Enkele maanden geleden uitten we op zijn minst “theoretische bedenkingen” over het vaccineren van kankerpatiënten of voormalige patiënten die genezen waren, vanwege het onderliggende mechanisme van de geninjectie op immuniteit. Verschillende genetici hadden ook hun zorgen geuit over de mogelijke interferentie tussen actieve of slapende kankercellen en de activiteit van gentherapie op lymfocyten in het bijzonder.

Maanden zijn verstreken en de vaccingekte is alleen maar toegenomen. Dit heeft geleid tot de weigering van patiënten zonder vaxpaspoort in ziekenhuizen en tot de eis dat patiënten worden gevaccineerd voordat ze een behandeling krijgen, waaronder kankerpatiënten.

We zijn in een gek geworden wereld en toch vermenigvuldigen deze verhalen zich, zoals deze jonge man van 22 jaar die een chronische hoest had die leidde tot een röntgenfoto die een mediastinale massa ontdekte. De twee grote Parijse ziekenhuizen die hem ontvingen, weigerden de behandeling te starten (zonder dat het in detail werd uitgelegd) als de patiënt de experimentele injectie weigerde, met absoluut onbekende effecten op de ontwikkeling van kanker.

Hebben de artsen die beweren dat vaccinatie veilig is, de tijd genomen om de statistieken van de door de officiële instanties gerapporteerde en aanvaarde effecten te bekijken? Zijn de FDA, EMA, MHRA ook “samenzweerders” wanneer ze statistieken vrijgeven zoals in het geval van VAERS, dat een entiteit is van de CDC:

VAERS per 26 september 2021

Meer dan 726.000 aan Covid-vaccin gerelateerde bijwerkingen gemeld aan VAERS, aangezien de CDC en de FDA de aanbevelingen van de adviescommissie over het derde vaccin van Pfizer tenietdoen.

VAERS-gegevens die door de CDC zijn vrijgegeven, omvatten in totaal 726.965 meldingen van bijwerkingen van alle leeftijdsgroepen na Covid-vaccins, waaronder 15.386 sterfgevallen en 99.410 ernstige complicaties tussen 14 december 2020 en 17 september 2021. [1]

Of Eudra Vigilance-orgaan voor geneesmiddelenbewaking van het Europees Geneesmiddelenbureau:

 

Of zelfs de ANSM, ons Franse bureau, die meer dan 1200 sterfgevallen laat zien die verband houden met deze experimentele injecties.

Alle therapeutische onderzoeken gedurende vijftig jaar werden na enkele sterfgevallen stopgezet voor onderzoek (53 sterfgevallen stopten met het H1N1-vaccin). Hier worden wereldwijd (tien/honderd ?)duizenden doden schaamteloos toegelaten. Hoe kunnen we blijven geloven dat dit een gezondheidsbeleid is?

Een jong meisje vergezelt haar vriend naar de begrafenis van haar moeder… zo’n moeder, moeder van een middelbare schoolvriend, 34 jaar oud, in remissie van borstkanker gedurende twee jaar, die wordt geïnjecteerd met het vaccin en een paar dagen later in coma bezwijkt en sterft na drie dagen ziekenhuisopname… Politiek correcte verklaring: de kanker explodeerde en nam haar mee. Sluit het kapittel en de kist.

Hoe dan ook, wat “kanker en geninjectie” betreft, verdwijnt de vaagheid helaas voor de veelheid van vreselijke verhalen.

Van de collega die meerdere zwellingen onder haar oksels ziet verschijnen, die de controles in het ziekenhuis niet verklaren… Duidelijk geen mogelijk verband met de vax. En toch zijn de ganglions die enige tijd na de injectie verschijnen, een veel voorkomende observatie na deze vax.

Er lijken dus duidelijk drie situaties te zijn:

Het verschijnen van kanker snel na de injectie (twee weken tot enkele maanden) en zeer progressief, bij een persoon die voorheen vrij was van bekende carcinologische pathologieën.
De hervatting van kanker bij een patiënt die al enkele maanden of jaren in volledige remissie is.
De snelle, zelfs explosieve, evolutie van een kanker die nog niet onder controle is.

Naast de getuigenissen die binnenstromen van familieleden en vrienden en op sociale netwerken, heeft een Zwitserse krant het onderwerp eindelijk op een bredere manier aangepakt.

Hier zijn enkele fragmenten uit hun artikel en hun referenties:

“Kunnen covid-vaccins kanker veroorzaken?

In sommige gevallen lijkt het antwoord ja te zijn. Er is zeker geen bewijs dat de covid-vaccins zelf kankerverwekkend zijn. Er is echter aangetoond dat bij tot 50% van de gevaccineerden covid-vaccins tijdelijke immunosuppressie of immuundisregulatie (lymfocytopenie) kunnen veroorzaken die ongeveer een week of mogelijk langer kan aanhouden.

