U dacht dat 2021 niet erger zou kunnen worden dan 2020?  U had het mis.  Naast de (veelal ongevaarlijkere) mutanten van het ‘ killer virus’ die door de control freaks in Den Haag worden aangegrepen om u nog langer op te sluiten en neer te knuppelen, waart er nu een nieuwe onzichtbare bedreiging rond.  Onzichtbaar want onze heersers hebben inmiddels door dat ze het gepeupel alleen nog met onzichtbare vijanden kunnen bang maken om ze vervolgens van hun vrijheden en geld te beroven.  CO2, stikstof,  covid, racisme, terrorisme.  En omdat van onzichtbare vijanden nooit gewonnen kan worden zijn de oorlogen er tegen eindeloos.  The War is not meant to be won and War is the health of the State’.  Het is een geniaal business model, dat moet gezegd worden. 

Welke rampspoed staat er nu weer op stapel? Spontaneous combustion!    Het werd al voorspeld door Southpark, dus is het waar. 

Wetenschappers hebben inmiddels flinke budgetten gekregen van uw belastinggeld om de oorzaak vast te stellen.   En het komt niet door , zoals in Southpark, te weinig flatulentie.   Dat zou belachelijk zijn, u moet wel de wetenschap blijven geloven.  Nee de wetenschappelijke consensus is dat het komt door teveel droog bloed.  Enkele emeritus hoogleraren betwisten dit en claimen dat het een hoax is.  Maar niemand gelooft die oudjes, wat weten die nou met al hun ervaring.  Het is natuurlijk nogal dom om iemand te geloven die niet meer ontslagen kan worden en niet meer hoeft te zorgen voor kinderen en de hypotheek al heeft afbetaald. 

De vele branden die hierdoor gaan ontstaan zijn een gigantisch probleem.   Ook al heeft u ze nog niet waargenomen,  geloof de media,  het is echt erg.  Het Vuur Outbreak Management Inferno Team (VOMIT)  voorspelt een verschroeide aarde als er niet snel ingegrepen wordt.  Niet door het opschalen van de brandweer natuurlijk, het is maar goed dat uw heersers het denkwerk voor u doen.   Stel u voor dat het meevalt met de branden en dat brandweermannen zich dan vervelen? Er is niks zo erg, snap dat dan!  

Nee, we moeten allemaal thuis in ons bad blijven zitten, of om de 10 minuten douchen.  Dit allemaal om de brandweer te redden, waar we onder dwang voor moeten betalen.  Het is maar goed dat de overheid de brandweer regelt, want een bedrijf is altijd blij met meer omzet en uitbreiding, dat zou vanzelf het probleem oplossen en dat moeten we niet willen met zijn allen.  Verder mag u alleen nog naar buiten met natte kleren en moet u douche nemen bij elke winkel waar u naar binnen gaat.  Paraplus zijn ten strengste verboden en op het bezit ervan staat 10 jaar gevangenisstraf.  Maar maakt u geen zorgen,  alles gaat weer naar normaal als de nieuw ontwikkelde BS (bloed stof) tests laten zien dat het gemiddeld bloed in de populatie vochtiger is dan 99,95%.  Helaas geven 3% van de BS tests foutieve uitslagen dus de kans dat alles ooit weer terug naar normaal gaat is net zo groot als de kans dat u alsnog die 1000 Euro van Rutte krijgt. 

Hijseenberg,  April  2021

3 REACTIES

  1. Overigens ken ik meerdere GGZ medewerkers die de 1000 euro wel heeft ontvangen maar ken ik bijvoorbeeld Reclassering en Jongerenwerkers die het niet hebben ontvangen.

Comments are closed.