Het is er. Een overzicht van alle protesten, alle kritische sites, alle onafhankelijke nieuwsmedia:

startpagina onze reset
een startpagina met links naar alternatieve media sites, bevat newsfeeds en een agenda

8 REACTIES

 1. “DE STRIJD VAN ONS LEVEN”

  Stephen Hawking says it collapses into a singularity in space-time; eventually.

 2. Ligt het nou aan mijn zieke brein, of zit er een dildo verstopt in dat vrijheidslogo op die pagina?

  • Nee, is geen dildo

   Is meer een soort van de houder van de fakkel.

  • Haaha ik zie er ook een dildo in. A dirty mind is a joy forever!

  • Inderdaad… eentje die als een raket naar boven schiet. Grafisch ontwerpen is ook een vak dat niet voor iedereen is weggelegd.

 3. Binnenkort de situatie voor wie niet de giftijdbom accepteert en niet mee gaat in de neo-communistische digitale, cashloze en energie-, reis- en voedingkredietpunten, één wereldregering:

  Persoon kan niets meer kopen of verkopen, want heeft het ‘vaccin’ geweigerd en geen QR sociale kredietpas op de telefoon geactiveerd en heeft daarmee feitelijk ieder recht verspeeld om nog iets te kunnen of te mogen en wordt iedere dagelijkse noodzakelijke activiteit en handeling verboden en praktisch de toegang geweigerdven kan niet door plotseling opgestelde toegangspoorten, overal. Geen supermarkt, geen bank, geen winkel, geen overheidsgebouw, geen ziekenhuis, zelfs, als die er nog zijn geen familie- of vriendenbezoek, verboden toegang, totale uitsluiting, volledige paria. Geen cash betalingen, cash betalen zelfs verboden, onmogelijk om überhaupt ‘legaal’ ergens iets van voedsel en drinken te kunnen bemachtigen, af te rekenen enz.enz.

  Uiteindelijk dakloos, lig je dan verstopt op straat onder een brug, onder struiken of in een zelfgegraven hol, opgejaagd als hongerig en dorstig beest en is zwerven verboden, zeker als ongevaccineerde en ben je een groot gevaar voor anderen die gevaccineerd zijn met gifmiddel 1 (placebo), 2 (half om half gif) of 3 (volledig gif), en zogenaamd beschermd (uiteindelijk ook ten dode opgeschreven), maar toch, je bent wat je altijd al was, maar nu openlijk en niet meer te verbergen stront, drek, afval van de lieg-, bedrieg- en moordmaatschappij…..In een laatste poging nog wat te redden probeer je uit zicht van gezichtsherkende camera’s ergens wat voedsel te bedelen….Onmogelijk, te laat, de judas-slaafse burgerkadavers hebben de QRpolitie al gebeld en gooien een laatste reactie in je richting…”zelf schuld, smerige recalcitrante, egoïstische vaccinweigeraar”…”had je je maar moeten luisteren en laten vaccineren en vooral moeten doen wat de zorgzame, heilige en machtige staat van je eist”….”dan had je een dergelijke ellendige leven niet gehad”….

  Met dat toekomstige beeld in mijn hoofd denk ik: opdat de de giftijdbom in iedere afgespotene snel mag exploderen.

 4. Ik zag al QR stickers op de binnenkant van deuren in verschillende toilettenruimten van openbare gebouwen met deze startpagina of andere websites.

  Mocht je in de race zijn van Corona heb je toch nog wat te lezen.

Comments are closed.