Elke politicus hoopt iets “vreselijks” te kunnen verbieden, in de hoop dat “het vreselijke” niet meer gebeurt. Hoewel tot nu toe in 100% van dergelijke gevallen bewezen is dat het zo niet werkt, blijft men het proberen. Eens te meer het bewijs dat politiek bedrijven niets met rationeel denken te maken heeft, maar des te meer met emotie.

Vandaag is de boer de klos. Iets met stikstof. Om Nederland vol te kunnen plempen met woningen en wegen, moet de boer wijken. 30 miljard euro (€ 1.764 per Nederlandse inwoner, ofwel € 4.285 per huishouden) moet er van de in de private sector werkende bevolking worden geroofd om boeren te kunnen onteigenen. Waarna diezelfde bevolking voortaan fors meer mag betalen voor zijn voedsel.

Je bent een boer en je blijft een boer. Een leven als ex-boer is voor slechts enkelen weg gelegd. Een oom van me pleegde zelfmoord omdat hij – na het niet aanslaan van zijn kunstheup – niet meer kon boeren. Ook mijn zwager is boer. Hij is recentelijk al voor enkele tonnen genaaid door onze elitaire heerschers (iets met peildata en fosfaatrechten), maar desondanks geeft hij niet op. Enkele vrienden van hem (ook veehouders) wel. Althans…

Op verjaardagen hoor ik steeds vaker hoe een lokale veehouder – met zo’n 100 koeien – zich hier laat uitkopen. Boerderij, opstal en inboedel worden vervolgens verkocht. Het geld wordt vervolgens geïnvesteerd in een nieuw bedrijf: Opnieuw koeien, maar dan wel in het voormalige oostblok, óf in Canada, alwaar de boeren praktisch onbeperkt de ruimte krijgen. Eén van de jongens die ik ken is met vrouw en kinderen naar Canada vertrokken om een veehouderij met 3.000 koeien te beginnen.

Laat dat even bezinken: een veehouder met 100 koeien die geld krijgt om op te rotten en vervolgens elders met 3.000 koeien opnieuw begint. De stikstof van die 100 koeien is in Nederland uit de boekhouding verdwenen, dat dan weer wel. Maar het 30-voudige komt er elders voor terug. We worden geregeerd door zwakbegaafde sociopaten.

 

31 REACTIES

 1. Vergeet niet dat die agrarische sector in NL zwaar gesubsidieerd is hé. Als libertarier zou je daartegen moeten zijn. ‘De boeren’ zijn gewoon door de staat overeind gehouden miljonairs. Net als bankiers dat zijn. Doordat de boeren zo aan het subsidie infuus zitten, heeft de staat nu ook zoveel macht over ze. Ze zijn al min of meer eigendom van de staat.

  Van stikstof en milieuzaken heb ik geen verstand, daar doe ik dus geen uitspraken over. Ik probeer mijzelf te focussen op een vegetarische levensstijl. Maar dat is slechts een persoonlijke overweging.

  Elke politicus hoopt iets “vreselijks” te kunnen verbieden, in de hoop dat “het vreselijke” niet meer gebeurt. Hoewel tot nu toe in 100% van dergelijke gevallen bewezen is dat het zo niet werkt, blijft men het proberen. Eens te meer het bewijs dat politiek bedrijven niets met rationeel denken te maken heeft, maar des te meer met emotie.

  Kijk bijvoorbeeld naar harddrugs. De staat verbiedt het dan en dan denken ze dat het daarmee weg valt. Wat natuurlijk onzin is, want je krijgt gewoon meteen een zwarte markt. Vraag en aanbod, etc. Als je coke wilt kopen, kan dat. Het ‘mag’ niet en ‘onze’ politici vinden het ‘heel slecht’. Maar toch gebeurt het en niemand interesseert het iets wat ‘onze’ gereformeerde politici dan goed en slecht vinden. Ik geloof dat er even veel coke gesnoven wordt, als dat er wiet gerookt wordt. Terwijl coke illegaal is. Zo zie je maar. De staat kan iets ‘veroordelen’, maar de staat kan en zal niet de zwarte markten oprollen. In Amsterdam snuift iedereen zich ieder weekend een ongeluk, schijnt. En wat gaat ‘de staat’ daaraan doen, met haar wegbezuinigde politieapparaat en haar ‘boa’s’ en haar Hugo de Jonge en Grappenhouse de hele incompetente rataplan.

