De luchtvaartmaatschappijen werkten ijverig samen met overheden en het internationale coronadictatuurteam om het vaccinatiepaspoort te promoten met de slogan ‘no jab, no fly’. En dat werkte want de angstige en goedgelovige deugburgers lieten zich snel als proefkonijn misbruiken ‘om maar op vakantie te kunnen gaan’.  Een beproefde stok-en-wortel methode zou je zeggen maar er kwam een kink in de kabel.

Op dit moment hebben de vliegtuigmaatschappijen overleg over de gevaccineerde klanten en het levensgrote risico dat zij hebben op bloedklonters ten gevolg van het experimentele m-RNA serum.  De policy is al vele jaren zo dat mensen met een verhoogd risico op bloedklontering alleen onder strikte supervisie mogen vliegen. Het is aanbevolen dat deze personen bij voorkeur niet vliegen tenzij in het geval van een levensbedreigende situatie.

Op een bepaalde hoogte heb je een groter risico op complicaties, een beroerte, trombose of hartaanval als je daar gevoelig(er) voor bent. We hebben nu informatie die bevestigt dat iedereen die de prik krijgt (ongeacht welk merk), stollings- en bloedingsproblemen heeft als een van de belangrijkste reacties. Deze reacties zijn allemaal vergelijkbaar met de bestaande restricties op dit gebied.

De vliegmaatschappijen bespreken nu hun aansprakelijkheid en wat ze met de gevaccineerden moeten doen, aangezien ze niet mogen vliegen omdat dit een gezondheidsrisico is. Deze discussies zijn nog maar net begonnen maar het ziet er naar uit dat iedereen die gevaccineerd is, niet mag vliegen. De ongevaccineerden kunnen daarentegen rustig instappen.

De vliegtuigmaatschappijen voelen zich dus flink in het pak genaaid door deze gang van zaken. Hun markt voor zakelijk en vakantievliegen krimpt met dit gegeven aanzienlijk. Dit grote verlies – na de lockdowndebacles – is gecreeerd door iemand anders. Die iemand is ook verantwoordelijk voor het schenden van mensenrechten, overtreden van de Neurenberger Code en het vernietigen van de economie.

Als de vliegtuigmaatschappijen willen overleven, zullen ze gerechtelijke stappen moeten ondernemen tegen diegene die hen dit oplegden. Dit betekent dat ze personen en organisaties gaan noemen en hen verantwoordelijk stellen voor de enorme schade die er geleden is en gaat worden door hun handelen.

========================================================

Update: op 28 mei jl. meldde de Volkskrant dat de EASA piloten het advies geeft om na coronavaccinatie twee tot drie etmalen niet te vliegen.

De Vrijspreker heeft vragen gekregen over de bron van het bovenstaande artikel ‘Niet vliegen voor gevaccineerden ?’  Het oorspronkelijke bericht komt van het Telegramkanaal Time to move on. Time to move on is de voortzetting van Covidvaccines victims and family dat voorheen op Facebook zat maar verwijderd is. In deze tijden van massale censuur en eenzijdige mediaberichtgeving is de andere kant van het verhaal uiterst belangrijk. Heeft u – al dan niet als insider – informatie dan kunt u dat graag met ons delen.

 

71 REACTIES

 1. Goed punt! Trombose door lang stilzitten op lange vluchten is een oud verschijnsel. Als de ingespotenen eenzelfde risico lopen als de klassieke trombose patienten dan gaan die heringevoerde nachttreinen vast een succes worden. Ga ik lekker vliegen, als ze nog gaan.

 2. Eén van de problemen is wel dat dit internationale komplot een paar trapjes te hoog is voor welke nationale rechter dan ook. Vandaar dat Reiner Fuelmich een tribunaal voorstelt. Bovendien mag je een andere loopbaan gaan uitkiezen in het geval je je durft uit te spreken tegen de verzamelde globalisten en hun handlangers. Het is nog niet zo eenvoudig om hen die buiten de Wet opereren te veroordelen. In die zin ondersteunen ze hun eigen globalistische voorkeursstelling door een supranationaal misdrijf te plegen waarvoor geen supranationaal gerecht bestaat.

  • “Eén van de problemen is wel dat dit internationale komplot een paar trapjes te hoog is voor welke nationale rechter dan ook. ”

   Achter een balie rechtspreken door alphageschoolden, waarbij complexe wetenschappelijke materie aan bod komt, werkt niet. Rechters zullen niet toegeven, dat ze er geen hol van snappen en uit arren moede hun werkgever (de ‘staat’) gelijk geven. We zien het bij de avondklok, het inreisverbod en de ondeugdelijkheid der PCR-test.

