89 REACTIES

  • @Niko

   Twijfel maar niet, dit is echt, er zal geen andere keus meer zijn en dit satanische en sektarische neo centrale bancaire systeem zal wereldwijd geen opning laten. Je gaat er in mee of je gaat kapot. Je zult ongeveer, schat ik zo, als slaaf kunnen dienen tot een jaar of 50/60, daarna is het einde oefening en meer van dat zaken. De geestelijk sterken, de dwarsdenkers, de complotdenkers en ‘wappies’ zullen als eerste opgeruimd worden en wat blijft is een stuurbare en meest makke slaaf ooit zijn intrede doen.

   Dank voor het delen van deze link. En wat voor mij allang duidelijk was, maar nog te naief en te soft gedacht, het komt nog erger dan de (bijbelse) profetieën en erger dan mensen voor waar willen aannemen.

   • “De geestelijk sterken, de dwarsdenkers, de complotdenkers en ‘wappies’ zullen als eerste opgeruimd worden”

    Daar ben ik nog niet zo zeker van. Ik krijg sowieso de indruk dat steeds meer mensen de agenda beginnen te zien en ook daadwerkelijk geloven dat deze wordt uitgevoerd. Bovendien, ofschoon de globalisten onvoorstelbaar machtig zijn, ze hebben niet alles onder controle. De Scandinavische landen doen niet meer mee met het Covid spelletje en El Salvador voert de bitcoin in als geldig betaalmiddel, met een hele serie andere landen die het gebeuren op de voet volgen omdat ze daar ook in geïnteresseerd zijn. In Australië is inmiddels een kleine burgeroorlog aan de gang. Wat zal er gebeuren als ze naar fase 2 gaan, bv supply chain verstoringen omdat bedrijven onvoldoende werknemers hebben daar velen zich niet hebben willen laten injecteren met experimentele gentherapie.

    Het giganteske machtsmisbruik wat op dit moment plaatsvindt is een uitgelezen mogelijkheid om de staatsmacht rigoreus aan banden te leggen, zo niet uit te schakelen. Vrij naar Klaus Schwab: a small but narrow opportunity.

   • “De geestelijk sterken, de dwarsdenkers, de complotdenkers en ‘wappies’ zullen als eerste opgeruimd worden”

    Niet als eerste, zie de getuigenissen van overgelopen KGB’ers. De meelopers gaan er als eerste aan, die kunnen nog van gedachten veranderen.

   • @godsdienstwaanzinnige

    Zoiets denk ik ook.
    Volgens Yuri Bezmenov, als je die bedoelt, zijn het de useful idiots die er als eerste aangaan. Zij die meewerken aan de uitvoering. Ik denk dan aan de media bv. Ze weten te veel.

    Verder blijft onzekerheid bestaan, tot de volgende griepgolf, wat er gaat gebeuren met de gevaccineerden en hun mogelijk verzwakte immuunsysteem. Misschien is het ‘opruimen’ al begonnen. Ofschoon dat tegelijkertijd wat vreemd aandoet omdat de meest ongehoorzame, eigenzinnige types overblijven.

   • @Youp

    Ben niet bevangen door enige vorm van religie en bestrijd niet wat je denkt, want wat weet ik uiteindelijk als idioot die wat aan spoorzoeken doet. Maar heb ooit een bijbelse tekst in Jip en Janneke taal gelezen dat de machtige psychopaten in de wereld, die zich nu lijken te openbaren, niet zullen stoppen en ook niet terug zullen deinzen of opgeven om de door hen bedachte en voor hen gewenste hel op aarde te scheppen en net zolang doorgaan totdat er geen spaan van de mensheid meer heel is.

    Vond dat, ong. tien jaar geleden gelezen te hebben, niet zo heel vreemd, maar had de gedachte dat zoiets pas over 50 of 100 jaar of nog langer zich zou kunnen voordoen en gelijkmatig zich zou openbaren. Als dit wat we nu meemaken “het” is, dan gaat het sneller en zelfs dood-simpeler dan gedacht. Het verzet is minimaal en acceptatie maximaal en het lijkt eerder te gaan over een feestje dan iets dramatisch en verschrikkelijks groots.

    Mijn gedachte blijft dat we deze grootste omwenteling in de geschiedenis ooit, deze zonder schaamte geopenbaarde, hondsbrutale recht in onze smoel psycho- en geweldsoorlog tegen de wereldwijde mensheid, niet gaan winnen. We zouden wel kunnen, gezamenlijk en zelfs ook nog heel simpel, maar kijk om mij heen en zie hoeveel geistig behinderten in mijn omgeving alleen al met applaus en vreugde zich hebben laten afspuiten en daarbij onderdanig en braaf de regels, befehlen und ordnung muss sein QRank en krediet app accepteren van de onderdrukker en daarbij zelfs met neerbuigende, arrogante en gore hoogmoed laten zien hoe braaf ze wel niet de regels volgen en ik als Gesetzlose, als dwarsdenker , de grote vijand ben. Dan hebben we, denk ik, reeds verloren.

    Maar laat ik het feestje niet bederven, misschien is er nog hoop, zonder uitgestelde teleurstelling.

