Tijdens diverse debatten in de “tweede kamer” zien we stelselmatig dat er sprekers op het gestoelte staan die vragen, opmerkingen of anderszins hun pijlen richten op de leden van het “kabinet”.

En daar zit dan een “minister” die op zijn mobieltje zit te turen en met de rug naar de spreker gekeerd is. Als dit het niveau is van de basis-onderwijzers verpakt in een “minister” van VWS dan is dat geen goed voorbeeld voor onze jeugd.

Er was een spreekwoord: Fatsoen moet je doen, echter de laakbare houding van de “minister” van VWS laat zien dat hij deze term, fatsoen moet je doen wel aan zijn kinderen in de klas ooit heeft aanbevolen, maar dat zijn narcistische gedrag dat niet toelaat.

Dat een “kamervoorzitter” deze heer nog niet in een hoek van de kamerklas heeft gezet, is ronduit stuitend. Met het nodig strafwerk met de tekst: Als ik door de volksvertegenwoordigers word aangesproken, zal ik het fatsoen opbrengen om aandachtig en conform onze fatsoensnormen naar de vertegenwoordigers van het volk te luisteren. Iedere seconde dat hij deze regel overtreedt kost hem dat 200 euro per seconde. En wel te betalen uit zijn privérekening.

Daarnaast zal deze “kamervoorzitter” dit heertje wat weekendwerk als straf mee naar huis geven. Vijfhonderd handgeschreven pagina’s zijn nog te weinig voor iemand die het land dient te dienen, maar zijn rug naar het volk draait. Ronduit onbeschoft.

Als wij dit gedrag op de lagere school vertoond zouden hebben, was een lat met de liniaal op je vingers je deel. Mores tijdens de jaren “60.

Dan hebben we daarnaast ook nog een “kamervoorzitter” die het leden van de volksvertegenwoordiging het normale spreken belet.

De politieke correctheid zal tot op het bot zegevieren, maar de mensheid is dit theater wel beu. Waarom mag er niet eens stevig op de man gespeeld worden als een “minister” faalt. Leden van bijvoorbeeld FvD of PVV of de groep Haga hebben het recht te spreken zoals ze gebekt zijn.

Daar kunnen de mensen dan iets van vinden: omarmen of afwijzen, maar dat is dan aan hen en niet aan een “kamervoorzitter” om daar iets van te vinden.

De zieke houding van de “minister” van VWS is geen goed voorbeeld voor onze jeugd. Want als onze dienders in de openbare ruimte dit gedrag voor hun neus krijgen, is de jeugd of jongere nog niet jarig. Respectloos gedrag noemt men dit.

Echter een “minister” van VWS heeft ronduit lak aan de waarden van fatsoen.

Onbeschoftheid ten top

ingezonden door Sjef

36 REACTIES

 1. Een extreem onprofessionele knoeier, die Liego de Jonge

  En het is ook zo laf. Moeilijke vragen? Dan draai ik gewoon mijn rug naar de vraagsteller toe, denkt Liego de Jonge. Wel zo makkelijk.

  Terwijl Baudet en de andere FVD lieden in het Covid debacle helemaal geen rare vragen stelt.

  Maar goed, iedereen vind het blijkbaar prima, dat dit nu ‘de democratie’ is en dat dit ‘onze’ leiders zijn.

  Vijfhonderd handgeschreven pagina’s zijn nog te weinig voor iemand die het land dient te dienen, maar zijn rug naar het volk draait. Ronduit onbeschof

  Ja, precies. Of het nou een politicus van FVD, de SP, PVDD, Bij1, SGP, of wat dan ook is. Mensen stemde daarop en Liego zegt hiermee : jullie stem is voor niet geweest, ik luister niet eens naar jullie politici, ik erken ze niet

  En het dan gek vinden dat mensen stoppen met stemmen en naar radicalisme grijpen. Radicalisme van links of van rechts. Liego maakt dat mensen radicaliseren, door zo incompetent te zijn.

  • “En het dan gek vinden dat mensen stoppen met stemmen en naar radicalisme grijpen. ”

   Onzin. Kan het nog extremer dan hun globalistische agenda? En om met Ron Paul te spreken, “what is so extreme about liberty”?

