Meester Jeroen Pols is de luis in de pels van de overheid, de grootste luis die ooit heeft bestaan en die al sinds mensenheugenis succesvol parasiteert op productieve mensen. 

Hier wordt beschreven hoe hij ten strijde trekt tegen het RIEC.  In deze organisatie zitten allerlei overheidsinstanties (zelfs rechtbanken) die met elkaar informatie delen, maar dat helemaal niet mogen volgens de eigen regels van de overheid. In dit artikel waarschuwt hij voor 2 wetsvoorstellen die de overheid “Stasi-achtige” bevoegdheden gaan geven om burgers te controleren. 

Dat is een schande maar valt in het niet bij wat de overheid ons de laatste tijd aandoet onder het mom van pandemie bestrijding.  Een pandemie die niet eens een pandemie zou zijn ware het niet dat vlak voor de Mexicaanse griep de WHO de definitie heeft aangepast, waardoor zo’n beetje elk verkoudheidsvirus er onder valt.  Zoals ze nu de definitie heeft aangepast van ‘herd immunity’.  Dat kon vroeger op natuurlijke wijze, nu alleen nog maar met vaccinaties. 

Dat overheid en rechtbanken onder 1 hoedje spelen weten libertariers al lang.  Door corona is het nu ook voor het grote publiek evident geworden toen mr. Pols nul op het rekest kreeg in zijn strijd tegen de avondklok en een wraking en hoger beroep op dezelfde dag plaatsvond en – hoe verrassend – in het voordeel van de overheid uitpakte.  

Bij Cafe Weltschmerz zit mr. Pols regelmatig om de juridische kant van de corona maatregelen te belichten.  Zo belicht hij hier in de video met de geestige titel ‘gezondheidsraad geen actieve herinnering aan Mexicaanse griep’ de gelijkenis met de miskleunen nog niet zo lang geleden.  U mag nu meebetalen aan het opleiden van BOAs om de regels te handhaven en bereidt u maar vast voor dat u over 10 jaar mag betalen voor de vaccin schade. En die zal een stuk hoger zijn dan toen.  Toen werd heel snel gestopt met vaccinatie na de eerste signalen van ernstige bijwerkingen.  Nu wordt er juist gas gegeven  (de link naar het land waar Hitler is geboren en gas geven is geheel toevallig) en de duimschroeven van de niet gevaccineerden verder aangedraaid.  

Zijn laatste wapenfeit is een rechtszaak tegen de individuele leden van de Gezondheidsraad.  Mr. Pols verwijt hen misdaden tegen de menselijkheid.  Nu klinkt dat prima facie wellicht een tikkeltje hyperbolisch.  Echter, hij weet dit op overtuigende wijze te onderbouwen in deze video. Deze heeft ook een leuke titel ‘ het bleef stil aan de overkant’  hetgeen verwijst naar het feit dat de tegenpartij geen enkel inhoudelijk tegenargument had.  

Mr Pols is inmiddels gepokt en gemazeld (of gecovid?) qua procedures tegen de overheid en hij geeft toe dat de overheid zichzelf immuun heeft gemaakt en dat hij dus weinig hoop meer heeft dat het recht zal zegevieren.  De rechter in de procedure tegen de gezondheidsraad kreeg ook nog een veeg uit de pan.  Iedereen die collaboreert (dat zijn mijn woorden) met dit regime moet zich uiteindelijk verantwoorden.

Ik help het hem hopen.  Er wordt steeds vaker gesproken over een tribunaal en dat wordt door sommige politici als bedreigend ervaren.  Mooi, dat lijkt me ook juist de bedoeling anders zit er helemaal geen rem meer op wat ze de bevolking aan kunnen doen. Zoals de demissionaire Rutte zei:  ” we hebben nu meer macht, u kunt ons niet meer wegsturen”. 

