Vorig jaar bedroeg het aantal verkeersdoden 610. (bron cbs). Ongeveer 51 per maand. Dit betekent dat als er dit jaar net zoveel doden in het verkeer vallen we nu, eind mei, ergens rond de 255 verkeersdoden zitten.

Bijwerkingen van medicatie en vaccinaties worden in Nederland geregistreerd door het Lareb. Ze introduceren zich met dit lieve filmpje. Bij de registratie van bijwerkingen kan sprake zijn van een onderrapportage, niet iedere vermeende bijwerking wordt gemeld. Aan de andere kant is niet altijd bewezen dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen medicatie en de melding van de bijwerking.

Lang verhaal kort, er zijn tot en met 24 mei 351 meldingen van overlijden na corona vaccinatie bij het Lareb gemeld. En de verwachtingswaarde van het aantal verkeersdoden tot eind mei schommelt rond de 255.

Ik ga u niet adviseren corona vaccinatie te weigeren, net zoals ik u niet ga adviseren om niet langer verkeersdeelnemer te zijn. Als u zich grote zorgen maakt over corona, er zijn zo’n 18 duizend Nederlanders waarvan wordt aangenomen dat ze MET corona zijn gestorven, dan is het vaccinatierisico relatief beperkt. Zeker als u van mening bent dat de 18 duizend doden AAN corona zijn gestorven. Let wel dat deze 351 dodelijke vaccinatie slachtoffers de korte termijn effecten en mortaliteit reflecteren.

25 REACTIES

 1. Ik ben vanavond de VOP…vaccineren, op de parkeerplaats. Wanneer dat gisteren was ben je gevopt…ja toch..

  • Misschien gaat Koning Willem Alexander binnen afzienbare tijd het volk meedelen dat het niet verplicht is (en ook niet verplicht wordt). Ergens vanaf een heel veilige locatie.

  • Binnen de Russische Federatie zijn plaatsen waar je uitstekend kunt vertoeven. En ook nog heel betaalbaar.

  • Het lijkt erop dat er stevig gepusht wordt voor verplichte vaccinatie. Poetin zegt nu: ‘Nee. doen we niet’. Daar zouden best wel eens ernstige consequenties aan kunnen zitten, maar daar hebben ze in Rusland vast over nagedacht.

   Anderen zien Poetin ‘nee’ zeggen tegen verplichte vaccinatie, en durven nu te volgen. Een breekpunt.

 2. als verkeersdoden boven de 80 (en al in niet te beste gezondheid zijn) dan lijkt de vergelijking zinvol.

  deze hele crisis zou ons moeten laten zijn hoe makkelijk beinvloedbaar grote bange groepen mensen zijn. corona zal spoedig geschiedenis zijn hoop ik (dankzij vaccins), maar de steeds meer verstikkende overheid niet.

  (gratis bill 5gates met json blockchain ingeent krijgen lijkt me geweldig, 3d geprint 😉 )

 3. Maar is er onder de overlijdens van de gevaccineerden ook meegenomen, dat veel ouderen zijn gevaccineerd die wellicht ( behoorlijk aannemelijk) toch binnen afzienbare tijd zouden zijn overleden? Ik mis nog stukje onderzoek in dit verhaal. Gaat het om 65 of 70 -ers dan vind ik dat er een vergelijk kan worden getrokken, maar als alle overledenen ( dus ook de 70 +ers) worden meegenomen, ligt het iets anders.

  • Tsja Monique het gaat ook om principes he.

   Dus als mensen toch al binnen afzienbare tijd zouden overlijden wegens is het niet erg dat ze zijn overleden aan een vaccin?

   >>
   Onvrijwillige euthanasie via een vaccin is nooit ok. Al had je nog maar 1 dag te leven.

  • Binnenkort liggen de “ja maar” mensen afgespoten op het kerkhof, da’s toch een wezenlijk voordeel voor de non-afgespotenen.
   Maar blijf mij verbazen hoe hele volkskuddes het afspuiten in het positieve trachten om te buigen.

  • Hi Monique. Goed dat je doorvraagt. Ik heb in het artikel linkjes verschaft naar overheidssites die al deels een antwoord geven op je vraag. Probeer zelf kritisch na te denken en te controleren. In dit geval is het vergelijken van sterftecijfers echter niet goed mogelijk. En wel om een reden die je zelf kan bedenken. Namelijk omdat de vaccinaties eerst aan de ouderen zijn verstrekt en niet aan de jongeren. Derhalve is te verwachten dat de vaccinatie doden vooral 60 plussers zijn omdat men op 24 mei nog niet veel 60 minners had gevaccineerd.

   Met een beetje logisch nadenken had je de vraag al kunnen beantwoorden, maar dank dat je kritisch bent. We moeten nog afwachten hoe het met de 60 minners uitpakt en hoe de sterfte aan het vaccin op langere termijn is.