   • Een ander

    het licht inderdaad aan je perceptie van het woord ‘radicaal’.Een term die nogal subjectief is. Wat de een radicaal vind, vind de ander gematigd

    De term ‘radicalisme’ is van zichzelf waardevrij. Neutraal. Maoïsme kan je zien als een radicalisme, een links radicalisme. Of dat dan goed of slecht is, ligt niet in de term besloten. Dat moeten mensen dan zelf uitmaken. De term betekend iets als ’tot de wortels gaande’. Tot de harde kern gaande. En die harde kern bevind zich dan meestal buiten de tweede kamer, buiten het parlementarisme.

    Als Liego de jonge vele mensen negeert, schoffeert, zullen ze naar radicalisme gaan grijpen. Radicalisme als nazisme, of maoïsme, of wat dan ook. Ik hoorde laatst dat fascisme/nazisme weer opkwam in Nederland, via het internet, de laatste jaren. Een kut ontwikkeling.

   • “Ik hoorde laatst dat fascisme/nazisme weer opkwam in Nederland, via het internet, de laatste jaren. Een kut ontwikkeling.”

    Ook weer van die MSM onzin. Daarmee bedoelen ze, dat Baudet en Wilders populairder worden. Zoek ook eens de betekenis van facisme op en vergelijk het met wat de overheid en MSM nu doet.

   • Nee, nee….

    Jij met je “MSM” oneliner ook altijd. Ze bedoelde niet Wilders en Baudet. Ze hadden het over echte op internet functionerende cellen, van anonieme neonazi’s, die openlijk Hitlers Duitsland verheerlijken etc en beweren te trainen voor een aankomende rassenoorlog

    We hebben het hier niet over de gemiddelde FVD stemmer.

   • Nogmaals, pure onzin en bangmakerij. Of denk je soms dat de politiek/MSM daar pas begin 2020 mee begonnen is? Ben je soms een millennial? Ze roepen dat al tientallen jaren, een excuus om rechten van mensen in te perken. Als er al een kern van waarheid in zit, gaat dat misschien over enkele tientallen mensen die niets kunnen uitrichten.

   • Een Ander

    het feit dat de MSM iets zegt, wilt nou ook weer niet zeggen dat het dus per definitie onzin is. Het NOS zit er ook weleens per ongeluk niet naast. Net als dat de staat ook weleens per ongeluk iets goed doet.

    Ik heb gemerkt hoe links radicaliseert. Linkse wokies grijpen nu bijvoorbeeld maoïsme aan. En dit is niet eens een grap, men meent dit dan ook echt.

    Rechtse jeugd grijpt fascisme aan. Mensen voegen zich bij radicale bewegingen, omdat het parlementarisme niet serieus te nemen is.

    Liego vervreemd de massa van de mainstream politiek. Fascisten en maoïsten zijn hem dankbaar.

   • Mainstream politiek is al fascisme. De MSM probeert het daarom op een andere groep te projecteren. Waar kwamen al die nazi’s in WO2 vandaan? De politiek/MSM heeft die gecultiveerd. Na de oorlog ging het over de andere boeg, en iedereen die het daar niet mee eens was werd als nazi afgeschilderd.
    Welke groep wordt nu gedemoniseerd? De mensen die geen vaccinatie willen. Het gevaar voor jou (en iedereen) zit in de MSM, ze haten je omdat je geen vaccinatie wil, hoe links je ook mag zijn. Het zijn niet de handvol ‘snel groeiende’ nazi’s die niemand kent of ooit gezien heeft. Lees de oude kranten er eens op na daar wordt al een halve eeuw mee gedreigd.

    Verhalen over “maoisme” zijn ook een afleiding. Maoisme/Communisme/Globalisme/Socialisme/BBB/Reset/etc zijn allemaal hetzelfde, verschillende namen voor een extreem radicale autoritaire ideologie die al lang aan de macht is. Het enige verzet/tegencultuur is nu de FVD. Jij haat ze kennelijk beide, maar dat is jouw probleem.

