78 REACTIES

 1. Alleen naar de nachtclub na vaccinatie? Kabinet wil ‘Duitse model’ wel met Kamer bespreken

  • En dat wisten zondag nog niet? Jawohl.

   Heb er alle vertrouwen in dat het politieke Haagse drek vooral doorgaat met hun moeder Merkel zwijnerij uit te strooien over Nederland en er zo uiteindelijk te bewijzen valt dat er om welke duistere redenen dan ook de noordelijke EU landen kapot moeten worden gemaakt. Recht zo die gaat, op volle kracht. Kapitein Smith, Titanic.

 2. Volgens bronnen op sociale media liggen er momenteel flink wat mensen op de corona-afdelingen. Mensen die 2x hun spuit hebben gehad en officieel niet ziek kunnen worden. Dat wil ik wel geloven. Volgens de “Lame Stream Media” liggen er alleen ongevaccineerden in de ziekenhuizen, dat geloof ik dan weer niet. Zijn er nog ergens objectieve cijfers te vinden?

  • In elk land waar de gif prik klanten enorm hoog zijn, liggen de ziekenhuizen met zogenaamde corona zieken.
   Hoe kan dat dan als er nauwelijks nog weigeraars rond lopen.
   Het complete immuun systeem is gesloopt van deze mensen door dat gif.
   Vandaar ook een derde, en een vierde, en een vijfde. Daar komen ze nooit meer van af.
   Dus me maken vooral mekaar ziek, en dat kan dan met van alles zijn waar je ziek van kan worden.
   Objectieve cijfers ga je nergens vinden want ziekenhuizen doen hier geen uitspraken over, of het wel of niet waar is.
   En artsen of de verpleging durft uit angst niks naar buiten te brengen over hoe het nou precies zit.
   Dan zijn ze hun baan kwijt.

   • Dat is vergelijkbaar met Aids, waar mensen met een verstoord immuunsysteem ziektes krijgen waar andere mensen nauwelijks last van hebben.

    Als artsen en verpleging lef hebben, dan vertellen ze de waarheid, zijn ze hun banen misschien kwijt (er is ander werk genoeg, zie de link hieronder) en kunnen de ziekenhuizen sluiten wegens geen capaciteit. Het is net poker zo, wie kan er het beste bluffen?

    https://www.visualcapitalist.com/the-20-fastest-growing-jobs-in-the-next-decade/

 3. JE mag niet naar de bioscoop en het café? als je ‘het prikkie’ niet heb gehad.

  Dan maar een thuisbioscoop beginnen, of een thuis kroeg ? Een huis aan huis kroeg, geheim?

  AKA directe actie

 4. Precies 80 jaar geleden:

  Op 15 september 1941 verschijnen de beruchte plakkaten met het opschrift ‘Voor Joden verboden’. Joden mogen geen bezoeken meer brengen aan parken, dierentuinen, cafés, restaurants, hotels, pensions, schouwburgen, cabarets, variétés, bioscopen, sportinrichtingen, concerten, openbare bibliotheken, leeszalen of musea.

  https://www.geschiedenislokaal024.nl/bronnen/voor-joden-verboden/

  Een beetje flexibel blijven kan geen kwaad.

  • Maar dan suggereer je dus dat er uit dit alles een holocaust voort komt.

   Gaat wel ver.

   Ik bedoel, van mij mag je dat zeggen en vinden etc (freedom of speech!)

   Maar ik denk niet dat hier een holocaust uit voort zal komen. Misschien wel een great reset. Een Europese superstaat. Killing joke maakte er al een nummer over, een hele tijd geleden, tien jaar geleden ofzo

   • Maar dan suggereer je dus dat er uit dit alles een holocaust voort komt. Gaat wel ver.

    Jij suggereert dat zelf.

   • Nico de Geit.

    “Maar dan suggereer je dus dat er uit dit alles een holocaust voort komt. Gaat wel ver.”

    Niks geen suggestie. Een kwestie van data, analyse en conclusie. Het prettige aan deze polemiek is dat de praktijk deze discussie gaat beslechten. Het lijkt me dan ook verstandig om deze discussie voorjaar 2022 voor te zetten. Wie dan nog in leven is kan zijn/haar ervaringen en observaties delen.

