Met “Via via om half acht” zou Wim Kan ongetwijfeld een heel oudejaarsavondprogramma hebben kunnen vullen en Ru van Veen zou hem op zijn vleugel geniaal begeleid hebben met de juiste melodie.

Maar heden ten dage zijn cabaretiers eigenlijk niet meer nodig. Amusementsprogrammata zoals geoffreerd door Rutte zijn meer dan voldoende om een breed publiek te laten lachen, gieren en brullen.

Als artiest die de rollen van cabaretier en clown op weergaloze wijze weet te verenigen, weet hij zijn publiek op zodanige wijze te boeien, dat miljoenen bereid zijn, tot drie uur in de nacht aan hun toestel gekluisterd te blijven teneinde te kunnen genieten van Rutte’s voorstellingen, die boeiender zijn dan die van de grootste ­­cabaretier aller tijden.

Hugo van Reijen

3 REACTIES

  1. An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in