  Ze zouden de drugshandel/maffia misschien kunnen stoppen, als ze er letterlijk het leger op afsturen. Maar dat gaan ze ook niet doen. En dat zou letterlijk een soort burgeroorlog veroorzaken. Net zoals in Mexico etc, de ‘war on drugs’. Daarnaast, ze zouden het leger dan enorm moeten uitbreiden, vergroten en meer bevoegdheden geven. Iets dat ook weer een gevaarlijke situatie zou zijn, want voor je het weet neemt het leger dan het hele land over. De generaals plegen dan een coupe, althans, die kans zit er dan in.

  • De enige “subsidie” die mijn zwager krijgt, is een bedrag om later te maaien dan hij anders zou doen. Dit zodat eventuele heidevogels kunnen broeden. Gratis geld, want daarvoor had hij de nesten al in kaart gebracht en afgezet, en maaide hij er omheen. Melk gaat op contract naar Cono, die er kaas van maakt. Zit ook geen subsidie op. Wél heeft hij een dure mestkelder, waarop een warmtepomp zit. Met de warmte verwarmt hij zijn woonhuis. Het dak van de koeienstal ligt vol met ruim 200 zonnepanelen, maar die leveren in de winter niet eens voldoende op om de melkkoeling van elektriciteit te voorzien. Rode diesel is al jaren geleden afgeschaft. Voor de rest is het alleen maar dokken. Voor fosfaatrechten, stikstofrechten, mestrechten, enzovoort.
   De echte subsidies komen vooral in Frankrijk en Polen terecht. Waar men amper gemechaniseerd (en geautomatiseerd) is. Er is geen land ter wereld waar zoveel voedsel per m2 geproduceerd wordt. Maar ik geef de politici helemaal gelijk: in Oekraïne gaat men vast beter met dieren om. En de stikstof die in Canada en Polen wordt geproduceerd staat niet bij het MOB of enig ministerie in de boekhouding. Net zo min als de bruinkoolcentrale in Pjotrków Trybunalski, die in zijn eentje evenveel CO2 uitstoot als héél België.

   • Het zou kunnen dat ik ernaast zit, Oude bekende. Dat moet ik nog even nachecken dan

    Maar ik had vernomen dat bijvoorbeeld de bio-industrie zwaar gesubsidieerd is. Vlees zou veel duurder moeten zijn.

    Het is heel bizar. Vlees is goedkoper dan vegetarisch eten. Dat zou andersom zijn, in een echte markt.

    De staat subsidieert dan de bio-industrie, omdat dat goed is voor ‘het landsbelang’ etc. Dat soort onzin.

   • nayakosadashi2020 06-09-21 at 18:01

    “Het zou kunnen dat ik ernaast zit, Oude bekende. Dat moet ik nog even nachecken dan”

    Ik ben zelf veehouder en ik kan bevestigen dat je er volkomen naast zit.

    De Europese boeren krijgen alleen zo’n € 300 toeslag per ha. Dit is ongeacht de produktieopbrengst per hectare(ha=100m*100m). Nederlandse boeren hebben relatief een hoge produktie per ha. Daardoor de is prijs per ha heel hoog € 50.000 tot € 100.000 maar hebben ze in vergelijking met het buitenland veel minder ha’s dan de gemiddelde Europese boeren. Voor die toeslagen moeten ze aan vele regels voldoen. En dat is precies waarom die toeslagen(subsidies) gegeven worden. Daarmee worden ze gedwongen aan het beleid van de Europese Commissie te voldoen. Als de oude regels eenmaal ingevoerd zijn komen ze steeds met nieuwe regels waaraan je moet voldoen om de toeslagen te kunnen blijven incasseren.

