Luister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

 


In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen we het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Yoshi en Johan

28 REACTIES

 1. Bitcoin is niet echt ‘een fantasie’. En het is niet eens per se een ‘libertarische’ fantasie. Ik zag op internet dat sommige communisten en socialisten zelfs de bitcoin gebruiken. Vraag me niet waarom ze dat doen, dat moet je aan hen vragen

  Bitcoin is een praktijk, geen fantasie.

  Ik hoorde laatst iemand, die in een gesprek zei : je moet heel erg uitkijken met bitcoin! Je kan je inzet enorm verliezen ermee! Het is levensgevaarlijk. Maar dat geld toch voor alles, dat je je inzet kan verliezen. Waarom zou bitcoin dan zoveel ‘gevaarlijker’ zijn?

  Dan over de KLM. KLM is niet echt een bedrijf te noemen. Een bedrijf dat miljarden subsidie krijgt, kortom, geen bedrijf dus. Daarom is het niet zo gek, dat ze geen vlees meer bieden. De staat wilt vergroenen en KLM = de staat.

  Insecten burgers zijn niet zo lekker, trouwens. En het is niet vegetarisch ! Nee, nee, een sprinkhaan is een dier !!!! En een lief dier, dat ook !

 2. Bitcoin is niet echt ‘een fantasie’. En het is niet eens per se een ‘libertarische’ fantasie. Ik zag op internet dat sommige communisten en socialisten zelfs de bitcoin gebruiken. Vraag me niet waarom ze dat doen, dat moet je aan hen vragen

  Bitcoin is een praktijk, geen fantasie.

  Ik hoorde laatst iemand, die in een gesprek zei : je moet heel erg uitkijken met bitcoin! Je kan je inzet enorm verliezen ermee! Het is levensgevaarlijk. Maar dat geld toch voor alles, dat je je inzet kan verliezen. Waarom zou bitcoin dan zoveel ‘gevaarlijker’ zijn?

  Dan over de KLM. KLM is niet echt een bedrijf te noemen. Een bedrijf dat miljarden subsidie krijgt, kortom, geen bedrijf dus. Daarom is het niet zo gek, dat ze geen vlees meer bieden. De staat wilt vergroenen en KLM = de staat.

  Insecten burgers zijn niet zo lekker, trouwens. En het is niet vegetarisch ! Nee, nee, een sprinkhaan is een dier !!!! En een lief dier, dat ook !

 3. Ha ha die KLM. Als ze groen gaan doen, hoe moeten ze het “Economy vee” nu gaan noemen? “Economy linzen”? Ik weet nog een bezuiniging voor ze: geen water meer uitdelen aan de linzen. Dan kun je het aantal WC’s ook halveren.

  Over de huizen- en boeren- crises gesproken. Het beestje moet maar bij de naam genoemd worden. Er moeten nog honderden stammen geimporteerd worden uit Syrie, Afghanistan, Iran, Somalie, West-Afrika, Noord-Afrika, Pakistan, andere stan-landen, Oost-Europa, en noem maar op. Met miljoenen potentiele vvd/D66 stemmers die weinig meer kunnen dan een beetje hosselen in hun geboorteland. Waar gaan die wonen (met urgentie) en wie gaat dat betalen?

  • Het gemak waarmee die mensen schakelen tussen : er is vreselijke woningnood door speculanten en laten we een miljoen vluchtelingen binnenhalen en er is overbevolking waardoor de planeet huilt en elk leven telt, neem je vaccin,
   is ongelofelijk.
   Ook:die extreem rechtse rally veroorzaakt verspreiding covid en laat die ongeteste ongevaccineerde vluchtelingen maar binnen.

   • Pcrs. Ik denk dat het niet een kwestie is van de vluchtelingen binnenhalen. Ik denk dat al zouden ze het willen tegenhouden, dat lukt niet eens. Ze hadden dan enorme muren om Europa moeten zetten, ieder land een eigen opsporingspolitie. Iedere Europese staat zou vele malen meer gemilitariseerd moeten zijn dan. Iedere staat zou een Hongarije moeten zijn. Een grote muur om Nederland en een permanente soort van anti migratie politie? Je hebt dan wel meteen een heel ander soort Nederland. Een autoritairder Nederland.

