De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde en de Gezondheidsraad hebben aangegeven dat het vaccineren van kinderen vanaf 12 jaar is toegestaan. Ook het demissionair kabinet is nu bereid om gezonde kinderen mee te laten doen aan dit massa-experiment. Dat terwijl kinderen nagenoeg niet ziek worden van Covid-19.

Er is een petitie gestart. U kunt deze hier steunen. Er zijn 34 k handtekeningen gezet. Hieronder de tekst:

Wij

Bezorgde ouders, eisen dat het injecteren van kinderen met het Covid-19 vaccin met onmiddellijke ingang stopt.

constateren

 • Dat de kinderen (tot 18 jaar) worden ingezet om ouderen en volwassenen met onderliggend lijden te beschermen.
 • Dit terwijl kinderen nauwelijks ziek worden van Covid-19 en het fase III onderzoek (normaal worden vier fases doorlopen) nog moet worden afgerond.
 • Kinderen vanaf 13 jaar worden bovendien verondersteld daar een weloverwogen beslissing over te kunnen nemen met de beperkte en eenzijdige informatie die voorhanden is. Zij worden misleid met ijsjes en andere perverse prikkels.
 • Nu al is aangekondigd dat hierna de groepen vanaf 11 jaar en jonger aan de beurt komen voor deze vaccinatie.

en verzoeken

per direct te staken met het vaccineren van kinderen en jongeren met een experimenteel Covid-vaccin dat potentieel blijvende gezondheidsschade aanricht.

Onder de streep enige meme’s van de afgelopen week


 

9 REACTIES

 1. Ik weiger deze petitie te tekenen!
  De beslissing om wel of niet te vaccineren is aan de ouders en hun kinderen, niet aan actiegroepen, overheid of media.
  De eigen mening is het enig belangrijke, niet de druk vanuit de maatschappij; aan die maatschappelijke druk heb ik schijt.

 2. @winston

  ….Dus dan maar de overheid laten beslissen dat onze kinderen gevaccineerd worden?
  Wanneer het niet verplicht is, kan iemand altijd nog kiezen.

  • Je kletst uit je nek!
   Vaccinatie is en wordt niet verplicht, ook niet voor kinderen. Kinderen beslissen samen met hun ouders. Wat ze beslissen is hun zaak en van niemand anders, ook niet de maatschappij.

   • Het is een stappenplan:

    1. Doe alsof het een schaars en begeerlijk goed is en de eerste mensen bestormen de locaties en de telefooncentrales om maar het ‘vaccin’ te krijgen. Wijs er ook op, terwijl je er tegelijk schande van spreekt, dat je kunt ‘voordringen’.
    2. Bestook iedereen met brieven en propaganda, die niet in de marketingtruc onder (1) trappen. Werk met ”vaccinatie’-coaches’, die in ‘achterstandswijken’ laaggeletterden moeten opsporen. Zet een ‘vaccinatie’-bus neer.
    3. Leg particuliere bedrijven de plicht op om mensen alleen toe te laten met een test- of ‘vaccinatie’-bewijs.
    4. Sluit de leuke dingen des levens af voor niet-‘gevaccineerden’.
    5. Sluit die groep op in kampen en pas lijfsdwang toe om ze te vaccineren.

    Omdat we in stap 2 zitten, klopt je constatering, maar er is duidelijke toewerking naar punt 5. En 3 is al erg zat. Propaganda en reclame negeren kunnen wakkere mensen wel, maar 3, 4 en 5 worden lastiger.

  • Wat denk je zelf Peter dat ze nu ineens allemaal eerlijk gaan stemmen? De politieke oplossing is al vele decennia voorbij, vraag maar aan P. Fortuin.

   • Zeker, maar het is belangrijk, dat ze openlijk hun standpunt verkondigen. Dus niet de woordvoerder namens hen laten stemmen.

    Als ze eenmaal tegen de muur worden gezet, vragen we tenslotte ook netjes of ze een blinddoek willen of niet.

Comments are closed.