    Met extra vrijwillige verplichtingen zoals bijvoorbeeld beschermen van weidevogels of kruidenrijke graslanden kun je extra toeslagen krijgen.

    “Maar ik had vernomen dat bijvoorbeeld de bio-industrie zwaar gesubsidieerd ”

    Dit is volkomen onzin. Hooguit kun je soms subsidie krijgen op nieuwe dure technieken, vergelijkbaar met subsidie op electrische auto’s.

   • Laatste Batavier

    Ok, jij bent boer, jij zal er meer verstand van hebben dan ik.

    Dus je moet je aan regels houden en als je dat doet, krijg je een soort vergoeding? Is dat het? Dan is het mij verkeerd uitgelegd, of ik luisterde niet goed

    Hooguit kun je soms subsidie krijgen op nieuwe dure technieken

    Ik vind dat ze die technieken zelf moeten bekostigen.

    Over de bio-industrie zelf. Ik probeer die industrie sowieso te boycotten. Maar dat is dan slechts een persoonlijke overweging hé. Als andere mensen wel vlees eten etc, moeten ze dat zelf weten. Als ik vlees koop, koop ik alleen biologisch vlees.

   • “Ik vind dat ze die technieken zelf moeten bekostigen. ”

    Dat zou ook moeten. De overheid/machthebbers geven alleen subsidie als zij er belang bij een snelle introductie van nieuwe technieken hebben. En dat kan zeer veel verschillende reden hebben.

    Ik ben biologisch melkveehouder. Ik heb ook niet zo veel met intensieve landbouw. Aan de andere kant kan ik het mijn intensieve collega’s het ook niet kwalijk nemen. Zij worden al van jongs af aan geïndoctrineerd op scholen en in vakbladen dat intensive landbouw zowel economische als milieutechnisch het meest efficiënt is. Biologische boeren worden vaak nog beschouwd als linkse inefficiënte geitenwollen sokken idealisten.

   • aha

    Ja, biologisch eten smaakt wat mij betreft veel beter dan niet biologisch eten. Het is alleen een beetje duur. Maar aan de andere kant, de prijs/kwaliteit is wel in balans. Je krijgt er wel betere spullen voor, voor dat geld.

    Ook is het biologische ethischer. De manier waarop ze bijvoorbeeld met dieren omgaan in de bio-industrie, is onhoudbaar, wat mij betreft. Vlees hoort geen 1 euro te kosten per kilo. Is dat wel het geval, dan weet je dat de dieren van wie het vlees afkomstig is nogal ‘genaaid’ zijn, als ik dat zo mag zeggen.

 2. Het wordt hoog tijd dat ze Covid & varianten verbieden. Ben het een beetje beu.

 3. Pas wanneer de laatste ‘boer’ verjaagd is en de schappen in de supermarkten steeds meer gevuld worden met chemisch verrijkte en bewerkte vulling (het nieuwe ‘vee’-voer) zullen de overgebleven personen uit de maatschappij bij hun huisarts de deur gaan platlopen, samen met de honderduizenden nieuwe Nederlanders. Wanneer alles tot op de rode draad verontreinigd en vernield is komt men tot de ontdekking dat geld niet te eten is…

  De kortzichtigheid en de daarmee gepaarde domheid van de politiek is met geen pen te beschrijven en ze blijven zichzelf maar feliciteren. Sinds de intrede van de nutteloze digitale gadgets kijken de meesten alleen nog maar op een beeldschermpje. Enige zelfnadenkendheid en zelfredzaamheid is sindsdien verdampt en nu lopen er al bijna 2 verloren generaties doelloos op straat. Wauw, wát een vooruitgang die techniek!
  Het grote gros vervalt gelijk in een staat van verlammende lusteloosheid als de ’techniek’ niet (meer) te benutten is.
  Ik prijs daarom de dag dat de elektra meerdere dagen gaat uitvallen.

  Onder het motto ‘Liever getroost door leugens dan gekwetst door de waarheid’ bleven de meesten dan ook liever horende doof en ziende blind.

