Voor het eerst in de geschiedenis kunnen we een ziekte die we niet hebben en ook al zijn velen gevaccineerd, doorgeven aan iemand die immuun is.

Met slechts 40 sterfgevallen aan Corona onder de 40 jarigen (dat is dus van de helft van de hele Nederlandse bevolking en minder dan het aantal verkeersongevallen in die groep). ‘moesten’ de jongeren massaal aan de prik. Met als hoofdargument dat dat COVID verspreiding voorkomt en dat zij dan ook konden reizen en festivals meemaken.

De eerste domper, 

kwam na het vrijgeven van festivals: als je je vaccineerde mocht je meteen naar een festival, veel makkelijker dan die stomme PCR-testen. Koud waren die jongeren geprikt, of de festivals werden afgeschoten. Dat geeft als bijkomende bijwerking een katterig gevoel.

De tweede domper.

Vervolgens komt vandaag het OMT bericht uit de Volkskrant  Dat je ook na vaccineren nog steeds besmettelijk bent. OMT gebruikt dit om nog meer mensen over de streep te trekken om zich te laten vaccineren. Ik zie dit als de zoveelste drogreden, want indien je toch nog besmettelijk blijft na vaccinatie, doe je het dus niet voor een ander. Hooguit om minder ziek te worden. Maar die helft van de Nederlandse bevolking werd al minder ziek en dat is wel juist de helft die het langst last gaat hebben van de eventuele toekomstige bijwerkingen.

17 REACTIES

 1. Deze zin:

  ‘Voor het eerst in de geschiedenis kunnen we een ziekte die we niet hebben en ook al zijn velen gevaccineerd, doorgeven aan iemand die immuun is.’

  Moet op een tegel of op een speciale plek op deze site om iedereen elke dag weer aan deze waanzin te herinneren.

 2. https://abcnews.go.com/Health/wireStory/mcconnell-urges-americans-vaccinated-risk-shutdown-78954868

  Gezonde mensen dreigen en aanvallen en liegen dat ziekenhuizen vol liggen met niet-geroundupten, dat nota bene niet door een demoncratisch, maar republikeins jankhoofd.

  Maar hoe verwarrend, Olympische sporters moeten geroundupt zijn, anders geen spelletje.

  ….”Ik ben er kapot van”, zegt de 31-jarige Jacobs. ,,We waren klaar voor de Spelen, ik voel me fit en nu houdt het op. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken. Ik wens mijn team alle kracht en succes nog in Tokio.”….

  En protesteren tegen bijv. roundup moordenaars doe je ongeveer zo…..

  https://twitter.com/eatlovepray211/status/1417517577107034114?s=24

  • https://nos.nl/tokyo2020/artikel/2390157-skateboardster-jacobs-mist-spelen-door-coronabesmetting-ben-er-kapot-van

   Moest toch geroundupt zijn voir de spelen? Vreemd dan en ook waardeloos spul dus dat covid roundupspul. Afgespoten en toch besmet? Dat zou herzelfde zijn als gevaccineerd met een -klassiek- vaccin tegen bijv. het polio virus en fit voelen, maar toch besmet raken en uiteindelijk ziek worden.

   Waarom overigens vanaf nu geen klassiek covid vaccin gebruiken, het verschrikkelijke covid killervirus en zijn/haar/de mutaties zijn bekend. Doen ze met het verschrikkelijke killervirus griep al jaren en schijnt zeer goed te werken, getuige vooral het afgelopen seizoen.

   • De hondsbrutale farmaceutische politieke acteurs, de moordenaars, de “we” informeren met uitgestreken smoel dat de varkens afgespoten moeten tot ze rottend uiteenvallen. Vandaar verplicht en nog eens verplicht afspuiten, anders blijft het “we” met een voorraad gif zitten en is er grote kans dat de rollen omgedraaid worden en deze staatsmoordenaars gelyncht worden.

    https://twitter.com/lammimg/status/1416165372714180613?s=20

   • Ooit heb ik mij laten vertellen dat het kwaad in de wereld je afhankelijk wil maken. Afhankelijk van de drugs. Justin mag geprezen worden om zijn eerlijkheid deze keer. Iedereen elke maand in de rij voor een spuitje. Vaccin van maker X, Vaccin van maker Y, Booster shot A, Booster shot B. Kris kras door elkaar. Want “er komt een mutant”. Liever wappie dan schapie. Meeeeh.

   • Iedereen elke maand in de rij voor een spuitje. De rest van hun leven.

   • @Niko

    De waanzin staat nog maar in de kinderschoenen. Eerst ‘natuurlijk’ de nuttelozen, wrakvee, gehandicapten en ouderen (vanaf ong. 50/60 jaar) enzo opruimen, daarna of intussen volgen plan invoegen en klaarmaken voor de overgebleven humanoids??

    https://telegra.ph/file/1069c0993396f890587cf.jpg

    The EU will release mobile applications with biometrics.

    European Union authorities are working on a mobile identification application that will have a digital wallet function. The app, due to be officially released this week, was intended to be an update to the eIDAS digital identity standard. It will be designed for use in all 27 member states of the European Union and will allow citizens to post digital versions of identity documents such as driving licenses in it. The EU authorities are also planning to allow users to download payment cards into the app. This will turn it into a competitor for other mobile payment platforms such as Apple Pay and Google Pay, in addition to the mobile identity app.

    By combining the functions of an ID and a digital wallet, app developers hope to include features that will simplify transactions that require identification documents. Biometric authentication will play an important role in the application. Users will gain access to their mobile IDs by performing a biometric scan on their device, which can take the form of a fingerprint, face or eye. European Union authorities are hoping the digital wallet will be fully functional from around 2022.

    …Volledige digitale controle, social credit systeem en “you own nothing and will be happy”…En ze ‘leefden’ nog lang en gelukkig…

 3. Vaccinatieverplichting met smart shopping cart schijnt reeds een onderdeel van inkopen te zijn/worden in shopping mall Canada.

  …”Please scan your hand and confirm updated vaccine status to commence your shopping experience. Thank you for your cooperation.”…

  Sent to me by a friend, this is at a “Sobeys” in Canada.

  Prepare for the worst, because that’s what’s coming.

  @AltSkullMirror
  @TheParanormiesPresent

  https://www.cnet.com/health/dont-lose-your-covid-19-vaccine-card-youll-need-it-in-these-situations/

  Langzaam en toch ook weer heel snel wordt de planeet klaargestoomd voor rounduppen en totale controle als onderdeel van het dagelijkse ‘leven’.

  Hwt WEF jaar 2030 lijkt eerder 2022 te worden. Soylant Green the movie gaat toevallig over 2022. 🤔

 4. Ik heb die prik voor mezelf. Straks wuiven naar de ongevaccineerden met mn QR code. Dubbelsafe.

Comments are closed.