 3. .….”Maar, maar, maar de braven en deugers zouden na te zijn afgespoten hun lijf, leven, vrijheden en privileges terugkrijgen”… Dachten en zeker weten, ze zien werkelijk niet het verschil??

  Wat ik niet en nooit zal begrijpen en ook nooi zal krijgen is het hebben van blind en onwrikbaar vertrouwen in de farmaceuten, medici, de overheid, de politiek (en aanverwanten) en de softe en zachte benadering van deze strontvaten door het voetvolk i.p.v. ze aan te pakken. Opeens begrijp je dan ook waarom er zoveel mensen afhankelijk zijn gemaakt van de overheid (centrale-banken)

 4. Is de vraag in het artikel al voorgelegd aan de medische dienst van de KLM? Daar hebben ze een hele kudde bedrijfsartsen, of hadden in elk geval. Ik moest er ooit eens wezen voor een medische keuring, ook al ging ik er niet werken.

  • Ik zou ook graag iets met bronvermelding en duidelijkheid willen, naast dat het en fijn idee zou zijn om eens een reactie van de klm te hebben

   • Precies.
    Nul bronvermelding.
    Dit artikeltje riekt naar dikke duim…

 5. Toch denk ik dat de roverheid dit soort dingen af blijft kopen met hun geldpers. Ook de CO2 wordt gedreven door olie gerelateerde bedrijven en stichtingen (Rockefeller foundation). Dit omdat er biljoenen beloofd zijn als alternatief. Begreep zelfs dat er een goede kans is dat de Exxon topman gewipt wordt omdat er 1/3 activistische aandeelhouders zijn. Dat geld is natuurlijk straks allemaal niets waard, maar het lijkt er op dat alle investeerders in een groene fuik van ESG gedreven worden.
  https://www.interessantetijden.nl/2018/12/10/klimaatlobby-met-oliegeld-gesmeerd/
  Dus compenseren met Micky Mouse money. Alleen blijkt straks natuurlijk dat het niets meer waard is. Het is echter moeilijk tegen de milieumaffia op te zwemmen en de Covid maffia is al even hard bezig.

  • De KLM is al onterecht ‘gecompenseerd’ door de roverheid en met afkopen kunnen ze – vooral internationaal – niet blijven doorgaan. Verder willen de vaccies zo snel mogelijk op vakantie. Natuurlijk kunnen ze doen of hun neus bloedt en weer wat regels wegstrepen maar dat lijkt mij in de praktijk niet haalbaar. De lijken uit het toestel spreken boekdelen en zullen als een olievlek over social media gaan.

   • Het lijkt onmogelijk om het voor elkaar te krijgen, maar tot nu toe lukt het ze aardig. Ik denk dat iedereen het voor onmogelijk had gehouden 1.5 jaar geleden als je ze had verteld wat ze te wachten stond.

 6. Het zou dus enorm opvallend zijn indien veel passagiers ernstige problemen zouden ervaren tijdens de vlucht met een vliegtuig?
  Valt het té veel op?
  Er komen zo langzamerhand steeds meer scheuren in het masker van de daders…

  Leo Getz (uit de film Leathal weapon) zei ooit: “first they drug you, then they f*ck you”.

 7. Het klinkt misschien zuur, maar alle hooggeplaatste figuren zoals regeringsleiders, alle EU medewerkers en hun bazen en een hele hoop ‘diknekken’ in het bedrijfsleven zijn vrijgesteld van testen en gifspuiten, en laat dat nu net voor een vliegtuigmaatschappij de vets betalende klanten zijn. (Als ze niet over privé jets beschikken)
  En de plebs met hun goedkope tickets hebben het nakijken, maar ik heb daar geen medelijden mee als ze graag gratis proefkonijn willen zijn voor big pharma.
  Maar ik vind het initiatief prima en er zullen er meer volgen: café s, restaurants, winkels enz. enkel toegang zonder muilkorf, want ze willen geen mensen met zuurstofgebrek in hun zaak, en vaccin want die kunnen ook gezonde mensen aansteken.
  De tweedeling in de maatschappij komt er echt aan, maar straks zijn de proefratten te zwak om nog voor een beetje weerstand te bieden, als ze het al hebben overleefd.

 8. De hele maatschappij hangt van bedrog en oplichting aan elkaar. Van overheid tot rechtspraak, van multinationals tot actiegroepen, alles dient een “groter doel”: het onderdrukken van mensen.
  Als je er maar voor zorgt dat je bij de onderdrukkers hoort en niet bij de onderdrukten. En daarbij worden allerlei argumenten wisselend misbruikt.