  • De politiek is allerminst dom maar vooral achterbaks, corrupt en indien nodig gewelddadig.

   Ik weiger een warmtepomp maar ga, als ik geen gas meer krijg, voor een simpele elektrische ketel, zonder verdere verbouwing van mijn huis. Daarmee voldoe ik aan de energietransitie van dit kabinet.
   Dat het netwerk dat niet aankan hetgeen leidt tot stroomuitval in de hele wijk, is niet het probleem van de netbeheerder. De netbeheerder heeft een leveringsplicht dus dient er voor te zorgen dat er voldoende elektriciteit beschikbaar is. Ik hoef geen rekening te houden met de onwil en het onvermogen van bestuurders.

   • ….is uitsluitend het probleem van de netbeheerder.

    De netbeheerder ziet dit probleem al jaren aankomen maar breidt haar netwerk niet uit. Rechtszaken met schadeclaims liggen in het verschiet

 4. Bewonderingswaardig hoeveel de doorsnee mensen/ondernemers slaafs slikken van de onderdrukkers en braaf hun spelregels volgen en hun spel meespelen en uiteindelijk vaak als verliezers uit de bus komen. Of het geld wat ze bieden moet al lokken, voor wat ze bieden.

  Heb mij als ondernemer zo niet opgesteld toen de onderdrukkers mij in het vizier hadden en ik plaats moest maken voor projectontwikkeling en probeerden mij letterlijk uit te roken en lange tijd bedreigd hebben en zo dus via mij mijn onderneming probeerden te slopen.

  Heb ze gewaarschuwd er mee te stoppen, maar als antwoord daarop werd er alleen maar meer bedreigd en stond de politie er zelfs letterlijk bij te lachen. Niemand was verder bereikbaar, niet de burgemeester, niet de wethouders, niet de politieke partijen, niet de directeuren, niet de managers, niemand gaf thuis en niemand wist ergens zogenaamd van. En het had nota bene in de krant gestaan, nou ja zeg, lol.

  Natuurlijk wist ik dat ze mij niet zouden helpen, maar ja, ik moest van mijzelf eerst wel de geijkte weg volgen om na een klein jaar, mijn onderneming was al die tijd gesloten vanwege de bedreigingen, een andere procedure te volgen. Was er wel klaar mee, met lief en aardig doen en ben andere actie gaan ondernemen. Niet langer soebatten, niet hopen op enige clementie en vragen te stoppen mij te (laten) bedreigen, maar ben heel netjes en vredig bezoekjes gaan brengen bij de ‘heren’ en ‘dames’ prive thuis, had daar namenlijk opeens ook heel veel tijd voor, zelfs midden in de nacht, kon niet slapen en was volop actief.

  Het was erop of eronder en dan had ik nog niet eens de luxe dat ze mij wilden uitkopen of doen aan bedrijfssanering o.i.d.. Nee, gewoon oprotten, met wat zakgeld, want ik was al aardig gescreend wat betreft de omzetten, waarbij de bank mijn rekening courant uit het niets stopte en ik ben gecheckt of mijn middenstandvergunning in orde was en al dat soort zaken, hielden van alles uit de kast, hadden zelfs iemand gestuurd die gestolen goederen aanbood om mij daarna te kunnen pakken op heling. Helaas voor ze, was niet pakken.

  Ben dus gaan kijken en zoeken hoe de onderdrukkers woonden en ben ze persoonlijk gaan bezoeken en dat was erg vervelend voor ze, echter dan zie je opeens wel weer de mens en niet de machine. Ja, dat vonden ze niet leuk, net zoals ik het niet leuk vond dat ik bezoek kreeg van criminelen en bijv. linkse krakers. Vond dat vreemd, zij mogen anderen hun leven op de kop zetten of vernietigen, maar als je hun leven op de kop zet of terug wilt vernietigen, dan zetten ze het op een janken en blèren en sturen de politie, die dan opeens niet meer staat te lachen, maar te dreigen. Enfin, raar volk, die machthebbers.