   • Ik denk niet dat er slachtingen uit voort komen, uit de covid politiek

    Wel denk ik dat het gebruikt wordt om een nieuw Europa op te bouwen. En dat nieuwe Europa gaat vieze trekjes hebben.

   • Killing Joke met Love like blood uit de jaren 80.
    De holocaust is al enige tijd bezig voor het geval dat het u ontgaan is….

   • Waaruit zal moeten blijken dat de zionisten de Joden dit keer wel zullen sparen en de holocaust niet opnieuw wordt gestart? De haat zit nog altijd diep. Voor het goyim is er in ieder geval geen clementie.

   • Nee, ik ben niet Nico de Geit

    Maar dat mag je wel denken hoor

    (ik ben een non-binair en trans gelokaliseerd persoon, met een Surinaamse vader en een moeder die een beroemde seksuologe is)

    (ofzo)

   • Eerlijk, ik dacht eerder aan Nico de Boer, die bewust hier en daar wat spelfouten inbakt.

   • Ik weet niet wie de fuck Nico de Boer is

    Ik maak spelfouten omdat ik beetje dyslectisch ben, geloof ik. Maar eigenlijk geloof ik niet in ‘dyslexie’

    En ik moest vroeger altijd spijbelen, als we Nederlands hadden, omdat ik de leraar een sukkel vond. En daarnaast is de taal ook anarchie. Er zijn geen regels in de taal. Je snapt wat ik bedoel? Dan is mijn taak dus volbracht. D’s en t’s zijn irrelevant daarin.

    D’s en t’s mogen dood vallen, eigenlijk, zo kan je het ook zien

    *** in spam beland door waarschijnlijk het F woord ***

  • Nico de Geit

   Over de joden gesproken. Vergeet niet dat er al eeuwen lang pogroms tegen de joden in gang gezet werden etc. De joden haat was niet nieuw. De holocaust had een soort ‘voorspel’ zou je kunnen zeggen, al klinkt dat een beetje vreemd. Het is niet zo dat joden ineens zomaar een ster moesten dragen.

   Van mij mag je de vergelijking joden vervolging en corona maken. Ik vind het alleen wel een beetje overdreven. Hoeveel anti coronamaatregel mensen zijn er al in elkaar geslagen, of gelyncht, of wat dan ook, door pro coronamaatregel mensen?

   Wel moet ik mensen een punt geven, dat totalitaire regimes soms langzaamaan opkomen. Stapje voor stapje.

   • “Wel moet ik mensen een punt geven, dat totalitaire regimes soms langzaamaan opkomen. Stapje voor stapje.”

    Langzaam?
    Ongelofelijk snel zul je bedoelen. Anderhalf jaar geleden was er nog niets aan de hand. En na lockdowns ( nog nooit voorgekomen in de geschiedenis van Nederland), de avondklok ( alleen in de oorlog ingesteld) en nu discriminatie en uitsluiting van ongevaccineerden ( Gebeurde in de oorlog met joden en in Zuid Afrika met zwarten evenals in de VS).
    En jij ziet nog steeds geen overeenkomsten?

    Welterusten dan maar. Hopelijk wordt je op tijd wakker.

    Anti-Joodse maatregelen in Nederland vanaf 1940:
    https://www.tracesofwar.nl/articles/1938/Anti-Joodse-maatregelen-in-Nederland-vanaf-1940.htm

    Mag je zelf uitzoeken welke maatregelen overeenkomen.

   • ik zie wel overeenkomsten

    Maar ook verschillen. Joden werden bijvoorbeeld al eeuwen lang geterroriseerd in Europa. Ongevaccineerde niet. Het is niet zo dat er permanent ongevaccineerde in elkaar geslagen worden.

    Pogroms bestonden al heel lang. Deze hele anti joden hetze, was een uitwas van een diep verankerd antisemitisme.

    Dit corona ding kwam veel sneller op, dan de holocaust. Daarnaast ging de haat naar joden toe uit van een hele raciale theorie. De jood zou een ‘minder ras’ zijn. Het is niet zo dat ongevaccineerde aangeduid worden als ‘een ander soort mensen’. Of een ‘untermensch’ of wat dan ook.

