De meest recente opnames van Vrijheidradio op Youtube

Luister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

Play

In deze aflevering van Vrijheidradio is muzikant Jan-Mark van Schuppen te gast en  behandelen we het volgende nieuws

Presentatie: Peter, Yoshi, Lukas, Jan-Mark en Johan

38 REACTIES

 1. Blank uitschot, alles wat blank is heeft zichzelf tegenover zwart tot uitschot gedegradeerd onder druk van de globalisten, wat zich voordeed als afgespoten of heel misschien als getestete Prinzessin met mega QR nazi-commu code die geen groen vinkje gaf, blijft Nederland voorliegen en heeft naar alle waarschijnlijkheid vele mensen in haar omgeving besmet.

  https://blauwbloed.eo.nl/artikel/2021/10/beatrix-opent-gerestaureerde-molengang-in-aarlanderveen

  Andere waarheden, wat door de corruote mainstream niet wordt gemeld.
  https://www.frontnieuws.com/israel-de-4e-spanje-de-3e-vaccinatie-maar-dat-heeft-allemaal-geen-zin-meer/

  Na het neo nazi-communistische tijdperk, wie zal door wie dan uit het vliegtuig boven zee worden gedropt? Zijn van die losse gedachtes. Zomaar.

  • ….Beatrix gaat de geschiedenis in met als “het verraad van Aarlanderveen”.

   Dit gaat nog eens sensationeel groot worden. Deze hele QR Ausrottung.

   Misschien moet Bé dit wel doen van haar puppetmasters en wordt ze gechanteerd of ze is gewoon chicken?

 2. Ik mis de discussie en over zwarte piet dit jaar. Het is een al Oktober !
  Gaat Sinterklaas zich sterk maken voor rascime of voor diversiteit?

  • In gekkenhuis Amsterdam is er altijd wat te doen rondom Sinterklaas. https://www.at5.nl/zoek/sinterklaas

   Het valt meer op dat de ‘usual suspects’ stil zijn. Kwasi de huisjesmelker, Kwinsie halvegario, Sunnie de subsidiespons en de andere koekebakkers uit dit segment. Zouden ze het te druk hebben met zakkenvullen bij de negeromroep waar je ook niet veel meer over hoort?

   En als er niets meer te doen is rondom Sinterklaas, dan heb je altijd nog deze aflevering uit den ouden doosch bekijken: https://youtu.be/gmEioot9u7M

   • Huisjesmelker mocht je hier toch niet zeggen.

    Je moet zeggen : edele ondernemer, die ons graag wilt helpen

    1600 per maand betalen, aan een miljardair? Ik doe niets liever. Het liefst maak ik er 1800 van, als het even kan. Of 1900.

   • @nayakosadashi2020

    Van mij mag je het zeggen. Als het loopt als een huisjesmelker, kwaakt als een huisjesmelker, er uit ziet als een huisjesmelker, dan is het een huisjesmelker.

    Volgende begrip dat ik herintroduceer: speculant. Speculanten zoals vroeger, types als Jacobse & Van Es maar namen hadden als Bakker en Caransa. Die panden lieten verkrotten en parasiteerden op de situatie. Ik kende lui die panden van hen hadden gekraakt.

    Nu worden dit soort types “investeerders” genoemd. Nee, het blijven voor mij *speculanten*. Lege panden kraken is niet libertarisch verantwoord. Maar op straat zwerven met je gezin terwijl de panden leeg staan weg te rotten is ook niet verantwoord. Moreel dillemma…

   • Lege panden kraken is niet libertarisch verantwoord

    Nou en….

    Voor mij is het geen moreel dilemma

    Ik wil een pand kraken dat leeg staat? Dan kraak ik een pand dat leeg staat. Er zijn geen begrenzingen.

    We zijn veroordeeld tot vrijheid.

    Maar we moeten wel altijd honderd procent de consequenties van onze daden erkennen

    Een malafide speculant loopt wat geld mis. Dat is dan erg? Iemand die 45 miljoen op de bank heeft staan en panden laat verkrotten (misbruik maakte van de verneukte woningmarkt situatie), die is zielig? Waarom? Omdat Ayan Rand dat zei. Ohh, Ayan Rand zei dat? Dan is het natuurlijk waar.