  Heb uiteindelijk door tussenkomst of zeg door toedoen van iemand die behoorlijk hoog op de ladder stond en onderdeel ervan was en bij het spel heb betrokken, toch nog netjes en zoals het hoort, de boel kunnen redden. Vraag niet wat dit alles met mijn privéleven heeft gedaan, maar tipje, mijn relatie was kapot en heeft het uiteindelijk, zij het niet direct, mijn partner haar leven gekost.

  Wat ik vind en wat ik zou doen als ik in de schoenen zou staan van boeren en ondernemers in het algemeen en hun onderneming die ze dichtgooien in lockdowns, kapot en weg willen hebben of vind van mensen die ze opsluiten en vervolgens opruimen middels de spuit. Wat ik vind wat ze zouden kunnen doen, daar kan ik iets van vinden, maar weet wel wie lief, zwak, aardig en correct is en de platgetreden paden bewandeld, hun processen volgt, vaak aan het kortste eind trekt en het niet gaat redden.

  ….”Wie zijn die mensen die denken dat ze het beter weten en het recht hebben anderen te mogen opruimen, afmaken en zelfs te doden….”

  Enigzins off-topic, maar deze oude video, angst preek, riekt naar een duidelijke plandemische voorspelling.
  https://youtu.be/sEr_Xls9A3A

  • ….pfff, jeeses, ga zo de video nog een keer kijken maar object Koopmans bakt poffertjes. “Virussen zijn niet levend, maar kunnen zich in menselijke cellen vermenigvuldigen”….Kan mij in de natuur geen proces voorstellen waar iets wat niet leeft zich kan vermenigvuldigen. Hoe bruin wil de leugenwetenschap het bakken?

   On-topic, waaarom boeren o.a. het veld, de akkers, moeten ruimen…. https://www.digibron.nl/viewer/collectie/Digibron/id/tag:RD.nl,19981106:newsml_fa5673a6eaba4626256d29d9e5c51367

  • en zo is het 06-09-21 at 21:15

   Wat een smeerlappen zijn het ook. Schaamteloos anderen het leven zuur maken voor een paar rotcenten op kosten van de belastingbetaler in de hoop daar zelf nog wat van te kunnen profiteren.

   Ik ken bijna geen bestuurders die zich werkelijk inzetten voor de mensen voor wie ze zich in zouden moeten zetten. Zodra het een paar centen oplevert worden het bijna altijd hielenlikkers. Naar boven likken en naar beneden trappen. Maar o wee als er dan ontevreden mensen een keer privé langs komen dan scheiten ze 7 kleuren in hun broek.

   Maar verhaal halen in hun eigen privé omgeving daar zijn ze doods benauwd voor. Vandaar ook dat de pers daar altijd zo tegen te keer gaat.

   Hopelijk heb je het een beetje mentaal kunnen verwerken. Want aan zo veel onrecht kun je flinke trauma’s over houden.

   • @De laatste Batavier

    Beste, heb het niet toegelaten dat ik er trauma’s aan zou overhouden, hooguit zijn er soms nog wat nachtmerries die na het wakker worden ook weer zijn voor wat ze waren, nl. dromen.

    Wel heb ik er een venijnig en stevig anti-gevoel voor overheid, politiek en in het algemeen voor slap volk aan overgehouden, ook omdat in de tijd dat het eigenlijk nodig was er weinig sympathie kwam uit mijn directe omgeving en mij zelfs verweten dat ik als ondernemer mij verzette en o.a. daarmee het algemeen belang en de vooruitgang van de stad in de weg stond. Alsof ik mij tijdens het kapot gemaakt worden daarmee had bezig te houden, idiote gedachten van waardeloos volk.

    Gelukkig voor de geestelijke acceptatie en jammergenoeg ben ik nogal vergevingsgezind en heb door een halfslachtige houding van toen en deze vergevingsgezindheid te lang de
    mensen in mijn omgeving gehouden die eerder tegen mij waren. Foute boel, want nu bespeur ik met mijn heel gezonde en natuurlijk ingebakken verzet tegen de toxische spuit en het nepvirus, deze false flag, dat er weinig veranderd is in tijd en er eigenlijk nog steeds het heel foute volk regeert en er meer zwakkere volksgeestjes zijn dan eerder gedacht. De zwakke geesten afdeling waar geen grenzen zijn aan acceptatie
    van een corrupte overheid was en is niet aan mij besteed (understatement).