    Ik vind de vergelijking dus een beetje overdreven. Zodra de eerste ‘wappie’ gemolesteerd word en/of vermoord word, kom ik daarvan terug.

    Wel is het duidelijk dat ze mensen willen pushen in het nemen van zo’n vaccin. Het idee is denk ik, dat ze ‘het volk’ weer meer onder controle willen krijgen. Ze hadden het er al laatst op de radio over. De regering wilt meer regie, bijvoorbeeld over hoeveel fastfood je eet. En alle radio gasten vonden dat een ‘super goed idee’. Het is een beetje de tijdsgeest. De neoliberale era zoals we hem kende is voorbij. Nu gaan we naar een soort autoritairder stelsel toe. Waarschijnlijk rolt men het WEF plan uit, om met China en Rusland te wedijveren. Zij zijn grootmachten? Dan moeten wij dat ook zijn, denkt Europa. D66 staat sterk. Volt kwam op. Allemaal neigen deze bewegingen naar een groter Europa, met meer regie en meer wokeness en meer coronapaspoorten etc, etc. Zie het als een soort Euro communisme, maar toch ook weer niet. Het heeft wat communistische trekjes, maar is economisch gezien minder radicaal. Ik denk dat men wilt dat de grote bedrijven alles overnemen. De middenstand failliet gaat en dat men vervolgens een basisinkomen krijgt. Vervolgens zal men ook op groen gaan inzetten en ok woke.

    Het gaat dus over controle. De vorming van een grootmacht. Disciplinering.

    Het heeft allemaal meer gemeen met communisme, dan met fascisme. Ook die focus op modernisme en ‘de vierde industriële revolutie’ heeft marxistische trekjes. Het idee dat we ‘de wereld’ beter gaan maken, via dwang, is heel marxistisch. Al hebben mensen dat zelf niet door, blijkbaar.

   • Hopelijk wordt je op tijd wakker

    Ja, ik heb een nogal egocentrische insteek hé. Zodra het mij te heet onder de voeten word, verlaat ik het land en/of kom ik in opstand

    Een kat komt altijd op zijn pootjes terecht etc. Ik heb er vertrouwen in

   • “Het heeft allemaal meer gemeen met communisme, dan met fascisme. Ook die focus op modernisme en ‘de vierde industriële revolutie’ heeft marxistische trekjes. Het idee dat we ‘de wereld’ beter gaan maken, via dwang, is heel marxistisch. Al hebben mensen dat zelf niet door, blijkbaar.”

    Duidelijk dat het filmpje nog niet bekeken hebt.

    Altijd alles in hokjes willen plaatsen, het ia bijna ziekelijk. De begrenzingen (van de hokjes) veranderen voortduren den dan past de definitie niet meer. Ik zie alles al een in elkaar overlopend geheel en bekijk het meer van uit goed en kwaad en systemen om het kwaad dan wel het goede te doen of uit te voeren.

    In dit geval is het communistisch en wordt straks ook fascistisch. Om eerlijk te zijn zie ik het verschil niet zo. Het draait allemaal om macht. Wat Mao en Stalin deden tegen hun eigen bevolking was zeker niet minder bruut dan wat Hitler deed tegen de joden. Maar de Hitler verschrikkingen worden altijd breed uitgemeten en opgeblazen en de Mao en Stalin verschrikkingen worden gedownplayed.

    “Ja, ik heb een nogal egocentrische insteek hé.”

    Ik vind je insteek vooral naïef. Voor iedereen die denkt dat het wel zal meevallen, gaat het verschrikkelijk tegen vallen. Ik hoop dat ik ongelijk heb.

   • Jij bent niet naïef ?

    Je leest op het internet iets over ‘de protocollen van zion’ of wat dan ook en daarom doorzie je nu zogenaamd de hele wereldpolitiek en je weet precies wat ‘ze’ van plan zijn. Dat is niet naïef ?

    Ik las weet ik veel hoeveel theoretische boeken en weet nog steeds niets en ga niet doen alsof ik alles overzie en doorzie.

    Je hoorde van iemand dat ‘ze’ kinderen offeren aan satan en dat staat ook nog eens online, dus dan is het zo. En dat is dan niet naïef en/of volgzaam ?

