Vrijspreker: U maakt de Covid balans op tussen mensen die beweren dat ze namens de wetenschap spreken en mensen die dat niet beweren

Opperdienaar: Tot mijn verbazing las ik dat de streng religieuze Amish die geen TV’s hebben en in paard en wagen rijden, inmiddels groepsimmuniteit bereikt hebben tegen Covid19. Tegelijkertijd zit de CDC director voor de TV camera te janken over hoe bang ze wel niet is voor Covid19.

Experts staan ook voor een raadsel dat op Urk ook groepsimmuniteit bereikt is. Misschien omdat ze allemaal zondag met elkaar in de kerk zitten. Ze lijken de rest van Nederland iig ook al voor net als de Amish.

 

Vrijspreker: Onze eigen Ab Osterhaus, genie der wetenschap en vaccinzwendelaar. Hoe brengt die het er van af?

 

Vrijspreker: Misschien moet de overheid iedereen verplichten naar de kerk te gaan en de TV bij het grofvuil te zetten ipv een vaccin te nemen.

10 REACTIES

 1. Ik wil vakantie in het buitenland, dat ik het exporteer zal me worst zijn, dat ik een een variant importeer nog meer. Heb u al een egoistenprik gekregen.

 2. Misschien is er wel een verband tussen de COVID paniek en het bezit van een TV. Ik heb er geen. Misschien kan ik daardoor objectiever oordelen.

 3. Net zoals de griep in verleden tijden.
  Is iedereen dat vergeten?
  Er was nooit een Killer Virus dat gemaakt werd in een Chinees lab.
  Anders hebben ze toch wel shit werk afgeleverd.

 4. Het woord is aan de befkoning:

  https://www.powned.tv/artikel/corona-is-voor-eeuwig

  Beste befkont, het ‘vaccin’ doet het ook, waarom dan pillen en drank adviseren of een stuk touw? Het ‘vaccin’ is een zekere dood, een langzaam wegrotten of acuut sterven, een sudden death, gegarandeerd. Ter vergelijk: een kogel in het lijf geschoten biedt meer overlevingskans.

  https://amp.20min.ch/story/usa-empfehlen-stopp-von-impfungen-mit-johnson-johnson-789413541371?utm_medium=referral&utm_source=upday

Comments are closed.