    Ik heb geprobeerd over jaren, als het contact er was met bijv. de gemeente, uit te vogelen wat er in de koppen van bestuurders of ambtenaren zich afspeelt. Kon er niets fatsoenlijks of zelfs geen simpele spuitbetuiging uithalen, wel de onophoudelijke onbeschofte, leugenachtige a-typische linkse salonsocialistische lafheid, waarbij ze door een tweede maal veroorzaken van een probleem zich wederom laf verstopten achter anderen, achter kantoorklerken en politie. En kan uit ervaring melden dat projectontwikkelaars geen zakenmensen zijn, geen zogenaamde kapitalistische vrije ondernemers, maar zuivere de weg volgen van belangenverstrellingen in kleine en in (huidige) onmetelijke vorm. maar een trouwe band onderhouden met de politiek en ambtenaren. Niks scheiding van zakelijke markt en staat, maar vuistdiep in één grote misdadige en crimineel gezwel.
    *** uit spam gered ***

   • Zodra je journalisten op hun gedrag (of cynische artikelen) aanspreekt voelen ze zich vaak enorm aangevallen. Ook al zeg je het heel relaxed in een tuin op een verjaardagsfeestje op een zonnige zaterdagmiddag. Zoals ik wel eens deed. Maar ik heb hun gezelschap al jaren niet meer opgezocht. Heb ze ook niet gemist.

    Dank voor de verhalen over het leven als boer. In mijn kinderjaren kwam ik regelmatig op een boerderij (melkvee). Daar was ik liever dan in de stad. Maar het is intussen lang geleden – zonder speciale reden. Jammer dat de boerderijen moeten wijken voor zonnepanelen, datacenters, Afrikanen en Arabieren. De politici zijn waanzinnig geworden. Zou het door de cocaine komen? Zoals in dit liedje beschreven wordt: https://youtu.be/6eyeP-TJlGs

   • Niko

    Voor het libertarisme mogen die Afrikanen en Arabieren hier toch komen? Vrij verkeer toch? Consumenten moeten zich vrij kunnen bewegen, om van de markt gebruik te kunnen maken?

    Nationalisme en libertarisme botsen altijd een beetje. Nationalisme is een stokpaardje voor FVD en PVV collectivisten.

    Ja, ze zijn allemaal tegen cocaïne, ‘onze’ politici in Den Haag. Maar ze snuiven zich ook een ongeluk. Dat dan weer wel. Consistentie is nooit hun sterkste punt. Ik hoorde dat die walgelijke Hugo de Jonge ook snoof. Typerend. Het mannetje dat ons de wet oplegt, houd zichzelf niet aan die wet. Ook grappig dat hij denkt dat hij onze kinderen ‘les’ gaat geven en dat ‘de staat’ bepaalt dat we onze kinderen aan hem toe moeten vertrouwen hahaha

    Ik ben wel blij dat ik geen kinderen heb. Anders had ik ze naar ‘school’ moeten sturen hahahaha

 5. De farmer for defend moet in actie komen om het volk te bevrijden van die globalistische communisten!

 6. Reageerde op @De laatste Batavier, echter verdween de reactie, denk ik, weer in de spambak.

 7. ff een schipje dwars straks en de aanvoer stokt.
  kans klein gevolgen ….