    Als libertariers niet willen dat er gekraakt word, moeten ze iets aan de huizenmarkt problematiek doen. Doen ze dat niet, dan zal er gekraakt worden (zo hier en daar, af en toe)

    De reden dat ik niet kraak

    punt 1 ik mag krakers niet en je kraakt met krakers. Ik mag krakers niet en hun ‘scene’ en hun zogenaamde ‘muziek cultuur’ en al die onzin eromheen.

    punt 2 die speculanten zijn levensgevaarlijk, soms. Er zit penoze tussen. Straks kraak je iets dat van de onderwereld is.

   • “Ik wil een pand kraken dat leeg staat? Dan kraak ik een pand dat leeg staat. Er zijn geen begrenzingen.”

    En ja hoor, je kon er op wachten. Na ellenlange leuterverhalen blijkt de linkse anarchist gewoon een ordinaire crimineel te zijn die eigendom van anderen steelt en/of misbruikt. en daar vanzelfsprekend geen bewijs voor nodig heeft. Ik stel voor dat we zijn nieren nemen en wat er verder te verkopen valt van hem.

   • Kan jij lezen, Youp ?

    Ik zeg volgens mij, dat ik niet kraak. Had je dat gelezen…..

    Ga jij mijn nieren halen? Succes daarmee, vriend. Ik kan mijzelf verdedigen.

    Wat is crimineel en wat niet? Als staten en/of grote bedrijven en/of speculanten geweld gebruiken tegen mensen is het ‘niet crimineel’. Als individuen geweld gebruiken, is het wel crimineel

    Je denkt vrij verkrampt. Je denkt alleen maar in termen van ‘dit mag’, of ‘dit mag niet’.

    Je denkt niet zelf na. Als iets in ‘de wet’ staat, is het voor jou meteen heilig. Beetje de schapen mentaliteit

   • Als dan in ‘de wet’ staat ‘roken mag niet’, dan doet Youp het meteen niet.

    Kraken mag niet. Dus dan doe ik het niet.

    Je moet mondkapjes dragen, dus dan draag ik een mondkapje

    Je mag geen zwarte markt goederen verkopen, dus dan verkoop ik geen zwarte markt goederen

    Zelf denken, ken je dat? Het hebben van een eigen morele kompas en het maken van eigen afwegingen

    Fuck je NAP. Ik ben niet non agressief

    Als ik agressief wil zijn (lees, als) dan ben ik agressief

    Jouw principes zijn niet mijn principes

    Ik leef mijn leven zoals ik dat wil, ik bemoei mij toch ook niet met een ander

    – André Hazes.

   • “Fuck je NAP. Ik ben niet non agressief”

    Dan vrees ik toch dat je op dit forum niets te zoeken hebt.

   • En dan begin je weer met je rare ‘nier verkoop’ fantasie

   • Beste Youp

    Je zeurt over me oeverloze gelul

    Maar je snapt nog steeds niet wat ik bedoel. En ik heb geen zin om het uit te leggen

    Ik ben absoluut geen agressief persoon, al kan ik mijzelf wel verdedigen.

    Ik gebruik nooit geweld, ik zou nooit geweld innitieren

    Maar ik ga niet uit van een soort van heilig ‘principe’ dat dan boven mij zou staan. Het NAP is een spook. Ik ga niet uitleggen wat ik daarmee bedoel, ooit ga je er misschien achter komen, wat ‘wij’ individualisten daarmee bedoelen.

    Ik hang het NAP niet aan. En toch ben ik waarschijnlijk vredelievender dan vele libertariers en/of AK’s

    Kijk maar hoe jij nu weer begint met je dreigement over het verwijderen van mijn lever. Alsof dat geen agressie is. Verbale agressie?

    Je geeft er btw alleen maar mee aan, dat je een perverse geest hebt. Jij staat voor lul ermee, ik niet

    Ik heb niets te zoeken op dit forum. Daar ga jij niet over. Daar gaan de eigenaren van dit forum over. Zodra zij mij vragen of ik weg wil blijven, blijf ik uiteraard weg…

    Maar er zijn ook mensen die het wel kunnen waarderen, dat ik af en toe tegen de haren in strijk. Het houdt de boel scherp. Je wilt niet dat je forum een echo kamer is.

    Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken. Als je nog weer over ‘levers verwijderen’ begint, reageer ik liever niet meer op je. Je komt op mij een beetje over als Hannibal the cannibal, met je verziekte verhalen

    fijne avond

  • Zeurpiet

   Ik mis het serieus, die ‘de zwarte piet discussie’. Ik vind het altijd grappig, als ze weer lekker gaan rellen etc. Sensatiemomentjes. Sensatie opnames, voor pownews.

   Zwarte piet discussie is een luxe. Een speeltje voor een verwend volk

   Donkere mensen die ik gesproken heb, die in precaire posities zitten, geven niets om zwarte piet. De zwarte piet discussie is voor rijke mensen. Een grachtengordel hobby. Massa virtue signalling. Samen deugen.

   Quincy, waar ben je? Quincy, je moet nu al beginnen met je protesten ! Ik ben teleurgesteld in hem.

  • Als jij denkt dat je aan het eigendom van anderen kunt zitten omdat je het NAP niet respecteert, dan kunnen anderen ook aan jouw eigendom zitten.

   Verder speel je het weer klaar om jezelf tegen te spreken in zo ongeveer dezelfde zin.
   “Als ik agressief wil zijn (lees, als) dan ben ik agressief”
   “Ik leef mijn leven zoals ik dat wil, ik bemoei mij toch ook niet met een ander”
   Dat doe je dan wel. Je met een ander bemoeien.

   Je bent een luldebehanger. Verder maar niet te veel aandacht aan besteden.

   • Je bent een luldebehanger. Verder maar niet te veel aandacht aan besteden.

    Wat je hier toch weer deed. Terwijl ik je al zo’n zeventien keer gevraagd heb, of je niet meer op mij reageert

    Misschien kom ik binnenkort met een stukje over wat in mijn perceptie vrijheid is. Danz al je het beter snappen (misschien)

    Ik leef mijn leven zoals ik dat wil,

    DWZ. Ik doe precies alleen maar wat ik wil, los van wat andere daarvan vinden.

    Ik ben niet agressief. Maar ik sluit de agressie niet uit. Omdat ik in mijn leven létterlijk niets uit sluit. Omdat we als mensen dus vrij zijn. Vrij om te doen wat we willen.

    Ik kán een pand kraken. Maar áls ik dat doe, moet ik wel zelf met de gevolgen daarvan leven. Als de huisbaas dan een knokploeg inhuurt die mij de tering in slaat, moet ik daar niet vanop kijken. Ik heb zelf de keuze gemaakt om te kraken. En ik wist dat zoiets de consequentie kon zijn

    Dit is mijn favoriete filosoof

    https://www.youtube.com/watch?v=3bQsZxDQgzU

 3. Hoe kon je contact opnemen met Mark–Jan van Schuppen? Is me niet helemaal duidelijk.
  Zocht hij vocalisten? Het geluid was weg dus hebt allemaal niet meegekregen. 😉

  • @Niko

   Andersom en uiteindelijk ook fair, om wie de bal kaatst: dat dergelijk vrijzinnig volk vooral dat krijgt, of meer zelfs, waar de testspuit voor is ontwikkeld. We zullen zien wie uiteindelijk deze waanzin overleeft. De testspuit is onomkeerbaar.

   • Inderdaad. En dan komen de ‘booster shots’ er aan. Plus de rest. Vanmorgen las ik een pleidooi voor een “griepprik voor iedereen” en welke prik komt daarna? HPV, hepatitis, zweetvoeten? Zo zitten wij in een nieuwe aflevering van “The Twilight Zone” (wie kent het nog?).

   • De situatie waar we in gerommeld zijn heeft een aantal heilige huisjes opgebrand..laat dat zo blijven. Mijn wantrouwen zit zo hoog dat ik mijn eigen spiegelbeeld niet meer vertrouw.! Ik wil niks meer met die beschaving te maken hebben en ga statenloos door ’t leven..ik spuug op de zelf benoemde meesters. Met uitzondering van Rembrand… dat was een schilder dus geen dokter, politie(kus) en of (dom)burger. ..realist.

