Luister Vrijheidradio via: Mixcloud | Itunes | Stitcher | Anchor | Spotify | Archive | RSS

Volg ons: Facebook | Twitter | Minds | Memo.cash | Steemit | Telegram

Als MP3 Downloaden:

128kbps

 

In deze aflevering van Vrijheidradio behandelen wij het volgende nieuws:

Presentatie: Peter, Yoshi, Jan-Mark Lukas en Johan

14 REACTIES

 1. Wijers is sinds januari 2009 non-executive director bij Royal Dutch Shell; hij werd later vice-voorzitter. In 2006 wilde Shell al vertrekken! minister Weijers ko, dit voorkomen “op voorwaarde het zwaar vervuilde Shell terrein te reinigen”!

 2. Bedankt voor jullie tomeloze inzet in het verslaan van de waarheid. In Oostenrijk loopt een grote politiemacht iedereen te controleren en ben je niet gevaccineerd ben je zwaar de pineut, ze hebben het plan om iedereen met geweld te vaccineren voor de kerst, dit is ons voorland. De vergelijkingen met WO2 zijn nog mild vergeleken met de realiteit, het is niet te bevatten hoe ook hier de politie en straks het leger zich hiervoor laat gebruiken, ziet de meerderheid het nou echt niet?
  Hoop dat jullie volharden, ik probeer hetzelfde maar de slapeloze nachten en zorgen groeien met de minuut.

 3. Volgens diverse bronnen (maar ik kan ze zelf niet controleren helaas) nemen Nederlandse militairen volgend jaar juni het bestuur van het land over onder de noemer “Staat van Beleg”. Alles schijnt al in gereedheid te zijn gebracht. Ongevaccineerden zullen worden opgepakt en afgevoerd worden naar daarvoor ingerichte kampen. De regering (hier en elders) zal worden overgenomen want die is dan niet meer nodig. Na het overnemen gaat de “opruiming” (het elimineren) beginnen, Nederlandse militairen zijn en worden daar nu voor opgeleid, dus denk niet dat militairen je komen helpen, integendeel en daarom waren ze vorig jaar ook zo aanwezig bij het bouwen van teststraten en dergelijken. Onze enige kans is nu dat er op zeer korte termijn veel meer mensen door de vaccins ziek worden en doodgaan zodat alle mensen zich bewust zullen worden van hetgeen er nu plaats vindt.

 4. In het ‘vergeten’ formatiestuk dat Segers liet liggen, staat het volgende:
  “Als het aan VVD en CDA ligt, krijgt in de volgende twee regeerperiodes het onderwijs een make-over. Om kansenongelijkheid te bestrijden sluiten de twee partijen zich aan bij het D66-plan om te werken aan een ‘rijke schooldag’ voor alle 0-18 jarigen: een langere schooldag met aandacht voor huiswerkbegeleiding, sport en cultuur op één locatie.
  Dit is een tegemoetkoming aan de wensen van D66.”

  Waar het op neer komt is dat D66 (met steun van VVD en CDA) inzet op verregaande hersenspoeling van kinderen om die van staatswege op te voeden tot de gewenste modelburgers zonder eigen mening.
  De prachtdag, een lange schooldag met o.a. cultuur en sport is daarvoor bedacht.
  Dat kinderen ook nog in allerlei (sport)clubs actief zijn en trainingen hebben vanaf 17.00 uur, moet blijkbaar onmogelijk gemaakt worden. D66 wil bepalen wat kinderen mogen doen in, wat vroeger, hun vrije tijd heette.
  Het komt mij voor dat we van overheidswege op weg zijn naar een maatschappij met kritiekloze burgers naar Chinees model. D66, VVD en CDA zijn een gevaar voor de geestelijke vrijheid!

  • Wat er ook nog in staat, is het volgende:
   ‘VVD en CDA willen vasthouden aan vrijheid van onderwijs zoals verwoord in artikel 23. Dit betekent dat christelijke en ook islamitische scholen toegestaan blijven. Wel moeten er mogelijkheden komen om scholen aan te pakken die integratie tegengaan of de democratie ondermijnen.
   Ook in het formatiedocument van de VVD en D66 is deze afspraak gemaakt. CU is ook voor.’

   Wie bepaalt eigenlijk wanneer de democratie wordt ondermijnd? Is dat als er kritisch naar de overheid wordt les gegeven?

   Ouders, let op! Dit alles maakt de weg vrij voor een gehersenspoelde gehoorzame volgende generatie!

 5. Biedt een Corona vaccin ( Pfeizer ) een meerwaarde? (Nederlandstalig?)…

  https://m.youtube.com/watch?v=TVqDXGTI5Ms

  Nadat de staatssouteneurs, de B-acteurs van Brussel en de Bilderber, gisteren in Rotterdam opdracht gaven met scherp te schieten op personen, personen die ze omschrijven en aanwijzen als criminelen en waarbij ze met drie
  vingers op zichzelf wijzen, proberen de staatssouteneurs indruk te maken op 17 miljoen prostituees (dat zijn de verhoudingen tot de staat en hoe ze de inwoners zien) wordt het duidelijk dat de complotdenkers steeds vaker gelijk krijgen en hun verhalen geen fabeltjes meer zijn.

  Banken- en staatssouteneurs

  https://nl-info.helena.care/helena-voor-patienten

  https://www.ing.be/nl/retail/daily-banking/e-banking/helena

  https://www.trouw.nl/binnenland/de-europese-coronacheck-is-een-blijvertje-maar-hij-wordt-wel-aangepast~bc841925/

  En 17 miljoen prostituees zagen dat het goed was?

  En daartegen protesteren kan in Nederland, die dus een voorzet voor de rest van de wereld heeft gegeven door met scherp te schieten, zeg het ‘startschot ‘ hebben gegeven, een gevaarlijk avontuur worden.

  Zo krijg je je 17 miljoen prostituees daar waar je ze hebben wil.

  Een souteneur moet nu eenmaal om zijn revenuen en macht in stand te kunnen houden laten zien met kracht wie de baas is, met klappen en geweld en als het niet anders kan met kogels de prostituees overtuigen.

  Kort en plat gesteld: “u bent allemaal burgerhoeren onder de macht van staatspooiers”. En bent bang en gelooft dat een virus(hoax) het kwaad is. LOL.

 6. Het gaat allang niet meer over vrijheden, hier gaat het nu alleen nog maar over leven of dood, over degenen die vertrouwen op eigen en natuurlijke kracht leven, opzeker geen gifspuit accepteren en niet anders willen dan leven.

  “Tja, sorry, maar leven is een exclusieviteit geworden en niet iedereen kan het zich nog veroorloven”, dat naar wens en wil van de staat die bepaalt dat sinds 2 jaar of deze exclusiviteit wel of niet voor je is weggelegd. Wil je staatsexclusiviteit dan zul je daarbij aan een groot aantal voorwaarden moeten voldoen, o.a. het laten afspuiten met ondefinieerbare substanties, credit/co2 budgetten en een QR totale controle pas accepteren….En dat zijn nog maar 3 basisvoorwaarden van de velen die nog zullen volgen.

  Leven of dood, zij of wij? Jou wil geschiede, open de deur tot jezelf!

Comments are closed.