   • @en zo is het
    Als we aannemen dat er zo’n 5% wakkere gesetzlosen zijn, dan is dat een flinke groep mensen. Waarschijnlijk zullen we wel moeten vluchten elders heen. Maar dat hoeft helemaal niet zo erg te zijn. Hoeveel mensen kijken er naar Jensen.nl? Dat kon wel eens naar een miljoen gaan. Dat is iets meer dan 5% van 18 miljoen.

   • “Indien dat V/K op mij slaat dan graag onderbouwen of excuses aanbieden?
    Disclaimer: ik ben Christen.”

    Dat zegt niets. De meeste mensen, zelfs tot in de regering, zullen dat zeggen. Echter, uw constante veroordelingen en “minachting voor ongevaccineerden” spreken boekdelen. U tolereert Christenen tot ze u te principieel zijn, dan worden het “godsdienstwaanzinnigen”. Wat een geenstijl term is om Christenen te demoniseren. Overigens, u bent zelf een “godsdienstwaanzinnige” in de ogen van het geenstijl publiek: 1 U zegt Christen te zijn 2 U wenst geen vaccinatie. Dat is genoeg voor hen. Ziet u hoe dat werkt? Uw woede en haat is niet Christelijk. Ik zou u op het hart drukken een stuk lager van uw toren te blazen en berouw te tonen tegenover de Heer, en excuses te maken aan b.v. de Batavier voor uw veroordeling van zijn alias.

   • “Volgens Yuri Bezmenov, als je die bedoelt, zijn het de useful idiots die er als eerste aangaan. Zij die meewerken aan de uitvoering. Ik denk dan aan de media bv. Ze weten te veel.”

    Die naam zocht ik, dank je. Je hebt gelijk, de media en mensen die nu enthousiast meewerken aan de WEF agenda weten te veel. Stalin liet ook het eerst zijn meest enthousiaste volgelingen het eerst wegwerken.

   • Goedemorgen godsdienstwaanzinnige.

    Uw naam verraadt u: U is een intolerante en meedogenloze katholieke extremist; de katholieke hard core, zeg maar. De moslimbroederschap van het katholicisme. De exorcist van het Vaticaan.

    U heeft gewoon moeite met lezen en verwerken van informatie. Alles wat u beweert heeft u verzonnen. Dus uw conclusie dat ik Christenen haat is op niets gebaseerd; nada, niente, nothing, zero, nichts, noppes, rien (u vergat deze beschuldiging er boven bij te vermelden hi hi).

    Het is verklaarbaar. Het is projectie. U beschrijft uw nick en projecteert dat vervolgens op mij. Daarom beschouw ik uw beschuldiging dan ook als vals. Sterker nog, alles wat je zegt ben je zelf!

    Nu u zoveel over uzelf heeft verteld zal ik deze ontboezemingen retourneren. Ik ben namelijk ontzettend veelzijdig en op meerdere plaatsen inzetbaar:
    o Spiritueel: I AM THAT (Om So Hum);
    o Religieus: ik ben een zoon van God;
    o Werelds: I am the doctor, you want a higher authority ? There isn’t one it stops with.

    Ik weet het; ik ben arrogant en zelfingenomen, maar ook onderhoudend en … door God gezonden om u deze morgen een paar corrigerende kletsen om uw oren te geven en u als het ware te resetten, op deze Godverlaten zaterdag in de herfst van 2021.

    Gevoelens en catharsis mijn beste, dat is alles wat er is. Daarom beschouw ik uw ontboezemingen dan ook als een on-line biecht: 5 weesgegroetjes, 10 onzevaders en 15 maal Voight-Kampff is lief.

    En wat de geïndoctrineerde en geïnjecteerde populatie van GeenStijl betreft: bidden voor die hap. Ze hebben het hard nodig met die injectie van spike-proteïnen en fijnmetaal. Over die VanRossem hoeft u zich geen zorgen te maken, die kan altijd aan de slag bij de Telegraaf, als persvoorlichter op een of ander ministerie of als chauffeur bij het politieke partijkartel.

    En wat u betreft: stroop uw mouw op en ga vandaag ergens in Nederland in de rij staan voor uw derde of vierde injectie. U kunt dit natuurlijk ook even over het weekend heen tillen. En doe dan gelijk even de hartelijke groeten aan de regering, de volksvertegenwoordiging en de Paus.

    O ja, en excuses aan die andere dolende katholiek; uw vriend de laatste Batavier.

    Wat een bende. Lord have mercy.

   • Een godsdienstwaanzinnige.

    Het onderwerp:

    Die GeenStijl populatie bestaat vast uit een heleboel lieven mensen. Echter, hun private situatie gaat mij niet aan en is ook niet het onderwerp. Het onderwerp is het verloren grondrecht van vrijheid in de Nederlandse samenleving. Hieraan hebben de geïnjecteerden actief en/of passief aan bijgedragen. Dus, mijn existentiële vrijheid en lichamelijke integriteit worden bedreigd. Dit is een leven of dood situatie. Hiertegen verdedig ik me. Het adagium is dan ook: Destroy what destroys you. Heb ik niet verzonnen, daarmee komt onze regering aan, namens de politiek kartelpartijen in het parlement. Dat u het even weet en niet het overzicht verliest.

   • Uw woede toont zich wederom, en iedereen kan nu zien dat u geen goeds in de zin heeft en niet te vertrouwen bent.

