Een niet nader te benoemen organisatie heeft besloten Vrijspreker.nl een jaarlijkse subsidie toe te kennen van tienduizend euro. Ter indicatie, het is een incubator van de publieke omroep en gelieerd aan Ollongren die zo haar invloed en bakens wil verzetten. We zullen hiervan een nieuwe betere website bouwen (met een andere naam) en kunnen additionele subsidies ontvangen als we onze portfolio verbreden tot een multimediaal, klimaatneutraal en inclusief platform dat het publiek gaat voorlichten over hoe gelukkig te worden door niets te bezitten (dus alles aan ons te geven), en medisch ethische thematiek.

We vragen graag uw medewerking voor ideeën, de naam van de nieuwe site en bijdragen aan de onderbouwing van deze nieuwe richting: if you can’t beat them, let them pay you.

Met uw hulp en ondersteuning kunnen wij ook aan Omtzigt een functie aanbieden

10 REACTIES

 1. Krijgt de huidige site dan ook een “functie elders” in ruil voor subsidie?
  Leuke grap!

 2. Alex Jones proefde vandaag 23 kikkers, want dat is progressief voor de homo’s. O en ik stem voor geouwehoer.nl

 3. Off topic:

  Troepenopbouw in en rond De Krim. Waar waren we gebleven? ‘Lviv is een Poolse stad’ aldus Poetin in 2014. Dat vonden/vinden (?) de Polen natuurlijk ook. Historische kaarten die in 2014 op tafel lagen kunnen weer terug op tafel. De Ottomanen blijven in hun hok, en wat moet Amerika dan nog in Oekraïne?

  De Russische Federatie is superieur in die regio. Als het de Amerikanen niet lukt partners te vinden voor die oorlog hebben ze bij voorbaat verloren.

  De Amerikanen hebben vrijwel geen tanden meer, de NAVO is een opblaaspop waar niks van over blijft als er gaten in geschoten worden. Het einde van het Amerikaanse imperialisme, de dollar en de NAVO is in zicht, een nieuw tijdperk breekt aan.

  De vraag is of de Russen de Amerikanen gaan verjagen uit de (gehele) regio. Maar dat hangt ook van de Polen, Ottomanen en Europese landen af. Keuzes zullen gemaakt moeten worden: we steunen het Amerikaanse imperialisme, we blijven neutraal of we steunen de Russen.

  Steun aan de Russen kan verwezenlijkt worden door landen zelf de grond terug te laten pakken waar ze claims op hebben. Die ‘afspraken’ zijn in 2014 al gemaakt, na uitgebreid overleg met historische kaarten op tafel.

  In de media wordt net gedaan of het om De Krim gaat. Dat is niet zo. Het gaat om de Amerikaanse invloed in die regio. Oekraïne dreigt opgeknipt te worden. Natuurlijk, ‘Oekraïne’ blijft bestaan, maar dan wel als een soort Russische provincie.

Comments are closed.