    Het is meer zo dat die vluchtelingen gewoon komen en dat men niet weet wat men ermee aan moet. Paniekvoetbal.

    Men zegt investeren in panden, komt door het bijdrukken in geld in de jaren zeventig. Ik moet eerlijk met je zijn, maar ik snap economische zaken nooit zo goed. Hoe zit dit dan? Waarom drukte ze toen geld bij? Ik zeg je eerlijk, toen ik op de middelbare school economie kreeg, was ik teveel in de pubertijd om me erop te richten. Eigenlijk moet ik dat allemaal gaan inhalen nu

   • Nu sleep je er zelf van alles bij. Schopte ik tegen een heilig huisje?

   • Maar ook als je alles op een hoop veegt Bij de boeren-, huizentekort-, speculanten-, immigranten-, problemen is het politieke beleid de hoofdoorzaak. Ik heb de indruk dat ze het nog leuk vinden ook. Zelf hebben ze er geen last van.

   • Ik heb geen heilige huisjes meer. Ze zijn allemaal weggebrand

    Even serieus nu.

    Nee Niko, je mag alles zeggen/vinden van mij. Ik cancle nooit mensen. Ik ben zelf wel voor vrij verkeer van bewegen en ik hecht niets aan zogenaamde ‘naties’. Maar als jij daar anders over denkt, even goede vrienden

    Tolerant ben ik weer !

    Een soort explosie van tolerantie

   • @nayakosadashi2020
    Mijn opmerkingen waren niet tegen jou maar tegen @Pcrs. Het systeem plaatst deze dan weer onder reacties van jou en zo lijkt het of ik op jou reageerde… Nu ik zijn reactie opnieuw lees lijkt het alsof hij dronken was tijdens het schrijven.

  • Maar al die grote bedrijven worden nu trouwens ‘groen en inclusief’. Nu net ook op de radio, een bedrijf dat nu groen en inclusief is

   Je hebt er alleen niet zoveel aan, als je daar werkt (de lonen blijven super laag) of als je daar koopt. Ja, er zit vaker een donker iemand achter de kassa, of een jongeman met nagellak, of wat dan ook. Het is allemaal een vernislaagje.

   Neem wat over van de retoriek van Bij1, plak het op je bedrijf en ben ‘herboren’. Neem wat van de uiterlijkheden over en laat de theorie achterwegen en zo was woke capitalism geboren. Boem !

   Maar goed, ik lig er niet echt wakker van, dat je bij de KLM geen vlees meer krijgt. Ik ga niet huilen nu. Het is niet zo dat mijn leven nu verwoest is.

   Over het huizen tekort. Ze moeten gewoon dertig flats bouwen in Nederland, in de hoogte. En dat moeten dan wolkenkrabbers zijn. Maar ik heb vernomen dat de grond daar niet sterk genoeg is. Oeps.

   • Eten aan boord van vliegtuigen raad ik sowieso af. Wat een ranzigheid vind ik dat. Al kun je het accepteren (en dan niet opeten) vanwege de bekertjes water die je er automatisch bij krijgt. Je kunt beter je eigen eten meenemen.

    Ooit zag ik een film van Louis de Funes met daarin een fabriek waar men eten maakte door vage prut in de juiste vorm te gieten en daarna te verven. Dat stel ik mij altijd voor bij vliegtuigeten. Bezuinig maar weg, een paar uurtjes vasten is goed voor je. Kennissen van mij die ‘business’ vliegen vinden het eten daar ook al niks.

   • Ik kende iemand die dan altijd heel veel alcoholische consumpties ging nuttigen, tijdens de vlucht en dan een beetje aangeschoten werd. Eten in het vliegtuig is wel te gek juist. Ik koop altijd allemaal chocolade repen etc.

    Ik vind stewardessen altijd leuk om te zien etc, als ik ga vliegen

    Mag ik dat zeggen? Is vast wel heel erg niet woke, om te zeggen.