 8. De film Soylent Green gaat over het jaar 2021. Ben benieuwd.

  Dat er miljarden ongelovige varkens zijn en te veel blank uitschot, veelal ook boeren (Zuid-Afrika en Nederland), hoor je wel vaker en dat ze worden omgebracht in ZA en in NL worden uitgekocht, maar het verhaal dat er lieden zijn die de wereld dicteren en ons door de hamburgers (willen) draaien en andere absurde zaken, zoals het hebben over de leugen dat de wereld in brand zou staan, het gaat mij voor het fatsoen en de goede zeden en zeker vanuit de aangeleerde politieke correctheid, net even te ver. Een hoorspel met een zogenaamde Rabbi Abaham Finkelstein.

  https://thetattyjournal.org/2020/04/07/rabbi-abe/

  • …corr., Soylent Green is jaar 2022. Gezien alle berichten die hier en daar opduiken over voedselschaarste, lege vakken in de supermarkten, verspilling van voedsel, boeren die met zachte of harde hand uitgefaseerd worden, het kunnen voorspellen door het WEF van cyberaanvallen, zou volgend jaar wel eens het startschot kunnen vallen?

  • Soylent green was ook een metal band, uit de jaren 2010

   (vond ze niet zo goed, weet ik nog)

 9. Dit topic roept het volgende bij mij op:….”Wie niet horen wil, moet maar voelen”….

  Ik bemerk nl. uit verschillende reacties, btw wel vaker, dat mensen bang zijn en draaien en niet durven drukken op de pijnlijke plek, omdat ze anders constateren dat ze zich hebben te verweren tegen onderdrukkers en de zogenaamde grootheden der aarde, de criminelen, de misdadigers, de asbakken, de leugenaars en de moordenaars.

  Daarom, burgers/ondernemers vooral bang, heel bang gemaakt via directe of indirecte (psychologische) bedreigingen lam maken en laten wegkijken, “lalalalalalala” laten zeggen met vingers in de oren en bij aanvallen, lockdowns, onteigening ‘veilig’ laten wegkruipen en met bijv. een overpriced, controled, flapdrol advocaat of iets van dat soort en ze bij problemen en aanvallen zielig en burgerlijk correct in een hoekje wegkruipen om de corrupte en moorddadige overheden en multinationals vrij baan te geven.

  Met bewandelen van platgetreden paden en hopen dat een controled BBB partijtje o.i.d. het voor je zal doen ga je het niet redden.

  Burgers, boeren en bedrijven, ze zijn lief, goed afgericht, als kleuters laten ze zich koeioneren.

  Soylent Green 2022, kom er maar.

  In ieder geval ben ik uit het soort hout gesneden wat zich volledig kan vinden in het NAP. En betekent dat vrede en liefde niet van één kant kan komen en wat het tuig uitdeelt snoeihart richting afzender teruggegestuurd kan worden.

  Ondernemen en leven in het neo-feodale sinds 23-12-1913 tijdperk vraagt niet om met watjes te gooien, maar om grenzen aan te geven. Iedere dag is oorlog, een gevecht, is iedere dag weer aangevallen worden en voor jezelf orde op zaken stellen.

 10. De wolf in schaapskleding staat in ieder geval al klaar om na de herverkiezing als MP met ballen Israhël achterna te gaan of het zelfs nog veke malen hondsbrutaler te doen…..Al’s fair in love and war. En dit is geen liefde, maar een regelrechte oorlog. Voor wie nog in dromenland leeft.

  Wolfje, kom er maar in, hormoongemuteerde mannen met ballen van staal moeten er van Schwab komen.
  https://mobile.twitter.com/Maryzeggenze/status/1435352332263469056

 11. Beton produceren is een van de meest vervuilende bezigheden van de mensheid.
  Je wilt niet weten hoeveel co2, sitkstof en fijnstof dit oplevert.
  De c02 en andere uitstoot die nodig is om een sokkel van zo’n mammoetwindmolen te produceren, laat zich niet meer terugverdienen door de 8 jaar dat ie draait.
  Komt nog bij wat voor andere (millieu)rampen ze veroorzaken.
  Windmolens zijn een oplossing voor een probleem dat er niet is en veroorzaken weer grotere problemen.
  Klinkt bekend in de oren.

 12. En de wauwelende alpha’s, die dat in die Haagse torens verzinnen weten niet eens het verschil tussen stikstof en stikstofverbindingen.

Comments are closed.