In dit theater van de democratische medische dictatuur. Waar een bange meerderheid geleid door angstvisioenen haar complexen opdringt aan een minderheid. Voorbijgaande aan artikel 1 van de grondwet. De natie economisch / financieel ten gronde richt. Voorbijgaande aan rationaliteit. Een ziekte met een dodelijkheid mogelijk gelijkstaande aan een heel zware griep op de A lijst zet.

In dit gek geworden land, lijdende aan een massahysterie. Gek van angst voor iets dat niet zo dodelijk is als men steeds vertelt. Tevergeefs gelovende in de maakbaarheid van de samenleving. Valt terug op dwang en repressie. Plotseling gelovende dat Rutte deze keer eens niet liegt. En mensen die niet geloven in de dogma’s van Rutte en de Jonge zelfs “wappies” durft te noemen. En fake news definieert als nieuws afwijkende van de officiële overheidspropaganda.

Zo diep is Nederland afgegleden. 1984 is werkelijkheid, de waarheden van toen zijn leugens. Opdat wij niet vergeten. De Jonge over mondkapjes

En deze:

Ignorance is strength. Oke, niet in 1984. Maar in 2021 in Nederland. Het ministerie van de waarheid functioneert nog niet optimaal waardoor bovenstaande informatie nog beschikbaar is.

De Fransen verzetten zich tenminste. Hier tegen winkels die mondkapjes dracht afdwingen. Ze vullen winkelwagentjes en laten die vervolgens massaal staan zonder te betalen.

Tenslotte. Als je 25 minuten van je leven wil besteden aan een filmpje, en aan Thierry, dan is dit een goede optie.

dank voor Uw aandacht

9 REACTIES

 1. volgens Hugo helpt het als je de ziekte de rug toekeert, heb meer vertrouwen in Maurice

 2. Interessante video. Die had ik laatst bekeken. Helaas is er geen meerderheid in het parlement om verduisterde types als Rutte, de Jonge en Wapperhaus terug te fluiten. Wat resteert is een nepparlement dat een ontspoorde regering de hand boven het hoofd houdt. Best een gevaarlijke combinatie.

  Hoe lang kun je nog veilig in een land wonen met zo’n ontspoord zootje ongeregeld als ‘bestuur’?

  • Ik vrees dat we onze veiligheid op het spel zullen moeten zetten voor de Waarheid. Ik zie geen andere weg. Jij?

 3. De coronagriep viel in de meeste gevallen erg mee. De bijwerkingen van de vaccins zouden weleens voor massasterfte kunnen gaan zorgen:

  Horrorscenario: Pieksterfte 1% per dag?

  Bij een vaccinatiegraad van 90% en een pieksterfte van 1% per dag hebben we het over 17.000.000 x 90% = 15.300.000 x 1% = 153.000 mensen. In zo’n koeltrailer waarvan er reeds vele tientallen op Vliegbasis Twente staan passen zo’n 120 kisten, dat maakt 1.275 rondjes per dag, heen en weer van het ziekenhuis naar de verbrandingsoven of massabegraafplaats. Met 200 vrachtwagens moet je 1275 / 200 = 6,4 rondjes per dag maken. Met 100 vrachtwagens het dubbele.

  Voer je de lichamen af met vuilniswagens met een capaciteit van 30m³, bijvoorbeeld middels bestaande afvalcontainers en disposable bodybags, dan kan worden volstaan met 382 ritjes per dag. Dat kan eenvoudig worden gerealiseerd door bestaande vuilniswagens meer uren per dag in te zetten dan normaal, de vuilcontainers zijn er al. Er hoeven dan alleen bodybags te worden aangeschaft, en zelfs dat is technisch niet strikt noodzakelijk maar ziet er netter uit. Soylent Green taferelen zien we liever niet.

  Een koelvrachtwagen is natuurlijk veel netter dan een vuilniswagen. De as, op piekdagen met 1% sterfte zo´n 459 ton, kan worden uitgestrooid op de Corona Heide.

  Dagelijks komen dan, op piekdagen met 1% sterfte, zo’n 153.000 / 2 = 76.500 woningen vrij.

  https://degeit.wordpress.com/2021/10/30/pieksterfte-1-per-dag/

  Natuurlijk wordt bij massasterfte de zwarte Piet de verkeerde kant opgeschoven. In plaatst van te stoppen met vaccineren kan je het tegendeel verwachten. Totale paniek om iedereen te ‘beschermen’. Bruls begon nu al Mussolini na te doen:

  https://www.youtube.com/watch?v=RZbpbxpo5UI

  Link naar de koelwagens: https://twitter.com/de_Kapitein_/status/1453388508601765890

 4. Zojuist het circus aanschouwd in de lokale Jumbo, het viel me nog mee eerlijk gezegd. Toch een stuk of 6 mensen kunnen detecteren tussen de overige schapen.

Comments are closed.