   • @nayakosadashi2020: Van mij mag je dat wel zeggen. Van maatschappijen als KLM en andere ‘ouwe hap’ maatschappijen krijg ik het idee dat stewardessen (m/v/x) er gaan werken om de resterende jaren tot hun pensioen te vullen…

    Misschien kun het het hoog in de lucht nog het beste op een zuipen zetten. Slaap je goed op tijdens een lange vlucht. Volgens een kennis van mij die dit graag doet.

   • Ja, het is grappig

    vanuit het woke denken, kan je eigenlijk niet meer hetero of homo zijn.

    Want er bestaat niet meer zoiets als man/vrouw. De transgender beweging is ook schijnbaar heel boos, op mannen die niet met trans vrouwen (mannen) een verhouding aangaan. Dat zou namelijk ‘transfoob’ zijn. Vreemd hoe zo’n sekte dan zoveel invloed heeft weten te krijgen.

    Zou het iets te maken hebben met intimidatie en macht?

    Toen ik op een datingsite zat, zaten er ook super veel mannen op en dat zijn dan zogenaamd vrouwen, want ze hebben een vrouwelijke ziel. Wat is dat dan, een vrouwelijke ziel? Dan hou je van koken en spaar je schoenen etc Zegt men dan

    Schizofreen allemaal

 4. @naya
  Libertariers zullen zeggen: nee je hebt geen enorme militaire macht nodig om vluchtelingen tegen te houden. Die vluchtelingen zijn het gevolg van een enorme militaire macht.
  Ik heb wel het idee dat de staat altijd zo werkt, oorzaak gevolg omdraaien en dan macht vergroten. Wij brengen een vluchtelingenstroom op gang door Libië te bombarderen en in het westen uitkeringen te beloven en dan heb je zogenaamd een groter leger nodig. Hetgene dat alles veroorzaakte (zowel uitkeringen als vluchtelingen)
  Self licking ice cream cone

 5. Zowieso raar dat iemand zonder enige vaardigheden van waarde in NL, die taal en cultuur niet kent, het beste duizenden km kan verkassen voor zijn beste optie.
  Net zoiets als dat het het meest economisch is om een stukje speelgoed van 1 euro 8000 km verderop te produceren en hier naartoe te transporteren.
  Er gaat een enorme hoeveelheid economische niet libertarische vervorming aan vooraf.

  • Ben ik met je eens Pcrs. Ze bombarderen de boel plat en zijn dan heel erg verbaast dat er vluchtelingenstromen ontstaan. En als ze dan eenmaal hier zijn, krijgen ze een uitkering, omdat ze anders in de misdaad belanden etc, etc. En daar word de plaatselijke bevolking dan weer heel boos om en dan groeien bewegingen als FVD etc.

   et meest economisch is om een stukje speelgoed van 1 euro 8000 km verderop te produceren en hier naartoe te transporteren.
   Er gaat een enorme hoeveelheid economische niet libertarische vervorming aan vooraf.

   Dit snap ik niet helemaal. Hoe bedoel je precies? Hoe is dat dan vervorming?

   Ik had je site trouwens gelezen Pcrs. Ik kon er wel om lachen.

   • Ik geloof dat ik ongeveer wel snap wat je bedoeld

    Maar jij snapt economie sowieso beter dan ik. Dus kan je me dat uitleggen

  • Ik moest er wel om lachen toen ik las dat er nu een karavaan van 24.000 koks op weg is van Kabul naar Den Haag. Hebben allemaal eitjes gebakken voor de ambassade… Gaan die op de zolderkamer van Sigrid Kaag logeren?

 6. https://joop.bnnvara.nl/nieuws/grote-opkomst-bij-ultrarechtse-anti-regeringsdemonstratie-in-amsterdam

  Vies van Joop, om dit protest dan te framen als zijnde ‘ultrarechts’.

  Er zijn daar tienduizenden mensen, die door ‘de maatregelingen’ gewoon in de knoop geraakt zijn. En dan ben je dus ‘ultra rechts’. Waar slaat dat nou op.

  Lockdowns maken dat ik in de schulden kom. Daar ben ik tegen. Joop : dan ben je ultrarechts. Een soort Anders Breivik, eigenlijk. Een soort neonazi, die met honkbalknuppels zwaait etc.