   • De wereld is een collectieve illusie

    Je zit ingeplugd in een computer

    Een ander

    ik snap niet precies wat je nou wilt zeggen allemaal

 2. Wat mij opvalt aan de jonge is dat het – sinds het een baard heeft – beduidend grotere pupillen heeft dan toen het nog geen baard had. Vergelijk zijn Wikipedia foto maar eens met wat recents. Ik meen een coke verslaving te herkennen, maar het kan ook een ander pepmiddel zijn dat het gebruikt.

  • Hij ziet er ook een stuk slechter uit dan op foto’s van een tijdje geleden. Wat hij ook doet, het is ongezond. En meneer is mentaal niet in orde.

   Dat is dan het boegbeeld van het ‘crisisbeleid’. Wat in het zadel wordt gehouden door wat terecht ‘het partijkartel’ wordt genoemd.

   Het kereltje is nog niet capabel om suikerspinnen te draaien op de kermis van Rotjeknor. Best jammer want hij lijkt mij wel het juiste type voor zo’n baan.

  • Ik gun eenieder zijn drugs zolang hij of zij het maar een beetje in de hand heeft. Dat er foto’s zijn met grote pupillen is niet zo erg, als iedere foto die nu van Hugo gemaakt wordt er 1 is met grote pupillen wordt het wel eng. Aan de andere kant heeft Churchill de WO II grotendeels onder invloed doorgebracht, in de ochtend al aan de sterke drank.

   Wees blij met dit soort ministers, hoe incompetenter hoe eerder de bevolking inziet dat er zaken mis zijn met het systeem.

   • Dat ziet het grootste deel van de “bevolking” niet als incompetent en dragen de Jonge op handen. Het hoeft niet persé drugs gerelateerd te zijn, een constante rush als gevolg van de “powertrip” kan dit effect ook hebben, het schaadt de hersenen. Ik mag trouwens toch wel hopen dat u allen heeft gezorgd voor voldoende water, blik en potvoer, kaarsen en een butagas brandertje, want dat ze vandaag of morgen de stekker er uit zullen trekken is een feit. En hou vol, laat de horeca en de rest die meewerkt aan die achterlijke QR codes de pest maar krijgen, ze hebben zich nog nooit verzet, we hebben al die koekenbakkers niet nodig.

   • Ik denk dat Willem het goed ziet. En ik denk dat de meeste mensen verknocht zijn aan hun vertrouwde kwelgeesten. Anders kan ik de constante hoge aantal zetels voor het partijkartel in de peilingen niet verklaren.

    Inderdaad. Horeca en winkels hebben zich inderdaad niet of nauwelijks verzet tegen de QR codes. Men moppert wat en dat is het dan. Ik mis ze niet eens want ik kwam er toch al weinig sinds begin vorig jaar. En de keren dat ik er wel kwam viel het eten tegen. De prijzen ook.

    Het minste wat horeca en winkels zouden kunnen doen is politici de toegang weigeren zolang de QR codes officieel in gebruik zijn. Maar in plaats daarvan zeuren ze tegen klanten die ze niet (kunnen of willen) hebben. Toedeledokie met ze.

   • Zo is dat Niko en mochten er nog mensen zijn in je omgeving die menen dat de QR code tijdelijk is, ik heb even op Google gekeken en er zijn heel veel vacatures voor controleurs en “mysteryshoppers”

   • Het gros van de foto’s dat nu verschijnt van de jonge kent extreem donkere ogen. Het heeft licht ogen. Dus na inzoomen op scherpe foto’s is er maar één conclusie te trekken: het gebruikt pupilverwijderaars en ik vermoed dat deze van het type zijn dat fascistje grapperhaus verboden heeft. Wellicht Pfanzerkuchen?
    Het volk adoreert de jonge. Als het op een persco zegt dat Sinterklaas bestaat, zet de helft van de bevolking diezelfde avond zijn schoen. Dat het “wappie” Baudet zo behandelt zal de overgrote meerderheid van de bevolking worst zijn.

   • “Anders kan ik de constante hoge aantal zetels voor het partijkartel in de peilingen niet verklaren.”
    Propagenda

   • Ratio

    Ik heb ook niets tegen drugs. Maar ‘onze’ politici zijn zogenaamd de mannen van de wet en de wet verbied harddrugs. Als ze vervolgens stoer gaan doen over hun harddrugsgebruik, kan ik ze op geen enkele manier meer serieus nemen.

