De meest recente opnames van Vrijheidradio op YoutubeLuister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen wij het volgende nieuws:

 1. Bank of England vreest dat cryptomunten nieuwe crisis kunnen veroorzaken
 2. Bank of England waarschuwt dat het ‘zal moeten ingrijpen’ om de inflatie te beteugelen
 3. Fed-voorzitter Powell heeft dagen voor de dip van oktober 2020 miljoenen aandelen verkocht
 4. Er is gestemd in de Tweede Kamer over een sociaal kredietsysteem en dit is de uitslag
 5. Je dagelijkse kopje koffie wordt duurder en minder lekker
 6. Dat wordt betalen, Sinterklaas: ‘Speelgoed 75 procent duurder’
 7. ‘Amerika heeft hogere, langer aanhoudende inflatie nodig’
 8. Zakcentje door honden uit te laten: moet de Belastingdienst dat weten?
 9. Ruim 1000 kinderen van ouders toeslagenaffaire uit huis geplaatst
 10. Airbnb raakt driekwart van zijn adressen kwijt in Amsterdamse strijd tegen overtoerisme
 11. Burgemeester Wienen: klimaatverandering reden voor verdwijnen parkeerplaatsen
 12. Hout als alternatief voor duur gas: ‘Het is bizar, extreem druk gewoon’
 13. Goed gedaan Greta: energiecrisis om koolstofemissies naar alle tijden te sturen
 14. Vrijwel geen enkele veehouder heeft nog vertrouwen in de overheid
 15. Rechtbank: Ontslag agente die pers informeerde over seksuele intimidatie ‘volkomen terecht’
 16. Bijna 50% van politie Chicago op onbetaald verlof voor negeren mandaat burgemeester
 17. Coronapas op de werkvloer nodig om te groot ziekteverzuim te voorkomen, zegt gezondheidseconoom
 18. OSHA verplichtte eerst werkgevers om vaccinletsels als werk gerelateerd te melden maar nu mag het onder het tapijt
 19. Sterfgevallen door overdosis in NY stijgen met 36% sinds verteld is niet in te grijpen
 20. ‘New York City of the Walking Dead:’ Junkies overal in Midtown
 21. Southwest laat plan vallen om niet-gevaccineerd personeel vanaf december onbetaald verlof te geven
 22. CEO van Delta Air Lines zal ‘verdeeldheid’ vaccinmandaat niet afdwingen
Presentatie: Peter, Yoshi, Jan-Mark en Johan

12 REACTIES

 1. De tweedegaskamer stoomt door met het prophylaktisch gifgasafspuiten van het menselijke ongedierte, hoopvol worden ze ondersteund door oplopende neppositieve pcr-roundupresultaten en stomen ze onverminderd hoopvol door op de Titanic 2.0…En het angstgehypnotiseerde hoerevolk gaat als antwoord daarop, speciaal voor hun Haagse pooiers overweldigend, al feestend en applaudisserend de komende tijd door met het accepteren van de levensreddende gifgaSSpuit! Heil Corona!

  Voor wie gelooft in fabelvirussen een opmerkelijk stukje krantenartikel uit 1989…..
  https://ibb.co/kgYM1zJ

  Een verzoek…..
  https://ibb.co/Rprj4mb

  En wat als ziekenhuuzen eindelijk nepzieken gaat weren….
  https://ibb.co/WH3QT1P

  • Mijn idee, in 1989 werden mens en andere dierlijke wezens ook al opzettelijk vergiftigd met whatever it takes. Virussen mij bips, gif!! Virus = gif.

 2. De WEF psycho’s en hun Haagse GaSSkamer acteurs willen kort gesteld met hun blitzkrieg het volgende voor hun nog in leven gehouden bruikbare slaven het volgende bereiken: “you own nothing and will be happy” Duidelijk, voor iedereen geldt, geen nagel meer om de reet te krabben, maar heel gelukkig kijkend uit de dwaze dopogen. Prachtig, simpeler kunnen ze het niet maken. Het moet dan maar. En dat geldt vooral voor het chantabel gemaakte pedolandje NL, met hun makke aangeklede schaapjes, want vechtend en knokkend hier nog uitkomen gaat met zulks labiel, slap en gedwee afgespoten klutvolk echt niet meer lukken.