    “Uw naam verraadt u: U is een intolerante en meedogenloze katholieke extremist;”

    U hebt zelf mijn naam verzonnen als zijnde veroordeling. Ik ben niet katholiek, en de rest komt ook uit uw duim.

    “Ik weet het; ik ben arrogant en zelfingenomen, maar ook onderhoudend en … door God gezonden ”

    … maar ondertussen maakt u de mensen hier voor ‘godsdienstwaanzinnigen’ uit. U bent hooguit door uw moeder gezonden.

    “Dus uw conclusie dat ik Christenen haat is op niets gebaseerd;”
    Sterker nog, U haat alle mensen, dat is de aard van uw woede. U tolereert ze zolang ze het met u eens zijn of doen wat u wil. (zie ook: uw berichten naar Marnix, tot hij iets zei waar u het niet met hem eens was en terstond tegen hem keerde)
    Hoe kan u zichzelf een Christen noemen, terwijl u niet van alle mensen houd?

  • Hi hi, Een Ander.

   Ik schrijf: een zoon van God.
   U schrijft: door God gezonden.
   Is nogal een verschil! Dat begrijpt u hopelijk toch wel? En mijn statement komt voort uit de aard van het christelijke geloof. Heb ik niet verzonnen. Ik tracht in algemene termen te communiceren. Eigenlijk, ben ik het kind van het Spaghettimonster.

   Zou wel handig zijn als u mijn kritiek op Marnix inhoudelijk leest. En met name het artikel doorneemt waarin uitsluitend een video werd neergezet als illustratie dat een commune vreemde gasten aantrekt. Daarom was die nazi-beschuldiging ongerijmd en weerzinwekkend! Een verkoper gaat hier op de site even zijn klanten woorden in de mond leggen en vals beschuldigen. Sodemieter op. Wedden dat die verwaande en zelfingenomen opportunist terugkomt ondanks zijn afkondiging? Die ondernemer zonder geld, ruikt geld van wanhopige mensen. Die non-valeur wil mensen gaan managen, met zijn polariserende en dictatoriale stijl. Ik waarschuw deze mensen. Beschouw het maar als een gratis consult. Een vriendendienst voor vrije geesten.

   Ik houd van alle mensen, ook de categorie die een grote broek aantrekt niet kan argumenteren, door het ijs zakt, dat niet door heeft en er dan in een hogere versnelling schakelt. Daar speel ik dan wat mee. Dat is alles.

   No hard feelings.

   • Een ander.

    Correctie: Door God gezonden.

    Dat heb ik inderdaad geschreven. Weliswaar in een andere context (metafoor: draai om zijn oren). Dus mijn eerste alinea kan worden geschrapt.

    Excuus voor het misverstand.

 1. Je kunt prima zwijgen en, achter de rug van de overheid om, je eigen gang gaan. Blijf onder de radar, doe waar je achter staat en doe niet waar je niet achter staat. Er zijn echt wel mogelijkheden om beleid te saboteren; je moet het alleen niet openlijk laten blijken.
  Ik vind wat ik wil en praat daarover alleen met mensen die ik vertrouw.
  Dat werkt in andere dictaturen prima dus waarom niet in de dictatuur Nederland?

 2. Hier de volksvertegenwoordiging van de onderafdeling Nederland in de afdeling EU.

  Onderwerp: het 1000-jarige NWO-geluksrijk.

  Het is vandaag 1 oktober en het lijkt ons een gepaste datum om de rest van uw leven even met u door te nemen en dat van uw komende generaties, in het 1000-jarige NWO-rijk.

  De mijlpaal van 220 jaar overheersing is gisteren gepasseerd en vandaag dus afgesloten, zoals u kunt opmaken uit de onderstaande gegevens:
  ‐ 4 mei 1798 – september 1801, Soevereiniteit in de Bataafsche Republiek;
  ‐ September 1801 – september 2021, overheersing gedurende 220 jaar.

  Even een geheugensteuntje en een lesje geschiedenis. Gedurende de korte periode van 29 maanden soevereiniteit is onomstotelijk vast komen te staan dat jullie voorouders gewoon niet overweg konden met vrijheid. Zij dachten prima na, waren praktisch ingesteld en konden zich uitstekend zelf redden. Met zo’n asociale houding valt er natuurlijk geen cent te verdienen voor ons en onze bazen. Want, werken lijkt ons geen goed idee omdat het veel tijd kost en je er vieze handen van krijgt.

  Willem van Oranje kon het niet langer aanzien en heeft in september 1801 dan ook ingegrepen. De soevereine Bataafsche Republiek werd rigoureus omver gekegeld en vervangen door het Koninkrijk Holland. Sindsdien was het principe van volkssoevereiniteit niet langer verankerd in de grondwet en zijn de bestuurlijke structuren ontworpen en ingericht om volkssoevereiniteit tegen te gaan. Het volk werd keurig aangelijnd aan de monarchie en strak gehouden. Hebbes? Gaan we verder.