  Sowieso een ‘rot’ site, dat Joop

 7. Gisteren, op de dag des Christen heeres, niet op de sjabbat dag, geweldig nieuws: je mag met de sars-cov-2 QR social credit app praktisch gezien overal naar binnen en dat alles zonder gele “J” davidster op de jas gespeld. In de afgelopen meer dan 75 jaar is de waanzin er niet op achteruit gegaan.

  En de stinkratten van politici en de overheid zijn zo vreselijk laf dat ze niet eens het volk een kogel door het hoofd durven -laten- jagen i.p.v. een gifspuit in de arm te duwen. Ja, ja, het hadden natuurlijk ook de douches kunnen zijn, maar een spuit is dan wel wat mobieler en maskeert de ware aard en bedoelingen van het tuig.

  • Corr..in plaats daarvan duwen ze het overtollige klootjesvolk een spuit in de arm.

   Ergerlijk en verbazingwekkend tegelijk hoe het geestelijk beperkte volk dat toelaat en tot overmaat van ramp een anti-gifspuiter ook nog voor gek durven uitmaken.

   • Telkenmale ook altijd weer krebs fijn en pusaardig om overal in de verschillende berichtgevingen te horen of te lezen dat de doorsnee links extremistische terminale loosers het QR-SC afspuiten voor een ander doen. Maar, Frankly, my dear, I don’t give a damn. Jullie, de voor mij anderen, rotten mij voor geen meter, dus doe het, jullie asgrauwe lijken, lekker voor jezelf en laat het verstandige en weldenkende mij buiten jullie getroebeleerde denken, levens en bemoeienissen. Jullie ziekte is namelijk niet mijn ziekte en jullie leven mag wat mij doodvallen nadat je je vrijwillig hebt laten afspuiten met rioolwater.

  • ….De zogenaamde dag des Heere van afgelopen zondag is een historische dag des onheils geworden. De sektarisch communistische nieuwe wereld orde kan de boodschap als steek onder water niet duidelijker brengen bij het invoeren in Nederland van een wereldwijde SSatanisch kredietsysteem.

   Tenzij nederland in verzet komt, wat niet gaat gebeuren, is er vanaf deze zondag geen weg meer terug en zullen zaken zich volgens bijbelse profetieën verder kunnen ontwikkelen. Je hoeft geen religeuze te zijn om te begrijpen welke ramp daarmee zich zal voltrekken voor de ‘toekomst’. Het grote opruimen en selecteren kan vanaf nu ook in Nederland eindelijk beginnen. De grote verdrukking komt dichterbij.

   Je kunt het jezelf onnatuurlijk makkelijk maken door je niet tegen de grote verdrukking te verzetten, wat miljoenen laffe, bange en zwakke Nederlanders zeker
   slaafs en bereidwillig zonder verzet nu al doen, met jaarlijks meerdere malen vol laten spuiten met een toxische serum (uitfasering bevolking), braaf een QR code aanvragen bij de onderdrukker en daarbij je ‘smartphone’ het denkwerk voor je laten doen en zo je leven en vrijheden volledig in handen wordt gelegd van een QR sociaal kredietsysteem die naar believen kan worden uitgebreid totdat je via de smartphone het bericht ontvangt dat je bij wijze van straf als je burgerlijk ongehoorzaam bent geweest en niet aan de regels hebt gehouden, bijvoorbeeld in een persoonlijke klimaatlockdown gaat en het verboden is nog langer je te bewegen en buiten adem te halen. Je geld en bezittingen zullen uiteraard ver daarvoor al waardeloos zijn gemaakt. “You own nothing and will be happy”….bedenk: ook dood bezit je niets meer.

   ‘Slechts’ vele miljoenen idioten willen niet weten dat afgelopen zondag de vernietigende bulltrap nu ook in Nederland is gelegd en ze zullen worden geslachtofferd.

   Dat er niet veel nodig was om Nederlanders door de knieën te krijgen was allang duidelijk, maar zo makkelijk door de knieën
   gaan op zo’n cruciaal moment dan verdienen ze geen mededogen of überhaupt nog te leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in