Jetten en de rest van de Tweede Kamer zullen wel een klein beetje bedroefd worden van dit plaatje:

Toch wel zuur, de linkse wereld was decennia lang op zoek naar fascisme. Er is zelfs een hele “wetenschap” opgericht die omdat ze geen echte agressie konden vinden de achterstanden van bepaalde etnische minderheden en vrouwen middels het begrip “micro agressie” verklaarde.

En nu. Nu er daadwerkelijk medische apartheid wordt doorgevoerd. Nu er daadwerkelijke agressie en buitensluiting is. PER WET. Moet je als fatsoenlijk linksmens je bek houden…..

24 REACTIES

 1. Ik vind wel dat de ‘ongevaccineerden’ moeten stoppen met janken en in de slachtofferrol kruipen. Dat doen ze iets te vaak en ook iets te graag. “Ze” zijn dan de mensen die in de media zo tekeer gaan op deze toon.

  Je bent tegen het politieke beleid en de experimentele rotzooi van Big Pharma. Gewoon omdat het niet deugt. Dat zou je moeten zijn met trots en passie. Opkomen voor vrijheid. Strijdbaar en zonder angst. Er is niets om je voor te schamen. Door te klagen geeft je vaccin-fans argumenten om hun (vermeende) morele gelijk te halen. “Ha, ha, moet je die wappies horen piepen. Ik zit lekker te eten hier en jij moet thuis blijven”. Lees de commentaren op een Geenstijl artikel over dit onderwerp.

  Een paar van de demonstraties van de laatste tijd hadden de (bijna) juiste toon. “Wij gaan door met leven. Laat de angsthazen maar thuis blijven”.

  • Aanvullend: Ik zou graag zien dat de politici en vaccin-fans door iedereen worden uitgelachen. Ze nemen zichzelf zo serieus. Humor is een goed wapen daartegen. De poster hierboven vind ik eerder “slachtoffer” dan “humor”.

  • Maar waar trekken ze de lijn?
   Wanneer is het ook voor de gevaccineerde genoeg?
   Bij de 7e booster, of de 10e?
   Bij QR codes voor toegang tot ziekenhuizen, of supermarkten?

  • Ik ben gevaccineerd en ik maak me totaal geen zorgen over contact met ongevaccineerden. Mij raken ze niet, alleen zichzelf en dat moeten ze zelf weten, dus is een coronapas niet nodig.

 2. Als antivaccers mensen filmen, bedreigen en aangifte willen doen tegen bedrijven die hun coronapas moeten controleren, dan zou het ook terecht zijn als mensen die antivaccers filmen en aangifte doen voor bedreiging, toch? What’s the difference?

  • Dat is ook niet de manier. Net als de malloten die vorig jaar bij het binnenhof politici bedreigden. Met dat soort acties win je het charme-offensief niet. Terwijl dat niet zo’n hele uitdaging zou moeten zijn. Hugo de Clown met zijn ingestudeerde NLP-truukjes heeft het charisma van een verse hondendrol.

   Inhakend op prochrist hieronder, bestudeer het werk van Robert Cialdini. Wat je noemt is ‘soclaal bewijs’ (social proof).
   https://www.robertcialdinibf.com/

 3. Er bestaat een marketingtruc om verstandige, volwassen mensen te beïnvloeden om zich te laten vaccineren. Kijk maar naar het verleden. Normale, verstandige mensen gingen massaal sigaretten roken. In het verleden werd een soortgelijke marketingtruc ook toegepast als een nieuwe idool fans nodig had. Er werd een heel leger mooie mensen ingehuurd die de opdracht kregen hysterisch blij te zijn als hun idool tevoorschijn kwam. Andere mensen volgden als vanzelf dat voorbeeld.

  Ik krijg de indruk dat diezelfde marketingtruc nu weer uit de kast wordt getrokken om mensen over te halen om zich te laten vaccineren. In één van mijn favoriete restaurants mag ik alleen nog komen als ik eten afhaal. Dat deed ik dus braaf. Tot mijn verbazing was het drukker dan ooit in het restaurant. Maar bij nader inzien waren het wel allemaal buitenlandse mensen. Vooral Amerikanen.

  Zou het kunnen dat al die café’s afgeladen zijn met mensen die betaald worden om die gezelligheid uit te stralen zodat jij daar naar toe wilt en je dus laat vaccineren?

  • Ik bedoel overigens niet dat de horeca zich bezig houdt met deze misleiding. Maar misschien krijgen mensen in bijvoorbeeld Amerika wel een paar dagen weg in Amsterdam aangeboden inclusief een rondje langs alle gezellige cafés en restaurants.

  • Ticketmaster eist van hun personeel dat ze zich laten vaccineren. Ik vraag mij dan af hoeveel geld Ticketmaster van de farmaceuten krijgt toegeschoven voor deze campagne.

 4. Het mag wel

  Maar het is tactisch gezien niet zo verstandig.

  Het werkt averechts.

  • Nayo goede morgen,

   kijk ”tactiek” een juiste begripshantering. We maken van u een strategische en tactische tijger 😉

 5. De mededeling, dwars over de poster geplakt, is dat een leugen?

 6. Misschien een poster voor een film over het leven van Biko met daarover een banner “slechs vir gevaccineerde” o.i.d.

 7. PNN Livestream Waku Waku restaurant Utrecht

  https://www.youtube.com/watch?v=hreyEIc8miA

  Antifa is aanwezig met tegenprotest….Antifa voor globalisten en tegen vrijheid, voor tirannie….vraag mij af voor hoeveel judasbloedgeld zouden dergelijke Soros, Bilderberg acteurs komen opdagen?