  Het ziet er niet naar uit dat in deze situatie enige verandering zal optreden. Daarom lijkt het ons raadzaam om over uw rol na te denken in dit NWO-spel van eten of gegeten worden. We denken met u mee en nemen de strategische scenario’s even met u door:
  ‐ Aanvallen, uw wordt op zeker geëlimineerd (injectie, neerknuppelen, detentie);
  ‐ Pas op de plaats, u wordt geïnjecteerd en toegevoegd aan het sociale creditrating systeem;
  ‐ Terugtrekken, u vertrekt naar Noorwegen, Denemarken of Kroatië.

  Dit is het.

  Kortom, als u over uw toekomstige nieuwe rol heeft nagedacht en deze heeft bepaald en u toevallig ook nog een paar kinderen in huis heeft om op te voeden, dan is het handig om hen vast te begeleiden naar hun toekomst met het schetsen van een vergezicht tot 2801 (2801 minus 1801). Althans, als u daartoe nog de mogelijkheid hebt. Want de kans is groot dat ze onderweg naar school even geprikt zijn door de overheid (leuk om eens te lezen Democide). In dat geval kunnen we ons voorstellen dat u andere zorgen heeft.

  In ieder geval, wijsheid toegewenst.

  Om het overzicht niet te verliezen. Deze trend van beperkte strategische scenario’s houdt overigens gelijke tred met de economische toestand waar de keuzes zijn teruggebracht, namelijk tot twee scenario’s: twee klassen.

  De middenklasse gaan we namelijk compleet wegvagen. Wat er over blijft zijn twee overzichtelijke klassen. De lagere klasse gaat de komende 780 jaar koffie zetten, auto’s wassen en toilet schoonmaken van de opperklasse. Bij de overheid werken of bij de media-, tech- en pharma bedrijven is vanzelfsprekend ook mogelijk. Die kunnen altijd wel wat slaven gebruiken om het slavensysteem operationeel te houden. Weinig uitdagend, maar aan de andere kant behoorlijk zeker.

  Volgens de NWO is dit het nieuwe geluk. Lekker overzichtelijk ook. De mensen die zich dan op straat bevinden zijn onderweg naar hun werk of keren er net van terug. Dit zooitje ongeregeld houden we wel in toom met een kudde Boa’s (veel werkgelegenheid en lekker op straat in de buitenlucht). De elite zit in hun vrije tijd vanzelfsprekend gewoon in de country club of op hun jacht. Wij blijven uiteraard in het parlement zetten, vanwege de democratie (Plato vond het ook maar niks, maar die is toch dood).

  Om energie en geld te besparen met eventueel tijdrovende procedures dienen wij voor de goede orde (leuk hoe zo’n onnozel woord ineens tot begrip is veranderd) te vermelden dat de uitvoerende macht de rechtelijke macht inmiddels ook volledig geannexeerd heeft. Die emotionele alpha-bende weet toch helemaal niets van wetteksten en ligt nu comfortabel bij de regering aan het budgetinfuus.

  Het is even wennen de nieuwe wereld orde, maar het schiet al lekker op. In Nederland zijn we reeds 220 jaar op weg. Er zijn geen verdere mijlpalen gepland. Alles is in werking gezet. We blaffen in één gestrekt mars door naar 2801 met twee populaties met:
  o De brave geïnjecteerden die de spike-proteïne en fijnmetaal injecties hebben overleefd (voorjaar 2022 zien we wel hoeveel van die zwakzinnigen resteren en de gehandicapten plempen we in een rolstoel);
  o De stoute niet geïnjecteerden (die soevereine geesten overlijden uiteindelijk vanzelf aan ouderdom en hun kinderen hebben toch geen sjoege van vrijheid, want dat rammen wij er tijdens de een of andere opleiding wel uit).

  A propos, reclameren is nutteloos, want wij zijn onaantastbaar en doen tenslotte ook alleen maar wat de regering ons opdraagt (dat doen zij tenslotte ook). Laat staan dat we begrijpen wat er aan de hand is. Bij ons in Het huis van het Volk loopt er zelfs een tante rond die het verschil niet kent tussen proza en poëzie. En die is nog wel de slimste. Kunt u na gaan.

  Dit was het wel zo’n beetje.

  Wij wensen u veel plezier en geluk in het aardse paradijs (another planet’s hell).

  Namens de NWO vanuit het 1000-jarige geluksrijk,
  De volksvertegenwoordigers van de politieke kartelpartijen afdeling Nederland:
  VVD, D66, CDA, PvdA, GroenLinks, ChristenUnie, Volt, CDA, JA21, SGP en Groep van Haga.

  • Heb je daar ook betrouwbare bronnen voor of lul zoals zo vaak wat dom uit je nek.

   • Graftak, ik ben weliswaar geen psychiater en dus niet bevoegd om diagnoses te stellen, maar dat gescheld van u lijkt op een neurologische storing; het syndroom van Gilles de la Tourette (ben in het verleden wel eens tegen een dergelijke patiënt opgelopen). Daarvoor moet u niet bij mij zijn. Schakel even professionele hulp in. Beterschap!

 3. Ken je oom agent nog? Die klaagde altijd openbaar over het bestuur van de stad. Oom agent was meer met de buurt bezig. Oom agent vond het rest maar gezeik. Ach ja, gelukkig hebben we nu de achter-achterstandswijk.

 4. Dus zo’n 80% van de bevolking is binnen enkele jaren verdwenen. Deelname aan het experimentele vaccin-project is altijd op vrijwillige basis geweest, dat er risico’s waren was bekend. Wen er maar aan.

