7 REACTIES

 1. De hetze tegen de “vaccin weigeraars” is intussen in volle hevigheid uitgebroken in de (sociale) media: “Egoïsten”, “gekken”, “asocialen”, “wappies”, “complotdenkers”, “de enigen die nog in de ziekenhuizen liggen”, en andere lasterpraatjes welke ik gelezen heb.

  De media gaan nog net niet zover om te eisen dat alle ‘weigeraars’ op de trein naar Ausschwi… ehh, een zorgcentrum, worden gezet. Ik ben benieuwd hoe dat zal zijn in november, als de volgende griepgolf, ehh, Covid-mutatie, los barst. Zoals het elk jaar het geval is.

  De video ga ik later bekijken. Want voor een half uur moet ik er even voor gaan zitten.

  Inderdaad wat @Winston zegt: hef je accounts op bij Twitter, Facebook, Youtube, Linkedin, enz. geworden zijn. De zuurgraad daar is toch niet te harden. Wat een vitriool en narcistische zelfpromotie is het daar toch.

  • Het is ieders recht om iets wel of niet te doen. Niemand mag je dwingen om je te laten vaccineren maar ook niemand mag je kwalijk nemen om het wel te laten doen. Je eigen vrije keuze.

   • Bedankt voor de link daarvan. Interessant om te zien dat de andere aanwezigen, maar enkelen van de 150, lopen te zeiken over ‘de toon’ (iets met W.O. II) maar niet op de inhoud ingaan (over medische apartheid). Al was ik de aanblik van dat vette varken, en het geknor, na een paar minuten zat.

 2. Het is niet nieuw en het stopt niet vanzelf. De marketing (lees: propaganda) het inspelen op de ‘vraag’ in de markt gaat maar door. Het is precies hoe psychopaten, narcisten en dictators (lees: politici) te werk gaan, inspelen op waar het ‘slachtoffer’ angst voor heeft. Dat hoeven ze zelf niet te verzinnen dat geven de slachtoffers zelf wel aan waar ze angst voor hebben, elk media platform staat er vol mee. Wanneer het volk stopt met angst tonen en uiten dan komt er een omslag, dan verliezen ze de grip en slaat de angst om naar de andere kant.

Comments are closed.