  Een voorbeeld: buiten sporten tegen andere verenigingen is verboden vanwege de reisbewegingen. Maar om het medisch wanbeheer minder te laten opvallen, moet je voor je behandeling wel het hele land door; kennelijk is dat geen reisbeweging?
  Het artikel waar ik op reageer geeft dezelfde drogredenering aan.

  Gisteren de rechtszaak tegen Shell over reductie van CO2; de rechter zegt dat Shell mag compenseren door het planten van bomen, het opslaan van CO2 onder de zeebodem. Dat zal gefinancierd worden door hogere brandstofprijzen aan de pomp en meer overheidssubsidie. Maar wie betaalt dat uiteindelijk? De gewone man.
  Shell is nu nog gevestigd in Den Haag, maar dat was vooral vanwege ons aardgas; die noodzaak is nu vervallen. Het ligt voor de hand dat Shell uit ons land vertrekt, net als andere oliemaatschappijen. Met een giga-banenverlies tot gevolg; niet alleen bij de oliemaatschappijen maar ook bij de toeleveringsindustrie.
  Het ligt voor de hand dat die maatschappijen naar het VK vertrekken; kennelijk was Brexit toch niet zo’n slecht idee want de uitspraak van de Haagse rechter geldt daar niet.

  En zo faseert men brandstofauto’s uit omdat rijden op benzine etc. onbetaalbaar wordt.
  Elektrische auto’s zouden de oplossing zijn, maar die zijn aanzienlijk duurder dus die kunnen velen niet betalen. En dat is prettig voor de overheid want ons elektriciteitsnet is daar helemaal niet op berekend.

  Ik constateer dat de hele overheidscaroussel onbetrouwbaar is en werkt met een dubbele agenda, alle zogenaamde democratie ten spijt.

  • Interessant punt over Shell. Als ik Shell was zou ik alle productie in NL per direct stop zetten en naar het buitenland verkassen. Voldoen ze gelijk aan het vonnis en verder “Veel succes met het vinden van een pomp waar brandstof in zit straks.” Maar de miljeufanaten rijden waarschijnlijk in Tesla’s die daar geen last van hebben.

  • “Met een giga-banenverlies tot gevolg; niet alleen bij de oliemaatschappijen maar ook bij de toeleveringsindustrie.”

   En uiteindelijk ook met gevolgen voor de uitkering van dat ongewassen tuig.

 9. Ons land is knettergek!

  Ik dacht vandaag netjes wat overbodige medicijnen in te leveren bij mijn apotheek, zoals door de overheid gevraagd wordt. Willen ze alleen de strips innemen en niet de doosjes. Ze hadden wel een versnipperaar maar daar mogen de verpakkingsdoosjes niet in; uit privacyoverwegingen. Dezelfde apotheek die medicijnen wel meegeeft in doosjes met je naam erop. Ze weten dus allang hoe ik heet en welke medicijnen ik slik.
  Die moeite kan ik me dus besparen. Voortaan overbodige medicijnen weer gewoon door het toilet spoelen en de doosjes in de kliko.

  • “Voortaan overbodige medicijnen weer gewoon door het toilet spoelen.”

   Nee, ook gewoon bij het restafval, anders komen ze in het oppervlaktewater en heeft het gevolgen voor de flora en fauna aldaar.

   • Nee, niet in de afvalbak want dan kan een kind ze eruit halen.
    Als ik ze wel slik, komen ze uiteindelijk ook gewoon in het riool terecht.
    What’s the difference?

   • Er zitten grove toxinen (can you say coca?) in het drinkwater in dit gekke land en jij maakt je druk om flora en fauna.

  • Of volgende keer gewoon zelf de doosjes bij het oud papier doen?
   Wat is t probleem?

   • Het probleem is de bureaucratie waar ik weiger aan mee te werken. Uit protest tegen alle onzinnige regeltjes

 10. “Op dit moment hebben de vliegtuigmaatschappijen overleg over de gevaccineerde klanten en het levensgrote risico dat zij hebben op bloedklonters ten gevolg van het experimentele m-RNA serum.”

  Die kinks in de kabel zijn allemaal vormen van gaslighting en zelfgaslighting. Je moet beginnen bij het doel van dit alles: terugdringen der wereldbevolking of verder tot slaaf maken van de wereldbevolking. Als er nieuwe varianten van het virus opduiken, dan werken de ‘vaccins’ per decreet tegen de nieuwe varianten. Hier past men dus ook wel een mouw aan. Dat zal iets worden van: “Als u in het verleden niet behandeld bent geweest voor hart- en vaatziekten, dan levert het vaccin slechts een licht verhoogd risico en achten we het vliegen veilig.” En daarmee is het precies hetzelfde als daarvoor. Bedenk, dat voor deze ‘mensen’ twee plus twee vijf is.