  De vraag is of ze de vrijkomende woningen gaan vullen met migranten uit de derde wereld of dat hele wijken kunnen worden terug gegeven aan de natuur. Dat laatste heeft mijn voorkeur.

 5. Dat zal wel vocht kramp, maar op geen enkel argument ga je in. Nogmaals, kom eens met bewijs.

  • Ik vind Magna Frisia wel boeiend. Lul er eens over! Staat verder los van de werkelijke belangstelling daarvan.

   • Friezen waren wel klaar met de belastingen van de Romeinen, de belasting inners werden opgeknoopt in hun heilige (eiken) bomen. Die Romeinen zij nooit ten noorden van de rijn geweest omdat ze doodsbang waren voor die Friezen. In een notendop Magna Frisia beste Teun.

  • Beste Graftak.

   Trouwens, dat woordgrapje van “vocht kramp” is o.n.t.z.e.t.t.e.n.d leuk. Het getuigt van een scherpe en spitsvondige geest. Een geest die verbanden kan leggen en sarcasme kan toepassen. Dat u deze briljante gedachte ook nog zo treffend weet uit te drukken op schrift is een adembenemend prestatie. Ik hang aan uw lippen. Deze ingetogen en accurate poëzie klinkt als een mantra, een streling voor het oog en een lust om hardop te citeren en te zingen. Ga gerust met deze gave op tournee, trek het land in laat heel Nederland mee genieten van uw wijsheid. Ik geef u dan ook het advies mee om alle schroom van u af te werpen en u onbeperkt en ongelimiteerd voort te planten. Zoek de diepte op van uw haat en pompen maar. De toegevoegde waarde voor het menselijk ras zou van onmetelijke betekenis zijn.

   O ja, en vergeet vooral niet uw medicijnen in te nemen. Deze keer heb ik u een beetje opgevangen. Eigenlijk had ik geen tijd, maar een mens in nood laat je niet stikken. En denk er vooral om niet zonder begeleiding naar buiten te gaan. Zo op afstand ziet het ernaar uit dat u geestelijk onvoldoende bent toegerust om ook weer zelfstandig terug te keren naar de plaats waar u bent vertrokken (waar die inrichting ook mag staan).

  • Peter, u is een beetje in de war en bent op het verkeerde platform aangeland; dit is niet TikTok!

  • Graftak.

   “In een notendop Magna Frisia…”.

   Gaat al een stuk beter. Nu nog even de correlatie met de soevereine Bataafsche Republiek (het onderwerp en uw punt van kritiek) ??

 6. Decency and respect apparently are no virtues for some/one person unfortunately

  With name calling etc you sure make progress right graftak?

  At Voight Kamp: I read your article with great interest!

  Referring to your 3 options: aanvallen , pas op de plaats, terugtrekken
  I would add: stealth i.e subversive activities
  (My dad and his friends did this in ww2 in Friesland)mind you with cost of loss of friends including the local preacher ds touwen)

  Leaver dea as slaef

  • Friesecanadees.

   “stealth i.e subversive activities”

   Ik begrijp uw strategische suggestie. Dat zou dan een bedekte aanvalsstrategie zijn (zonder geweld). Ik heb geen militaire achtergrond, maar beschouw deze tactiek als onvoldoende om effectief te zijn. Zeker gezien de huidige stand van technologie.

   Ook, de geschiedenis heeft uitgewezen dat degene die de revolutie veroorzaakt niet degene is die er ook de vruchten ervan plukt. Meestal gaat de best georganiseerde groep er met de buit vandoor. Voorbeeld de Moslimbroederschap in Egypte, die een paar weken de kat uit de bomen heeft gekeken bij de volksrevolutie en op het juiste moment is ingestapt om de boel over te nemen.

   Ben van mening dat het probleem dieper ligt. Wij hebben te maken met een dominante overheid, die domineert op basis van het gecorrumpeerde organisatiemodel van staatsinrichting. Dit betekent dat de kapotte auto niet gerepareerd kan worden met vervanging van de chauffeur.

   Ook, de kritische massa is te klein om langs democratische weg verandering door te voeren. De elite heeft gedurende tientallen jaren kunnen werken aan hun geruisloze overname van de staat. De succesfactor daarbij is infiltratie van het onderwijs. M.a.w. het volk is geïndoctrineerd. Om dit terug te draaien dient onderwijs hervormd en toegepast te worden gedurende twee generaties (familie op kinderen).

   Samenvattend: De rechtstaat in Nederland is dermate disfunctioneel en de elite is dermate ingegraven dat dit gewoon niet meer te keren is. Dit moet zijn natuurlijke beloop hebben en uitrotten. Ik kan dan ook alleen maar de terugtrekstrategie aanbevelen.

   Disclaimer: ik verafschuw geweld en ben van mening dat geweld louter geweld genereert en niet voor een sustainable oplossing kan zorgen (ik ga ervan uit dat wij op hetzelfde spoor zitten).

   En inderdaad; Leaver dea as slaef.

   Nederland mijn vaderland.