  Dan vraag ik mij alleen nog wel af waarom het slaafse hoerenvolk zich zo diep graag nog laat uitwonen door hun staatspooiers en iedere dag weer mak en vol overgave vreselijk hun best doet en voor dag en dauw uit hun warme nestjes komen en in onverwarmde huisjes snel nog wat naar binnen werken, om vervolgens 24/7 krom te kunnen liggen voor de meesteroplichters van de staat in de hoop ooit iets te mogen bezitten. De box 3 bakstenen en hun gecontroleerde levens zullen nooit meer waard zijn dan voor wat een WEF slaaf waard is en wat het WEF ervoor geeft: NIETS, 0,0 NIKS volgens de 1 wereldregering WEF psychopaten en de eerste ongekozen wereldpresident Klaus Schwab kan iedere burger uiteindelijk de harte rotting krijgen. Kleine jongens, meisjes en het personen blijven klein, en grote en vermogende jongens, meisjes en het worden met de grond gelijke klein gemaakt.

  Waarom dan toch proberen iedere dag weer iets te te verzamelen, te bereiken wat niet meer is te bereiken, waarom nog leven als een braaf en gehoorzame slaaf, waarom uberhaupt nog je nest uitkomen en krom liggen om vervolgens niets meer te bezitten? Wat een zielig hoopje mens is de mens om telkens weer iedere dag je diep te laten nemen met de boodschap dat je uiteindelijk niets meer zult bezitten en als je geluk hebt je huis met vreemden moet delen, wormen vreet en je eigen urine zuipt en gechipt als achterlijke gek gelukkig zult zijn….Echt, werkelijk?? LOL, de dood mogen ze over me laten komen en anders doe ik het zelf wel, lekker weg van deze tijdelijke aardse rotting en waanzin, maar het perspectief van iets bereiken zou toch ieder weldenkende gek doen besluiten geen vinger meer krom te maken.

  De rotting mogen ze en uiteindelijk zullen ze groot en klein, uiteindelijk allemaal krijgen en prachtige bijkomstigheidje, het tijdelijk geldt voor iedereen, ook de ‘hoogplaatste’ oude lijken en kadavers die menen anderen ongestraft hun levens te kunnen verzuren en te vernietigen. Er is nog nooit een psycho geweest die aards onsterfelijk was en dat prachtige gegeven zal ook nooit veranderen, zeker voor de huidige niet. Branden, voor eeuwig zullen ze eerder, ooit, in de hel, als zoiets bestaat. Leuke gedachte waar niemand iets aan heeft.

  Blind, goedgelovig en hooghartig geestelijk beperkt je blijven krom werken, voor niets, is gelukkig tegenwoordig heulemoal met de gifgaSSpuit, zalig tijdelijk kort.

  Simpel, maar wel leuk Talking Head(shot)
  https://m.youtube.com/watch?v=5IsSpAOD6K8

 3. …..maar het perspectief van nietsbereiken zou toch ieder weldenkende gek doen besluiten geen vinger meer krom te maken…

  • Wijze raad van lang geleden. Hoe laag zou NL scoren op deze schaal? Het zit hier al redelijk dicht tegen depotisme aan, ook al noemen zij zich ‘democraten’. En dat is waar de video de plank mis slaat. De tegenhanger van ‘depotisme’ zou ‘democratie’ zijn. Maar dat zie ik ook als ‘depotisme’, van de toevallige meerderheid. Ze hadden het beter ‘onafhankelijkheid’ kunnen noemen.

 4. Volgende dame zegt het politieknetjes, ik zou het niet meer kunnen, heb daarvoor net even genoeg vuur in mijn pens en lijf binnengehouden, dat niet meer willen, dat nog langer buigen, kruipen, rekeninghoudenmet, slijmen en zeker niet meer met de verrot-tot-op-het-bot types, de zakkenvullers en lijken makers per vaxx.

  https://twitter.com/MarcVegt/status/1451984301063610374?s=20

  De guldenmiddenweg, nu nog een middelvinger, maar voor hoelang nog?
  https://twitter.com/BartVeeken/status/1451974649185714184?s=20

Comments are closed.