    Je hoopt dat je ongelijk hebt? Jij hebt toch juist altijd gelijk? Want je las toch de protocollen van Zion? Een heel interessant document, uit de negentiende eeuw.

    Ik heb niet gezegd dat het ‘gaat meevallen’. De mens doet steeds bizarre dingen. Het valt nooit mee. Het enige dat ik zeg is dat ik permanent op een egocentrische manier zal responderen. Of het nou meevalt, of niet meevalt, of wat dan ook.

    Jij had het toch ook over een soort wereld, waarin niemand meer geld gebruikt en iedereen alles deelt etc? En waar er geen markt meer zal zijn en we alleen nog maar uit gaan van liefde etc? Naïef ?

    Ik was trouwens half verwegen in het filmpjes van de begrafenisondernemer en vond dat wel interessant. Ik ga even tijd vrij maken om het helemaal te beluisteren, met meer concentratie etc.

   • Jij kraamt van alles uit zonder dat je je ergens in verdiept. Gezien je reaktie heb je de protocollen niet gelezen. Hoe kun je dan in godsnaam weten wat er precies in staat en wat van toepassing is op de huidige situatie in de wereld.

    Het probleem is dat jij vol vooroordelen zit op het moment iemand iets schrijf waar jij niets van weet, behalve dan wat ze jou geleerd hebben. Alles wat nieuw of anders is leg je langs de meetlat van je vooroordelen. Bevestigen ze de vooroordelen dan geloof je dat het waar is. Ontkrachten ze je vooroordelen dan verwerp je ze als iets “dat ook maar op internet staat”. Alles staat op internet, de grootste leugens en de harde waarheid. En jij moet dat filteren. En ik garandeer je dat dat niet lukt op basis van vooroordelen.

    Dus lees eerst die protocollen voordat je een mening vormt en ten beste geeft.

   • Ok, vriend

    Ik ga die protocollen van je lezen.

    Stuur nog eens een linkje.

    En dan kom ik er later op terug, ok

 5. “Maar dan suggereer je dus dat er uit dit alles een holocaust voort komt.

  Gaat wel ver. ”

  Zalig de naïven van geest. Wat je niet gelooft kun je je niet voorstellen.

  Ze gaan veel verder dan hetgeen jij je een voorstelling van kan maken. Gelukkig schiet je voorstellingsvermogen te kort. Om een voorbeeldje te noemen ritueel kindermisbruik/moord.

  Bestudeer de geschiedenis (vooral die van het communisme) eens en zie hoeveel er over de kling gejaagd zijn in naam van allerlei goede bedoelingen. En het kan erger, vele malen erger.

  • Laatste Batavier

   Ergens moet ik je een punt geven. Omdat er in het verleden inderdaad miljoenen vermoord zijn, vanuit ideologische motieven en met de waanzin van de opgefokte massamens achter zich.

   Het zou in theorie kunnen, dat dit Covid een veel extremere afloop gaat hebben

   Voor nu weet ik het niet, want ik kan niet in de toekomst kijken.

   (ik heb trouwens de geschiedenis van het maoisme bestudeerd, een tijdje terug. Ik heb de boeken hier nog wel ergens. Het is bizar om te zien dat maoisme nog steeds een beetje ‘hip’ is of iets dergelijks. Je kan geen nazi zijn, maar wel een maoist. Terwijl het ongeveer op hetzelfde neerkomt)

 6. En de regering gaat weer voor in de herdenking van de holocast, culotje op zo braaf en zo deugdzaam?
  Blijven maar herinneren, dan valt het niet op waar je mee bezig bent?

  • >>> Blijven maar herinneren, dan valt het niet op waar je mee bezig bent? <<<

   Inderdaad. Meeste strijders en overlevenden zijn inmiddels allang de pijp uit. Waarom denk je dat men 'veteranendag'' heeft uitgevonden..? Om ziek van te worden. Kappen met herdenken en al helemaal met het vieren van 'bevrijdingsdag'. Deze datum stond aan het begin van de ww-ii al vast! Idiots.