   • Ook, de geschiedenis heeft uitgewezen dat degene die de revolutie veroorzaakt niet degene is die er ook de vruchten ervan plukt. Meestal gaat de best georganiseerde groep er met de buit vandoor. Voorbeeld de Moslimbroederschap in Egypte, die een paar weken de kat uit de bomen heeft gekeken bij de volksrevolutie en op het juiste moment is ingestapt om de boel over te neme

    Ben ik met je eens.

    Die revoluties ontaarden heel vaak, hebben we gezien aan het verleden.

    Idealisten zetten het op, wapperen het aan, oppertunisten nemen het vervolgens over.

  • Friesecanadees.

   Nog een overweging m.b.t. “stealth i.e subversive activities”.

   Deze generatie kan als verloren worden beschouwd, daar ze in het kamp van de vijand plaats heeft genomen. De kans dat u van binnenuit verraden wordt is een waarschijnlijk risico.

   Toelichting.

   Ik redeneer hoofdzakelijk vanuit de 80/20 regel; hierbij staat 80% voor de kudde die overal achteraan loopt en 20% voor de populatie die er toe doet (die het onderscheid kan maken).

   Deze groep van 20% is onderverdeeld in twee categorieën:
   1. The no goods, het tuig van de maatschappij dat eigenlijk opgesloten dient te zitten;
   2. De beschaafde geesten die waarde toevoegen aan de samenleving.

   Nu wil het geval dat de eerste categorie vrij op straat rondloopt en bol staat van de ambitie. Zij heeft bezit heeft genomen van het staatsapparaat, terwijl ze eigenlijk veilig achter de muren van de een of andere psychiatrische instelling zouden moeten vertoeven.

   De tweede categorie bestaat uit onafhankelijke soevereine geesten die geen enkele ambitie hebben om wie dan ook te managen. Laat staan de samenleving.

   Dus, in Nederland zien we dat die 80% achter die 10% psychopaten aanloopt. Die totale 90% populatie maakt de overmacht te groot en het leven van de 10% soevereine onmogelijk. De twee strategische scenario’s van aanvallen en consolideren liggen daarom ook niet in de rede. Terugtrekken ligt voor de hand.

   Terzijde: die 5% inschatting van Youp hierboven laat mij ook alleszins redelijk.

   Vandaar mijn stelling dat deze generatie als verloren kan worden beschouwd.

   Waarom ik schrijf en reageer. Eigenlijk weet ik dat niet. Ik kan de informatie verwerken dat de psychopaten de wereld willen veroveren en het volk wil knechten. Echter, ik kan maar niet kan begrijpen dat de massa zich zonder slag of stoot overgeeft aan die psychopaten en hun vrijheid opgeeft zonder enig bewijs.

   Ben er zelf ook verbaasd over dat ik iedere keer weer emotioneel word als ik opschrijf; Nederland mijn Vaderland. Het onrecht is enorm.

   Ook, ik heb er geen moeite mee om door een superieure tegenstander te worden verslagen. Echter, het is ronduit vernederend om op mijn knieën te worden gedwongen (met een wattenstaafje in mijn neus omdat ik naar mijn vrouw moest reizen) door een kudde zwakbegaafde ambtenaren met een gemiddeld IQ van 80/90.

   Leaver dea as slaef.

 7. Gisteravond de film over het leven van Edward Snowden gezien.
  Die liet zien dat niet alleen de Amerikanen maar vrijwel alle overheden (ook de Nederlandse) meewerken aan het bespioneren van (eigen) burgers, ook als je nergens van wordt verdacht; je weet maar nooit, hoe we dat nog eens kunnen gebruiken, toch? Metadata heet dat en die mogen officieel niet bewaard worden; maar het gebeurt wel, onder het mom van terrorismebestrijding.
  Zorg dat je niets met de overheid van doen hebt en help ze nergens mee; houd je afzijdig en doe je eigen ding. En vooral: wees voorzichtig met het gebruik van je computer en telefoon; alles wordt gevolgd en bewaard om tegen je te worden gebruikt.

 8. Winston, omgekeerd evenredig gaat dit natuurlijk ook op!

  Mijn advies: lean into the wind.

  En quote.

  Be resolved, warrior ethos
  The warrior becomes complete, because he unifies both body and mind. Once aligned, they become resolute, all movement has purpose, all thought meets active conclusion. The chaos of life, becomes an elegant dance. He watches as leaf falls when bird takes flight, as water rushes when dam breaks. All movement becomes ordered to a fixed point. The warrior in his mastery of his craft, makes certain his conclusion, that his fate is his by choice, and his alone.

  VRIJHEID.

  • Juist!

   Het is niet uit laksheid, maar uit voorzichtigheid dat ik NIET dieper op practical stealthy subversieve activiteiten Will ingaan op forums(fora?)

   Loose lips cause sinking ships

   • Denk eraan Friesecanadees. Geweld is niet de oplossing en is nooit de oplossing! Blijf er zo ver als mogelijk bij vandaan. Zorg goed voor uzelf en uw familie en vrienden. Take care.

 9. Vroeger was het bijzonder dat een ezel kon praten. Nu is het bijzonder dat een ezel zijn mond houdt.
  Mischien de naam van dit blog veranderen in vocht kramp (s)preekt?

  • VK en de millennial die zich soms eventueel als het kan identificeert als een Japanner kunnen samen inderdaad een blog vullen inclusief de reacties en de rest kan vertrekken. Maar wellicht is dat ook de bedoeling.

