Onderzoekers van de Universiteit van Oxford hebben het dichtste element ontdekt dat de wetenschap tot nu toe kent.

De geleerden hebben het kunnen ontdekken door empirisch bewijs uit overheidsorganisaties en de afgevallen deeltjes bij de aanpak van corona.

Het nieuwe element, Governmentium (symbool = Gv), heeft één neutron, 25 assistent-neutronen, 88 plaatsvervangende neutronen en 198 assistent-plaatsvervangende neutronen, waardoor het een atoommassa heeft van 312.
Deze 312 deeltjes worden bij elkaar gehouden door krachten die idioten worden genoemd en die worden omgeven door enorme hoeveelheden leptonachtige deeltjes sufferds genoemd.
Aangezien Governmentium geen elektronen heeft, is het inert. Het kan echter worden gedetecteerd, omdat het elke reactie waarmee het in contact komt, belemmert.
Een kleine hoeveelheid Governmentium kan een reactie veroorzaken die normaal gesproken minder dan een seconde duurt, die 4 dagen tot 4 jaar in beslag neemt.
Governmentium heeft een normale halfwaardetijd van 2 tot 6 jaar.
Het vervalt niet, maar ondergaat in plaats daarvan een reorganisatie waarbij een deel van de assistent-neutronen en plaatsvervangende neutronen van plaats wisselen.
In feite zal de massa van het Governmentium in de loop van de tijd zelfs toenemen, omdat elke reorganisatie ervoor zorgt dat meer idioten neutronen worden en isodopen vormen.
Dit kenmerk van de promotie van idioten brengt sommige wetenschappers ertoe te geloven dat het Governmentium wordt gevormd wanneer idioten een kritische massa bereiken.
Deze hypothetische grootheid wordt een kritisch moeras genoemd.
Wanneer het met geld wordt gekatalyseerd, wordt Governmentium Administratium (symbool = Ad), een element dat evenveel energie uitstraalt als Governmentium, aangezien het half zoveel sufferds heeft maar twee keer zoveel idioten.

16 REACTIES

 1. Drain the Swamp! 😎
  _____________
  “Bureaucrats lodged deep in agencies slow the impact of Trump’s demands. Low-level staffers leak private meetings. The Department of Justice has gone rogue. The Swamp, it turns out, fights back.”

  ~ Matt Gaetz

 2. Prachtige analyse. Heerlijk om te lezen

  Het nieuwe element, Governmentium blijkt ook hoog toxisch te zijn en desastreus voor Volkarium.
  Volkarium= Jan met de pet.
  Onder invloed van het Govermentium valt het Volkarium uiteen in losse deeltjes waarna het in groepen gaat samenklonteren.

 3. Verrassend. Heb ik toch iets nieuws geleerd.
  Voor ik op het artikel klikte, dacht ik dat het ging om een aankondiging van een naamswijziging voor het element Strontium.

  • Hopium is ook zo’n mooie.
   Kennelijk ook in overvloed, want het grootste gros idioten trappen er nog steeds in

 4. Erg goed!I
  ik zal dit element met rode pen intekenen op mijn periodiek systeem
  Hartelijk dank

 5. Er komt een enorme energie vrij indien het element zich zover splitst dat de overblijvende delen niet meer detecteerbaar zijn.

 6. Leuk en cynisch. En maar al te waar.
  Moraal: negeer de Overheid en leef je leven zoals je zelf wilt.

  • Ik heb na uitgebreide analyse bij CERN in Zwitserland een nieuw antimaterie element ontdekt dat sterk lijkt op Governmentium.
   Dat element heet Burgerium en heeft hetzelfde aantal neutronen als Governmentium maar wordt bij elkaar gehouden door kleine krachten, “slimpies” genaamd. Dit element neutraliseert Governmentium en zorgt er voor dat allerlei acties gewoon kunnen plaats vinden. Omdat het antimaterie betreft zijn die acties in gewoon licht niet te detecteren maar alleen in volstrekt zwarte ruimte.

   • De werking van Burgerium op Governmentium berust op de neutralisatie van de binden kracht door “slimpies” waardoor Govermentium uit elkaar valt en antimaterie vormt; daarbij komen grote krachten vrij.
    Door Nederlandse onderzoekers zijn vooral anti-ruttium met atoommassa 34, anti-sigridium met atoommassa 24 en anti-wopkenium met atoommassa 15 gedetecteerd. Ook werd anti-hugonium gevonden maar die waarneming wordt niet serieus genomen.
    Duitse onderzoekers vonden vooral anti-merkelium en Franse onderzoekers anti-macronium.
    Het lijkt er op dat de gevonden antimaterie bepaald wordt door de nationaliteit van de onderzoekers.
    *** reactie per ongeluk in spambak geraakt, bij deze hersteld ***

 7. Splitsing van deze stof is praktisch onmogelijk,de electronen zijn met een lijmstof,deze nogal naar geld stinkt, zodanig verbonden , dat loslating alleen door luid gekerm plaatsvindt?

  • Ik wil het nog wel keertje met electrolyse proberen(500V en 64A), moet lukken volgens mij.
   En het gekerm, tsja, je moet er wat voor over hebben, beetje isoleren en vrolijk blijven proberen, doen hondjes ook altijd.
   En anders neem een voorbeeld aan onze haagse hopjes, hun lukt het ook, *kuch*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in