 4. De overheid en politiek zijn heel Nederland aan het doodspuiten, da’s weer eens wat anders dan ieder jaar een paar verkeersdoden in de statistieken opnemen. Yep, zo krijg je het ‘killervirus’ ook de wereld uit. Lol…”spuitje erbij”?

  “Gaat het weer een beetje, meneer Dröge?”

  • Hoe het ‘killervirus’ in cijfers omhoog wordt gebracht.
   Patholoog Frank van der Groot
   https://youtu.be/mqkWOBJS4xY

   Belofte WHO maakt schuld, ‘k wacht nog steeds op de coviddoden die bij bosjes op straat zouden liggen en mensen snakkend naar adem met bloed uit de mond en neus een gevecht op leven en dood zouden voeren. Duizenden bedden stonden klaar in de Ray en Ahoy om mensen te verzorgen…..Heb uiteindelijk nog geen bosjes dode muggen gezien, helemaal niets wat leek op het voorspelde drama wat zou komen….gaap…IC’s vol gepraat dan maar, lagen anders nooit vol?…wat een tegenvallende doodstrijd in dit staatstheater.

   Kijkt nu hoopvol uit naar de afgespoten geestelijk beperkten, dat zullen de bosjeslijken, de bloed uit de longen stromende beloofde doden moeten worden. Als schuldigen van de zogenaamde nieuwe besmettingen worden de non-afgespotenen aangewezen?…Een nieuw verschrikkelijk killervirus is onderweg, met nieuw naampje en veel toeters en bellen? Wat een voorspelbaar theater, doodsaai….

 5. zeer eigenaardige stelling: er sterven meer mensen door corona dan door verkeersongelukken. Ik veronderstel dat de redactie dat goed nageteld heeft en ook nog kan bewijzen. Uiteindelijk doet dat niets ter zake. Ik zeg zelfs meer. De auteur van het artikel bewijst hier enkel mee dat corona ee verschrikkelijk virus is dat op dit ogenblik als een wildeman over de wereld raast. Dat moet niet bewezen worden, dat kan elke nadenkende mens zelf vaststellen. Een reden te meer om de hele wereld zo vlug mogelijk WEL te vaccineren. In tegenstelling met wat de auteur beweert zijn de vaccins wel degelijk betrouwbaar. Hoe kan de auteur mij verklaren dat de ouderen die voor 95% ingeënt zijn niet alleen veel minder overlijden, maar ook veel minder in het ziekenhuis terecht komen. De mensen die op dit het ergste getroffen worden, zijn de jongeren, die nog niet aan de beurt geweest zijn voor de inenting. Dit zijn gecontroleerde cijfers die NIEMAND kan tegenspreken!

  • Uh…kuch kuch…NIEMAND..nou das dan jammer ik doe dat wel. Met corona, niet aan corona..autopsie rapporten graag ter inzage overleggen!

   Q Hoe kan de auteur mij verklaren dat de ouderen die voor 95% ingeënt zijn niet alleen veel minder overlijden, maar ook veel minder in het ziekenhuis terecht komen.
   A Simpel (ik ben de auteur niet)..het dorre hout is uit de boom gewaaid..het stuwmeer van een opstapeling van mensen met onderliggende aandoeningen is opgedroogd. Maar mogelijk, dat kan ik niet bevestigen word er gerommeld met cijfers, statistieken of angst propaganda die onder de huid schiet? De vermiste griep? Het is bijna juni…

  • Kom, als je een rationeel onderzoekend brein had wist je de volgende zaken al. Via RIVM, WHO etc. Helaas doet onze media niets met de feiten. Zoals;
   – IFR ongeveer gelijk aan een zwaar griep seizoen
   – Als je onder de 70 bent zonder onderliggend lijden heb je ongeveer 0.05% op overlijden
   – Er zijn geneesmiddelen welke verboden zijn om zo het lijden en leiden te versterken
   – Het vaccineren geen vaccineren is maar onderdeel worden van een giga, tegen de Neurenberg wetgeing in, medisch experiment is. Je reactie toont aan dat je Mengele experimenten prima vind.
   – EMA (European Medicine Agency), betaald door de EU en data voorzien van de EU landen hun medische autoriteiten toont aan dat er inmiddels meer dan een miljoen! bijwerking zijn waarvan ongeveer de helft ernstig. Daar bovenop meer dan 11.500 doden. Allen vermoedelijk maar toch.
   – Lange termijn effecten onbekend zijn
   – Lange termijn effecten mbt mRNA injecties in dierproeven (welke nu zijn overgeslagen) altijd in massale dode dieren heeft geleid waarom we nooit die injecties hebben toegestaan
   – Ik kan nog wel even doorgaan maar je snapt het punt welke ik wil maken wel.