  • Antifa. Het zijn dan van die jongemannen, die zogenaamd de wereld gaan redden. Ze ‘berschermen de zwakkeren’, zeggen ze dan. Het zijn eigenlijk een soort superhelden, dus. Een beetje zoals batman, of spiderman

   Wel grappig dat tegen deze QR code zijn ‘het fascisme’ is.

   Is Dauwe Bob nu ook ‘een fascist’, antifa ?

   Dauwe Bob is een soort Hitler, omdat hij zich niet goed voelt over de QR code?

   80 procent is gevaccineerd en vormt geen bedreiging voor die 20 procent. Daarom lijkt mij een QR code niet heel zinvol en/of wenselijk.

   Kortom, een extreem fascistische, terroristische mening. Eigenlijk ben je gewoon Anders Breivik, tijdens zijn killing spree, als je problemen hebt met de QR.

   • @nayakosadashi2020

    Geestbedorven en hersenkapotte virusgelovigen eisen voor het grote financiële welzijn dat iedereen met dwang wordt afgespoten, moralisten of soorten als Mona Keijzer en stijfnekken, willekeurige andere politieke liegdrek of acteur en artiest volksverlakkers zou eens gevraagd moeten worden met de hand op de bijbel/koran/thora en het leven en welzijn van hun kind of geliefden of op hun eigen leven te zweren dat ze zelf afgespoten zijn met het experimentele sars-cov-2 gifvaccin, waarmee een sektarische QRank im Kopf vrijheidspas gescoord kan worden en ook schijnheilg plechtig zweren voor altijd-de-altijd blijvende fabelvirus en nooit meer stoppende zwendelboosters en alle covidmaatregelen kruipend blijvend accepteren. Niet dat ze daar warm of koud van zouden worden en het doen, maar leuk en vermakelijk is het wel om ze dat te vragen.

    https://youtu.be/RaST13vRT5g

    https://youtu.be/si0CL8ewQhs

   • ….”vraag…., slaafwezen” of welk ander soortig onderdanig afval dan ook wat anderen voor hun meesters en tijdelijk gewin met judasgeld wil verlpichten tot afspuiten met een experimenteel serum….”ben jijzelf 2× afgespoten met het experimentele serum?”….”zo ja, dan zweer met de hand op de bijbel, jij ziek judasje”….

    Afspuiten op planet earth, afreizen naar planet moon. https://www.youtube.com/watch?v=O4xPbkFRsgU

    Bill Gates, heerlijke vent en ook zo psychopatisch opwindend en het afval vindt het geweldig…pornogeil momentje… https://youtu.be/SEih3KbBkAA

    Why Do Some Vaccinated People Have Horrible Side Effects, but Others Do Not…. https://notmainstreamnews.us/why-do-some-vaccinated-people-have-horrible-side-effects-but-others-do-not/

    In de politieke kelders een stijf prikje? Dacht eerst dat het een grap was van D(emon’)66
    https://www.vvdshop.nl/UserEditFormFilling.aspx

 8. Je mist nix imo!

  Alleen geprogrammeerde schapen geloven in dit sprookje..

  >>> It is with mixed feelings that we present here the first real expose ever undertaken on The Diary of Anne
  Frank. From having been positive to the diary our standpoint gradually changed to the negative until we finally
  had to dismiss the whole thing as a forgery. This study gives our reasons for believing so. In all honesty we must
  admit that our previous positive stand was not based on a serious study of the diary itself. Like most other people
  we neither had the inclination to search into a young girl’s miseries and tragedies nor did we have the time to
  give the diary a detailed study. Any negative statement we viewed as most others likely have done: coming from
  anti Semites, Jew haters, former Nazis or Fascists. The issue was then dropped. Recently our interest got
  rekindled partly by our attempt to rebut Richard Harwood’s book Did Six Million Really Die? The Truth At Last.
  The book threw us completely out of our senses for we felt surely it must be a well established fact that more
  than six million Jews had been exterminated and that there were gas chambers all over Hitler’s Germany. We
  immediately recognized the danger if this sort of distortion should spread and so we decided to find errors in the
  book and in this way counteract it. We felt the task would be simple seeing the facts of the “Holocaust” are so
  thoroughly documented. Perhaps this was our mistake for in doing so we could not help but get intrigued and
  involved with an issue we would never have dreamed to get involved with only a few years ago. Have we been
  fooled? If so, by whom and how could they so easily have fooled us? Were we not trained researchers? What is
  the purpose of those trying to fool us? While reasoning these matters out we necessarily also stumbled on Anne
  Frank. After all, she is the pinnacle of the Holocaust theory. <<<

  Uit het voorwoord van onderstaand boek:

  goodreadsdotcom/book/show/404000.Anne_Frank_s_diary_a_hoax

  (deze zal ook wel niet mogen :lol:)

  • Het mag wel, blijkbaar

   Maar je geeft de vrijspreker hier een poep naam mee.

   Als links zegt : libertariers zijn nazi’s, komt dat mede door mensen als jij. Dit is dus pure sabotage.

   • @ nayakosadashi2020,

    Gebruik je hersens aub!
    Er bestaat helemaal geen links of rechts. “Vleugels van dezelfde vogel” zogezegd.
    Poep naam?? Waarheid is waarheid of ben jij zo’n iemand die gelooft in zijn ‘eigen waarheid’..
    Dat schiet dan lekker op.
    Sterkte en wijsheid in elk geval gewenst.

Comments are closed.