Uit de nieuwsbrief van de LP:

Petities en initiatieven / crowdfunding

 • Keuzevrijbijmij: “Hét platform voor alle aanbieders waar iedereen altijd welkom is”. De crowdfunding heeft het doel bijna bereikt: er komt een internet-platform waar ondernemers hun produkten en diensten kunnen aanbieden aan mensen, die niet meegaan in het overheidsbeleid van (verplicht) prikken of testen. Dit initiatief gaat echter veel verder dan het Corona-vraagstuk. Zie hier het interview met initiatiefnemer Olaf Wellens op BLCKBX TV.

LP Think Factory: Grondwet

Het project “Libertair sociaal contract / nieuwe Nederlandse Grondwet” heeft recent een website ingericht waarop je kunt deelnemen aan fora en discussies, zie: https://www.grondwet.nu/
Feedback en aanmelding voor deelname graag via een mail aan de redactie.

LP Think Factory: Agorisme

De werkgroep is begonnen met een “tax free” gids met per levensdomein tips en praktijken hoe zonder of met minder overheid geleefd en gewerkt kan worden. Wil je meewerken aan de gids, meld je dan bij de redactie van Libertair Perspectief

LP-Kring van overheidsmedewerkers

Werk je bij de overheid en toch lid van of sympathisant van de Libertaire Partij? Leer hoe collega’s met dilemma’s omgaan. Je kunt je hiervoor bij de redactie van Libertair perspectief aanmelden. Een eerste bijeenkomst is gepland voor juli.

Podcasts:

V for Valentine:

 • Aflevering 12 – 06.05.2021: De fabricage van massapsychose
 • Aflevering 13 – 15.05.2021 – Win Bigly, Omtzigt en de kabinetsformatie
 • Aflevering 14 – 26.05.2021 – Het Fabeltje van de helpende Overheid
 • Aflevering 15 – 28.05.2021 – De testsamenleving een feit en de rol van Big Pharma en Bill Gates
 • Aflevering 16 – 03.06.2021 – De onthulling van UFO files

Willem & Weber
Door onze twee afgetreden bestuursleden Willem Buising en Jeroen Weber

 

Bij de LP kunnen we een heleboel. Maar niet 1 ding. Ruzie maken.

Toegift van vrijspreker. De mening van de vogels:

2 REACTIES

 1. Re filmpjes:
  Tja, zuiver utilitair gezien, zijn ze misschien nuttig.
  Het niveau is zelfs Mavo onwaardig.
  Maar als de LP hiermee nou eindelijk eens een zetel binnenhaalt, dan hebben we het democratisch monster (dat stemrecht geeft aan eenieder boven de 18 ongeacht IQ) in ons voordeel weten te gebruiken.
  Toch voelt het ergens niet lekker: zoiets als dat een integer mens toch niet kan genieten van zijn nieuwe auto als ie weet dat ie met bloedgeld is gekocht.

  Bovendien is het maar de vraag of het per saldo wel wat oplevert. Immers voor dat soort mensen zijn er voldoende andere partijen en die bieden doorgaans nog een hoop goodies, wat onnadenkenden hoger waarderen dan vrijheid of dan “minder belemmeringen op economische groei waardoor ik uiteindelijk beter af ben dan met een uitkering”, dus of je hun stem kan winnen met dit soort filmpjes is maar de vraag.
  Anderzijds dreigt onze huidige kleine, meer intellectuele, achterban zich teleurgesteld af te keren van de partij als ze ziet wat voor toer die opgaat.
  Ik vrees zelfs dat dit 2e effect sterker zal zijn dan de eventuele aanwinst van leden uit het andere segment.
  Kortom mijn inschatting is dat deze filmpjes meer kwaad dan goed doen en dus totaal contraproductief zijn.

  Maar ik ben geen communicatiedeskundige dus mogelijk heb ik het bij het verkeerde eind.

  • Ik heb tijdens de campagne maar zelden deze filmpjes laten zien, omdat ik ook mijn twijfels had. Nu het in de nieuwsbrief van de LP naar voren is gebracht deel ik ze toch

Comments are closed.