Het nieuwe normaal. Vandaag is de volgende stelling bevestigd. Recht is krom en krom is wet.

Recht is krom

Zou dit artikel gaan over de bevestiging van het vonnis van Wilders? Door de Hoge Raad?

Over dit proces zijn al teveel woorden vuilgemaakt. Etentjes. In ieder geval de schijn van inmenging van een minister. Ik volsta met de volgende reactie:

Krom is wet

Of zou dit artikel gaan over de ontkenning van medische kennis? De enorme begripsinflatie. Waardoor een ziekte met een overlevingskans voor de meerderheid van de bevolking groter dan 99,9 procent, door de overheid op de A status lijst wordt geplaatst?

Voorwaar. Eerst de staatswaarheid. Verkondigd door verkozen beroeps-leugenaars. Genaamd politici. Miljoenen Nederlanders hebben het afgelopen jaar een ziekte opgelopen even ernstig als Ebola, de pest, Marburg. Vele landgenoten zijn daaraan overleden. Corona behoort omdat het zo gevaarlijk is tot deze categorie waarbij vaak meer dan 50 procent van de besmette personen sterft. Corona hoort qua gevaar en dodelijkheid in de champions leage van de virussen thuis en verdient de A status. En daarmee kan de overheid de komende tijd de bevolking met lockdowns, mondkapjes, test- en vaccinatie campagnes blijven beschermen tegen dit zeer grote gevaar.

De harde cijfers zijn gelukkig anders. Het afgelopen jaar is 99,9 procent van de Nederlanders niet gestorven aan corona. Slechts 1 op de 1000 is overleden. Vergelijkbaar met een zwaar griepseizoen. Miljoenen Nederlanders hebben corona opgelopen en minder dan twintig duizend zijn overleden. Het treft vooral ouderen, slechts ongeveer 150 Nederlanders jonger dan 50 jaar zijn aan corona overleden! Als corona A status waardig was, dan waren er geen corona boetes nodig, dan bleef iedereen uit zichzelf bibberende van angst thuis. Niet dus. De Tweede Kamer heeft vandaag door het op de A status lijst zetten van corona zich afgekeerd van de wetenschappelijke realiteit. Hiermee zijn we in het tijdperk van de totalitaire democratie beland. Een losgeslagen politieke elite die zich niets van de bevolking en de wetenschap aantrekt, maar naar eigen goeddunken handelt en hun eigen belang dient.

Ik ben bang dat de hoop op FIOT, Freedom In Our Time, vervangen wordt door de realiteit van DIOT, Dictatorship In Our Time.

15 REACTIES

 1. Zoals een spreker ooit sprak: “Dit land wordt door debielen bestuurd.” Het lijkt per dag exponentieel toe te nemen. Wilders is een van de weinige uitzonderingen, al ben ik geen fan van hem. Baudet vind ik een twijfelgeval.

  Ben trouwens benieuwd hoe de debielen zullen omgaan met de moord op Peter R de Vries. Volgens Twitter is het voorbij en zijn de media druk bezig om te verhullen dat de dader ‘van kleur’ is. Alsof dat veel uitmaakt.

  • Het neerleggen van Peter r de Vries leidde op het juiste moment toevallig wel eventjes mooi af van de Covid A-status stemming. Ik zeg niet dat OM en Justitie of heel corrupt Nederland er mee van doen hebben.

   En zo gaan we verder aangepakt worden en stap voor stap diep stront richting totale volksopruiming en grote herstart.

   https://commonsensetv.nl/schokkend-privebezit-afgeschaft-media-moet-samenwerken-met-overheid/

   Het wachten is op meer theater, nep virussen en aanstaande zogenaamde ‘varianten’ in het najaar en nog grotere lockdowns. Die vernietigende zyklon spuit zal en kan dan verplicht middels de A-status en de verkankerde politiek kan nog veel meer.

   • Die (hernieuwde) plaatsing op de A-lijst is inderdaad bizar. Dan komt zo’n aanslag goed uit als afleider van de aandacht hiervoor. Is er een lijst met wie wat gestemd heeft bij de stemming hierover?

    Zou men die A-lijst plaatsing willen gebruiken om met een vaccinatieplicht te komen? Ik maar denken dat A-lijst normaal staat door een rolodex vol met andere malloten die je altijd kunt uitnodigen voor de juiste mening op tv.

    Ik ga voorlopig verder door het leven als “biologisch dynamisch onbespoten” vrije vogel c.q. “vrijwilliger voor de controle groep”.

  • “Zou men die A-lijst plaatsing willen gebruiken om met een vaccinatieplicht te komen? ”

   Ja natuurlijk. Dat staat al vast. Is het niet via een normale landelijke prikactie. Dan is het via opsluiting en gedwongen deelname aan medische behandeling bij vermoeden van corona. Het laatste valt natuurlijk minder op en ontneemt collectief verzet.