  • Overigens, na een jaar iedereen die beweerde dat het virus uit een Chinees lab in Wuhan kwam, te hebben weggezet als paniekzaaier en compotdenker, vertrouwen regeringen nu zelf het WHO onderzoek op dit punt niet langer.
   Regeringen denken blijkbaar extreem langzaam na, net als ambtenaren trouwens; vandaar de vele miskleunen.

   • Zojuist heb ik ook dat onderwerp bij Jensen beluisterd. Het is een afleidingstactiek van het werkelijke probleem, namelijk dat er geen balans is tussen de maatregelen en de ernst van de aandoening. Daarnaast wijst Biden de WHO aan als instantie die onderzoek moet doen, terwijl het een aanval op o.a. de VS is, als deze lezing klopt. Ook gaf Jensen aan, dat Fauci geïnstrueerd moet zijn om dit te zeggen; als hij dat als zijn eigen visie had gegeven, dan was hij al lang geslachtofferd. Denk ook bij elk ‘positief’ bericht na, of er geen dubbele bodem in zit.

  • Dan leren ze het op de harde manier. Zoals geschreven als de lijken uit het toestel uitgeladen worden en er een explosie aan vliegdoden ontstaat, valt er weinig meer te onderdrukken en te censureren. Dat lukte de communisten in het Oostblok niet eens, laat staan hun huidige opvolgers. Deze huidige ‘maakbare samenleving op anderhalve meter afstand’ gaat net zo hard en veel sneller ten onder als de communistische, fascistische en nazistische voorlopers.

 11. De vliegvaartmaatschappijen gaan gewoon de verantwoordelijkheid afschuiven naar de gavaccineerde passagiers. Wedden?

 12. Het is de bedenkers/ontwikkelaars van het virus gelukt om binnen afzienbare tijd de wereld in angst te laten leven.Mensen vertrouwen elkaar niet meer. Wat blijft over? De overheid en farmaceutische industrie vertrouwen en volgen als tamme ezels.

 13. Je kunt het nog verder trekken, want de milieu malloten hebben aantoonbaar het afgelopen jaar hun zin wel gekregen. Nog nooit zo’n lage CO2 uitstoot geweest, nog nooit zulke ‘schone’ lucht her en der, maar de economie ligt op de kunstmatige beademing.

  Er gaan verschillende theorieën rond dat dit puur en alleen voor de klimaatdoelen is, omdat die anders op geen enkele andere wijze te behalen zijn. Lockdowns voor een griepvariant. Die gentherapie die ze mensen nu in hun lijf willen rossen, de propaganda en de angstporno om mensen toch maar zover te krijgen is ongekend. In andere landen proberen ze je te verleiden met een lapdance, deelname aan een loterij en noem het maar op als je je aub maar laat platspuiten…

  Ik hoef het allemaal niet meer te weten, ik weet één ding heel zeker, die troep komt er hier niet in. Wat de motivaties van onze corrupte roverheden ook zijn, ze zijn allesbehalve oprecht of zuiver en de eerste die mij iets wil gaan verplichten zal van een koude kermis thuis komen.

  *** reactie in spambak beland, bij deze vrijgegeven ***

 14. Interessa idd , Is er ook een bron van de vliegmaatschappijen zelf bij dit artikel ?

 15. Ik mis ook de referentie naar het “ijverig samenwerken”. Logica schrijft voor dat persoon-met-spuit beter niet kan vliegen. Maar beslissingen nemen op basis van logisch denken is zeldzaam.

 16. Ik mis de bronvermeldingen van dit artikel. Op dit moment is het niet meer dan stemmingmakerij voor mij.

 17. Dit bericht kwam ik een paar dagen geleden ook al tegen, en ik moet bekennen dat ik er machtig veel plezier om had, haha!
  Straks wordt er om te vliegen een bewijs gevraagd dat je NIET geprikt bent.
  Geweldig, zo schieten ze in hun eigen voet!
  Maar, hoe leuk ook, een bevestiging dat dit klopt heb ik nog niet kunnen vinden.
  Wat ook wel weer logisch is want dit willen ze natuurlijk óók al weer niet aan de grote klok hangen 😉

 18. Mensen stop met het verspreiden van dit fakebericht, daar hebben we NOS, Mediahuis en DPGmedia voor.
  Op Telegram zie ik het in wappiegroepen steeds voorbij vliegen en ze trappen er allemaal in.

