7 REACTIES

 1. Haha nice, goeie gast. Zo is het exact. Dit is een spelletje voor de rijken der aarde, wij zijn gepeupel, slaafjes voor ze. Wij kunnen protesteren wat we willen, rechtszaakjes starten, demonstraties organiseren en wat ook. Dat vinden ze juist prachtig. Sturen ze een paar maffe loopjongetjes en-meisjes (rechters) op ons af, een paar politieslaafjes die houden van rellen en ze genieten met volle teugen van hoe het volk zichzelf ten onder brengt. “Wij” snappen het spel niet, we moeten stoppen met alles. Stoppen met jaknikken, gewoon even het systeem stilzetten. 3-4 maanden NIKS doen, NIKS betalen, nergens naartoe gaan. Dan is het klaar, dan is de lol eraf voor ze. Maar ja, het gros van de mensen is te DOM, laf, idioot en heeft het IQ van een kwartje, die mensen gaan het niet zien en helpen de nog wel zelf denkende mensen naar de kl*te met hun angstpsychose en laffe gejaknik.

 2. Dan wordt er gezegd: “Nee hoor demoncratie is het beste systeem wat er bestaat!!!”

  Fuck you, stelletje achterlijke idioten.
  We hebben al zo lang demoncratie, waarom is het dan overal zo’n teringzooi?

  Omdat die goedgelovige idioten niet zelf meer kunnen nadenken. Ze kunnen alleen hun lesjes die ze op school en van de MSM geleerd hebben nog opdreunen. En dan weer gauw op hun debieltje kijken of ze nog nieuwe berichtjes hebben gekregen of een netnixfilm kijken.
  Ze gedragen zich al lang als zombies, maar nu moeten ze ook nog via hun debiel aangestuurd worden om de rest van de mensheid die wel hun gezond verstand gebruiken lastig te vallen. Wat een kloten wereld hebben we met z’n allen gecreëerd.

 3. Pas bij een miljard gaat je meetellen?
  Geld heeft helaas teveel impact, vroeger werden over en weer gratis naar elkaar gedaan?
  Dat heb je nou met geld!

Comments are closed.