   • Mij valt tegen hoe allerlei alternatieve, rebelse, en vooral “nuchtere” types snel in de houding zijn gesprongen toen de politiek het eiste. Types die zich graag ‘activist’ of ‘alternatief’ noemen. Maar nu Hugo de Clown als de grote leider zien, die hen door de corona hel heenleidt. Ze gingen meteen aan de spuit toen het mocht.

    Nu lopen ze met hun QR code te zwaaien. En peinsen er niet over om te weigeren om de QR te gebruiken. “Ik wil ook naar de bioscoop gaan”. Straks ook in de supermarkt? “Ja ik moet boodschappen kunnen doen”. Met sommige vrienden heb je geen vijanden nodig.

    Over “nuchter” gesproken, waar is de spreekwoordelijke “Hollandse Nuchterheid” gebleven? Eén virusje en weg was het. In Scandinavië hebben ze hun hoofd toch veel koeler weten te houden, ook al waren de maatregelen niet ideaal daar.

   • Over die QR

    Als ik niet de bioscoop in kom en niet de supermarkt, interreseert me dat niet eens zo. Dan laat ik eten thuis brengen

    Zodra ze die QR ook op mijn werk willen, wordt het een probleem

    Daar moet ik nog iets op verzinnen

   • nayakosadashi2020 Ik zou maar opschieten want in het kindercircus word die qr shizzel al snel verplicht…misschien kun je een dansje doen, dan is alles weer ok! Of nee..vertellen over ak…dat zal ze leren!

 4. Het begon met de introductie van het rookverbod in de horeca en magallang duidelijk zijn dat een WEF agenda geen jaar jong is, maar een behoorlijke baard heeft. Geen small window of opportunity, maar een al veel langer spelend en kunstmatig geschapen tijdframe, geen toevallig fabelvirus, geen toevallige economische hauses of crashes. Strak geregiseerd voor de toekomst, een toekomst die niet iedereen zal meemaken.
  …..”Not everyone is coming to the future
  Not everyone is learning from the past
  Not everyone can come into the future
  Not everyone that’s here is gonna last, gonna last”…

  Het wordt steeds meer zichtbaar hoe een WEF agenda 2030, QR CO2 social credit systeem eruitziet en o.a. het leven niet met, maar voor en dienstbaar of zelfs ondergeschikt zal worden aan het dieren.

  Het begint met huisdieren, wat iets beter bekt, maar zal breed worden uitgewerkt.
  https://www.spanjevandaag.com/10/10/2021/nieuwe-controversiele-dierenwelzijnswet-in-de-maak-in-spanje/

  Voor wie het afspuiten en andere ellende heeft overleeft, zal verder de globalistische agenda hebben te volgen met voor iedereen grote veranderingen, deze zal echt niet alleen stoppen met een verbod op het houden van dieren zoals de voorouders duizenden jaren dat hebben gedaan.

  Verbod op vlees en alleen nog eten wat de staatspot schaft aan o.a. genetisch gemodificeerde groenvoer met een heineken 0.0 pis en een CO2 neutraal kruipend leven, met basiscreditpunten en een beperkt aantal CO2 credits te spenderen, slechts voor brave gekken, de meelopers en slaafse onderdanen.

 5. Het mafioso farmaceutische verdienmodel kent geen grenzen, met garanties tot aan de deur en nul aansprakelijkheid voor de farma maffia….De wetenschap modificeert iedereen helemaal de moeder tot in het hiernamaal, voorbij het universum tot aan de goden, Jahwe en Allah….👍🏻 Geweldig, nu tenminste 85 procent van de aangeklede achterlijke, labiele offerschapen burgers is geïnjecteerd zullen de ziekenhuizen volledig leeglopen en op de IC’s de rust terugkeren. Want waarom anders als labratjes een experimentele goddelijk heerlijke injectie genomen? Een injectie met dikke en vette WTF!! 90 procent bescherming, is superrrrr…., en zo doende hoeft niemand niks nooit meer ziek te worden. De wereldbevolking is gered en gaan we dankzij de zorgzame en liefhebbende cabal richting 10 miljard vrije wereldburgers. Want, de cabal, de overheid, de d66 rechters, de maffia farma hebben het beste met ons voor, 100 procent en dat zeker en vast, met hand op de bijbel, als tweedehands autoverkopers op louche achteraf-industrieterreintjes, ze doen het voor uw gezondheid en toekomst….ECHT WAAR!!

