Na mijn aankomst vanochtend in Yerevan viel mijn oog op het volgende (foto’s hieronder)

Ik mocht kiezen tussen Astrazeneca en Sinovac en opteerde voor het eerste. Ik moet hier over acht weken terugkomen voor de tweede portie.
Retour op Aegean vanuit Amsterdam 298 euro.

Hugo van Reijen

13 REACTIES

 1. Leuk verhaal, en leuke plek Yerevan (meerdere keren geweest) maar waarom laat je die troep überhaupt inspuiten?

 2. Van dit bericht word ik blij. Maar waarschijnlijk niet om de juiste redenen.

 3. Een angstcampagne gevuld met enkel leugens, de censuurmachine die overuren draait, alles uit de kast qua massapsychologische trucs & tricks, peer pressure en alle politici en omgekochte wetenschappers die ons dagelijks hersenspoelen. Slechts 1 aspect uit dit hele corona-angstmodel is voldoende om het experimentele serum tot op de bodem te wantrouwen en het ten alle tijde te vermijden. Veel sterkte ermee.

 4. Wat heeft het in totaal gekost om naast te spuiten, inclusief bewijs. Of heeft Hugo van Reijen werkelijk zich laten afspuiten? Of wordt hij er voor betaald om te doen alsof? …(marketing?). Of deed hij het om erbij te horen en onder het maaiveld te blijven? Of omdat hij een heel braaf burger is? Of omdat zijn werk(gever) het verplicht? Of om de farmaceutische industrie te steunen? Of om een einde te maken aan peak human? Wat in godsnaam motiveert iemand om deel te nemen aan een levensgevaarlijk experiment? Iedere keer weer als ik hoor of lees dat iemand zich heeft laten afspuiten ben ik verbijsterd en denk wat gaat er dan om in zo’n laag of hoog opgeleid leeg hoofd?

  Het zal wel een grap zijn van Hugo, toch?….Het zal toch niet werkelijk zo zijn?? Dat vind ik echt k*t!

  https://www.mediacourant.nl/2021/05/sbs-6-kandidate-keurt-date-af-omdat-hij-gevaccineerd-is-heel-erg/

  Death wish.

 5. die Hugo,
  vroeger was het verspreidt het geloof, nu verspreidt het covid .
  hoe was het ook al weer
  geloof : covid als geestelijke : tokkie

 6. @hr. Van Reijen

  Ik ben ietwat verbaasd over het feit dat u zich liet vaccineren, maar meer nog om de keuze voor een experimenteel mRNA vaccin boven een van het traditionele type(*).
  Kan u ons inzicht verschaffen in hoe u tot die keuze bent gekomen?
  Misschien kan het ons inspireren bij onze eigen beslissingsboom.
  Dank bij voorbaat.

  (*) zelf hou ik momenteel de boot af, maar kan ik me voorstellen -eventueel- ooit wel Sinovac te nemen aangezien dit een traditioneel vaccin is (wat ook niet gevaarvrij is, overigens) maar een “gen-therapie” zoals Pfizer of AstraZeneca, daar pas ik voor.

 7. Ik mag hopen dat dit cynisch bedoelt is. Zo niet geniet nog maar even van het leven zolang het nog kan.

 8. Volgens mij zijn er goedkopere manieren om jezelf in de problemen te brengen, maar wie ben ik.

  Interessant ook dat mensen er tijd en geld voor over hebben om zich met een experimenteel serum (sic) te laten prokken om alzo deel te nemen aan een ongewis experiment. Het zou logisch zijn daar een geld voor te ontvangen zoals te doen gebruikelijk. Maar logica is bij de meesten, inclusief degenen die zichzelf als weldenkend mens beschouwen, al lang de kliko ingegaan om wat voor reden (dan wel gebrek daaraan) dan ook.

  https://blog.nomorefakenews.com/2021/05/21/more-on-the-coronavirus-that-doesnt-exist-and-the-pink-demon/

Comments are closed.