   *** in spambak geraakt waarschijnlijk door uw gekozen nickname ***

 7. Wat ik ook “wel fijn” vind, is dat de politiek het niet aan durft om ongevaccineerden met harde dwang in te spuiten. Dus met geweld. Blijkbaar moet het met “zachte dwang” en uitsluiting, om een schijn van vrijwilligheid op te houden. Ondanks dat men wil dat iedereen zijn spuitje krijgt. Wat zou daar de reden van zijn? Vanwaar deze aarzeling, ook in andere westerse landen?

   • Ik heb er rotsvaste vertrouwen in dat de neo-communistische regering en zijn hoogopgeleide schlemiele onderdanen met clownsmaskers op de grondwet te allen tijde zullen respecteren en dat in alle gevallen ook blijven doen.

    Een bombardement aan leugens en met een verkoudheidsvirus op de A-lijst zetten alsof het werkelijk een killervirus betreft en deze met een experimentele therapeutisch sars-cov-2 gifserum bestrijden, een QR asociale krediet app verplichten en deze loslaten als een communistische bloedhond om daarmee je stinkende bleke reet in een overpriced judas kroeg of restaurant te mogen parkeren van de almachtige, dat schept een blijvend en groot vertrouwen voor de toekomstven en een zogenaamde grondwet. In ’33 – ’45 kenden ze dat probleem waarschijnlijk ook en met alle respect zullen ze gedacht hebben.

    ….”Oh wacht, mijn glazenbol vertelt iets: een stuk papier met vreemde tekst om de reet aan af te vegen. Dat doen ze anders nooit!…”

   • En dat heeft (ook) met de (grond) wet te maken. Met de gedachte van de volkssoevereiniteit. De infrastructuur is er. Alleen die is wat sleets en er bestaat heden weinig respect voor. Angstige en visieloze volksvertegenwoordiging is een probleem. En behaagzucht en opportunisme. Met stroop vang je nu eenmaal meer. En die stroop jat je gewoon.

   • Australie was een van de uitzonderingen op mijn gedachten. Die zijn helemaal lijp geworden.

    Gezien de retoriek van de laatste tijd vraag ik mij af waar de morele grens in NL ligt. De grens om wel of niet tot geweld over te gaan. Respect voor de grondwet lijkt mij niet noemenswaardig aanwezig bij Rutte en zijn kliek. Ook niet bij politie en justitie.

    Veel artikelen uit de NL grondwet hebben een ontsnappingsclausule: “Je hebt het recht om ……., behalve als een andere wet wat anders zegt.”

 8. @ zo is het, mijn reactie is een reactie op Niko’s reactie. Tot nu toe houdt de grondwet plus politiek opportunisme de overheid aardig in toom. Dat u geen of weinig vertrouwen heeft in het systeem, daar kan ik niks mee. Dat heeft u of dat heeft u niet.

  • @Bertuz.

   Welnee, vertrouwen is gebaseerd op functionaliteit van het organisatiemodel, dat objectief vastgesteld kan worden in relatie tot een doel (met subjectieve individuele beoordeling heeft dat niets te maken).

   Bovendien, de grondwet van de Bataafsche Republiek was indertijd gebaseerd op soevereiniteit. Echter, deze is in 1801 verlaten en vervangen in 1814 door de eerste versie van de grondwet zoals wij die nu kennen. Deze grondwet is vervolgens gedurende 220 jaar (1801 – 2021) geperfectioneerd door de elite middels vijf fluwelen staatsgrepen en toegesneden op de huidige tyrannie.

   De Nederlandse rechtstaat is dan ook een wanprodukt en de grondwet geen enkel vertrouwen waard. Op Slopershoogte.

   • Begrijpelijke reactie. Maar ik weet zeker dat zelfs perfecte systemen niet door iedereen vertrouwt worden.

   • @Bertuz.

    “Maar ik weet zeker dat zelfs perfecte systemen niet door iedereen vertrouwd worden.”

    Het is hierbij van belang om de taken in het systeem te scheiden van de mensen die de taken uitvoeren. Daar de mens nu eenmaal de zwakke schakel is in elk systeem, want feilbaar.

    Fouten te goeder trouw in de publiek functie kunnen binnen het systeem voorkomen worden door de adviserende taak. En gecorrigeerd worden door referenda en het Grondwettelijk Hof (de 1e Kamer heffen we natuurlijk op).