Bovendien is aangetoond dat covid-mRNA-vaccins adaptieve en aangeboren immuunresponsen “herprogrammeren” (dwz beïnvloeden) en, in het bijzonder, de zogenaamde TLR4-route downreguleren, waarvan bekend is dat deze een belangrijke rol speelt bij de immuunrespons op infecties. en kankercellen.”

De auteurs concluderen dus dat het goed mogelijk is dat deze immuunveranderingen onbedoelde gevolgen hebben voor de toestand van de ontvanger van de geninjectie. Inderdaad een kwestie van gezond verstand!

“Dus, als er al ergens een tumor is – bekend of onbekend – of als er een aanleg is voor een bepaald type kanker, kan een dergelijke staat van door vaccin geïnduceerde immuunsuppressie of immuundysregulatie mogelijk binnen enkele weken plotselinge tumorgroei en kanker veroorzaken van vaccinatie. Opgemerkt moet worden dat lymfocytopenie ook vaak werd waargenomen in gevallen van ernstige covid.

Reactivering na vaccinatie van latente virale infecties, waaronder gordelroosvirus, EBV (Epstein-Barr) en hepatitisvirus, is ook waargenomen.

“Vaccin-geïnduceerde tijdelijke immunosuppressie is ook een factor die kan bijdragen aan de post-vaccinatie piek in coronavirusinfecties die in veel landen wordt waargenomen.”

Frequentie van vaccingerelateerde bijwerkingen bij kanker

Er zijn al een paar duizend observaties in officiële rapportage van bijwerkingen en online patiëntengroepen. Er zijn zeker echte toevalligheden of diagnostische vertragingen als gevolg van een vertraagde diagnose die verband houdt met insluiting. Maar we moeten niet voorbijgaan aan de enorme problemen die deze echte mensen in hun dagelijks leven hebben ondervonden, en nog meer de verantwoordelijkheid die kankerartsen nemen door de injectie op te leggen vóór elke behandeling of voortzetting van het protocol. Hun belangrijkste argument: “we hebben het goed gedaan, zonder discussie” lijkt een eens doordacht beroep niet waardig.

In augustus 2021 beschreef Dr. Ryan Cole, een Amerikaanse patholoog, een significante toename van bepaalde soorten kanker (bijv. endometriumkanker, baarmoederkanker) sinds het begin van de massale vaccinatiecampagne. Meer recentelijk hebben Duitse pathologen ook gewezen op het probleem van immuundysregulatie na vaccinatie en plotselinge tumorgroei bij sommige patiënten.

Op de Franse netwerken vallen verschillende getuigenissen samen met het opnieuw verschijnen van vaginale bloedingen bij vrouwen ouder dan 85 jaar, wat leidt tot de diagnose van endometriumkanker en snelle dood… Het spike-eiwit dat door het lichaam na de injectie wordt geproduceerd, wordt vooral aangetrokken door de geslachtsorganen, en dit zou een nieuw bewijs hiervan zijn.

Dr. Nicole Delépine: Kinderarts, oncoloog, voormalig hoofd van de afdeling pediatrische oncologie van het R Poincaré Garches Hospital APHP Frankrijk

Website www.docteurnicoledelepine.fr en ametist.org voor de verdediging van kinderen met kanker

Bron: Global Research 

21 REACTIES

 1. net las ik een recent stuk over deo en alu
  onderaan stond als afsluiting
  “oppassen is dus verstandig”
  waarom zou zo’n afsluiting niet passen bij het prikje

 2. In bellende IC verpleegkundige vertelt vanochtend vroeg in het Radio 1 programma Gaan! dat er vooral gevaccineerde mensen opgenomen worden in zijn ziekenhuis en dat ze veel verhoogde D-dimeerwaarden zien (stolsels/bloedproppen) Journalist werd zenuwachtig.

  https://twitter.com/annstrikje/status/1448218609138946051

  Radiofragment, 1 minuut, wordt afgekapt.

  • Het gaat al veel langer rond dat de vaccins de algehele weerstand zouden verzwakken, inclusief de weerstand tegen kanker.

  • Dat we vrijwel zeker midden in een depopulatie-project zitten gaat het bevattingsvermogen van veel mensen te boven.

   • In Australië ‘moet’ je je laten vaccineren, op straffe van 5.000 Australische dollar:

    Filmpje: https://twitter.com/disclosetv/status/1448316889063624708

    Als dat hier komt wacht ik tot ze gaan handhaven, pak de eerste boete van 5k en gooi de boel plat – pas na handhaving, niet eerder. In de zomer / het najaar van 2023 is het over, volgens de astrologe.

