dat zelf wel.
    Bill Gates wilde altijd al de hele wereldbevolking vaccineren, en hij financiert het meeste van dit alles.

   • Waarom gebruiken mensen toch steeds weer het woord…pandemie…?
    Het is geen pandemie,maar een epidemie en wel een griepepidemie.
    Vorig jaar heeft zelfs het RIVM de naam veranderd in epidemie en toch blijft iedereen het steeds pandemie noemen…..tenenkrommend!!

 1. Dag Ratio,
  het is niet duidelijk hoe u het artikel van Geert heeft geïnterpreteerd maar kort samengevat zegt hij dat het complete waanzin is om actueel massaal te vaccineren.
  Hier nog een link waar hij in een interview dit uitlegt:

  https://youtu.be/ZJZxiNxYLpc

  Nog een fine dag verder, Hans.

  • Beste Hans. We leven in waanzinnige tijden, er is sprake van massahysterie. Waar zijn betoog volgens mij op neerkomt is dat hij bang is dat door vaccinatie tijdens een massale uitbraak relatief snel resistente varianten ontstaan. Tegen de geneesmiddelen en tegen de vaccins. En dat we daardoor in een slechtere situatie geraken.

   De vraag is echter of die varianten dodelijker zijn. Waarschijnlijk niet. Een virus dat zijn gastheer snel doodt is meestal minder succesvol dan een virus dat niet of nauwelijks voor symptomen zorgt zoals het huidige corona virus bij bijna alle 65 minners doet. Die virus variant kan zich in potentie veel langer verspreiden en meer mensen infecteren.

 2. De hele “crisis” draait alleen om het uitdelen van de vaccins.
  Als je het mij vraagt is de hele “crisis” opgezet om zoveel mogelijk mensen te vaccineren.
  Anders werd wel naar andere medicatie gekeken als oplossing.
  Het gaat er helemaal niet om of het vaccin veilig is, en of het werkt.
  Kijk of het nodig is.
  Het vaccin is vele malen gevaarlijker dan het “Killer Virus”.
  Komt er een langzaam groeiende dwang om je te laten vaccineren?
  Natuurlijk! Want om die vaccinatie is het begonnen.

 3. Beste Jhon, voor 65 minners is vaccinatie volgens mij niet aan te raden. Het is wel zo dat er in de VS ongeveer een half miljoen overlijdens in verband worden gebracht met covid-19. Dit om de duizend mogelijke doden door vaccinatie in perspectief te plaatsen. Voor een 80 plusser met onderliggend lijden kan het wel degelijk de moeite waard zijn. Als de vaccins tenminste een beetje effectief zijn. Mijn mening is vaccinatie vrij laten waarbij ik 65 minners het vaccin beter links kunnen laten liggen en de 80 plussers er mogelijk wel een netto positief effect van kunnen verwachten. Als ik 80 plusser ben zou ik de kat uit de boom kijken totdat de effecten (positief) en de bijwerkingen per vaccin beter bekend zijn. En dan ook de Chinese en eventueel Russische variant meenemen in mijn beoordeling.

  • Maar het zijn juist de ouderen die in verzorgingshuizen bij bosjes overlijden na een vaccinatie.
   Alleen krijgen dan ineens de onderliggende kwaaltjes de schuld van overlijden.
   En nooit het vaccin, want daar kan het nooit aan liggen.
   In sommige bejaarde huizen is tot wel 25% van de inwoners plots komen te overlijden na een vaccinatie.
   Als ouderen zou ik het gewoon weigeren.
   Maar er zijn al filmpjes te vinden waar ze gedwongen door het personeel verplicht een prik krijgen, zonder enige zeggenschap daarin.

 4. Maar hoe kom ik onder het vaccin/gen therapie uit, thats the question? Vijftiger, bmi 24.5 en fit. Geen trek in iets wat ik niet nodig heb, maar het wordt je onmogelijk gemaakt, daar ik zeker van. Ik heb een mooi beroep, mag veel zakelijk en prive reizen, maar over een jaar kom je het vliegtuig niet meer in zonder vaccinatie paspoort of test.

  Iemand een diplomaten paspoort in de aanbieding ??

Comments are closed.