De strijd tegen corona is een strijd die blijft voortduren. Langjarige lockdowns en vaccinatie paspoorten. Voor iets dat voor de 80 procent van de bevolking (de 65 minners) een mortaliteit heeft die weinig hoger is dan de griep.

Het FD meldt:

Dat heeft Commissievoorzitter Ursula von der Leyen vrijdag bekendgemaakt tijdens een bezoek aan de Pfizer-fabriek in het Belgische Puurs. De vaccins van Pfizer en Biontech zouden tussen 2021 en 2023 geleverd kunnen worden, aldus Von der Leyen.

Lees hier het volledige artikel.

15 REACTIES

 1. ZE moeten haar opsluiten met hillary levenslang,want ze beseft niet wat de vaccinatie al op zich niet bewerkstelligt?
  V balen mocht dit niet en kan verder ,niets meer tegenwerken?

 2. Vaccinatie? Experimentele behandeling/therapie!!

  Niemand kan daarom achteraf komen klagen dat ze verrot of kapot gespoten zijn. U deed/doet namelijk mee aan een zogenaamd ‘medisch’ experiment, zoals u behoort te weten, net zoals u behoort te weten wat er in de bijsluiter staat en ook niemand aansprakelijk is voor eventuele letsel opgelopen door het ingespoten experimentele middel.

  Het industriële farmaceutische complex dankt hartelijk voor uw gratis bijdrage en het vrijwillig ter beschikking stellen van uw lichaam, waar ze uiteraard geen beloning en ook geen schadeverzekering voor hoefden of hebben afgesloten, wat normaal gesproken wel zou moeten.

  “In de meeste gevallen moet het onderzoekscentrum verplicht een verzekering afsluiten voor de proefpersoon. Daarnaast moet ieder onderzoek goedgekeurd worden door een medisch-ethische toetsingscommissie.”

 3. Het totaal aantal besmettingen sinds de uitbraak in maart 2020 staat 23-4-2020 op 1.445.064.

  Het gaat of ging hier volgens de zogenaamde ‘knappe koppen’ om een verschrikkelijk killervirus, dan verbaast het dat bij 1,5 Mio besmettingen er geen grotere sterfte heeft plaatsgevonden onder de kudde.

  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/archief-1/algemene-artikelen/wetenswaardigheden/sterftecijfers-in-grafieken

  Waar zijn de stapels coronazieken en -lijken die werden voorspeld? De RIA en Ahoy waren er met duizenden bedden helemaal klaar voor om ze te ontvangen. Rijen lijkenwagens zouden af en aan moeten rijden. Wat een farce, wat een circus! En het houdt niet op en maar doorgaan en de schlemiele klootjesvolk blijven maar bedelen om afgespoten te worden, voor niets!

 4. Wat verdedigen de lijnensnuivende staatskapo’s nu eigenlijk?
  https://youtu.be/GqqpuEDyHjk
  De goudaders van het farmaceutische drek en de agenda “afspuiten van miljarden sloebers”?? Politieagenten met knuppels slaan zich een weg naar hun eigen toekomstige ondergang….”niemand wordt overgeslagen”. Alleen dat topic kennen de primaten in uniform nog niet, nog niet.

  Terugbrengen naar 500 miljoen Georgia guidestone aardklootjesvolk lijkt steeds reëler te worden.
  https://www.telegraaf.nl/financieel/1128386833/bio-n-tech-gaat-met-chinees-bedrijf-coronavaccins-maken

 5. Probeerde volgende reactie te plaatsen op topic “het andere nieuws”, maar belandde deze waarschijnlijk weer eens in de spambak.

  Censuurvrij? Nog even dan. httpss://www.xandernieuws.net/algemeen/wef-werkt-aan-digitaal-staatsburgerschap-voor-iedereen-critici-krijgen-geen-toegang-meer-tot-internet/

  En is daarmee de geboorte van het Social Creditsystem een feit.

  • @Cassandra

   Alles moet kapot om zo de totale macht te kunnen grijpen, denken ‘ze’. Of ‘ze’ volgen domweg bijbelse profetieën. Geld (sneller) waardeloos maken en een nieuw (geld)systeem opstarten is daar een belangrijk onderdeel van, zo niet het belangrijkste onderdeel. En “ohne Moos, ist nichts mehr Los”.

   Het is dan slaafs het handje ophouden en doen wat de ander, de diepe staat, verlangt. Van top naar flop, van rijk naar arm, van (zogenaamd ‘vrij’) leven naar lijk.

   Dus, makkelijk geld heeft een doel en dat doel is dichtbij. “Geld/Impfung macht frei”, dus niet.

   Als zelfs een doorsnee rijtjeshuis tegenwoordig een miootje overstijgt en iedere doedel van de bank geld met geld toe kan “krijgen”, dan is zelfs het ezeltje in staat te begrijpen dat het systeem (bewust) kapot is (gemaakt). Kapot is niet alleen voor Jan Kastelein, maar ook voor de koning en de prinsjes die nog wat investeren in Amsterdams onroerende goederen en hopen de dans te ontspringen. Op de top van het dieptepunt gaan ze allemaal eraan.

   Alle Menschen werden (Klaus Schwab, Rotschild/Bilderberg) Brüder! Een goddelijke boodschap van hun aan ons: val allemaal hartelijk dood! Inclusief, koning en prinjes.

   Van zionistisch geleide centrale banken met overspannen geldpersen naar een false flag….https://www.xandernieuws.net/algemeen/amerikanen-krijgen-te-maken-met-brandstof-tekorten-daarna-is-voedsel-aan-de-beurt/

   Zeker weten, dit gaat heel succesvol en heel groot worden. Tenminste, als je aan de zio sektarische kant staat.

   https://youtu.be/SpLYfOZbi8I

   • @ En zo is het

    Komt allemaal net te vroeg door het koude weer van de laatste tijd is het voorkiemen nog niet voltooid. De moestuin van de koude grond staat nog leeg!

 6. @Cassandra

  Vergeet niet dat de staat en zijne zaligheid kunnen komen met een gewapende leger aan soldaten en ambtenaren in uniform of het bureaucratische leger aan raamambtenaren die koppen boven het maaiveld toppen en onderschoffelen en het lijfje tot Pokon vermalen voor de koude grond als je niet aantreedt en meespeelt volgens hun zieke geest en weigert mee te lopen in de fanfare. Zodra het leger ontkiemt, een ommekeer maakt naar het licht en een coup d’ éta pleegt, wat in de heetst van de strijd niet uitgesloten is, dan zal er geoogst worden.

   • @Cassandra

    Waarom zou je angst hebben? We hebben toch sterke leiders die ons door ‘slappe’ tijden heen helpen en onoverwinnelijk maken bij groot gevaar. Prachtig toch.

    Ik verzoek den luisteraars dan ook om wanneer ze straks hunne legersteden opzoeken, even rustig te gaan slapen als ze dat ook andere nachten doen. Er is voorshands nog geen enkele reden om werkelijk ongerust te zijn. En daarmee, geachte luisteraars, laat ik u over aan de verpozing die de radio u pleegt te bieden. Goedenavond.”

    4 jaar later….. https://youtu.be/FJ3N_2r6R-o

    En dan die knuistjes, ze blijven het altijd weer geweldig doen en beloven veel goeds….
    https://twitter.com/i/status/1391799660143071242

    .…”ik wandel door de vallei van de schaduw van de dood en zal ik geen kwaad vrezen, want de knuistjesman is met mij”..

Comments are closed.