   Als ze nog genoeg mensen hebben tegen die tijd om dit alles uit te voeren dan….

   Ik denk zelf dat uiterlijk december de vaccinatie swat teams operationeel worden. En voor die tijd het verplichte gesprek met je arts en uitsluiting etc.

   De vraag is. Worden libertarische principes in de praktijk toegepast?

 2. Beetje bij beetje wordt onze vrijheid afgenomen in dit land. Onze welvaart is ons al afgenomen door de staat, door middel van torenhoge belastingdruk vanwege de transferunie naar italie en griekenland ( de transferunie die niet zo genoemd mag worden)en nu is de staat bezig om ons welzijn op te ruimen door onze vrijheid te beperken middels geboden, verboden en angst zaaien. Zwarte mensen in nederland worden op het schild gehesen, getinte mensen worden gepamperd en blanke allochtonen worden alleen goed bevonden om de euros op te brengen waar anderen mooi weer van spelen. Denk bijvoorbeeld aan de massa zogenaamde vluchtelingen die op kosten van de belastingbetaler volledig worden onderhouden. En alsof dat nog niet genoeg is betaald minister kaag, onder een dekmantel, palestijnse moordenaars.

 3. Afleiden en doorgaan met de plannen ,creëerde chaos dan staan de lui ergens anders naar te kijken .dan wat je verwachten zou?

 4. Earth ruled by psychopaths
  run by idiots
  Ooit eens ergens gelezen, klopt als een bus, ik wist dat dit aan de orde was gisteren en toen ik het vernam van Peter dacht ik…. zo ze hebben hun bliksemafleider net als met die tramaanslag toen, de aanslag op het CS en het bezoek van die turkse minister toen…timing en afleiden laat het maar aan de GLobamaffia over

 5. Op 6 juli 2021 is de “democratie” door een grote meerderheid( ook de christelijke) bij het “grofvuil” gezet en ingeruild voor een “demoncratie”. En dat zijn dan onze “volksvertegenwoordigers”? Arm Nederland.
  Uit een gedicht van HM v Randwijk: “Een volk dat voor tirannen zwicht, verliest meer dan lijf en goed, dan dooft het licht.

  • Weet je ergens zo’n handig kleur-bollen overzicht te vinden over welke partij wat gestemd heeft?

   Ondertussen wordt de massa klaargestoomd om elk jaar een nieuw spuitje te halen. Die frequentie zal vast hoger worden. https://www.nieuwnieuws.nl/5154013/ernst-kuipers-iedereen-elk-jaar-vaccineren/

   Iemand die ik ken heeft in het BIG register gezocht. Doctors Rutte, Hoekstra, Kaag, Wapperhaus, Ollongren, De Jonge, en ook andere vaccin freaks staan er niet geregistreerd. Wie zijn zij om anderen medisch advies te geven?

   • Kleurbollen hier: https://mobile.twitter.com/oakentersagain/status/1412467065282301956

    https://mobile.twitter.com/anbbvereniging

    Grijze bolletjes neem ik aan bij afwezigheid, om later niet aansprakelijk te kunnen worden gesteld en om verzekerd te zijn niet voor het tribunaal te eindigen?….of, om veel later bij Petrus ook deze nog even voor achterlijk klootjesvolk uit te kunnen maken en daar wat de vermoorde onschuld uit te hangen, zoals de criminelen hier gewend zijn ermee weg te komen?? Die gaan echtwel onverbeterlijk/onvergetelijk door totdat ze eindigen aan de poorten van hun huis en waar ze uitgescheten zijn door een roosmary, de stinkende hel.

    Kan Hugo de Jonge niet vinden op de lijst??

   • @en zo is het
    Bedankt voor de lijst. Het is treurig om te zien dat er ook bij een hoofdelijke stemming langs partijlijnen gestemd wordt. De te verwachten partijen stemden voor/tegen. Zelfs Silly Silvana is tegen.

    Het opmerkelijkste is misschien dat partijen als SP en GL voor alle autoritaire wetten stemmen. Vroeger dachten ze anders over dit soort zaken.

    Toen las ik wel eens krakersblaadje Ravage wat politiek in de hoek van (nu) Groenlinks zat. In dat blaadje was men nogal tegen allerlei staatsbemoeienis. Nu zijn ze volgevreten schapen geworden.

 6. Geen woord of letter te vinden in de reguliere..msm media, zo ga je begrijpen dat dit in stilte voorbij moet trekken in de naaimachine. Ik begrijp nu wel beter waarom er zoveel mensen zijn die als blind en melaats meelopen achter de hypnose toeters…..informed consent heet dat!

Comments are closed.