   Ga je gerust laten inspuiten. Het is niet vaccineren want totaal nieuwe technologie. Traditioneel vaccineren (zie Sputnik is verboten) Uiteraard weet ik je risico groep niet. Als je 83 bent met kanker, hart problemen en suiker ziekte zou ik het overwegen.

   Als je, zoals ik, 45 bent, zonder onderliggend lijden….. Dan ben je echt een idioot als je deze injectie neemt. Volgens het RIVM heb je nl een 99.95% kans op overleven.

   Veel plezier met het zijn van wat eerst een dier was dat medicijn onderzoek onderging. Nu doe je gratis mee aan een experimenteel medicijn onderzoek waar voorheen fors voor werd betaald om aan deel te nemen.

   Hoe is dat qua reactie op jouw reply waar zogenaamd NIEMAND het mee oneens kan zijn.

   Uiteraard is dat slechts een korte samenvatting. Wat mij betreft ben je een schaap. Laat je lekker injecteren. Als alle eerdere dierproeven met mRNA injecties een leidraad zijn kan ik eindelijk goedkoop wonen. Potentiele zelfmoordenaars juig ik toe. Zijn we eindelijk af van de mensen die de staatsmacht steunen. Neem lekker je injecties. Volgend griep, ahem, covid seizoen zal bijzonder worden.

   Ik ben niet echt een lul, kijk even naar de nu nog niet gecorrumpeerde cijfers. CBS. oversterfte vorige jaar tijdens een gruwelijke, extreem dodelijke, horror virus in NL…… 15000 extra. In 2018 (met een minder vergrijzende populatie ruim 9000). Gebaseerd op een statistiek dat meet het 10 jarig gemiddelde niet gecorrigeerd voor een vergrijzende noch groeiende populatie.

   Ga je ook eens verdiepen in het FEIT dat genegeerd wordt is dat bijna alle landen die met massaal injecteren begonnen ellende to the max hebben. Duurt ongeveer 2 maanden.

   Je kan dat tot je nemen als je goede bronnen hebt. Maar hey, hier hebben we te maken met weer een gelover in Staat maatregelen (ondanks dat velen, zelfs het zeer gewaardere MIT) zeggen, maatregelen hebben geen zin

   Maar ga lekker je injectie halen. Voel je je prettig bij labrat zijn? Mooi zo, ik ben daar dankbaar voor. Kan ik de resultaten zien van dit genetische experiment.

   Het vervelende is dat, conform de dierproeven met deze experimente injecties, ik mee moet betalen voor de schade die mensen zoals jij oplopen. Ik zeg niet dat jij die schade oploopt maar bij de EMA (EUropean Medicine Agency) zijn er al een kleine 12k doden vermoedelijk door de injecties geregistreerd door landelijke gezondheid autoriteiten en meer dan een miljoen bijwerkingen. Waarvan de helft serieus.

   Ik denk dat ik je verhaal onderuit heb gehaald. Blaat even lekker verder ”we doen het voor de zorg, we doen het voor de ouderen”. Terwijl het systeem voor beide niets heeft gedaan op zijn best gedurende de 15 maanden dat we in deze waanzin zitten.

   Ik vind dat je een punt kan maken dat de overheid Covid in zorg instellingen gepromoot heeft via hun maatregelen. Daarom ergens tussen de 51% en 54% van de covid slachtoffers in verzorg instellingen.

   Echt, de vaccineren leugen staat je slecht. Het is deelnemen aan een experimenteel gen terapie experiment waar in alle dierproeven een significant deel tot bijna alle dieren dood gingen. Stel vervolgens dat je graag mee doet aan zo een experiment op mensen.

   Succes en ik hoor graag de resultaten van het meedoen aan het experiment waar je nu gratis aan mee doet en er geen cent voor krijgt. Dit soort tests kreeg je in het verleden 10 duizenden Euros aan vergoeding voor. Nu krijgen die monopolisten dat extra als winst.

   Echt, tip, laat die angst die ze je aanpraten los. Zo niet, ga maar heen. Laat je maar inspuiten met een middel dat totaal nieuw is, altijd heeft gefaald en geresuleerd heeft in massa sterfe onder de test dieren. Ik ga er ook vanuit dat je geen beroep doet op mij om je te genezen. Net zoals ik niet van jou verwacht dat jij mij zal helpen als ik corona krijg.