    Om vertrouwen in het systeem van rechtstaat te behouden dienen fouten ter kwader trouw in de publieke functie vanzelfsprekend gesanctioneerd te worden met criminele vervolging en:
    ‐ Vrijheidsstraffen tussen 10 en 30 jaar voor verrijking;
    ‐ Doodstraf voor inperking van grondrechten (soevereiniteit).

    Als dergelijke sancties een paar keer zijn doorgevoerd, dan zal het vertrouwen in het systeem van staatsinrichting ongetwijfeld met sprongen toenemen.

  • @Bertuz

   Feiten hebben niets van doen met (jouw blind) vertrouwen/ver-trouwen. De feiten die er liggen passeren het vertrouwen ruimschoots.

   • Dat is een waardeoordeel. Tis net als met regen of zonneschijn. Op het ene moment waardeert een mens dat als fijn op dat moment en de ander als jammer.

   • @Bertuz.

    Systemen kunnen uitstekend op doelmatigheid doorgelicht worden. Dit is dan ook de functie van een systeem. Een waardeoordeel is geen processtap binnen een systeem en leidt ook niet naar een doel.

  • “Tot nu toe houdt de grondwet plus politiek opportunisme de overheid aardig in toom” Dat vraag ik mij dus af. Zie ook mijn reactie hierboven. Er is geen enkele noemenswaardige straf voor corruptie, machtsmisbruik, wanbestuur, onkunde, enz.

   Het morele verval in Den Haag spreekt voor zich. In het ergste geval moet men aftreden. Daarna een paar jaar wachtgeld en/of rondhangen bij de algemene bestuursdienst. Als alles weer overgewaaid is, krijgt de lamlul van dienst een nieuwe luizenbaan.

   • Het legaliteitsbeginsel is nog steeds in tact. Wat je ziet is dat het parlement te makkelijk de overheid zijn zin geeft. Waarom eist een parlement bijvoorbeeld niet dat regelingen parlementaire verlenging behoeven. Tijdelijke regelingen blijken vaak niet zo tijdelijk te zijn. Een kind blijft ook maar zeuren om nog een ijsje. Daar is het een kind voor. Dan is het aan de ouder om nee te zeggen. Een overheid wil macht. Een parlement hoeft die niet te geven. Een overheid kan niks zonder een bevoegdheid. Geef die dan niet.

  • @Bertuz.

   Het parlement (bevolkt met leden van politieke kartelpartijen) geeft de overheid (bevolkt met leden van dezelfde politieke kartelpartijen) haar zin.

   Kortom, politieke partijen zijn onrechtmatig (staat niet in de GW) en de Trias Politica scheidt niet de machten (taken).

 9. Meerderheid kamer keert zich tegen coronatoegangsbewijs voor terras
  lees ik. Kabinet gaat keurig langs het parlement en krijgt op dit punt nul op request. Procedure netjes gevolgd.

  • @Bertuz

   Netjes gespeeld zul je bedoelen en daarmee is het asociale kredietsysteem en zo de opmars naar totale onderdrukking en de controlestaat een feit en kan het ‘sociale’ kredietsysteem probleemloos verder worden uitgebouwd waar nodig, dat achterlijke en onbelangrijke terras pakken ze later wel.

   • ….”Laten we de grondwet letterlijk en figuurlijk in beton gieten. Nu staat er achter zo’n beetje elke bepaling: Dit, tenzij de regering een wet invoert die iets anders stelt. En laat dat maar aan Rutte over….”

 10. Kaag zei een tijdje terug, dat je in zo’n situatie de eer aan je zelf moet houden wanneer er een een motie van wantrouwen tegen je is.

  Nu is het misschien vanavond tegen haar.
  En wat denk je dat ze gaat doen?

  .

 11. Conclusie en Persverklaring overleg tussen Flipje & Loesje

  “Covid-19 prikjes zijn nodig omdat de beschermden beschermd moeten worden tegen de onbeschermden door de onbeschermden te dwingen dezelfde bescherming te krijgen die de beschermden niet beschermd heeft “.
  *
  Gegroet gij met jubeltenen!
  uw CopyCat

Comments are closed.