  • @Freek. Ik ben vrijspreker auteur en probeer gegevens via meerdere bronnen bevestigd te krijgen. En probeer meestal de oorspronkelijke bron te vinden. Het kan mijn beperking zijn, maar ik kan na wat googlen niet de oorspronkelijke bron bij dit artikel vinden. Juist als alternatieve site ben je kwetsbaar. Er is een dilemma. We kregen een tijd lang vage signalen binnen over pedonetwerken. Die heb ik steeds genegeerd. Want speculatief. Want geen goede bron. En toen kwam Jeffrey. Epstein. En bleek het dus te bestaan, tot het Engelse koninklijke huis aan toe. En daarmee heb ik de rol als kritische berichtgever geen goed gedaan. Andere auteurs hebben deze rol wel vervuld, ik niet.

   En nu. Er is geen vrijspreker redactieraad. Mijn fout is dat ik vaak te behoudend ben.
   Dit is wat ik hierover kwijt wil.

   • Het positieve aan dit bericht is dat jullie site wel ontdekt is door ons! Clickbait of niet!
    Overigens, ga zo door met goede artikelen.

   • Zo lang er geen onweerlegbare bron kan aangetoond worden, is deze bijdrage van nul en generlei waarde.
    Teksten die niet kunnen gecontroleerd worden of gestaafd worden Zijn meer dan waarschijnlijk een uitvindsel van de auteur. Zoals men dat tegenwoordig graag in het Engels uitdrukt (zeker in Nederland) is dit ‘fake neews’

  • Ik snap je wel, maar nos, mediahuis ect… hangen ook niet alles aan de grote klok. Althans, dit bericht zal nog niet meteen bekend worden gemaakt, denk ik zelf. Wellicht op langere termijn. Bij aanvang van de virus/vaccin duurde het ook een poosje voordat de bijwerkingen op het nieuws bekend werden. Alles rolt mondjesmaat naar buiten.

 19. Bron:
  De dikke duim van degene die dit artikeltje geschreven heeft (die zich momenteel de ballen uit de broek lacht dat er zoveel mensen intrappen)
  😎

 20. Ik hoop dat dit waar is 🤣🤣🤣 Kleinigheidje: “ Dit betekend dat ze personen en organisaties gaan noemen” is fout, ‘betekend’ moet met een t, ‘Dit betekent’.

 21. Zorg er in ieder geval voor dat als je iemand wil overtuigen het niet wemelt van de misdaden in je tekst tegen de speling en grammatica.

  • Als het “gefactchecked” moet worden door de MSM zal er wel iets van waar zijn.

   • @ Een ander. Eens, wie had voorspeld dat de 2 weken in de Verenigde Staten om de curve af te vlakken langer dan 52 weken zou gaan duren was een superwappie. Een complotdenker. Maar die wappie. Die heeft helaas wel gelijk gekregen. Hiermee wil ik niet zeggen dat dit artikel klopt.

   • MSM /”factchecking” berichtgeving is tegenwoordig per definitie misleidend. Er wordt gesteld dat het niet waar is omdat Qantas en Virgin Australia het ontkennen. Dat is een typische methode die ze gebruiken om te verhullen dat andere maatschappijen er wel over praten. En als het niet waar is zullen de gevaccineerden overigens toch maar kort kunnen reizen, wegens “gevaarlijke nieuwe varianten” en als mensen dat niet meer geloven de “climate lockdown”.

   • “…gewijd aan het bestrijden van de infodemie van verkeerde informatie rond de uitbraak van het coronavirus.”

    Tja.. daar gaan we weer hè? De ‘fact checker’ zegt dat het niet waar is, dus dan is het niet waar. Aight..

 22. I could not help to have a certain malicious joy, if the article were true.
  But, indeed, I also miss some hard facts/sources.
  I speculate, that it will come as follows:
  As most airlines are feeding from the hand of their governments/regimes, they will do as they are told.
  That means, vaccinated people will be the privileged crowd and the non vaccinated will just stay home.
  But, if the trend goes on, that blood-clots are becoming more frequent and cause acute emergencies on board of flights and even fatalities among the passengers or even the crews, then the picture might change.

  I am still compltely riddled about how this SUPER-scam (Corona) could be orchestrated in such a perfect was, as it has so far been!
  Greetings from Germany to our Dutch Neighbours and good luck to us all.

  • Schade, dass Sie es nicht auf Deutsch sagen, so eine schöne Sprache.

 23. Op het moment dat ze het vaccin een serum noemen, is voor mij de geloofwaardigheid voorbij.

Comments are closed.