  https://www.tnnonline.nl/moderna-gestart-met-uittesten-nieuw-mrna-griepvaccin-op-proefpersonen/

  https://ibb.co/gtjTc8G

 6. @Peter

  De met hormonaalverstorende weekmakers, fluoride, or whatever gedrogeerde, mak en bang gemaakte, onderdanige en slaafse, de 85 procent afgespoten verNederlanders vreten de virusreligie als honingzoete koek en de satansgifspuit is als de heilige graal voor ze. De farmaceuten zijn GOD!!!

  Diep door de knieën gaat dit 85% volk, en als de tiraniserende poliziek en afgeschreven veeartsen experts zouden beweren dat het fabelvirus van onderen eruit komt en daarom de boel dichtgenaaid moet worden, anders kom je de McDonald’s en kroeg niet meer in, dan zullen ze daar braaf gehoor aan geven en nog braver zich dicht laten naaien, als het moet zelfs met een stompe naald. Het 85% volk is rijp voor de sloop en de kist. De enige keer dat verNederlanders in de gevechtshouding gaan en vuur zullen voelen in hun lijf is als de kist in de oven is.

  …”The most common “movement” observed in the heating of a corpse is a contraction of the arm muscles at around 670 °C. This contraction creates a pose similar to a boxer protecting their chest and occurs at the lower cremation temperatures observed in a pyre and sometimes as a body cools….”

  Het 85% brave schaapjesvolk zijn uiteindelijk schuld aan de totale Untergang! Het zichzelf offerende lam en meest stupide volk ooit. Geen dier, geen levend wezen in de gehele universum te vinden wat zo, zonder enige kritische nood of wanklank, onderdanig, mak, braaf en vrijwillig en zelfs feestelijk en met applaus het hoofd op het offer/hakblok legt. 85% In Nederland is werkelijk compleet en zuiver gek geworden.

 7. Pikte de volgende niet te verifiëren reactie op:

  Een medewerker bij Moderna die werkt in hun vaccinatieproductiecentrum…
  Ze zegt dat ze allemaal enorme bedragen krijgen betaald om hun mond te houden over wat er in het vaccin zit en wat het met de gevaccineerde persoon moet doen. Ze had het over miljoenen USD die ze elk krijgen + het moeten ondertekenen van vertrouwelijkheidsovereenkomsten en meer juridische overeenkomsten. Dus niemand zal er ooit over praten. Kortom: als je eenmaal de prik hebt genomen, verspreidt zich binnen enkele minuten een “plastic-achtige”, synthetische, microscopische structuur door het lichaam en dringt de haarvaten binnen. Het hecht zich aan de meest kwetsbare en verzwakte inwendige organen in je lichaam. Daar straalt het vervolgens het orgaan en het hele lichaam uit, 24/7. Totdat het flink beschadigd raakt. Als gevolg hiervan krijgen sommige mensen met hartproblemen miocarditidis of een hartaanval. Anderen zullen lijden aan goedaardige eierstokproblemen, of krijgen eierstokkanker, of longkanker, nier- en prostaatproblemen. Ze zei tegen ons dat de introductie van deze structuur OPZETTELIJK is. Geen ontwerpfout, geen ongeluk, maar het is gedaan met het exacte doel om je uit te stralen, vergelijkbaar met plutonium, maar langzamer en onmogelijk te detecteren. Dit verklaart waarom Geiger EMF-apparaten hogere stralingsniveaus oppikken bij gevaxxede mensen in vergelijking met mensen die niet zijn gevaccineerd. Dit verklaart ook waarom het in de buurt zijn van gevaxxeerde mensen of het hebben van intiem contact met hen je op het niveau van het EM-veld beïnvloedt en je ziek wordt, of je bloedt of migraine hebt en “stralingsachtige” symptomen hebt die we “uitscheiden” noemen. Vrijwel het PERFECTE biowapen. Hetzelfde geldt voor ALLE andere MRNA-vaccins, zei ze.

Comments are closed.