In de afgelopen anderhalf jaar is de maatschappij rigoureus veranderd en niet bepaald ten goede. Het rot, de corruptie en de leugenstroom van de politiek, de media, de wetenschap, het juridische systeem en de multinationals is stuitend duidelijk geworden. De maskers zijn definitief afgevallen. Het grappige is echter dat media en politiek er vanuit gaan dat iedereen hier graag bij wil horen.

Blijkbaar vinden ze de huidige samenleving waarin ziek zijn de norm is, fantastisch. En ze denken dat mensen naar een vaccinatiecentrum rennen om zich in te laten spuiten met een experimenteel serum om maar vooral deel te kunnen nemen.  De eindeloze rij aan leugens, gebroken beloftes en destructieve ‘maatregelen’ hebben hun lokmiddel afgewaardeerd naar een stinkende vuilnisbelt. Een vaccinatiepas om plaats te nemen in de hel, zeg maar.

Huisartsen en specialisten die hun wezenloze holle en inhoudsloze vaccinatie sales pitches afsteken tegen hun argeloze patienten alsof ze in dienst zijn van Big Pharma. De massamedia die 24/7 leugens spuwt, andersdenkenden censureert en een haatcampagne jegens ongevaccineerden opzet. Supermarkten, grote ketens en multinationals die over elkaar heenvallen om het credo van het World Economic Forum te promoten en de angst er bij de bevolking in te houden.

De scheiding van kerk en staat is blijkbaar opgeheven want het vertrouwen in God en het eeuwige leven is door protestante en katholieke kerkbestuurders ingeruild voor roverheidpestconferenties van het Ministerie van Waarheid. Festivals, vakanties en evenementen zijn aas geworden om de spuit er in te kunnen jagen. Waarna het toch weer niet door kan gaan. Helaas. Volgende keer doen we het weer zo !

Deze parade van bedrog wordt aangevuld met klimaatnachtmerries, politiek correcte dwingelandij, verkiezingsfraude, niet functionerende scholen en universiteiten, groeiende grondstoftekorten, oplopende inflatie en een – dit keer – echte pandemie in het komende najaar en winter als de gevaccineerden tegen wilde griepvirussen aanlopen.

Kortom, de huidige en aankomende maatschappij herbergt alles wat een vrijheidslievend, gezond en rationeel mens niet wil. Wat wil die wel ? Bottom up in plaats van top down. Een eerlijk rechtssysteem als common law (gewoonterecht). Directe inkoop via cooperaties. Als volwassene behandeld worden in plaats van als een ziek ongehoorzaam kind. Vrijwillige samenwerking en echte daadwerkelijke inspraak.  Lokale en regionale bedrijven in plaats van anonieme globalistische molochbedrijven met sinistere agenda’s. Om maar wat te noemen.

Het huidige machtssysteem is heel erg druk bezig om zichzelf af te schaffen. Daar hoef je niet voor te demonstreren of acties te organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is consequent nee zeggen, een stap opzij zetten en je bezig houden met hoe je het wel graag wilt hebben. Op die manier focus je op wat je wel wilt en steek je energie in een veel betere toekomst.