Je hebt mensen die trots en dankbaar in de rij staan voor vaccinatie, dit zijn er volgens mij meer dan de meeste mensen beseffen:

Mensen die meegaan in de massahysterie. Die niet beseffen dat we in een “pandemie” zitten die 3 miljoen slachtoffers heeft gemaakt tegenover de jaarlijkse 7 miljoen tabaksdoden en de 3 miljoen alcoholdoden. Een pandemie waar in veel landen de kans 99,9 procent is dat je gedurende het jaar ofwel niet sterft, ofwel sterft aan iets anders dan corona. Slechts 1 op de duizend Nederlanders is gestorven MET corona.

 

Koppel dit aan organisaties daarin meegaan. Organisaties die in sommige gevallen blijk geven van beperkt historisch inzicht door gele stikkers uit te delen aan mensen zonder mondkapje.

En in Israël ben je gewoon buitengesloten:

Andere organisaties spiegelen zich aan Rutte en staan er nuchterder in. Zet een dom blondje, een goudvis en Rutte op een rij. Dan vallen de uitmuntende geheugens van de goudvis en de blondine op.

Gelukkig kunnen we rustig gaan slapen, en zijn de vaccins ontwikkeld door betrouwbare bedrijven:

Maar over het algemeen gaat het de foute kan op. En wel heel hard de foute kant op. Welke vrijheden raken we de komende 12 maanden kwijt?

prettige dag verder

2 REACTIES

  1. Momenteel is er een bepaald deel van de bevolking die na een ruim jaar onaflatende angstpropaganda niet meer zelfstandig uit hun angstpsychose kan komen. Die zijn bang voor mensenmassa’s, blijven hun handen wassen, vermijden contact en gaan uit pure doodsangst mee met iedere maatregel die er verzonnen wordt. Dit is de groep die net als ex-sekteleden een deprogrammeerbehandeling moet ondergaan om weer terug te keren naar gezond verstand. Zo niet dan overlijden ze voortijdig door de continue stress en/of de gevolgen van het experimentele serum.

  2. Ik heb Ikea gebeld. Die stickers waren alleen in vestiging Delft. En daar zijn ze meteen weer mee gestopt omdat er veel ophef over was. Mensen zonder mondkapje op medische indicatie zijn gewoon welkom.

Comments are closed.