    ‘Onze’ politici voeren zogenaamd een war on drugs. En ondertussen snuift regerend Den Haag zich een ongeluk

    Ik hou niet van mensen die inconsistent zijn.

   • de mannen en vrouwen van de wet (correctie)

    (we houden het wel inclusief)

   • …Wees blij met dit soort ministers …
    Hahaha, een soort Verelendungstheorie van het intellect.

   • Denk ook aan Hitler. Die zou door zijn dokter op een gegeven moment continu onder zware verdovende middelen gehouden. Zo ook het leger, dat met sterke dope lang door kon gaan met hun ‘werk’.
    En nu?
    Satanisme en dope. Een slechte combi.

 3. Heb je ooit zôn onbeschofte vent meegemaakt?
  Ken je die van drie aapjes-horen zien en zwijgen!En ss-nuiven!

 4. Of het nou om vrolijk van te worden is of droevig, weet ik nog niet. Opmerkelijk is het wel.

  In tijden van een crisis waar iedereen last van heeft, zou je verwachten dat de beste, slimste en meest deskundige mensen bij elkaar komen om een strategie te bedenken om zo snel mogelijk uit de situatie te komen. Met zo min mogelijk schade voor iedereen.

  In plaats daarvan komt de regie hiervan, in handen van een kermisklant, die er uit ziet (en zich gedraagt) als een clown. Iemand die toevallig op het juiste moment (voor hem) in de buurt was met juiste partijkaart in zijn handen. Deze wordt bijgestaan door een andere clown, die als enige om zijn eigen grappen kan lachen.

  Beide worden bijgestaan door een gemêleerd gezelschap van koekebakkers wiens voornaamste verdiensten zijn dat zij, of gezellig kunnen meebabbelen in TV-programma’s, of heel toevallig geen enkel persoonlijk belang hebben bij bepaalde oplossingen die in de praktijk geen oplossing blijken zijn.

  En zo kan het nog jaren dooretteren tot iedereen groen ziet van de gifspuiten en/of failliet is door het gehobby van de clowns…

  • In alle hoeken van de wereld zitten slimme mensen. Nu kom ik er achter dat de wereld rond is.

   • Ik zie sommigen lui er voor aan om ook zelfs over de vorm van de aarde te liegen. Ik geloof bijna niets meer van wat ze menen te weten.
    Het is ongelofelijk hoe brutaal sommigen zijn.

  • Het college van koekebakkers komt weer bijeen vandaag. Met de bekende rituelen. De bekende praatjes. De ongevaccineerden de schuld geven van dingen die zij niet kunnen hebben gedaan op plaatsen waar zij niet zijn geweest. Een herhaling van maatregelen die de afgelopen 2 jaar ook niet gewerkt hebben. Aangevuld met QR-code eisen die ook niet helpen.

   Dan kun je je afvragen: waarom accepteert iedereen nog steeds dit beleid van het stel prutsers die helemaal niets kunnen? Behalve meedansen in de Oranje-show…

   Overigens is de wereld een kubus. Echt waar.

 5. ik hoor het ze al zeggen
  “Zo hebben wij hem niet op gevoed”
  klopt,
  een voorbeeld geven waarschijnlijk ook niet

 6. @ Willem
  “En hou vol, laat de horeca en de rest die meewerkt aan die achterlijke QR codes de pest maar krijgen, ze hebben zich nog nooit verzet, we hebben al die koekenbakkers niet nodig.”

  Dat is het meest aardige wat ik u in al die tijd heb ‘horen’ zeggen. De eerlijke waarschuwingen die u altijd geeft getuigen natuurlijk van betrokkenheid bij de medemens. Maar dat is wat anders dan een werkelijk aardig woord. Bedankt daarvoor.

  @Ratio
  “Wees blij met dit soort ministers, hoe incompetenter hoe eerder de bevolking inziet dat er zaken mis zijn met het systeem.”

  De andere kant is. Hij is koploper voor al dat volk wat nu nog niet durft te laten merken dat ze de schurft hebben aan de niet gevaccineerden en wappies. Hij breekt hiermee het laatste laagje wat er nog is aan schijn beleefdheid. Goed voorbeeld doet volgen…

Comments are closed.