Hijseenberg,  November 2021

 

26 REACTIES

 1. We zullen zien of dat tribunaal er gaat komen. Ik heb er zo mijn twijfels over. Immers, wie gaat dat organiseren? Uiteindelijk gaat het over macht en macht kun je niet los zien van geld, geweld en morele autoriteit. Op dit moment is deze trits in handen van de globalisten. Zolang leger en politie nog braaf hun orders uitvoeren en zolang het volk niet met hooivorken de straat op gaat zie ik dit niet stoppen. Misschien dat je wel kunt vluchten naar een plek waar de grip van de globalisten minder wurgend is, als je er nog kunt komen.

  • Klopt precies, en als het er dan zou komen wat ga je dan doen, 30,40,50,60% wat het ook is, van de bevolking opsluiten wegens medeplichtigheid?

  • Uiteindelijk gaat het over macht

   Youp snapt het haha

   en als het er dan zou komen wat ga je dan doen, 30,40,50,60% wat het ook is, van de bevolking opsluiten wegens medeplichtigheid?

   Hoeft van mij niet zo. ‘onze’ politici en ‘leiders’ zijn de schuldige, niet de bevolking.

  • Het tribunaal kon er komen omdat de wereld de oorlogszuchtige landen aanpakte, nu kan dat niet omdat de hele wereld aan dezelfde kant staat, zo simpel is het en daarom komt er geen tribunaal. Valse hoop verspreiden om mensen rustig te houden is ook een oude techniek.

   • De hele wereld staat niet aan dezelfde kant. Aan de ene kant staat een heel klein deel van de mensheid en aan de andere kant staat een véél groter deel van de mensheid. Het kleine deel wil het grote deel deels uitmoorden zodat ze met een kleinere groep hoeven te dealen. Dat is wat er nu gaande is. Je daarbij neerleggen is wat mij betreft geen optie.

  • Kan het zelfs nog sterker duiden, binnen afzienbare tijd ontvangen de niet gevaccineerden een brief (of een email) waarin staat dat deze zich moet melden op het Centraal gelegen treinstation alwaar men deze naar een bestemming zal begeleiden om vakantie te mogen vieren. Zyklon B staat klaar.

   • Dar soort dingen mag je dan niet zeggen

    maar je mag het wel denken

 2. Vraag me af of advocaten, nationaal en internationaal, samenwerken aan deze kwestie. Ik lees dat Jeroen Pols met deze coronakwestie bezig is. Heb gelezen dat advocaat Arno van Kessel met deze kwestie bezig is. De Duitse advocaat Reiner Fuellmich is er ook mee bezig. Samen zouden ze veel sterker staan.

  • Volgens mij werken ze samen. Fuellmich is heel ervaren in het aanklagen van grote partijen en in het Angelsaksische juridische systeem kun je een zogenaamde Class-action starten. Dat is een grote partij aanklagen vanuit een grote groep vragers. Desalniettemin is succes onduidelijk omdat de juridische macht voor een flink deel aan de kant van de globalisten staat. Ofschoon ik hem wel eens heb horen zeggen dat India, of all places, nog wel een goed functionerend juridisch systeem heeft. Als ik mij niet vergis kan Billy Gates zich daar niet meer laten zien nadat wat vaccinatie experimenten aldaar mislukt zijn.

   • Dankjewel voor je reactie Youb. Ik heb net gezocht en inderdaad informatie gevonden waaruit blijkt dat er een internationale samenwerking is, bestaande uit 80 tot 100 advocaten. Zie onderstaand interview met Fuellmich. Jammer dat je daar niet meer van hoort, op het acht uur journaal of zo 😉 Daar schrijft de media natuurlijk niet over.

    Het is trouwens een interessant gesprek met Fuellmich maar misschien heb je het al gezien. Volgens Fuellmich is uit zijn onderzoek gebleken dat er sprake is van een PCR-test pandemie. De uitvinder van de PCR-test heeft heel vaak uitgelegd dat zijn test prima is om onzichtbare dingen zichtbaar te maken maar dat zijn test niets zegt over of iemand ziek of besmettelijk is. Blijkbaar wordt er altijd wel iets dat onzichtbaar was, zichtbaar als je maar diep genoeg in iemand neus wroet.

    https://www.youtube.com/watch?v=sJXCG3tXwj4

   • Pictogram had ik trouwens niet gebruikt, vind ik kinderachtig. Had een puntkomma geplaatst. Is voor volwassenen;

   • bestaande uit 80 tot 100 advocaten. Zie onderstaand interview met Fuellmich. Jammer dat je daar niet meer van hoort, op het acht uur journaal of zo 😉 Daar schrijft de media natuurlijk niet over.