   Mijn kansen zijn echter veel beter dan de jouwe!

   gr. Hugo

  • @ staf De Laet. Ik waardeer je kritische houding. Echter, probeer ook begrijpend te lezen. Jouw onterechte conclusie naar aanleiding van mijn artikel is: ***er sterven meer mensen door corona dan door verkeersongelukken***. Dit is niet wat er staat. Er staat in het artikel: ***Lang verhaal kort, er zijn tot en met 24 mei 351 meldingen van overlijden na corona vaccinatie bij het Lareb gemeld. En de verwachtingswaarde van het aantal verkeersdoden tot eind mei schommelt rond de 255.***

   De verkeersslachtoffers worden dus niet afgezet tegen de geregistreerde overlijdens AAN dan wel MET corona. Maar tegenover de slachtoffers gemeld bij Lareb na een vaccinatie. In het artikel nuanceer ik vervolgens het aantal vaccinatie slachtoffers ten opzichte van het aantal overlijdens AAN dan wel MET vaccinatie. Maar dat is een niet noodzakelijke nuance die mensen op het verkeerde been kan zetten.

   Het is belangrijk dat je begrijpend kan lezen, ik neem aan dat als je de tijd neemt om het artikel nogmaals rustig door te nemen dat je dan beseft dat je me woorden in de mond legt die ik niet gesproken heb. Als je een vent bent geef je dat toe.

  • Waarom reageren jullie nog op deze trol?
   Het is overduidelijk dat dit persoon een betaalde volksverrader is.
   Lach hem gewoon weg!

 6. Jacques Attali
  De mentor van president Macron van Frankrijk heeft al in de jaren 80 een voorspelling gedaan dat de mensheid via een vaccinatie injectie (de dommen haasten zich om zich te beschermen tegen de pandemie?) Bron Cafe Weltschmerz, komt er een nieuwe wereldoorlog?

  Daarnaast is een bekende voorstander van het reduceren van de mensheid en vaccinatie voorstander/financier Microsoft CEO …

  De Georgia Guidestones
  Deze massieve stenen laten weten dat de mensheid gereduceerd naar 500.000.000 ofwel 500 miljoen inplaats van bijna 7,5 miljard een reduce van 90%

  De Great Reset (Grote Herstart) is een voorstel dat werd gepresenteerd op het World Economic Forum (WEF) van 2020 om de wereldeconomie na de coronacrisis duurzaam op te bouwen. Het voorstel werd gepresenteerd door Prins Charles en Klaus Schwab (voorzitter) onder de titel The Great Reset,
  omdat de hele theorie van de Great Reset is gebaseerd op een natuurlijk ontstaan virus als oorzaak van de huidige pandemie en dat wij deze ramp die de mensheid heeft getroffen met beide handen moeten aangrijpen om een betere, meer duurzame wereld te bouwen. Het virus is dan als het ware een soort wraakactie van moeder aarde voor de slechte manier waarop wij met haar zijn omgegaan. Dit past dan uiteraard ook weer aardig in het welbekende klimaatverhaal van hetzelfde kaliber.

  Maar, als mocht blijken dat het virus al dan niet opzettelijk is ontsnapt uit het laboratorium in Wuhan, wat nu mondjesmaat door Dr. Anthony Fauci, en zijn $ 600.000,- financiering wordt toegegeven, dan hebben wij te maken met niet alleen een megaschandaal, maar ook met een nog heel ander scenario wat dicht bij het uiteindelijke verhaal van Jacques Attali en vele hoog intelegentia en de guidestones komt.

  • Ik denk wel dat het gaat opvallen als je 90% van de mensheid ‘wegspuit’.
   Nu kun je zeggen dat zoiets niet uitmaakt wanneer je de trias politica plus de propagandistische machten controleert. Toch mag je de vraag stellen of deze mensen nog wel lekker slapen in de wetenschap de grootste massamoordenaars ooit te zijn. Ofschoon de globalisten in charge sinds mensenheugnis bij de overpopulatiebestrijders horen. Een alternatief is dat je het leven middels lockdowns dusdanig onaangenaam maakt, dat mensen zelf de stekker eruit trekken.

   • Niemand weet wat deze Rdna vaccinatie voor uitwerking heeft in de toekomst,
    Er zijn al gevallen bekend van ongewenste aanmaak verdubbeling van eiwitten in organen en hersenen.
    En wat slapen van dat soort mensen aangaat, 1 persoon doden ben je een moordenaar, 25 een massamoordenaar, 1 miljard een vadertje staat ala Stalin, nog meer een gevreesde concurer. Die mensen dromen van macht via dood en slapen dus best lekker.
    En laten we wel wezen, de hoge intelligentsia, vele zijn in geheime laboratoria bezig om de wet te omzeilen die hen beperkt, en hun kunnen te meten die thans misschien illegaal wel veel verder rijkt dan die van de natuur of God?

  • Ps, naast ongeschoold vaccinatie expert is Bill Gates nu ook groot grondbezitter en landbouwer op een gebied zo groot als Hong Kong 109.000 hectare in 18 verschillende VS staten en levert aardappelen aan Mc Donald voor de friet. Zeer waarschijnlijk genetisch gemanipuleerde zaden om de mensheid gezond aan de diabeti te helpen.

Comments are closed.