   • Een ander.

    Aha, de fine fleur van de natie komt boven drijven en denkt bloed geroken te hebben. ‘Graftak’ en ‘een ander’ hebben elkaar gevonden in armoede.

    Het ziet ernaar uit dat u dagen heeft liggen wachten, ná mijn laatste correctie, totdat de trein voorbij kwam rijden en u erop kom springen. Het is best jammer dat u vervolgens niets heeft te melden. Ik zit hier te staren in de enorme leegte. U kunt toch wel een beetje meer uw best doen! Heeft u dan helemaal geen eergevoel?

    Maar ja, groupie van Graftak is natuurlijk ook mooi meegenomen. Vrijspreker gebruiken als Tinder-platform; creatief.

    Maar leg eens uit waarom de rest kan vertrekken? U kunt toch schrijven wat u wilt. Ik zit niet aan de knopen van deze site.

  • Nou zeg, Graftak. U heeft de hele dag kunnen nadenken over een antwoord en dan komt u aanzetten met hetzelfde flauwe grapje. Niet sterk (en nou niet weer gelijk boos worden en gaan schelden).

   En … als u heel eerlijk bent en uw aversie tegen mij even opzij kunt zetten dan moet u toch erkennen dat ik onderhoudend ben en af en toe zelfs heel erg grappig, zoals in uw geval!?

   Trouwens, niemand belet u om volop aan de discussie deel te nemen. Ik zou zeggen schrijf een artikel of probeer inhoudelijk te reageren op een artikel of geef eens inhoudelijk commentaar op een reactie. Verras ons eens. Komt uw geloofwaardigheid ten goede.

   • Ik ben niet boos maar ik begrijp die blijkbaar onbebwingbare behoefte niet om overal op te rageren. Het lijkt wel een stoornis.

   • Maar vond u mijn reactie nou adequaat (bewijs geleverd) en grappig (persoonlijke aandacht) of niet, Graftak?

    Antwoord op uw vraag: mijn ideeën testen en hopelijk iemand helpen in deze vrijheid- en leven/dood crisis !!

 10. Graftak: “Mischien de naam van dit blog veranderen in vocht kramp (s)preekt?”
  Een ander: “VK en de millennial ….. kunnen samen inderdaad een blog vullen”

  Ik doe een voorstel. We gaan de rollen omdraaien. ‘Graftak’ en ‘Een ander’ nemen mijn plaats over!? Met ingang van morgen. Ik leun achterover. En zie het wel tegemoet. Spannend.

  • Voel je niet bezwaard om op te rotten, begin een eigen blog. Suggestie, vocht kramp preekt. Geen dank, graag gedaan.

   • Verleid, Peter!

    U bedoelt; wie heeft u nog niet ‘verleid’ (maar schrijft ‘beledigd’). U verkeert nog in de ontkenningsfase gezien uw tweede post.

    Lees anders eens iets over het thema!

    U ruikt ook bloed, maar heeft gewoon een slechte timing.

    Conclusie: categorie Een ander, Graftak, Godsdienstwaanzinnge en Laatste Batavier. Een allegaartje van wat losgeslagen éénlingen en dogmatische zendelingen. Ze zijn wel boos, maar hun woede heeft geen structuur. Ze reageren reactief, hebben geen focus en kunnen niet argumenteren.

    Trouwens, dank voor het compliment. Teorema, de koning der koningen.

   • koning v/k Kijk uw ijdelheid verraad de ware boodschap. Dit gaat ook voor uw republiek systeemdenken. In eerste instantie dacht ik bij dat Bataafsche ..kan nooit slechter zijn de het huidige bananenkoninkrijk..maar in de naam ligt de wreden betekenis verborgen, met narcisten als vertegenwoordigers.

    Ik vertegenwoordig me-zelf behoef geen experimenteel kudde-bestuur want ik ben geen rund die gerund kan worden. Wat de tijd ons leert is: geen zelfstandigheid ruilen tegen een positie in de groep! Oja …bloed ruiken en hier op aanslaan als in de sekte van bloedcultuur/beschaving ..bah.

    Grappig hoe u de hele tijd naar complimenten vist maar de klap in gezicht niet meekrijgt, komiek u bent aandoenlijk maar o(met een streepje) zo gevaarlijk voor de vrijheid.

   • Peter,

    “Ik vertegenwoordig me-zelf …”
    Welnee, u bent onderdaan in de orde van Oranje Nassau.

    “… want ik ben geen rund die gerund kan worden.”
    U bent een cashcow die belasting moet afdragen.

    “… geen zelfstandigheid ruilen tegen een positie in de groep!”
    Het individu is als groep te klein. De natie is te groot. Een groep of gemeenschap is de enige logische bescherming van zelfbeschikking.

    Op de rest ga ik niet in, want dat begrijp ik niet. Volgens mij u ook niet 🙂

   • Peter,

    “… ijdelheid …”

    Ik ben niet ijdel maar zelfverzekerd; wat ik weet dat weet ik, wat ik niet weet dat vraag ik daar houd ik mijn mond over. IJdel, nee. Trots, desnoods.