    Prochrist

    Ja, precies. Daar zit dan ook een luchtje aan, dat we zoiets niet horen op het journaal. Een heel smerig luchtje.

    Ik bedoel, zelf al was ik honderd procent op de hand van Hugo en Mark. Dan nog zou ik als burger geïnformeerd willen worden, over zo’n grootschalige actie van topadvocaten. Het is nogal groot nieuws, namelijk. En de NOS brengt toch zogenaamd nieuws?

    En dan vinden ze het gek dat ‘de wappies’ een hekel aan de NOS hebben gekregen

    Ik had dit trouwens al vernomen, van deze advocaten. Ik las het in een ‘wappie’ blaadje. Bizar dat je zoiets dan te weten moet komen via de underground.

  • Het valt mij op dat er in NL zo weinig juristen zich uitspreken. Zijn ze bang om gestraft te worden als zij dat doen? Het is bijna oorverdovend stil uit die hoek. Of is hun zwijgen gekocht met een of andere subsidie, net als bij de media?

   • Ik denk dat jonge juristen, die een enorme hypotheek hebben, financieel niet onafhankelijk zijn, zich liever niet hieraan branden. Want je krijgt nooit meer een baan.

    Iets dat voor veel mensen geld. Als je op de universiteit werkt, een hypotheek van 6 ton hebt en geen vast contract, ga je niet al te rebels zijn.

    De woningnood en te hoge huizenprijzen, heeft dan op die manier ook een maatschappelijke impact. Het maakt mensen dociel.

   • Wetgeving is geschreven vanuit een bepaalde optiek, vanuit een bepaald referentiekader. Dat maakt dat wetgeving past bij de heersende stromingen en meningen. Met andere woorden ontsnappen aan de dominante kijk, is lastig. Immers de wetgeving weerspiegelt die. Heel concreet juridisch tegen de stroom in gaan, is zo goed als kansloos. De ruimte die er is, is marginaal. En vandaag de dag zeker. Als er al juridische een ontsnapping mogelijk is, wordt dat met een beroep op moraliteit, ethiek, deplatforming en cancelling met de grond gelijk gemaakt.

 3. Mensen luisteren niet naar de heel simpele boodschappen van de onderdrukkers, de bolsjewieken, de zichzelf uitgeroepen heersers, heersers die heel simpel met één grote stap kunnen worden vermorzeld als 7 miljard mensen zich niet zouden gedragen als in het verhaal van de bange olifant en de brullende muis.

  De 7 miljard, begrijpt de eigen kracht niet en welk armzalige en wankele macht een handjevol psychopaten feitelijk maar is.

  De extremistische linkse neo-nazi’s of zijn het neo bolsjewieken: “you own nothing and will be happy”….”Nothing” in de context van het WEF betekent dan ook werkelijk helemaal niets meer: zero, nul, niks, zelfs geen lijf en leven meer bezitten. En “happy”, kan betekenen: in het hiernamaals
  gelukkig zijn.

  En degenen, groot of klein, met minder of meer aards bezit, die denken dat ze gered en gespaard zullen worden door te buigen, mee te lopen, te huichelen en te likken en braaf een zogenaamde ‘levensreddende’ (toxische!!) spuit in het lijf te laten rammen, begrijpen de werkeijke boodschap van “you will own nothing” niet.

  Iedere virusgelovige en onderdrukker- en spuitaanbidder in iedergeval stervens veel geluk gewenst.

 4. Die filmpjes van Pols en Louise zijn heel goed inderdaad

  Ik stel iedereen voor, deel ze met mensen. Deel de filmpjes ook met de schaapjes die je kent en vraag of ze er onbevooroordeeld naar kijken

  Deel ze gewoon met iedereen die je kent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in