    Het nemen van een dodelijke prik is voor mij geen optie. Ik ben erg benieuwd hoe ver ze willen gaan met hun depopulatie-project.

   • “Het nemen van een dodelijke prik is voor mij geen optie. Ik ben erg benieuwd hoe ver ze willen gaan met hun depopulatie-project.”

    Tot er 500 miljoen over zijn (zie Georgia Guidestones)
    Echter: aangezien deze biljonairs continu ontevreden zijn zal tegen die tijd dat aantal sterk naar beneden geschroefd worden. Zie ook: alle politieke doelen die gehaald werden, moesten daarna weer aangescherpt worden.

   • Heeft die sterrenwichelaarster eerder voorspellingen gedaan die ook uitkwamen?
    Volgens de biljonairs zelf falen ze pas in 2033. Maar dat interesseert ze niet, want het doel is chaos en destructie.
    Overigens wordt het geen mooiere of leukere wereld daarna.

   • We hebben met Het Beest te maken, of een variant. Volgens de bijbel duurt zoiets ca. 1260 / 1290 dagen, dat is ca. 3,5 jaar. Die tijdsspanne komt overeen met wat de astrologe zegt.

   • Wie waren dan de getuigen uit Openbaringen 11:8 en waar lagen ze? De 3,5 jaar komen pas daarna.

 3. Bedenk wel dat het ‘vaccin’ dat doet waar deze voor is ontwikkeld en het alternatieve nieuws volgende staat de werking haaks op wat van farmaceutische zijde wordt gemeld. Officiele zijde zegt o.a., “niet door vaccinatie, maar na vaccinatie” en daarmee is iedere verdere kritische discussie in de kiem gesmoord. En daar mogen de goedgelovigen, de pro experimentele vaxxers het mee doen.

  De wc-eend factcheckers nuanceren en strijken de uitspraken van Gates glad, maar als deepstate puppet Gates verklaart dat vaccins zeer geschikt zijn om de wereldbeolking te verminderen, dan is daarmee m.i. in één zin alles gezegd.

  Wil oprecht en uit het diepst van mijn ziel mensen die het zogenaamde ‘experimentele vaccin’ nemen of hebben genomen dat toewensen, maal het tienvoudige, waar de spuit voor is ontwikkeld.

  • Dan wordt het eenzaam straks.
   Nu valt het nog niemand op, maar wanneer gaan hun alarmbellen rinkelen?
   Het is heel moeilijk te erkennen dat je een fatale fout hebt gemaakt met die “prik”.
   Dus doen velen gewoon net of er niks aan de hand is, terwijl ze vanbinnen in totale paniek zijn.

   • Geen enkele paniek hier. Het wordt straks ook niet eenzaam maar mooi. Er is geen fout gemaakt, het draaiboek is volgens plan uitgerold. The future is bright.

    De alarmbellen gingen bij mij binnen 20 milliseconden af, met het idee ‘hier klopt helemaal niets van’ en ‘ze hebben een plan’. Maar mensen die na 18 maanden nog slapen, goede kans dat ze nooit wakker worden. Een soort zombies.

    Ze worden ziek en gaan dood, en dat komt door ‘nieuwe varianten’, wappies, etc.

 4. Off-topic. Hoe is het mogelijk dat bij een door de overheid beweerde 85% behaalde vaxxinatiegraad van de bevolking Sars-Cov-2 besmettingen weer oplopen en ziekenhuisopnames met SC2 patienten toenemen? Volgens de cijfers van de overheid is nog maar slechts 15% van de NL bevolking niet afgespoten. Dan is het onmogelijk dat besmettingen toenemen in eenzelfde tempo en aantal als vorig jaar herfst, toen er nog niet afgespoten werd.

  NOS NIEUWS • BINNENLAND • 06-01-2021, 09:29
  ‘Mega-operatie’ van start: Nederland begonnen met vaccineren tegen corona

  • Ik schat dat ca. 2/3 gevaccineerd is en 1/3 niet. De druk zal wel gaan toenemen, geen prik, geen geld en zo.

   • Ik denk dat die 15% wel klopt. Kudzu had cijfers waaruit bleek dat het maar iets van 10% was. Maar zelfs bij 0% ongevaccineerd moet er een fictieve groep blijven die de schuld kan krijgen van de vaccinatie doden.

 5. Het feit dat 85 procent die prik ook genomen heeft, is beyond me

  Als je zoiets neemt, wacht je toch eerst tot het officieel een vaccin is, op zijn minst. Je wacht dan toch eerst al die testen af

  Het is alsof je op straat bij iemand drugs koopt en niet weet wat voor drugs het is en wat erin zit en wat het doet, maar ‘het zal wel goed zitten’.

Comments are closed.