 11. Overgens,de slag bij Warns heeft nooit plaatsgevonden, het was de slag bij Stavoren. Maar blijkbaar doen feiten er niet toe, als je maar dom kunt blijven ouwehoeren.

 12. Graftak,

  Een grote bek hebben en dan vervolgens niet thuis geven is ongerijmd.

  Daarom, de drie openstaande vragen:
  o Graftak, op wie en wat reageert u nu eigenlijk?
  o Waarom zou ik dan moeten “oprotten”, Graftak?
  o Nu nog even de correlatie met de soevereine Bataafsche Republiek (het onderwerp en uw punt van kritiek) ??

  • Zuigen, Graftak? Wat krijgen we nou; u reageert op mijn reactie en ik laat niet graag een open eind. Dus, maak maar een keuze; voortaan uw grote bek houden of uw rug rechten en als een volwassen vent reageren!? Ga maar een ander in de maling nemen. Excuses voor het taalgebruik, maar dat schijnt u te begrijpen.

   • Sorry, maar ga eens weg uit dit forum. Al dat gereageer op 2 verschillende mensen heen en weer, gaat nergens over. Zeg wat U vindt en houdt anders op te reageren hier. Het is geen prive forum van 2 of 3 mensen die maar blijven reageren op elkaar als een stel kleuters. Het forum wordt hierdoor stukgemaakt, dat is alles wat U doet.
    TOELICHTING MODERATOR: vrijspreker probeert minimaal te modereren, dit heeft bepaalde gevolgen, zo is er bijvoorbeeld de reageerder Voight-Kampff die niet echt libertarisch is maar hier wel alle ruimte krijgt. Waardoor het voor de argeloze bezoeker lijkt dat libertarische personen denken als V-K. En dat de redactie achter zijn uitingen staat.

    We mogen als site-eigenaar beslissen wat er op de site geplaatst wordt en als zodanig personen uitsluiten. Die keuze maken we om enkele redenen niet, een reden is dat als je eenmaal begint te zuiveren je voor je het weet alleen politiek correcte meningen over houdt, een andere is dat reageerders niet meer vrij reageren maar bang zijn voor een ban. We constateren inderdaad ook wat jij constateert. Het is aan de bezoekers om in discussie te gaan met degenen die ze wel respecteren. De anderen kunnen ze negeren. Oproepen om op hoger niveau te discussieren door bezoekers zoals jij hier doet weet ik te waarderen. Graftak reageert volgens mij ook uit onvrede.

  • Graftak, als u mocht besluiten mij te negeren dan schuif ik dezelfde drie vragen weer onder uw neus en voor uw verongelijkte bakkes bij de volgende keer dat u zich hier weer meldt! Alstublieft.

 13. Graftak, ik leg de spelregels wel even aan u uit:

  1. De natuurwet van aktie en reactie houdt in dat als u een bal tegen de muur gooit (actie) deze terugstuit (reactie).

  Dus, de bal blijft niet aan de muur plakken. We noemen dit ook wel oorzaak en gevolg of oorzakelijk verband.

  2. Dit betekent dat als u zich als een debiel gedraagt, u ook als een debiel wordt behandeld.

  3. Volwassenheid betekent o.a. dat u verantwoordelijk bent voor uw acties.

  4. Dit betekent dat u niet de rol van slachtoffer aanneemt en de verontwaardigde pias gaat uithangen, maar dat u uw rug recht en verantwoordelijk neemt voor uw acties.

  De zaak omdraaien is doorzichtig en laf.

  Tot zover, vooralsnog.

 14. Voor mijn onbekende vriend Peter.

  Teorema
  A strange visitor in a wealthy family. He seduces the maid, the son, the mother, the daughter and finally the father before leaving a few days after. After he’s gone, none of them can continue living as they did. Who was that visitor? Could he be God?

  A mysterious figure known only as “The Visitor” appears in the lives of a typical bourgeois Italian family. His arrival is heralded at the gates of the family’s Milanese estate by an arm-flapping postman. The enigmatic stranger soon engages in sexual affairs with all members of the household: the devoutly religious maid, the sensitive son, the sexually repressed mother, the timid daughter and, finally, the tormented father. The stranger gives unstintingly of himself, asking nothing in return. He stops the passionate maid from committing suicide with a gas hose and tenderly consoles her; he befriends and sleeps with the frightened son, soothing his doubts and anxiety and endowing him with confidence; he becomes emotionally intimate with the overprotected daughter, removing her childish innocence about men; he seduces the bored and dissatisfied mother, giving her sexual joy and fulfillment; he cares for and comforts the despondent and suffering father, who has fallen ill.

  Then one day the herald returns and announces that the stranger will soon leave the household, just as suddenly and mysteriously as he came. In the subsequent void of the stranger’s absence, each family member is forced to confront what was previously concealed by the trappings of bourgeois life. The maid returns to the rural village where she was born and is seen to perform miracles; ultimately, she immolates herself by having her body buried in dirt while shedding ecstatic tears of regeneration. The mother seeks sexual encounters with young men; the son leaves the family home to become an artist; the daughter sinks into a catatonic state; and the father strips himself of all material effects, handing his factory over to its workers, removing his clothes at a railway station and wandering naked into the wilderness (actually the volcanic desert slopes of Mount Etna), where he finally screams in primal rage and despair.

Comments are closed.