23 REACTIES

 1. de fooly vaccinated worden straks toch weer gelijkgesteld met mondkapjes- en testplicht

 2. Wereldwijd wordt er alles aan gedaan om een 100% vaccinatiegraad te behalen. Hoe hoger de vaccinatiegraad hoe kleiner de controle groep. Of te wel; als er zo meteen veel gezondheidsproblemen ontstaan door het vaccin maar een controle groep ontbreekt (de niet gevaccineerde) zullen de gezondheidsproblemen worden toegerekend aan corona en niet aan het vaccin. Daarnaast is het vaccinatiepaspoort de inzet, dit zal uiteindelijk een social credit paspoort worden.

  • Ik geloof niks van die 100%. In de VS gaat dat zeker niet lukken met vuurwapenbezit. Amalia, Alexia en Ariane zouden de prik ook ‘willen’. Gaat niet gebeuren natuurlijk, of ze krijgen iets anders, geen dodelijke injectie.

 3. Ik kan er met mijn verstand niet bij dat mensen in de rij gaan staan voor een dodelijke injectie. Nee, natuurlijk val je niet meteen dood neer. Je weerstand neemt langzaam af, en blijft afnemen, onomkeerbaar. Zoals met AIDS. Als we de geruchten mogen geloven tenminste. En zelfs als slechts 1/100 van die geruchten waar is, dan neem je zo’n prik toch niet?!

 4. Volgens een krant online zou meer dan 90% van de bloeddonoren antistoffen tegen corona. “Het overgrote deel van die antistoffen werd door vaccinatie verkregen”.

  Dat roept vragen op: wil je, mocht het onverhoopt nodig zijn, bloed krijgen (of een orgaan) van een donor die bespoten is? Dat kon wel eens onbedoelde consequenties hebben. Moet je dan je eigen bloed laten aftappen en in de cryo latenstoppen? Gaat een zorgverzekering dat betalen?

  • Misschien een leuk business idee: een bloedbank met uitsluitend bloed van ongevaccineerden?

  • Ik denk dat iedereen die nog bij zijn volle verstand is, dit soort volk tot de orde moet roepen zoals die Pools/Canadese priester een paar maanden geleden dat deed. Politiek, media en ‘zorg’ worden steeds meer autoritair en gestoord.

   Ik las dat het Amerikaanse RIVM heeft gezegd dat “corona net zo besmettelijk is als waterpokken”. Waarom dan niet gelijk de builenpest er bij gehaald? En als het net zo besmettelijk is, wat dan nog?

Comments are closed.